Oh, these summer nights

 
Denna svenska sommaren är ju helt underbar, eller? Här utanför mitt fönster så regnar det och jag gjort det de senaste två timmarna. Så vad sysslosätter jag mig med, jo jag stäääädar! Kul va? Nej inte direkt. Min älskling ligger och sover i soffan, ser sjukt mysigt ut. Hade mer än gärna gjort honom sällskap, men jag måste städa upp här inne och sedan göra mig iordning. För ikväll blir det räkfrossa på dagmars! 

Här ovan är en bild på sanna och mig från en kväll nere på stranden nu i veckan ♥

You only live once, but if you do it right once is enough!


Sommarstrand, Borgholm

 
 
Helgen spenderades i Kalmar hos Johanna och Johan, midsommarafton var trevlig. Massa prat, skratt och god mat :) och på lördagen sen så åkte vi över till Borgholm och till ett ställe som heter Sommarstrand. 
Så SJUKT mycket folk, grymt roligt var det! Och kanske lite för mycket alkohol, men det löste sig ändå :D 

Här ovan kan ni se en liten film från Sommarstrand förra året, riktigt häftigt faktiskt! :D

midsommar ;)


Midsommarkrans

Som min fina vän emma sa, så är det många som vill ha en midsommarkrans till midsommar :) 
Jag har alltid beställt och fått hem dem helt klara och superfina! Men idag köpte jag blommor och tillbehör och ska faktiskt göra en själv :) Här är en söt liten bild!


 

Fixfixfix ,

Massa som måste fixas innan jag åker iväg till växjö!
Städa, för det ser ut som en bomb slagit ner här efter alla kläder jag rensade ut häromdagen!
Har lagt upp det mesta på "Bloppis Sverige" en grupp på facebook, och det som inte blir sålt lägger jag antagligen upp här :) Så håll utkik, det kan vara någonting just DU är ute efter :D 

Nåååja, nu måste jag städa klart för att sedan traska vidare in i duschen, myys! 

23.39



Nu ligger jag nerbäddad igen, önskar verkligen av hela mitt hjärta och lite till att min älskling låg här tätt intill mig ♥

Jag och bästis begav oss ner till Hälleviksstranden innan runt 21 tiden. Tänkte ta ett dopp i det blå men det slutade med iskalla tår, såååå vi körde hem igen ;) Vi får ta badandet lite längre fram istället! 

Starlight, i don't even know your name

Sitter och äter jordgubbar och glass i min säng, somrigt. Dock öser regnet ner utanför mitt fönster. Fast det är rätt mysigt ändå. Pratade med min kärlek innan, och vi bestämde att på Onsdag så ska jag åka till växjö för att spendera eftermiddagen tillsammans med honom där och även natten såklart :) Sedan på torsdag åker vi hem tillsammans nät han slutat jobbet, redan 12.30. Skönt för mig så jag slipper vara ensam en HEL dag. Antar att vi kommer gå och kika i lite affärer och äta på en mysig restaurang och kanske ett bio besök senare på kvällen. Älskar att spendera tid med min andra halva, vi har aldrig tråkigt ihop ♥

 


Måndagen den 18 juni 2o12



Vilken kanonväder det har varit idag! .. ja fram tills nu! Ärligttalat, det SPÖregnar. Helt sjukt! Men jaja, jag fick några timmars sol idag iallafall :) Satt ute i Hosaby och solade med bästis innan det var dags att köra hem för hon skulle till körskolan. Stekhett och alldeles vindstilla, höll ju typ på att döööö av värmeslag. MEN det var skönt ;) 
 
Här har ni en dagens. I LIKE IT ALOT !

Smaaaaajl


Nystart, ny design!

Har suttit i timmar med designen nu! Puh, det får bli såhär nu iallafall! Inte riktigt som jag vill ha det, men när jag har tid och ork så kommer jag ändra den igen! Bilderna i headern är tagna från we ♥ it men beskriver mitt liv kort och gott :) 

 

Idag har jag och min käraste pratat framtid, inte om oss då. Det tar vi som det kommer ♥ Utan mest om hur jag vill ha det med lägenhet, jobb och allt vad det innbär! Jag har för en gångs skull kommit på vad det är jag vill. Och denna gången har jag bestämt mig! Jag vill detta såå himla gärna och jag drömmer mig bort, hur långt som helst. Långt över gränsen egentligen, men vill man något så ska man ta tag i det eller hur? Jag vill förverkliga mina drömmar, tillsammans med min bästavän och pojkvän, Philip :) Åh, nu ska jag googla lite grann. Det slår gnistor om mig så mycket jag längtar efter detta och verkligen vill! Jag tänker inte dela med mig utav nååågonting vad det är jag har i kikarn, inte än på ettag. Men går det vägen som jag vill, så självklart tänker jag dela med mig utav det till er :) 


