31 December 2010

Sista dagen detta året. Och hur har/ska jag spendera den då? :) Vaknade upp bredvid älskling. Eller nej, det gjorde jag ju faktiskt inte. Han gick upp jääätte tidigt imorse och åkte iväg och fiskade med min kusin mattias.. Så jag vaknade upp ensam hemma hos honom, och kom hem för ettag sedan.. Nu ska jag strax in i duschen och duscha med iskallt vatten på min rumpa.. Jag har ont.. :( Meeeen jag får ju skylla mig själv! Sedan blir det att fixa sig och åka hem till mormor och morfar, för min älskade morfar fyller år idaaag! Grattis moffaa :) Och seeeeen blir det att packa ner lite saker och bege mig hem till Mill. Där det blir ytterligare lite fix, för ikväll ska vi fira året som varit, och året som kommer! Vi är många som ska fira detta ihop, med trerätters middag och massa alkohol! ;) Kvällen kommer bli awesome !

Jag & Mill.. ♥

Pssst.

Sneak peak på morgondagens outfit.. 






Myskväll

Nu beger jag mig några meter bort till finaste Johanna, myskväll! ♥
Och senare ikväll styr jag vidare mot älskling' place. Ohwii ♥

Kommer ett tidsinsällt inlägg senare.. Så kika in om ettag om ni är nyfikna.. ;)


Ida toniiiight


I like.


Check-list

Solat solarium - check!
Systemet - check!
Nytt armband - check!
Nya kläder - check!
Solat solarium för andra gången idag och blivit jättebränd - check!

Det går bra nu ..

Aaand off I goo

Nu beger jag och mamma oss i till Sölvesborg en sväng. 
Måååste inom systemet så jag är laddad inför imorgon ;)
Årets sista, och största fest. Jag är så sjukt pepp, kommer bli helt awesome! 



101229

Körde in till Sölvesborg och tog mig en 20 minutare med Amanda. Det var skönt, men det tar fan ingenting i de där inne.. Så imorgon blir det in till grannen och sola istället. Två gånger tillochmed :) Woho! Nuu ska jag bege mig hem till min andra hälft.. Kommer somna bums efter en varm dusch kan jag lova.. Så, godnatt med er!

Lalalaaa

Mill fick med mig till kristianstad idag. Men jag skulle inte köpa någonting.. Ha! så lurad jag blev av mig själv.. Massa smink + sminkborstar och en ny sminkväska följde med mig hem. Och en munktröja.. OCH två par skor...! Och däääär var Ida's konto tömt :) Jadaa..


Foundation + ögonbryns borste + 3 ögonskuggor - Lindex
Sminkväska + Foundation borste och rough borste - Åhlens
Ögonbrynsskugga - Make up store
Festskor & boots - Skopunkten



Someday


<3

Nyårsafton om två dagar. Alltså ett helt år sedan vi firade in detta året.. Helt sjukt vad detta året har gått fort. Vad har jag gjort under hela 2010.? Börjar med januari i detta inlägget.. Och så blir det mer imorgon..



Jag avslutade 2009 på allra bästa sätt. Nämligen tillsammans med min bästa vän, Johanna Bengtsson. Nyårsfirande i mängder av alkohol, det bjöds på dricka från alla håll. Minnesvärt. Tack för att jag fick spendera den dagen/kvällen/ tolvslaget med dig, johanna ♥ Och tack för nyårspussen också.


På natten, efter tolvslaget åkte jag hem till alexander, och det var då helvetet bröt ut. Han berättade för mig att han ville vara själv, vara singel.. Och det betydde ju att jag skulle bli ensam, helt utan honom.. Efter tre och ett halvt års förhållande så gick någonting snett. Vi fungerade helt enkelt inte, känslorna försvann. Men inte för mig, och det var absolut inte mitt val att vi skulle skiljas åt. Det var hans, - Alexanders.. Jag hade haft det på känn då vi inte alls haft det bra de senaste månaderna innan där.. Men jag blev helt knäckt, broken in pieces.. Jag låg i hans famn hela den dagen, och grät. Jag höll honom så hårt. Jag skrek.. jag hade så ont i magen, så ont i hjärtat.. Det var hemskt.. Amanada kom och hämtade mig på kvällen. Spenderade natten henne, i hennes famn. gråtandes.. Jag grät hela tiden, varje dag efter det.. I tre/ fyra månader.. Jag var så glad att jag hade er, alla mina vänner, ni fanns där hela tiden för mig! Men ibland räckte det inte, jag bröt ihop ändå. Det var den svåraste tiden jag någonsin varit med om.. usch, nu rinner tårarna när jag tänker tillbaks.. :( Men vi fixade det, vi hittade tillbaka till varandra. Och nu är vår kärlek starkare än någonsin ♥

Jag älskar dig!






Mys.


Mums

När molly kommer hem till oss blir hon helt crazy och hoppar på oss :D

Mami lagar maat..


