Måndag igen ,

Härliga, uunderbara lediga måndag! :) Sov ut idag, välbehövligt! Nu ska jag börja göra mig iordning för snart kommer sanna och hennes mamms och hämtar upp mig. Jag och sanna ska in en runda till kristianstad :) Jag ska kolla om jag hittar någotnting i klädersväg, men även kolla lite på heminredning. Roliga saker pågång, berättar mer om det när det närmar sig :)


Jag är nog världens lyckligaste tjej! Min Philip, han är verkligen helt underbar! 
Jag älskar dig! ♥




Agerar bartender med snäckan ilväll


En ny piercing på plats!


Lediga torsdag och fullt upp.

Började dagen med sovmogon idag, välbehövligt :) ska strax göra mig iordning för att bege mig in till bääästis Sanna som är på Villastrå på praktik, hon ska klippa in min hårförlägning! Därefter ska vi äta lunch på stan och efter det ska jag möta upp världens bästa jullan! ♥ Hon flyttar till Norge i veckan så det ska bli kul att få umgås med henne nu! Saknat henne massooooor! ♥
Måste även tillägga här , GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA LILLEBROR SOM TOG SITT KÖRKORT IDAG! :DD

åhh, jag vill flytta!


Jag testar ; RICINOLJA

Jag var inne på Linns blogg { Länk } och såg att hon testat någon slags olja för håret, ger volym och gör att håret växer! Som jag förstod det är inte oljan till för detta egentligen, men det verkar fungera perfekt! Jag klickade nyss hem en flaska från grongava.se (500ml / 105kr) . Och hoppas att denna kommer att fungera på mig också :)

bild lånad från linn's blogg , 


det går bra nu, kompis det går bra nuu ..

Jodåååå. 10 veckor kvar i skolan tills vi går in i vårt såkallade "träningsläger" och drygt 3 månader kvar till examen! Tiden har gått så sjukt fort och det är nu man börjar inse att man snart är FRISÖR PÅ RIKTIGT ! Sjuk känsla, känns helt underbart.. :)

Förööövirgt, så längtar jag till fredag! Min älskling kommer hem från karlskrona och jag får äntligen se honom igen ♥ Denna helgen har vi lite att göra också.. Han har en stuga han renoverat och flyttat in i och snart är den i princip helt klar! Så i helgen ska jag måla hallen och toaletten, vitt. Vitt vitt vitt! Och så ska vi även måla garderoben han byggt. Kommer bli hur mysigt som helst där ute i vår stuga. Åhh! :))
Nähääääni, nu är det dags för mig att sova. Ingen klocka som ringer imon, maaaagiskt!

24 oktober

2 månader kvar till julafton :) myyyyys!

: )


Karlskrona

Åter igen så befinner jag mig i Karlskrona hos min pojkvän :) sitter helt ensam i husvagnen, men han dyker nog upp här alldeles strax. Då blir det lite mys med glass, kolasås och maränger! Åh, nu kom han! Glass och älsklingsmys it is !


10 saker om mig

1: Jag är väldigt mörkrädd.

2: Jag älskar att duscha i riktigt varmt vatten, det ska brännas!

3: Min familj, min pojkvän och mina vänner är det bästa jag har.

4: Min favoritmat är.. Tacos ;)

5: Jag älskar att vara full.

6: Jag har 5 piercingar

7: Svart är min favoritfärg

8: Jag har en underbar lillebror <3

9: Jag är urkass på att rita

10: Jag tycker att julen är bland det mysigaste som finns!


Minns ni? :)





Hon har utvecklats en heldel :) Tio år, och så gryyyyymt duktig!!





:)


prima-ballerina


lördagens


111008


Tisdag

Tjinixen! Ligger i sängen, rejält utvilad denna tisdag :) gick och la mig redan 21.00 igår, och vaknade för ungefär 20 minuter sedan! Härligt faktiskt.

I söndags så körde hela familjen till IKEA, säng skulle inhandlas till lillebror och lite smått och gott till oss andra :) Filip hittade dock ingen säng, men letandet fortsätter! Jag fick 2 nya påslakan set av Mamms, taaaack <3

Gårdagen spenderades tillsammans med bästa Sanna! Chillmys här hemma hos mig i soffan , en film och popcorn. Vi somnade där båda två ! Mamma tyckte vi var så söta ;D efter lite sömn och lite mat i magen gjorde jag chokladpudding till oss, mumsi :) därefter körde vi in till Sölvesborg och solade! Så grymt skönt.

Här ser ni påslakan setet jag köpte :)


111002