Det går framåt :)


Kärlek, på hög nivå!

jag älskar dig ♥

SOMMAR


fikamys med bästis


me today


Klippklipp

←före // efter →

120519


fredag it is

Dagen idag har spenderats med älskling och än är inte dagen slut :) Vi har myyyst massor, åtit glass på glassbåten gått en runda i stan och umgåtts med min familj. Nu ska vi alldeles strax köra hem till honom, han ska byta om osv och sen kör vi vidare mot tingsryd till campingen där vi blir bjudna på grillat hos min morbror och hans familj! :) Såååå.. Jag har inte så mycket mer att tillägga här mer än att jag får önska er en trevlig kväll, för det ska jag ha :)

Haircut

Igår gick in bästa vän lös på mitt hår och det sutade med att hon klippte lugg på mig!
första gången någonsin jag har det , såååå vi får väl se hur jag trivs med det, Förhoppningsvis ångrar jag mig inte :P ganska så ovant änsålänge, men de känns bra!


New in


Måndag

Bild från när vi satt i flygplanet igår påväg hem till vårt lilla Sölvesborg igen :)

idag har jag varit på stan här hemma och fikat med min sanna, en kräftsallad med pasta i, utan ärtor, majs och ägg tack! Rhode Island dressing till. Satt fint i magen kan jag lova. Nu är jag precis hemkommen ifrån Mörby, varit på kalas hos Amandas mamma som fyller år idag. Och när jag tänker tillbaka så var vi i turkiet idag för några år sedan och firade henne. Jag vill igen! Ivägivägiväg, till solen! Underbart ju. Håller fortfarande mina tummar på att jag och Philip ska åka iväg i augusti, till turkiet eller något sådant :)

Nu kommer strax amanda och hämtar mig, blir big brother mys hemma hos henne. Precis som vanligt :)

Time to go home

Sådärjaaa. Nu kommer amanda alldeles strax in hit, då ska vi bara byta om, ta våra saker sen åker vi direkt mot arlanda för att äta någonting och klockan 21.45 lyfter vi och flyger hem igen! Amanda ska skjutsa mig direkt hem till min sovande pojkvän, som jag ska pussa på honom! :') Min fina älskling ♥

Leather jacket

En bild på min aaaassnygga skinnjacka, förbannat nöjd med den måste jag säga! Bättre bild på den och det andra jag köpt kommer upp här imorgon när jag är hemma igen :) Har inte blivit så värst mycket inhandlat får jag ju säg, men guud vad jag älskar allt jag köpt. Förutom en bikini som jag känner nu att jag ångrar lite, mest för att jag hittade en annan jag ville ha, men what to do..
Nu sitter jag iallafall på hotellrummet och äter choklad i väntan på att Amanda ska komma tillbaks ifrån utbildningen. Och iochmed det så klarade jag mig alldeles utmärkt ensam på stan och att åka tunnelbana OCH att komma RÄTT ;) grym är jag får jag ju säg :D Nåånå, nu ska jag tillbaka till mitt choklad ♥

STOCKHOLM


Ser ni vart jag är någonstans? Ser ni, ser ni, ser ni?? :D JAG ÄR I STOCKHOLM! ( okej jag ser inte allt för glad ut på bilden, men det regnade och var svinkallt igår! Därav en sammanbiten och frusen Ida på bild ;) ) Gårdagen bjöd på schopping, god mat och ett mysigt biobesök! Älska mig igen, nog en av de bästa kärleksfilmerna jag sett, dock ett konstigt slut. Hade velat sett mycket mer vad som hände , memen.. 

Nu har vi precis avnjutit en god hotellfrukost och ska strax bege oss ner till stan och shoppa igen, eller ja.. Jag ska göra det iallafall! Amanda ska iväg på utbildning, så jag ska alltså ta mig runt här i Stockholm alldeles ensam. Jag är rädd och tycker synd om mig själv faktiskt. Haha, detta med att åka tunnelbana är ju inte rikigt min grej om jag säger så. Hur orkar man hålla reda på allt?! Jissus.. 

Nuuu ska vi göra oss iordning och packa våra väskor, ciao!

Dream it, wish it, do it!