Ida


I need it now

Godmorgon på er. Eller nä.. God eftermiddaaaag blir det ju. Men jag har faktiskt inte sovit tills nu. Vaknade klockan elva, inte så där jättepigg. Men jag gick upp iallafall. Spenderade morgonen hemma hos älskling. Han har spelat wii, och jag har kollat på. Men nu är jag hemma hos mig igen. Sköönt. Ska fixa mig strax sen ut och ta lite foton :) Ska nog inom sölvesborg en runda med, inom smycka och köpa mig något snyggt till nyår :'D Yee. Men först ska jag äta någonting :) Tjo!

You're better off without me

Mm, skönt med en lång dusch :) Älskar när vattnet är riktigt varmt, nästan så det bränns.. 
Då vill man aldrig gå när ifrån, för det blir så kaaallt när man stänger av vattnet, brr.. 


Lagom sleten, trött är jag med. Ska hem till älskling när som, krypa ner under täcket till en film.
Och sova ut imorn. Eller ja. Iallafall till halv elva, elva :) Förhoppningsvis. 


Jaa, jag vet det blir bara en massa bilder på miiiig. Men denna bloggen handlar ju om.. mig? :)
Pluuuus att jag har en ny kamera ju.. :D Imorgon kommer det bli massa nya bilder. På annat än mig =)




27 december 2010

Mhmhm. Tänkte sammanfatta denna dagen.. Var ju som sagt i kristianstad med min pappa idag. Och denna gången var det han som frågade mig ifall vi skulle köra in och shoppa lite, och visst gjorde vi det :) Köpte sminket på make up store och sedan efter det var det jag som fick springa runt efter honom. För jag var inte så sugen på shopping faktiskt :) Så pappa fick unna sig lite idag, och jag fick vara smakråd. Efter en varsin korv på torget begav vi oss ner mot Elgiganten/ Onoff och Siba. Jag hade spanat in mig på en kamera jag ville ha. Men dom hade inte den hemma, så typiiskt. Men det fick bli en annan kamera istället, en liten Nikon. Älskar den redan, för äntligen kan man ta bilder igen på både sig själv och andra utan att hela bilden blir gul/vit. :) Hade en liknande kamera innan, men den blev snodd! Så idiotiskt. Det sjuka är ju att det var en "kompis" till mig också... Schyyyysta vänner huh? Yee.



Fyra från helgen



Jag älskar att kolla på bilder ifrån helgerna som gått. Man blir så glad :) Och längtar tillbaka. Visserligen hade jag typ astråkigt ihelgen, men förfesten var riktigt nice :D




Hur jag redigerar . .

Det fortsätter att rulla in kommentarer om varför och hur jag redigerar mina bilder.. Såååå jag kan väl svara på det, igen.. :) Jag använder mig utav photoshop för det mesta. Och går in och ändrar kontraster bara. Sen är det klart! :)

← Före - Efter →
Man ser inte så blek ut helt enkelt :)




Click, flash!

Mitt presentkort på Make up Store var välbehövligt. Är såå tacksam! Har inte testat sminket än, och har aldrig testat det heller. Tänkte göra det ikväll faktiskt, för skojs skull :)


Fick även en ny kamera idag! En liten Nikon, I'm in love. Thanks papii ♥
Så pappa fick agera modell innan :D En testbild bara. Haha :'D

Nuuu ska jag bege mig ner mot strandvallen, fick ett extra pass ikväll. Och man tackar ju inte direkt nej :)
Med mig ner där tar jag med mig pappa, vill inte köra i detta snökaoset. + att jag är så mörkrädd. 
(alltså rädd för att vara nere på strandvallen när det är mörkt och helt obemannat..)




Mellandagsrea

Huuu.. Klockan var ställd på 06.00 imorse. Åkte hem, samtidigt som alexander skulle iväg och fiska. Kom hem, och vad glad över att jag var någorlunda pigg. Men icke :) Strax efter 08.00 somnade jag sött under mitt vaarma duntäcke i min säng :) Nu fyra timmar senare är jag vaken igen, och nu blir det lite fix för jag och papi ska köra in och kolla mellandagsrean :) Duktigt sugen på en ny kamera..

Nånå. Fix var deeet :)

Mhmhm

Dagen började bra.. I eftermiddags var jag mest hänging, känslig.. Men ändå väldigt mysig. Men min babe hade annat för sig så istället fick Molly bli mitt "offer".. Hon låg och mös under täcket med mig från ungefär 13.00 idag till.. 21.00. Hon låg nerborrad som en liten boll i min armhåla ungefär. Mys! Men det hade ju kunnat varit bättre, som sagt :) Nu befinner jag mig iallafall hos alexander, hans lillebror var så snäll och poppade popcorn till mig innan :) Men nu är dom slut. Så nu ska vi lägga oss i sängen och kolla på en film som vi kan somna till. Upp tidigt imorgon, då jag ska shoppa med min juliaaa ♥

You.

- Fast för evigt.

