Idolmys


Nu sitter jag hemma i soffan och kollar på idol med mamma och molly :) Kränger morötter och gurka med dipp! Blev så sugen på det när rebecka ätit det några gånger ;) Efter idol så ska jag hoppa ini duschen för att sedan bege mig hem till min kära pojkvän! :) ♥

Affären


Nu ska jag och mamma köra till affären och handla lite, det blir gottigott och mys till idol ikväll :)
Dock bara mamma, jag och molly hemma :) Resten av familjen kommer hem vid 20.30 - 21.00 .

Favoriter




klänning och shorts ifrån gina tricot
accessoarer ifrån h&m

Billiga smycken


Jag skulle vilja tipsa er om en sida där en vän till mig designar smycken egna. Dom är billiga och jättefina! Jag har själv köpt ett armband av henne, och fler kommer det att bli :) När jag väl har lite pengar ;)

Martinas smycken - http://sensiedesign.se
Martinas blogg - http://sensibe.blogg.se

:)



Hejdå bästaste


Idag flyttar min andra halva ifrån mig, hon som varit min bästavän i många år. Ibland har vi kunnat klösa ögonen ur varandra alltså, ja gud som vi har bråkat. Och vi är lika envisa båda två, för båda ska ju få sin vilja igenom. Eller hur? Men vi lyckas lösa det tillslut, men det kan ta tid. Dagar, veckor,  ja tillochmed månader ibland! Men jag vet att jag kommer sakna henne, och det är riktigt mycket!! Och aldrig kommer jag att sluta älska henne.

Men jag hoppas att du kommer ha kul. Var rädd om dig, så ses vi snart igen


Morning


Vaknade utav en morrande molly klockan 08.00 imorse, så fick ut och gå en sväng. Det tyckte hon om :) Nu mår jag lite illa eftersom jag inte fått sova så länge.. försöker trycka ner en macka och ett glas oboy nu, går dock inte så bra..

Nattinatti


Nu har jag skrivit av allting, det var en himla massa ska jag tala om! Förstår inte hur folk orkar gå i skolan och skriva en massa hela dagarna. Det kan vara kul någongång, men inte varje dag. Uschnej!!

Nu har det tredje avsnittet utav säsong tre av gossip girl laddats hem, så nu ska jag göra mig en macka och tt glas oboy så jag kan kolla på det. Och inatt har jag sällskap utav molly :) Som ska sova bredvid mig, MYS! hihi, så jag säger väl godnatt redan här och nu :) Ett samtal till pojkvännen ska sjävklart utföras innan sömnen också. PUSS




naw!

Amen!


jag trodde det var en vanlig bild! Haha, vad fult :P

Mary Kay


Yes, jag ska ta jobbet som fristående makeup/ hudvårdskonsult inom mary kay :) Så just nu sitter jag och skriver av amandas anteckningar som hon skrev av ifrån utbildningen i lördags . Så alldeles strax så ska väl jag också komma in i detta :) Amanda har ju redan kommit en bit. Gud, jag är så glad just nu :)


Idolmys.


Nu ska jag hem till amanda, vi ska äta fruktsallad och titta på idol :)
MUMMS!


Übersöt mini-laptop!


Jag vill ha en ny laptop! och det finns ett kanon erbjudnade på telenor.se där man betalar 349 :- i månaden och då får man denna söta mini-laptopen och mobiltbredband ingår! :) men eftersom jag har mitt abonnemang på 500 :- i månaden så går inte detta riktigt ihop. Men om jag tar jobbet inom Mary Kay så kanske, det blir ensånhära :) Och ja, det är ett måste att den ska vara rosa! :)

Hair







Missnöjd.


varför blir jag aldrig nöjd med designen?

Klippa kort?


Jag vill, jag vågar MEN jag kommer nog ångra mig?!
hur snyggt som helst, på vem som helst!


Update


Makeup'en var superkul och bra idag.

nu sitter jag hemma hos älskling, känns som evigheter sedan jag var här. Dock var jag ju här igår, men somnade snabbt i hans famn :) Nu ska jag sätta igång en film som jag kan somna till. För jag är sjukt trött, håller nog på att bli sjuk tror jag. Hoppas jag mår bättre imorgon :)


jag älskar dig


Makeup


Nu ska jag göra mig iordning. Klockan 18.15 ska jag vara i bromölla och lyssna/testa på ytterligare en information/hudvårdsvisning&makeupvisning ifrån Mary Kay :) Ska dit med amanda. Men idag är det bara makeup'en jag är intresserad av!


Avundsjuk



Filip och stoffe håller på och grejar med filips sourround ljud som de köpt idag. Mycket bra ljud, och jag är avundsjuk! Men om ungefär två månader så är det min tur att fylla år, och få massa pengar i present :) Då ska jag också köpa nya saker. Dock är jag aldrig hemma, men jag vill också ha ett perfekt rum! :(

Höst

- Kallt&blåsigt - grått - varma kläder - regnigt - arbetslös -
- oranga, gula, gröna och bruna löv, vackert - koftor - varm o'boy - duntofflor -
- duntäcke - filmkvällar - halsdukar - sitta inne och äta istället för utomhus - fodrade stövlar -


Det är bara endel av vad jag kan komma på om just hösten. Den är så mysig, men samtidigt lite tråkig tycker jag. Det är kul att få ta fram alla varma koftor och fodrade stövlar, att bli röd om näsan och ganska snuvig såfort man går utanför ytterdörren.. Att längta in till värmen när man kommit ut. Idag är det en sån dag. För det bara regnar och det är grått och trist utomhus. Och det är just därför jag sitter instängd idag.


