Woop woop


Volbeat om en vecka med bästis!!! :)


Lyx.


Sitter hemma i min ensamhet ikväll. Saknar alexanders närhet, pussas och kramas och bara vara. Ikväll är jag lite lipig av längtan, men imorgon ses vi äntligen igen! ♥ Det har varit en alldeles för lång tid utan honom.


Så jag tänkte mysa till det lite för mig själv, nu sitter jag och äter ostbricka. Mums! :) Och efter kvällens avsnitt av idol ska jag hoppa in i duschen för en lååång dusch med peeling, ansiktsmask osv. Längesedan jag tog hand om mig själv sådär..


Jane, 20 ååår


Idag blev det en födelsedagsfika på Coffee house för min fina vän, Jane som fyller 20 idaag!
hur mys som helst! Tack, jane, linn och rita!

Hipp Hipp Hurraaa på din Födelsedaaag! ♥


Mums


Idag var det jag som stod för maten hemma. Stekt kycklingfilé, wookade grönsaker och nudlar. Blanda ihop och... vips! Du har en helt underbar egengjord thairätt! :) Den uppskattades av hela familjen kan jag ju också meddela. Ni är bäst! ♥






dagens



Allergichock! -


Red ut en sväng med Caroline idag, och hack i häl hade vi Johanna gåendes med Mollybus! :)
Och eftersom johanna fått en allergichock innan när hon varit med i stallet så fick hon inte gå in i stallet idag.
Meeen det visade sig att det inte hjälpte! Men två svullna ögon, utan syn på ena ögat och en täppt näsa + en kliande hals bagav vi oss där ifrån efter ritten ;) Haha, du är så söt johanna! ( fick inte ta någon bild på henne .. ) Men ja, hon såg ärligttalat hemsk ut!

Nu ska jag städa mitt rum.. Snart kommer julia hit, mys!  ♥





Aaj - ajaj!


Har ooont i halsen på högra sidan, och i mitt högra öra :( Gör fruktansvärt ont faktiskt.. Nåja. Ligger just nu i sängen hemma hos johanna, kollat idol osv. Och imorgon blir det idol + kungarna av tylösand. Älska! :))

Sjukt sugna på glass. Kom och ge oss? :)

Kiss me, k-k-kiss me -


Take me, t-t-take me.
Wanna be your victim, ready for abduction.

New in!


Karlshamns vistelsen med mamma blev helt okej, en jacka plus 5 ringar fick följa med mig hem :))
Som jag längtat efter en grön jacka!!

Köpt på barnavdelningen på h&m, 100 kronor kostade den! ;)



Kärlek vid sista ögonkastet


Sängen kallar. Johanna har nog redan somnat, så nu ska jag göra henne sällskap. :) Imorgon ringer klockan redan 09.00 för att göra mig redo för en tur på hästryggen tillsammans med Amanda, och Johanna ska gå rundan med lilla Mollybus :) Och på eftermiddagen blir det en tripp till Karlshamn med min mamma! ♥



Götebooorg










I love the way you lie


Nu kallar duschen. Berättar om helgen senare! :)

Ullared / Ginatricot / Dinsko.



Skidjacka - Termobyxor - Tre sminkborstar - Två parfymer - Två nagellack - Hårborste - Ögonskugga - Peeling - Deo - Hudlotion - Toffsar - Klämmor - Duschkräm - Bobby's Schampoo/balsam/hårspray/mousse - Hårfärg - Väska - Ridbyxor + tröja - Mjukisbyxor. + Maaaassa godis!:)


det fick följa med mig hem ifrån Ullared. Första gången jag var där, och definitivt inte sista heller! :)







Tre ringar från Ginatricot!








Linne från ginatricot - Spets bh från Bikbok och Skor från Dinsko.





Morning.


Igår blev det bara mys hemma i lägenheten. Jag somnade innan alla andra. SKÖNT! Nu har vi äit frukost och är redo för en dag på stan! Blir massor med shopping, och så ska jag invänta min mami och papi!! :) Tjitjing!

Yääy ,


Nuuuu är vi äntligen framme i lägenheten! Har varit en väldigt seg dag, åkt tåg från nio imorse till klockan tre, sedan suttit och väntat på nyckel och sällskapet till lägenheten. Jissus. Är så trött! Men nu ska vi bege oss ner till Netto för att köpa maten som vi ska tillaga ikväll .. Kycklingfilé, pastasallad, tzatziki och vitlöksbröd. Mums. Kommer bli mys! :)

Uwääk!


