Torsdag

Tjo! Sitter på tåget påväg hem från skolan nu, fick sluta lite tidigare idag, grymt skönt att komma hem tidigare än vanligt!

Igår åkte jag till Karlskrona och överraskade min fina pojkvän som inte hade en aning om att jag skulle komma! Så glad blev han, idol godis och mys hela kvällen :) Kände mig som en urgullig flickvän! <3

Imorgon kommer han hem så då blir det en helg med massa mys ! <3


New in


110923

Då var man på plats, visserligen har jag varit här sedan igårkväll. 17.30 mötte mitt hjärta upp mig på stationen här i Karlskrona! :) Så glad blev jag för att se honom igen! ( efter bara fyra dagar ... höhööö ) Igår gjorde vi inte så mycket, kollade lite grann på tv men vi spenderade mestadels tiden åt att bara mysa!! :)♥

Nu sitter jag här helt ensam , väntar på att han ska sluta jobba. Då ska vi gå en runda på stan här, göra av med lite pengar och sedan ut och äta någonstans innan det är dags för hemfärd :) Och ikväll då? Joo, det blir jobb, klippa lite grann och sedan baaara mys med min fina pojkvän ♥


mysigt att vakna upp till denna utsikten.. :)



Karlskrona

Packar lite smått.. Imorgon är det skola som vanligt mellan 09.00 -  18.00 men förhoppningsvis så slutar vi tidigare! Efter skolan imorgon så ska jag åka direkt till Karlskrona med tåget där min fantastiska pojkvän hämtar upp mig på tågstationen. Vi ska ha 2 mysiga dagar tillsammans där ♥ Kalla mig klen eller vad som, men jag saknar honom. Extremt mycket. Det kommer bli en bra helg !

Men innan jag börjar njuta av min helg så ska jag läsa igenom mina anteckningar inför provet imorgon en sista gång. Imorgonbitti ringer klockan 05.30, uschochfyochblä! Nu - sängen. GODNATT!



Höstrenovering


heey


Fixfixfix

Fixa mig nu för att sedan begemig mot sölvesborg för fikamys med världens bästa Sanna :)♥

jag igår påväg till skolan.

haircolor

Nu är jag trött på det svarta håret, så nu är jag på väg ifrån det. 
Rebecca blekte massa slingor på mig i måndags, och såhär blev resultatet :) 
Jag ska inte bli blond, så det blev bruna typ kopparfärgade slingor i hela håret!
Känns rättså bra, funderar dock på att köpa en toning så att det dämpar det "oranga" lite grann :) 


Mycket brunare i verkligneheten :)


musik, världens bästa drog


Min, bara min :)

Ganska så tomt här, slänge in lite bilder då och då.. Skolan tar upp all min tid, då det inte hinns med så mycket mer än skola plugg, mys och sen är det dags att sova igen. Men jag trivs, det gör jag. Vissa dagar är tyngre än andra, så är det bara. Men det är bara att bita ihop de sista månaderna nu. 3 februari går jag ut skolan, 5 månader till. Och det kommer gå så fort! Har praktik varje fredag nu på en salong i Sölvesborg. Jag trivs, jag får klippa och färga och allt som hör till för halva priset!! Så är det någon som vill göra något kul med håret så hojta till :)




När jag inte går i skolan så umgås jag för det mesta med min bästavän, Sanna :) Vi har riktigt kul ihop och jag älskar henne över allt annat! ♥ Och så har hon ju en helt underbar storebror också ;) Philip heter han, och det ärmin pojkvän . :) Ja så är det. Och honom spenderar jag också väääldigt mycket tid med, jag är så kär! :))
Just nu sitter jag och väntar på honom, vi ska köra in till black ans white i sölvesborg och äta :) Mumsi. Därefter kör vi hem till honom och myser ner oss i soffan tror jag :)



:)


Mot salongen!

img_3643 (MMS)

Mot salongen!


you make me smile, always


Final destination 5

Ikväll blir det förhoppningsvis bio med hjärtat :)♥

:)))

img_9488 (MMS)

:)))


me


Kräftis

bilder lånade utav mini

3 september


Jag älskar Mars 11, jag älskar Leep. Jag ä...

img_6449 (MMS)

Jag älskar Mars 11, jag älskar Leep. Jag älskar att jag över halvvägs med min utbidning, att jag faktiskt kan sägs att "jag är frisör" .  Men vissa dagar orkar jag bara inte!! :(