I just can't stop smiling when you're near me! ♥


Yesterday's



Igår firade vi pappasen som fyllde år, så släkten och massa vänner var här hemma hos oss och firade honom. Massa kakor och mammas underbart goda jordgubbstårta satt såå fint i magen :) Här ser ni vad jag hade på mig igår. Tröjan är to die for ! Baksidan är helt genomskinlig, vilket tyvärr inte syns på bilden :)

True that :)


Torsdag




Torsdagen den 14 juni idag, en helt vanlig dag för er andra. Men inte för vår familj, min pappa fyller nämligen år idag! :) Sååå, det jag längtar efter mest just nu är väl att tårta och alla kakor mamsen ska bjuda på ikväll när gästerna kommer ;) Dock tråkigt att inte min älskling kan vara här på kalaset, han jobbar och sliter på arenan i Växjö :) Men imorgon så ses vi ju äntligen! Som jag ska pussa på dig finaste! ♥
 
Nu ska jag alldeles strax städa mitt rum, det ser verkligen fööörjävligt ut här! Allt som låg i stora bagar under Rock Festivalen ligger fortfarande kvar överallt på golvet! Så ja, dags att ta tag i det! :) 

Härlig bild


Onsdag


hon, jag och stjärnorna <3

Tisdag. Jag har återhämtat mig och mår super! En vecka med rock festival är över, och jag har haft det heeelt fantastiskt! Tillsammans med vänner, pojkvän, familj och alla tusen rockare som besökte festivalen :) Det blev flera liter alkohol, och det smakade gott också kan jag lova! Mango/ hallon cider, päron cider, smirnoff ice, öl, barcardi raxx blanat med hallonsoda, både i groggglas OCH i en stoooor vattenmelon, hur gott, hur gooott? :D Magiskt kan jag lova er! Det slukades också en och annan kebabrulle och massa langos, med grädde och sylt på! M u m s .


Idag har har haft en heldag tillsammans med den vännen jag har haft längst ( som inte är vän eller släkt med min familj ) nämligen Johanna Saukkko, det kan gå studer då vi knappt pratar med varandra eller umgås alls, til att vi umgås varje dag. Och vi är precis lika tighta, nu som då. Det är det som är bra med oss. Jag älskar johanna och jag kommer alltid att göra det. Hon är som den systern jag aldrig fick ♥ Jag hämtade upp henne och vi körde ner till hällevikstranden, la ut våra filtar på bryggan och satt där med våra kex, jordgubbar, hallon, vindruvor och god dricka. En kamera, massa skratt och gamla minnen kom upp :) Stjärnorna framför allt. Dom har en så enort bestydelse för oss två tillsammans. Jag älskar dig, johanna :)

Sweden Rock festival 2012


Me myself and i


Smakprov på hur jag har det ;)


FINALLY!

äntligen, äntligen, äntligen är tältet på plats och det känns såååå jävka bra!
Imorgon hästas rockbanden ut, 4-dagars och jag är SÅ jävla taggad inför årets absolut bästa vecka
SWEDEN ROCK FESTIVAL!!!

<3


It's friday i'm in love

Fredag, igen. Denna veckan har varit seg men nu när det väl är fredag så känns det som om veckan bara flööööögit förbi! :) De flesta folk i hela sverige vill nog att denna veckan ska gå fort, för redan på onsdag så börjar ju årets högdpunkt, SWEDEN ROCK FESTIVAL! Då jäävlar levererar Sölvesborg/ Norje. Du miilde säger jag bara, alla dessa folk dyker upp här i vår lilla stad på bara några dagar. ÄLSKAR DET! Alla är så jävla trevliga också, helt underbart är det ! :D Är det någon av er som inte bor här nere som ska till sweden rock iår? Band som bland annat Sabaton, Edguy, Danko Jones, Mötley Crüe, Twisted Sister och Motörhead ska spela :) Kommer bli en helt oförglömlig vecka med massa folk, alkohol i mängder, tält, gummistövlar, grillat, skratt, foto, spyor och guppande tält :D Haha, fan jag är såååå taggad så ni anar inte ! :D Så nästa vecka mellan onsdag och söndag kommer det bara dött här! Kan tidsinställa några inlägg åt er men annars så blir det nog rätt tomt må ja säga :) 

Gårdagen då, gick en powerwalk runt slottet , rensade tankarna lite. Och därefter körde jag hem til amanda där vi hade bigbrother mys! :)♥ Nu sitter jag och väntar på henne, hon ska följa med när jag ska rida! Och efter det kommer älskling hem, lovelovelove!
bjuder på en halvsliten bild från igår.