Jag är verkligen ingen morgon människa. Varit uppe sedan klockan 06.00 nu. Och jag mår så jävla illa! Klarar inte av att stiga upp såhär tidigt.. Men som sagt, jag tror att jag kommer ha en helt underbar helg uppe i Göteborg! ;) Så nu måste jag in i duschen, sedan fixa mig, äta frukost, packa osv.. För tjugo över åtta kommer bästa johanna och hämtar mig! :) Hörs senare!

Thursday


Har spenderat heela veckan tillsammans med johanna, blir inte så mycket tid att uppdatera då vi gör massa saker hela tiden :) Shoppingturer, frisörbesök, simning, filmkvällar, ♥ kungarna av tylösand tittande. Fyfan vad jag älskar det programmet!!! Helt galet, och visst har jag hittat mina favoriter!! :))

Imorgon åker jag och johanna till Göteborg! Och stannar där till söndag! Kommer bli hur niceee som helst!!! :))

Hundbus!




Just like my favourite melody


Gårdagen spenderades på akuten i karlshamn tillsammans med johanna! Och när vi kom hem så bakade vi scones, som jag inte lyckades med riktigt ... Men de gick iallafall och äta! ;) På kvällen begav vi oss till valjeviken tillsammans med Hilda och Nellie för att simma några längder! Och kvällen avslutades med ett härligt bubbelbad! :)

Idag blev det frukost på Ritz tillsammans med Johanna och Stoffe. Trevligt :) Sedan begav vi oss till bjäraryd dör johanna spenderade några timmar i frisörstolen. Hon är riktigt tjusig!

Kvällen kommer att spenderas framför tv'n och Idol såklart! :)

Besök på minkfarmen



JAG VILL HA EN VALPIS! :)))






Your touch's so far away



Heart





Haha, ja det är en gurka!

Kalassöndag


Har hunnit med en heldel idag redan! Sagt hejdå till min älskling .. :( Varit nere på strandvallen och jobbat och städat mitt rum! Strax ska jag hoppa in i duschen, sen blir det fixa sig osv, för idag är det kalas här hemma! För min lillebror Filip som fyller 17 år imorgon! ♥


Julia och Filip! ♥


Saturday night


Min kväll har bestått av mys med bästa! Massa godis, gurka, dipp och lalaaa :} Nu ska jag ta mitt pick och pack och köra hem till min älskling, mys! Som förövrigt åker tillbaka till Kalmar imorgon för att stanna där i två veckor :( Jag kommer sakna ihjäl mig.. Får väl åka upp till honom om inget annat ♥

Some of you will never understand the meaning of my life.

Brudparsuppdrag!


" September - Hösten är här, kom till Sölvesborg med lös-te i alla dess sorter och baka scones med brudparet. "

Min mamma och pappa var på bröllop i somras, och där fick 12 partners en lapp med olika månader och olika grejer som de skulle göra med brudparet. Så iförmiddags begav jag, mamma och pappa oss till Sölvesborg för att baka scones med mammas kusin Anna, och hennes man Erik. Det var jättetrevligt, och vääldigt gott! En helt perfekt frukost för oss allihopa :) Och vilket fint hus, guuud! Där skulle jag vilja bott! :)

A. Manfredsson -


I know some people search the world, To find something like what we have ♥
I love you.

Checklist!



Spetstop - check!
Öronhängen x 3 - check!
Spetströja - check!
Armband x 5 - check!
Klocka x 2 - check!
Skinnjacka - check!
Smyckeshållare - check!


Mmjaau, jag är galet nöjd med mina inköp. Imorgon blir jag ytterligare en jacka rikare och nösta månad blir det en vinterjacka! Minuset med detta är ju att mina pengar är slut......... Och nästa omgång pengar blir om exakt en månad, bra där Ida!

Nu ska jag alldeles strax äta, blir kycklingcurry och riiiis. Mums! Sen ska jag skjusta pappa till karlshamn. Och ikväll blir det mys med min älskling! ♥

Can I die with you so we can never grow old?


Dagen idag har spenderats i kristianstad med johanna. Väldigt mys att trippa runt på stan med sin bästa ♥ Men vi har alltid sån otur hon och jag. Det verkar som om det  a l l t i d ska börja regna när vi är ute på shopping tur. Så tills nästa gång ska jag ha ett paraply i beredskap! :}

Kvällen spenderades framför tv'n och Idol. Och till det blev det kinamat. Hur gott? Mmmm :)) Och sedan körde vi och hämtade älskling på tågstationen. Så nu befinner jag mig självklart hemma hos min andra hälft. ♥ Ikväll är jag trött. Sista True Blood avsnittet nu sen ska vi sova. Godnatt

BRUNETT!