Dagens

Redo, väntar på att älskling ska komma och hämta upp mig. Då blir det först lunch på Coffee House och sedan en vända till olofström för att gå en liten sväng på marknaden. Iochmed det trista vädret med regnskurar så inviger jag mina uuuuursnygga gummistövlar för iår! ;) Kommer användas flitigt under rock festivalen kan jag lova !

freeeedag

Godmorgon. Sitter i sängen och försöker få i mig lite frukost. Brukar inte äta frukost såhär tidigt ( för mig är det alldeles för tidigt för att äta frukost ) Amanda kommer strax hit, så ska hon få sig en liten promenad och jag ska ta mig en ridtur! Mysmysmys. Hur vädret är vet jag dock inte.. Men hoppas ju på uppehåll iallafall :) I eftermiddag kommer philip hem, då blir det massa mys ♥

!


Puss!

Imorgon är det ääääääääntligen fredag! Förmiddagen kommer jag spendera i stallet och på hästryggen. På eftermiddagen kommer min älskling hem, så då kör vi iväg och är borta hela dagen tillsammans :) Och på kvällen sen blir det massamys ♥ Det blir läggdags tidigt för vi båda två ska upp supertidigt! Jag ska till stockholm och han till tyskland. Sen ses vi inte igen förens på söndag kväll/ natt. Längtar efter honom, är såååå pussugen! :))

girls



Här har ni oss, mig johanna och jane. Här sitter vi ute i stadsparken i lund i stekande hetta på valborg! Ikväll så satt vi hemma hos Jane i hennes soffa inmysta i en varsin onepiece, hur mys? =) Kollat lite på tv, pratat om aaaallt mellan himmel och jord, like always. Mina tjejer ni är guld värda ♥ även ni som inte finns med på denna bild :))

New in


Chill


L Ä N G T A R !


Dagens Ida


tisdag

Dagen idag har varit slapp och skön, legat framför tv'n och sappat bland kanlerna.. Stoffe var även här en liten vända efter jobbet så vi fick hälsa på lilla Milo och även pussa på vår älskade Molly! ♥ Nu har jag precis ätit, lax och potatis, nomnom. Ikväll väntas ytterligare ett spännande avsnitt av Harper's Island, avsnitt nr 2! Och bigbrother såklart! Det får man ju inte missa :) Sitter som fastklistrad framför tvn vartenda kväll klockan 22 :)


Imorgon har jag en klippkund, och inte vilken kund som helst utan min älskade momo ♥ (mormor) Och på tosdag ska jag testa en balfrisyr på en tjej här hemma, det ser jag fram emot!


Helgen, kommer bli den bästa på länge! På lördag morgon beger jag och amanda oss till Malmö klockan 05.00 för att sedan ta flyget till STOCKHOLM! :D Jag är helt extas.. aldrig varit i stockholm förrut, så nu ska jag och amanda göra Stockholm ordentligt ;) Shopping, god mat, alkohol och FEST! Så är det någon som kan tipsa om några bra uteställe i Stockholm så lämna gärna en kommentar :)

embrace every moment


Säg hej till Milo :)


Fredagsmys

Puh, duschen väntar. Precis hemkommen från ett ridpass på jalla. Galopperade en bit i skogen idag, gick kanon! :) Imorgon väntar en ny tur i skogen! Nu sitter jag och inväntar Philip, vi ska äta pizza. Eller, jag har bestämt det iallafall. Har inte pratat med honom ännu så han har säkert redan ätit :P Och sen ikväll blir det baaara massa myspys, plus att jag sla skjutsa folk ikväll. Chillfredag!

Jag och Jalla


true


4 maj




De senaste tre dagarna har det verkligen varit kanonväder ute! Och två av dom har jag spenderat med hemma hos amandas föräldrar tillsammans med henne. På baksidan i bikini, och nu sitter jag här, ser ut som en kräfta! haha. Denna veckan har bestått av shorts, glass, bikini OCH badpremiär ;) fast badpremiären tog amanda hand om ensam medans jag tittade på :D


Jag och amanda har även tagit ur min hårförlängning ( som ni kan se på bilden här nedanför ) Känner mig hur naken och ful som helst utan den! Så på söndag åker den i igen! ;) Dock har mitt hår växt till sig en bit, men inte tillräckligt! ;) känns som om jag kommer leva med hårförlängning i resten av mitt liv! haha, loves it.



" Life is not measured by the breaths we take but by the moments that take our breath away "


Valborg i Lund 2012