Helloo yoou

Dagen efter är väl alltid lika seg. Trots att jag i princip var nykter igår :) Men det blev sent iallafall, så det är väl förklaringen. Hanöhus igår då. Ja, vad ska man säg.. Det blev ju inte alls som jag hade tänkt mig. Det var mycket folk, och det var ju riktigt kul. Lyckat för hanöhus iallafall. Värre för oss som fick stå och köa i nästan en timme för att ens komma in, och på köpet blev man nästan ihjälklämd också. Lagom kul... Dansade loss med snäckan ettag, tills jag fick ont i magen, blev trött och ville hem.. Sagt och gjort. Jag åkte hem. Papi hämtade mig, och påvägen hem smällde vi ett rådjur. :( Hela fronten på bilen är knäckt. Kuuul...
Just nu. 



Juldagen - Hanöhuuus

'

Hoo-Hoo-Hoooo

Jag hade nog varit snäll i år iallfall :)

♥ Chokladask
♥ Parfym, Radience. Mm, godiis!
Hudlotion + duschgrej x 2
♥ Bodybutter x 3
♥ Läppglans
♥ Ansiktsmask x 3
♥ Nagellack x 3
♥ Presentkort på Make up store, 1000 kronor
♥ Presentkort på Smycka 500 kronor
♥ Rock by sweden öronhängen
♥ Peeeengaaar
♥ Godiiiiis

TACK till hela min fiina släkt. Ni är bäst! Pussogodnatt

Julafton 2010 <3


Haair !

Igår fick jag lååååångt hår igen ! Som sitter fast denna gång.. 
Taaack julia ♥


Håret var liiiite väl långt, så hon klippte mig också :)
Och dessutom är jag svarthårig igen.. 
Blandade känslor om min hårfärg. Men det duger!
Tadaaaa!




Girls, girls, giirls

22 december 2010. Julmys med julklappsleken, julfilm och massa giirltalk med tjejerna i Djupekås. Helt amazing, preciis som vanligt. Nästa gång måste jag faktiskt spela in alla våra konversationer och samtalsämnen. Ja, herregud.. "Jag lovar ni hade garvat läppen av er!" Var rikigt roligt att få träffa Nellie också, som numera bor och studerar i Lund. Så man träffar inte henne så mycket längre, vilket är synd. Nåååånå. Våra tjejkvällar är oslagbara. Massa hemligheter, mycket skratt som oftast blir till att alla börjar lipa av skratt, och myycket gemenskap. Älskar våra kvällar :)




Julklappsleken



Mys med mina fina tjejer ikväll. Awesome ♥

Dagens!

Dagens humör: glad :)
Dagens borde: färga mitt hår.. Köpa julklappar!
Dagens frisyr: slarvigt uppsatt
Dagens klädsel:
svarta tights, brun tröja,
Dagens planer:
köpa julklappar, jobba
Dagens vill ha: godiiis
Dagens längtan: a ♥
Dagens fundering: vad jag ska ha för klänning på nyår
Dagens beroende: datorn, asusual
Dagens tråkigaste: kylan
Dagens tidning: ingen alls
Dagens låt: anberlin - feel the good drag

Mhmm

Hey
You're crazy bitch
But you fuck so good, I'm on top of it
When I dream, I'm doing you all night
Scratches all down my back to keep me right on..

Buckcherry till sweden rock festivaaaal!
Förövigt så är texten.. Mums :)

:)


You.

But something about me got you hooked.
- Come over here and take a closer look..
But something about me got you hooked.
- Come over here and take a closer look..




Molly


Mill 20 år


A dream has come true

Jag har länge velat bli frisör. Undefär mellan mellanstadiet och högstadiet bestämde jag mig för att det var det jag skulle bli. Och dessutom bli riktigt duktig på.. När jag gick ut högstadiet och man skulle söka till gymnasiet så sökte jag till frisör linjen i kristianstad. Trots att jag visste att jag hade för låga poäng.. Och som andrahandsval valde jag Barn och fritidsprogrammet i Sölvesborg. Jag kom inte in på frisör, så jag hamnade på bf istället. Vilket jag inte ville! Men jag gick där ändå, tre låånga och jobbiga år var det. Dock väldigt roliga då jag träffade så många nya vänner ♥ 

En kompis till mig informerade mig om en skola i Malmö där hon själv hade gått. Och jag blev genast intresserad och tog kontakt med den skolan. Väldigt dyr. Det är ju en privatskola så man får stå för kostnaderna själv.. Jag har varit i kontakt med skolan i nästan ett år. Pratat hemma med mina föräldrar, vänner, pojkvän mm. Och i måndags den 13 december ordnade jag ett möte med komvux. Efter det mötet så ringde jag upp skolan och bokade ett möte / intervju med dom. Så i onsdags när jag och Caroline åkte till Malmö och shoppade var det ju självklart denna intervjun jag skulle på! :) Han ansåg mig som lämplig för yrket. Då jag haft praktik på en salong i tre månader, kände till hur dagarna gick till. Jag fick träffa eleverna, lärarna, kolla på en lektion och efter det intervjuades jag i ungefär en timme. Nu väntade jag ju bara svar ifrån Sölvesborg/Bromölla kommun! Och i fredags fick jag hem ett brev, ett beslut. Ett beslut som skulle avgöra hela mitt 2011! Och jag fick det beviljat!