Igår färgade Johanna mitt hår. Igår kändes det.. hemskt! Men nu känns det väl helt okej. Lite ovant bara.
Men det kommer väl kännas ännu bättre om några dagar! :)


Mobilblogg


Jag bara älskar att man kan avboka sin tandläkartid .. Nu mår jag genast mycket bättre, har mått så sjukt illa sedan jag vaknade imorse :( Inte alls kul .. Men nu känns det mycket bättre som sagt! Något som inte känns bra är att jag inte här fått mina pengar än från försäkringskassan ..... Jag som skulle till Kristianstad idag! Får ta det imorgon istället ;)

Men nu ska jag försöka somna om, Stoffe var här och lämnade Mollybus nyss, sötnos :)

Sweet dreams


Vill inte gå och lägga mig med tanke på morgondagen. Men jag är så trött, och min säng är skön.
Godnatt!


Gammal bild. Hey blondie.


BAM




Varma fötter


Mina fötter kommer hållas varma i vinter, har massa skor med ludd inuti nuu ♥
349 :- Men med clubkort var det ett bra erbjudande. 249 :-

S k o p u n k t e n


Boy, you're an alien, your touch so far away


Tisdag kväll. Onsdag imorgon, den 15 september dessutom.. Imorgon är en hemsk dag för mig. Eller ja, morgon .. Jag ska till tandläkaren. Jag HATAR att gå till tandläkaren. Men jag är glad för att jag har Amanda med mig, som håller mig i handen ♥ Och efter det hemska besöket hos tandläkaren så ska jag ( om jag har fått pengaaaar . . .  ) ta mig en välförtjänt shoppingrunda i Kristianstad! Det jag är ute efter är - Ett par skor, en väska, en stickad kofta, smycken och smink! .. Men som vanligt när jag är ute efter något speciellt så får man med sig sånt som man inte skulle köpa med sig hem :) Några fler som känner igen sig där? Men vi får väl se, vi får väl seeee.


Nuuuuu sitter jag nyduschad i sängen. Sköönt var det kan jag meddela! Har precis kollat på Idol. Så sjukt bra och roligt att kolla på. Man får sig ett och annat skratt minsann ;) Måste kika runt i alla bloggar jag läser nu och kolla på facebook vad folket gör ikväll.. Beroende? .. Mm, tror det!

Kika in här om en stund så ska ni få se vad jag fick med mig hem från Kristianstad idag!

Oh myyy


Jaha. Idag hände något sjukt. Och hela min värld gick under! MIN DATORSLADD BÖRJADE BRINNA!! Fyy vad jag blev rädd och ledsen :( Så åkte in till kristianstad med Amanda och Evelina. Först hittade jag några fynd som jag la undan tills imorgon då jag ska dit igen .. :) Och sedan blev det elgiganten, påtok för dyrt för en sladd dock ... Sedan Kjell och co , också för dyrt .. Sedan Clas olsson, PERFEKT! :D Så nu funkar min dator igen! Huuuuur glad är jag inte nu då på en skala? :))

Nu ska jag sitta här resten av kvällen ♥

We're gonna laugh at this one day


Har haft en supermysig kväll med mina tjejer, Erika, Johanna och Jessica. Massa godis, glass och lala! :) Och med Vma-galan på tv. Dock cpade hela skiten, så vi missade massor, och fick se uppträden fler än en gång. Men får väl ladda hem det sen eller något istället :) Men mest priser fick iallafall Lady Gaga . Outfit? Uwääk! Men jaa. Hon är grym!





Nu sitter jag hemma i min säng, ensam. Och ska alldeles strax krypa under täcket för att sova, ensam. Jag hatar att sova ensam, att vakna upp ensam. Ensam? Varför heter det ens e n s a m ? Bah, låter helt konstigt nu. Och jag är övertrött! Godnatt!



B O Y -



Roses and butterflies




Nu ska jag vara utan honom en hel vecka till, alldeles för länge! ♥



Men godmorgon, busan :)


Jag bara äääälskar att bli väckt utav Molly, så himla mys med en hårboll som slickar en i ansiktet, jadå! ♥

Sjukt nöjd med min frukost idag. Äggröra, en rostad macka och ett STORT glas o'boy. Mums. Jag tror att jag inte hade kunnat leva utan rostade mackor och o'boy, sjukt gott alltså!