Jag sökte för sent för att hinna komma in i Januari klassen. Men den 28 Mars börjar jag på Leep School Of Hair i Malmö! :) Jag är så glad, så jävla glad! Jag har velat detta såå länge och nu äntligen är det min tur! Jag håller på att kolla runt på lägenheter, men jag tänkte börja med att pendla. Så får vi se som jag flyttar eller inte. Utbildningen varar bara i 9 månader så det ska ju fungera att pendla. Det jobbiga är ju att det blir såå långa dagar! Jag får ta tåget från bromölla klockan 07.00 på morgonen, och då är jag frammde 08.30, skoldagarna varar från 09.00 - 18.00 , sedan, får jag ta tåget hem 18.30 och då är jag i bromölla igen klockan 20.00... Det kommer bli tufft. Men det är det värt! ♥

Bye.



Hey :D I'm alive. 
Gårdagen spenderades raklång i sängen, orkade inte resa mig! Mådde såååå illa. Usch, aldrig mer....
Nu ska jag bege mig till sölvesborg en snabbis,  och klockan tre ska jag med caroline hem! Saknaaad ♥

Yääääy! :D

Jag är överlycklig. Mer om det senare ikväll ;)
Nu: Kristianstad!

Fridaaaay

Dags för jobb. Och sedan åker jag och mami till kristianstad för julklappsshopping! Och jag ska köpa lite till grejer till mitt rum faktiskt :) Ett smyckesträd blandannat, någon tavla kanske? Får se vad det blir. + måste inom systemet! Nom Nom.. Ska även köpa julklapp till min älskling och till min Caroline ;) Bästaaaa! Men först. Hard work work.

You are my greatest mistake


Movietime


Like the devils in your hands ..

Bäst just nu. 
Lyssnas på om och om och om igen ..

My room!!! :D

Nu är äntligen mitt rum klart! Eller, ja. Nästan! Jag har inte satt upp någonting på väggarna ännu osv. Eftersom man helst ska vänta några dagar efter tapeterna kommit upp. Vilket dom gjorde idag.. Jag är sjukt nöjd. Det som saknas är en hylla vid speglen ungefär. En tavla ovanför fotöljen. Och någonting ovanför huvudgaveln på sängen! Det kommer att ordnas inom kort iallafall. Och då kommer jag blir ännu mera nöjd än vad jag redan är..


( Som sagt. Det ser väldigt tomt ut, men det ska upp saker på väggarna osv! + att det är vääldigt stökigt på förebilderna. :D )



FÖRE


EFTER


FÖRE



EFTER






FÖRE







EFTER




I'm gonna love you like I've never been hurt before


Fuck you? No fuck me.

Gårdagen spenderades i Malmö tillsammans med världens bästa caroline. Tåget rullade in i malmö runt 11.30, blev shopping och med mig hem fick jag ett par jeans, en kofta och en halsduk. Plus att jag fixade akrylnaglar med vita tippar. Saknat att ha så fina naglar. Man känner sig så fräsch för en sån liten sak! Kände att jag inte var färdigshoppad när vi åkte hem. Men jag måste verkligen hålla i mina pengar nu.. Trots att det är svårt, var så nära på att köra in till kristianstad idag.. Fy mig! Vi fick springa till tåget igår. Trodde ärligt talat att jag skulle dö. Gud, haha! :'D Men jag överlevde. Sitter ju här nu ;)

Annars då? Jodå. Med mig är det bra. Förtillfället iallafall. Allting går upp och ner nu, vet inte vad det är med mig. Längtar så otroligt mycket tills min älskling kommer hem! ♥ 5 dagar tills jag får somna i din famn igen. Mm, lycka! Hm. Tvrummet är klart också. Det blev jättefint! Fotar det när det kommit upp lite på väggarna oså. De håller på med migg rum nu. Tror de blir klara idag. Och då ska jag äntligen få sova i min egna säng igen :) I ett nästan helt nytt rum. Älskar det.

Sneak peek


Friendship and love


-

4 dagar har gått och ännu inget brev till mig.. N e r v ö s !

Feelings

Jag vill att du ska finns här hos mig, vill inte ha dig där borta. Du ska helst ligga tätt intill mig, där jag hör hur du andas och känner dina hjärtslag. Pussen i pannan, på munnen och i nacken innan man ska sova är något utan det bästa jag vet. Allt du gör är det bästa jag vet. Man känner när du håller på att somna, då dina armar runt om mig blir allt tyngre och tyngre och dina andetag likaså. Jag älskar att borra in hela mig i dig.. Jag vill alltid ligga så nära som möjligt, så jag blir varm. Men du förstår aldrig hur jag kan frysa så mycket när hela min kropp är kokhet. Men fryser, det gör jag. Men du värmer mig så bra. Jag älskar att ligga där, hos dig, i din famn!