Händer idag då? Jag är sjukt shoppingsugen. Men har jag några pengar? - Självklart inte! Får dom i veckan, typ. onsdag eller torsdag antar jag .. Bah, länge till ..


BILDBOMB.











So follow me down
Out of this town
Girl you’re moving way too slow
So follow me down, I’ll show you around
There’s a place we gotta go

Follow me, follow me
Fa la-la-la-la
Fa la-la-la-la


Follow me


Kvällen igår var totally awesome. Förfest hemma hos Erika, där bara jag och johanna var. + Erika då! Sedan begav vi oss till Mingel i Karlshamn, mycket folk men aaaasdålig musik. Men det shakades ass för fullt, och gud vad svettigt det blev! Men jaaaaa, it was fun! :}

Det bästa måste ändå vara natten / morgonen och hela dagen här hemma hos älskling. Mm, underbar ♥



Woop woop ,



Ohh noooo -


Det suger rättså hårt att jag nyss accepterade ett virus på min dator. Ploppar upp en massa rutor hela tiden, och jag kan inte trycka bort dom :( Jag tror jag behöver hjälp!

Bra jobbat Ida. Bra!




Så sant ..


"En äkta vän är den som ser sorgen i dina ögon medans alla andra tror på ditt leende."

Mysfredag.


Min fredagkväll har bestått av tacos med familjen Saukko, fy fan vad gott det var! Jag har inte käkat tacos på evigheter, och fy tusan vad det smakade gott! Mitt beroende har kommit tillbaka antar jag . För imorgon är det JAG som ska tjata på Mami att vi ska ha tacos till middag hemma! ;) Nånå, efter maten så kollade vi på Idol. Och efter Idol var min snygging på tv, Capten Jack Sparrow. OMG, "jag lovar, innan jag dör så ska jag sätta honom!" ett klikt citat av ingen mindre än johanna saukko. Och jag skulle inte kunna sagt det bättre själv :D Goooosh!

Nu befinner jag mig i hörvik, där jag egentligen trivs som bäst. Hos min pojkvän ♥

P h ♥ t o s h o p


Jag älskar photohop! Speciellt alla fina actions det finns. Ett knapptryck och bilden är som.. en annan bild? :'D Mörkare färg, ljusare färg, olika skiftningar. Gaah, I love it ♥




heyhey , yäyäää


Om en timme är det mat, längtar. Lasange. Hoppas du såg vad jag precis skrev Jenny, om inte så skriver jag det igen.. LASAGNE .. Mmmums! :'D Därefter ska jag bege mig hem till jane för lite bus, hihi.


I'm sleeping my day away


Fan. Sov bort denna dagen också. Och framförallt alexander dag. Han måste plugga, men han ville minsann inte masa sig upp ur sängen när jag låg under täcket :) Hihi ♥ Helt galet hur mys det är att vakna upp med någon sådär, speciellt när man inte gjort det på en vecka . ( nej johannahb, det är inte samma sak att vakna upp med dig bredvid sig.. ) ;)

Nu ska jag köra hemåt. Är hungrig, ska se vad vi ska äta hemma ikväll. Är duktigt sugen på thaimat. MUMS?! :'D Får see, får see .. Men först måste jag se vad alexander tog vägen, han är borta .. :(

Fuck ..


Som jag tjatat om denna fruktansvärt goda chokladpuddingen, nu har jag ätit upp den. Och den var gjord till fyra personer, men jag åt upp allt ... Snacka om att jag mår illa! Uwäääk! :(


Nu blir det att vila en stund, inga hastiga rörelser här inte.. Fyfan vad jag mår illa, pyton. USCH! ...

Smyckesträd!



I need a change ..


Om man skulle ta och slänga i en brun färg med lite röda nyanser i håret till hösten kanske + hårförlängning.. :) Dock trivs jag som fisken i vattnet i min nuvarande hårfärg (brunt med ljusa slingor!) Men förändringar är alltid kul! Och det finns ingenting som säger att jag inte kan bli "ljushårig" igen heller ;) Såå .. What to do? :)




Hold me up, I need you now


Gårdagen spenderades med johanna, liiten ostbricka till Idol med henne och lillasyster bengtsson ♥ Hur mys som helst! Sen blev det dator / mobilnördande heela natten .. Somnade runt halv tre, tre i guess :) Och imorse (12.30?!) väckte hon mig genom en katt! 'Talking Tom Cat' det rooligaste och sötaste tidsfördivet jag sett, haha! ;) Det är en app på våra mobiler!