Nu ligger jag ensam. Det är iiiiskallt här. Ändå har jag ett duntäcke, ett vanligt täcke + en filt. På mig har jag ett par mjukisbyxor, strumpor, linne och en tjock team sportia tröja. Ändå fryser jag, jag är alldeles iskall överallt. Speciellt om händerna just nu. Jag har tänt ljus också. Och en lampa är på. För att det ska bli varmare här inne. Utanför fönstret så blåser det. Hy. Fryser ännu mer när jag hör hur hård vinden är. Jag vill ha dig här hos mig. Hela tiden. Jag saknar dig. Hela tiden. Jag tänker på dig. Hela tiden.



Nej, vi har inte gjort slut eller något liknande. Jag mår "bara" så fruktansvärt dåligt när inte han är här.. ♥
Och vissa personer har så sjukt dålig och smutsig attityd. Ni trycker bara ner er själva i skiten. Det är ni som står som feta förlorare i slutändan. Inte jag. Nervositeten är på topp. Och jag mår skitdåligt av att gå omkring och bara.. vänta! Imorgon väntas en heldag med Caroline. Jag längtar så mycket. Du är också den bästa jag vet!

101214

En runda med jobb avklarat. Nu väntas en runda till och där efter ska jag mysa ner mig i sängen tillsammans med min whitey och en hel vitlöksbaguette, mums. ;) Imorgon blir det till att ställe klockan på sex, kanske sju.. En heldag i malmö väntar tillsammans med Caroline. Har längtat efter morgondagen riktigt länge. Och att lönen åker in på kontot imorgon gör ju inte saken sämre precis ;) I LIKE!

Nöjd med dagen

Hemma! Har inte varit hemma på hela dagen idag. Kändes faktiskt skönt att inte spendera hela dagen i sängen framför datorn. Tro det eller ej ;) Nu ska jag iallafall ta en lång vaarm dusch. Fast egentligen skulle ju ett bad passa fint. Men jag orkar inte vänta på att badkaret ska fyllas så jag duschar istället.. En ansiktsmask skulle sitta fint också faktiskt. Tror nog jag ska ta och ta hand om mig själv ikväll. Men.. Jag kommer inte undan jobbet. Blir några rundor ikväll också! Men först : Dusch!

Juuulbord!

Nu beger jag mig på julbord med Mjällby AIF. All personal + några spelare.. Undra vilka? :D 
haha,  nää nu ska man inte vara sån ;) Tycker jag matchar julen rätt bra. Rödrutig skjorta, asnice. 

Efter julbordet blir det jobb. Och lite jobb till. Sen ska jag se om jag kan ordna så att jag kan få umgås med min ääälskade Caroline ettag. Saaaknar henne så! ♥

Me. Myself. And I

Want You.

If you wanna make the world a better place. Take a look at yourself, and then make a change.




MUMS


Pengar rullar in som det ska..

Det går bra nu..
Nu: Jobb!

Just nu.




Tur att jag har en så snäll lillebror. 
Så förtillfället bor jag på hans rum, så han ändå sover hos sin flickvän julia varje vardag :)

Ready to go.


Önskelista 2010

Till tomten.

♥ Smycken - Rock by sweden
♥ Presentkort - Make up store 

Överst på min önskelista just nu :) Puss på dig.

I need a change too

Idaag ska jag äntligen på ett viktigt möte! Som jag skulle gjort för åtta månader sedan. (illa! Fyskäms Ida!) Jag vill inte berätta vad det är ännu, så det kan ni få klura på ettag. Men om det går som planerat, så kommer det att förändras en heldel med mitt liv :) Vill som sagt inte bara gå hemma mer. Eller jo, det är skönt på sitt sätt. Men i längden så fungerar det inte.. Inte för mig iallafall. Så snälla håll tummarna för mig idag och.. en månad framåt ungefär? :) För det är typ då som jag själv kommer få reda på hur mitt 2011 kommer att se ut!! :D

Everything Changes

Godmorgon måndag. Måndagen den 13 december idag. Lucia :) Synd att jag inte gick i skolan fortfarande. Det var så mysigt när hela klassen gick till kyrkan på mornarna, man satt bara där i bänken och lyssnade på sången, fy vad man rös. Det var riktigt bra. Förutom dom gångerna man nästan låg ner i bänken illamåendes pga lussevakan ;) Men det var det ju värt.. Helt klart ;)

Mannen och kvinnan som ska tapetsera hemma hos oss är här nu. Tvrummet och mitt rum ska få ett nytt utseende! Längtar såå tills det är klart! Kan slänga upp föra bilderna nu med en gång =)
Tvrummeeet - FÖRE




-

Jag haatar detta. Need u.

Ändrade planer for tonight

Hemma efter en mysig kväll ihop med familjen och våra vänner. Vi blev bortbjudna på middag ikväll hos mina föräldrars vänner. Serverades pepparkakor och glögg när vi kom. Sedan fläskfiléoch pressad potatis till middag. Och seeedan var det en sjukt god.. grej? Marängbotten med blåbär och jordgubbar i, och glass på toppen. Underbart! Och så.. Massor med goooodis såklart! Och som ett godismonster jag är tackade jag ju inte nej ;) Skaffade mig även en man ikväll. En femårig kille vid namn Theo.. Han satt och flirtade med mig hela kvällen, blinkade med ett öga, höjde på ögonbrynen, hälsade med huvudet (nickade sådär kaxigt) och sen kom hans mamma med en godispåse och sa att den var från Theo men han vågade inte ge mig den själv.. Så jag ropade på honom och sa att jag skulle säga honom en sak.. "Säg det till mamma så får hon säga det till mig!" Haha, världens sötaste :) Tillslut kom han fram till mig och gav mig en kram och slank ur sig "jag älskar dig!" Jag föll. Pladask. Min lilla Theo :'D

Nåååå. Nu ligger jag hemma i sängen. Ska sova nu.. :) Saknar min älskling så fruktansvärt mycket!

Just nu

Känns allt knasigt...

Like it alot

Jaaaaa! Jag valde verkligen helt rätt tapeter, dom är "sooo Ida-style" ;) Haha, ja ni fattar :'D Jag vill inte visa bild på dom än. Ni får helt enkelt se när det är uppsatta. Vilket blir i veckan. Tapetseraren kommer redan på måndag. Så idag ska vi tömma allting här inne och i tv-rummet här hemma. Ska ta före/ efterbilder också som ni kan få se sen :)

Nu ska jag göra mig iordning. För ikväll ska jag med hem till mamma och pappas kompisar och äta middag :) Och därefter blir det fest.. Inte as taggad, men det kommer ;)

101211

Min favorit Jay vann Idol 2010. En ren självklarhet. Så bäst. Hans röst är helt underbar. Älskaaa! Nu ska jag bege mig till jobbet en sväng, sedan följa med mamma och pappa in till sölvesborg. Nu måste tapeterna köpas! Och jag har ännu inte bestämt mig :/ Mår riktigt dålig pga det. Känns som om jag bara kommer ta någon "bara för att jag måste" Hm. Hoppas jag hittar någon jag älskar iallafall. 

Ikväll ser det ut att bli fest. Hoppas festhumöret kommer tillbaka då.. För just nu är jag inte alls sugen :S

hey you

Godmorgon! Igår fungerade inte hotmailen som den skulle. Men nu så! Har skickat iväg några viktiga mejl nu. Bra start på denna morgonen :) Ska bara ta och resa mig ur sängen och göra lite frukost. Sedan beger jag mig ner till strandvallen för jobb. Och i runt lunchtid hoppas jag att det har kommit ett paket till mig.. Min nya hårfärlängning! :) Men om jag inte har helt fel för mig ingick inte tejpet som man sätter fast håret med. Så det får jag på måndag antagligen! Sucks.. :/ Hade velat ha det klart idag. Till helgen. Nånå. Frukosten väntar..

Jobbigt

Jag visste att detta skulle bli jobbigt. Men inte efter bara en vecka :'( 
Vill att du kommer hem nu älskling...

Vad är jag utan dig?

Gårdagen spenderades tillsammans med amanda. Först var vi och kollade när folk hopptränade på bokeslätt. Brrr, riktigt kallt. Sedan begav vi oss hem till amanda för att baka pepparkakor och kolla på film. Dock blev allting försenat så runt tolv, halv ett på natten gjorde vi pepparkakorna :) Och vi fick även jesper med på besök. En pepparkak var gjorde vi. Jag fick en älg, amanda en häst och jesper en stjärna ;) Och sen kollade vi på ice age. Helt klart min favoritfilm. Sid ♥ Jag spenderade natten hemma hos amanda. Och när vi vaknade idag körde vi hem till mig för att äta frukost. Frallor och apelsinjuice, mm :)

Och idag bjöd jag hit amanda på middag! Gratäng Hult ;) Mums. Men amanda tycker mer om det än vad jag gör. Så var så snäll och bjöd hit henne här! Har även jobbat ikväll. Duktigt Ida. Imorgon förmiddag ska jag också jobba. Bra där :) Känner mig duktig. Klagar inte så mycket nu som innan =) Bra va? Mmyesyes. 

Hade hoppats på en bra kväll ikväll. Men icke. Saknar dig..

Bus med Molly


myyyys

ed jobbet. Nu ligger jag och amanda i min säng och mumsar på clementiner :) Och strax ska vi äta pannkakor.. mums! Ikväll blir det lite äventyr och och sen mys till en film. Med amanda såklart :D

Cloothes


I'm that kind of girl

Efter jobbet idag så körde jag till paradiset för att hämta Caroline, som sjääälvklart inte var färdig när jag kom.. Men det hade jag ju inte förväntat mig heller. Så sjukt seg ;) Men efter en stund så var hon klaaar. Så vi begav oss till kristianstad för lite julklappsshopping. Meeen.. Det ihandlades till mig själv istället :) En klänning från h&m och en halsduk från jc. + klämmor från bikbok. Alltid bra att haaaaa :)

Slänger upp bild på klänningen och halsduken senare!