Nu sitter jag hemma och längtar ihjäl mig, älskling skulle inte hem denna helgen, men istället överraskar han mig med att åka hem redan idag istället! :) Hur mys? ♥ Så där kommer jag att spendera min kväll / helg! <3 PUSS!




Fotbollskväll!


Min kväll har bestått av fotboll, kaffe och popcorn. Och måånga skratt. Jag har haft en helt klart godkänd kväll tillsammans med Johanna, Erika och Johan! :)

Nu sitter jag hemma och har precis slukat en skål med chokladpudding, NOM NOM! Ska alldeles strax in i duschen sedan bädda ner mig i sängen. Hur mys? :) Dock hatar jag att sova ensam. ♥



A place where you belong


Har inte haft nåååågonting att göra på hela dagen .. Men nu ringde bästa och ville att jag skulle följa med henne in till sölvesborg en sväng, och sedan följa med på lägenhetsvisning! Och vaarför inte? Bästa ♥


Favvo

 

 

 


100906


Nästan precis uppstigen. Skönt var väl det :) Körde alexander till tågstationen imorse, knappt att jag minns att jag gjort det så trött jag var imorse! Kommer ihåg att poliserna vinkade in massa bilar vid snappis iallafall ! Dock inte mig ;)

Har precis käkat frukost, rostad macka och o'boy. Mumsi! Vad händer idag? Har ingen pojkvän att umgås med, så får kanske umgås med bästis ist ... Nästan samma sak .. Haha :'D

BILDBOMB.










vad gör vi, nu kör vi!


Nu är jag redo. Nu blir det fest, tjohej!

I like the way!

 

Jag. Vill. Festa.

 




When my life is falling apart. When there's no light to break up the dark. That's when I look at you ♥


 


100903


Gårdagen innehöll mys med mina kära vänner, jag, jenny, julia, erika, jessica och johanna var hemma hos johanna och åt våfflor, sjukt gott! Sedan blev det film, med tusentals tårar. The last song, andra eller tredje gången jag såg den, så sjukt bra! Och visst lipade vi .. Åhja!

Idag är det fredag, helg! Dock blir det ingen fest ikväll, men imorn blir det kan jag lova ;) Har inte festat på evigheter! Så det är väl dags nu dåå :'D Men nu ska jag käka frukost, ut och gå med Molly. Och ikväll ska jag umgås med bästa, johanna! ♥


100902


Min kamera ville inte samarbeta med mig idag .. Så det blir ingen bild på dagens outfit. Kommer väl en senare istället ;) Men nu ska jag bege mig in till våran stad tillsammans med johanna. Vad vi ska hitta på vet jag faktiskt inte ..

Later! ;)

Morning.


Iih, precis uppstigen. Jag är riktigt trött idag. Och anledningen till det är nog min täppta näsa, min ömma kropp, riviga hals och mittbultande huvud? Why, why, why? Jag vill inte :( Speciellt inte nu när älskling inte är hemma och inte kan ta hand om mig.. Haha :'D

Johanna är iallafall påväg hit nuuuuu, om hon inte hade varit det så hade jag nog inte masat mig upp ur sängen alls idag .. Jag måste få i mig frukost nu. Mår illa för att jag är så hungrig :(

It's time for me to sleeeep!


Nehe. Om man skulle ta och gå och lägga sig? Jag är trött och har inte sovit i min egna säng på över två veckor. Har inte heller sovit ensam på hela två veckor. Kommer kännas lustigt att inte vakna upp med någon bredvid sig! Ihelgen är det paardey så det skriker om det! Jag är så galet festsugen så det är inte sant! ;) You like the way, the way I shake my ass around you ;) Waah, helgen kommer bli galen. Eller vad säger du johanna?! ;)

Wääh, nu ska jag sova. Innan jag shakar loss här hemma för mycket så att jag inte kan sova sen .. ;D
PUSS, och godnatt!

Höstmys i sandvik, 1 september 2010






Everything belongs to me


Honey, I'm hoooome!

Det blev en lång eftermiddag i sölvesborg. Först på coffe house med stoffe, sedan fick jag sällskap av johanna så vi gick på stan i någon timme, eller två! Fick en sjal och ett armband med mig hem. Me like! Nu sitter jag hemma och har precis ätit revben och potatissallad, mumsi!

Nu ska jag bege mig ut med johannasaukko och leva livet!




Coffee house


Nu beger jag mig till coffee house tillsammans med stoffe och molly :)
Blir antagligen en kycklingsallad ..
Mumsi :}


Look of today -