On my way to paradise

 


yeahhh


ZzZzZz

Det är jobbigt att gå upp när alarmet ringer när sängen är som varmast och skönast :( Då vill man ju bara ligga kvaaaar.. Men men. Jag har faktiskt ett jobb att sköta, haha ;D Så nu ska jag uuupp ur sängen, fixa något att äta sedan bege mig ner till strandvallen för att fixa det sista med tvätten och sen göra stoffe sällskap en stund.. Då blir han nog glad :) Och efter deeeeet ska jag nog till kristianstad en runda med Caroline.. För det hann vi aldrig igår :/

www.wordle.net


Mm

Bra kväll! :)
Nu: Godnatt :*

Happy moments


All i need is you

Befinner mig i skrivande stund hemma hos Caroline. Hon är ute och mockar, och jag sitter inne vid brasan och väärmer mig. Och roar mig med msn, väääldigt underhållande ;) Idag ska vi bege oss till Kristianstad. Om planerna går som planerat dvs! Caroline är seg som vanligt. Tog ju några timmar till att få ut henne och mocka.. :) Förresten så vill jag göra något annorlunda med håret! Färga det i en fin färg, klippa mig och mistra med allt man kan ungefär. I need a change. Men det börjar vi med när det nya året har börjat tycker jag :) Appropå nytt år.  Jag mååste hitta en nyårsklänning! Och skor! Och accesoarer ;) Kommer bli awesome. Men först ska man kanske hitta någonstans att vara också? Hm.

Loove

Har fortfarande ont. Blir bara värre och värre :( Nånå. Sitter hemma just nu. Körde hem för att äta kräm till frukost, och nu äter jag kräm till middag. Lyckat? Ikväll ska jag äta soppa. Gulasch, den är gooood! :)

Nu ska jag köra hem till min älskling igen. Vi ska mysa till det ordentligt ikväll då han åker upp till kalmar ikväll och stannar i en månad ungefääär.. Så det blir till att duscha, basta och lägga oss i sängen och kolla på en film. Sen kör jag honom till tåget.. Suck :(

Skön stil


Fuck it


Mm

Jag är så trött på det här..

Aaaaj :(

Igår när jag vaknade så hade jag riktigt ont i munnen, halsen och nacken. Tänkte inte så mycket mer på det sen. Men ont hade jag hela dagen. Men igårkväll fick jag ännu ondare. I munnen då. Långt in.. Och idag när jag vaknade hade jag så ont att jag inte kunde prata :( Öppnar jag munnen för mycket så känns det som om jag ska knäcka hela käken :(( Och det gör fortfarande ont. Har druckit nyponsoppa hela dagen. Och ätit hallomkräm. Mums :) Tråkigt nog ska vi ha fläskfilé och potatisgratäng hemma idag. Jag kan inte äta. Men jag SKA!

Förresten så tror jag att det är mina visdomständer som är påväg. Och att det är därför jag har såå ont! :(

Och nu . .

Kryper jag och älskling ner i sängen tillsammans och somnar till en fiiiilm! ♥

Gurkor

Har spenderat min kväll ihop med amanda. Först beställde vi mat på steak house. Mums! 
Och därefter blev det gurka, morötter och dipp! Smarrigt. 
Massa kul hade vi iallafall. Och nästa helg blir det en repris. 
Men fler videos och massa alkohol ;) Kommer bli kalas snäckis!


Amanda och hennes gurkor :D



Insnöad bil.

Buhuuuu :( Imorse var min bil så insnöad att jag nästan inte såg den... Så jag fick gräva fram min pärla och sedan var det bara att bege sig ner till jobbet.. och som tur var så var det inga problem alls att köra idag :) Några stora vallar in på alla mindre vägar bara, men det är bara till att "ta sats" englit caroline ;) Så går det jääättebra =)


En frusen pärla. 

Nu ska jag få i mig lite frukost, byta om och sminka mig osv. För att sedan bege mig ner till jobbet igeeen och sedan in till sölvesborg för att köra inom arbetsförmedlingen och få min lapp underskriven. Och sen ska jag hem igen :) Eller nej. Jag tror minsann att jag ska gå en sväng på stan.. Har ändå inget bättre för mig så :)

Brrr

Att ge sig ut på vägarna ikväll är ju nästan självmord. Fyfyfy. Det är riktigt mycket snö på vägarna och massa vallar överallt. Och man ser ingenting för det snöar så mycket. Men nu sitter jag här. Trygg och hel :) Jag tycker inte om vintern. Eller jo. Om man ska vara inomhus. Under en varm filt, till en film tillsammans med den man tycker mest om, och en stor kopp med varm oboy i handen. Då gillar jag vintern. Och på julafton då förståss. Och när man vill åka pulka och busa i snön :) Ja okej. Vintern verkar vara bra i många lägen. Men den är kall. Och jag hatar att frysa. Då jag är vääldigt frusen av mig :) Just nu längtar jag så mycket till sommaren så det är sjukt. Sola och bada, grillkvällar, cykelturer. Alla fina färgklada klänningar. ( och det ska komma ifrån mig som endast bär svart.....) hm. 

Just nu ligger jag hemma hos älskling under täcket och myser med min vita baby. ( datooooorn.. ) Den är asnice. Om jag inte sa det innan! ;) Nu ska vi alldeles strax sätta igång en film och mysa ner här under täcket båda två. Jag älskar dig, alexander :)

Bästa vänner


Too dooooo

Morgondagens to-do list .. 

• Vakna upp bredvid älskling
• Ner och tvätta det sista
• Köra inom arbetsförmedlingen
• Busa lite? :)
• Umgåås med älskling reeesten av dagen/ kvällen. I LIKE



101202

Har varit ledig från jobbet i en månad nu. Men ikväll börjas det igen. Känns bra. Jag behöver pengarna. Men fy vad tråkigt att jobba på kvällar. Det är ju då man vill vara ledig. Men jag har en asnice chef. Så jag jobbar lite hur jag vill :) Någon/ några timmar på kvällen och några på förmiddagen. Asnice.

Nu väntar jag på maten. Måste äta innan jag ska jobba juu.. Och efter jobbet ikväll, ska jag hem till min älskling ♥

If you only knew


Datornörd.


Längtan

Varför tänker man mer på kvällarna? Varför bli man så ledsen? Eller jätteglad? Nu är det blandade känslor.. Igen. Imorgon är du här hos mig igen. Efter tre dagar och jag saknar dig så det gör ont. Hur ska detta fungera? Jag är kär iallafall, det är en sak som är säker. Och jag är så rädd. Rädd att det inte kommer fungera. Men det ska det göra. För dig. För mig. För oss ♥

Nu borrar jag ner mig under täcket. Ringer dig en sista gång för ikväll. Säkert hundraelfte gången för idag.... Godnatt!

Jag älskar dig!

I stop breathing, and my heart stops beating when I think of I may losing you.. ♥

Mina syskon

Mitt syskon. Min lillebror. Min Filip :)


Det skiljer 3 år mellan mig och min lillebror. Han är 93;a och jag är 90;a. Men du kommer alltid vara lilla Filip för mig Trots att du är 3 huvud längre än mig... Jag älskar dig så mycket. Kärlek mellan syskon går inte förklara med ord.. Jag är så glad att jag har dig. Fast jag säger elaka saker ibland.. Jag vill alltid vara din bästa vän, samtidigt som jag är din storasyster. Bandet mellan oss är så starkt. Aah. Jag känner att jag skriver alldeles knasigt för jag vet inte vad jag ska skriva allt. Jag bubblar av känslor. Jag är glad att du är min lillebror. Jag älskar diiig :)





Dagenssss


I'm happyyy

Hejdåå min gamla pärla.. Jag kommer antagligen iiinte att sakna dig :)
Min lillebror kommer ta så vääl hand om dig! :*

Och så säger jag heej till mina nya baby! :D 
Jag ska ta väl hand om dig, liite bättre än pärlan.. I promise ♥
Äsch.. Vi slog till på en ny väska också.. Dig ska jag använda mycket flitigare! 


Run to your mama <3


Gäääsp

Suck .. Det är endast Caroline som kan få upp mig såhör tidigt.
Och med tidigt menar jag halv nio :)

Nu är jag iallafall vaken, iordninggjord och ätit frukost har jag med gjort..
Så nu drar caroline iväg mig på äventyr.

Och ikväll.. Ja, ikväll händer det äntligen!
Som jag väntat så länge på! :D


I need you by my side

Huuu :( Precis lagt på telefonen med min andra hälft. Min pojkvän. Det är inte lätt att ha honom så långt ifrån mig. Efter att ha varit så nära varandra i så många år. Som de flesta förstått så pluggar han i Kalmar, och jag bor i Sölvesborg. Det är två timmars bilresa. Ungefär 20 mil ifrån mig. Men vi har fixat det i lite mer än tre månader. Då han kommit hem till mig varje helg ♥ (till sölvesborg) Men nu har han fått sin lägenhet.. Vilket resulterar i att han inte kommer att komma hem varje helg. Då det tar 4 timmar med tåg och kostar ca 600 kronor varje helg. Och nu har han en lägenhet att betala på.. Vi ska klara dett han och jag, men det är jobbigt. Så jobbigt. Jag tycker det är tufft nog att vara utan honom en vecka. Och från och med nästa vecka kommer det dröja en månad tills vi ses igen. Och så kommer det bli varje gång. En månad ifrån varandra. Sen ses vi i ungefär 4 dagar. Sen är vi ifrån varandra en månad igen :( Så länge har vi aldrig någonsin varit ifrån varandra.. Bara tanken får mig att må illa. Rinner flera tårar längst mina kinder när jag skriver detta nu.. Jag är en svag människa. Detta komma bli jobbigt..