Vilken morgon!


Den kan faktiskt inte bli bättre :) Vaknade upp bredvid älsklingen, hur mysigt som helst och hur jävla längesedan som helst också ♥ Körde hem, blev bemött av världens bästa hund, molly :) Var ute och gick en runda, och hon både kissade och bajsade. Så duktig så :) Och nu sitter jag vid köksbordet med en supergod frukost bestående utav ; apelsinjuice, bacon, rostad macka, och en tallrik med special K med hallon i . MUMS! :)

När jag har ätit upp så ska jag hoppa ini duschen, sen fixa till mig . Idag vet jag inte vad som händer, ska iallafall passa molly hela dagen:) Och det, det tycker jag om! ♥

Cinema


yes, då kör vi väl då :) Jag älskar biografer!

Världens bästa molly




hon är ju bara för go alltså :) Sötmollsan

Fel av mig.


klockan är ju bara sju :( vi ska inte alls köra snart. bah, jag har tråkigt och somnar strax ><

Flickan som lekte med elden


Klockan nio kommer jag, julia, filip och stoffe sitta bänkad i biosalongen i kristianstad för att kolla på flickan som lekte med elden :) Ettan, män som hatar kvinnor tyckte jag var jättebra, så jag hoppas att denna är minst lika bra :) Nu ska jag fixa till mig lite, sen ska vi köra.


Skor



Att man aldrig kan hitta tre par skor när man är i kristianstad. Hittar antingen ett par, två par eller inga alls! Men det är ju bra att dom nu har ta 2, 50% på det billigaste paret :) Så jag köte två par, uggsen och ett par vanliga tygskor. De för 499:- köpte amanda, men jag fick låna dom när jag ville eftersom jag inte hade råd med alla tre :P Så snäällt så! Efter vår lilla tripp till kristianstad så körde vi hem till mig och gick ut en runda med hundarna. Supermys. Nu ska jag bara ligga i sängen och chilla framför datorn, i like it!


Skopunkten


Nu är jag klar för dagens äventyr. Eller ja, äventyr kan man väl inte kalla det för.. Men jag och min kära vän amanda ska köra in till kristianstad nu för att besäka skopunkten. Skor, koftor och halsdukar, i höst kan det vara det absoult bästa jag vet =) Dagens outfitt är typ samma som igår -



har dock svarta tjocka leggins idag istället för svarta jeans :)

New moon



Ändrade planer..


Joodåååå, åkte hem till mig för att byta om - hämta dricka, körkort och pengar för att sedan åka till harrys i karlshamn med snäckan min :) Så trevligt så.. Satt iofs i bilen hela kvällen/ natten men det gjorde inget :) Nu är jag precis hemkommen, och imorgon ska jag S..O..V..A ! det är en sak som är jävligt säker, ha! Nu ska jag hoppa i säng för att somna så gott i min varma och sköna säng. Dock helt ensammen, för min kärlek är på fest han också ! SWEET DREAAAMS


OLD!

 


- kvällens outfit får ni imorgon, för jag orkar inte ta foto - lägga in på datorn OCH ladda upp det här..
Men det är illa, mycket illa ida.. NIGHTY


Outfit



Dagens inköp.




en ursnygg tröja från carl-oskar och kristina 399:-



en kort men stor tshirt från karl-oskar och kristina 199 :-



mysa duntofflor från jysk 50 :- vilket kap! ;)




Glittrigt nagellack från lindex 50:-

Köpte håtfärg också, som jag precis tvättat ur. Mörkbrun, så är lite mörkare nu :) Nu ska jag klä på mig för vi ska till romantica och äta med familjen, för att fira mamma. Kvällens outfit kommer snart =) Håll ut!

Lördag!


Idag blev det indel inhandlat, inte så mycket me snyggt och myspys! :) Kommer bilder på det lite senare.. just nu ska jag bara ta det lugnt. Mår fortfarande illa för att jag inte sovit något inatt :/

Jysk.


Nu ska jag, mamma och hennes kompis köra till karlshamn. Till jysk :) Hoppas det finns något fint där :)

Grattis mamma, idag är det din dag!


Nu har jag varit uppe och firat mamma lite. ♥
Så nu intar jag sängen på nytt. Night!


mamma, min älskade mamma !

Ischlo Pischlo!


Jag vill inte sova! Men nu tusan ska jag! NIGHTY! ;o

Facebook




Haha! Jag älskar min humor ^^,

Sanna Kress Nilsson!


Sanna din underbara goding. Läste nyss att du ligger på sjukhuset igen :( Vad är det som spökar i din kropp egentligen? :/ Jag vill bara att du ska bli bra nu. Krya på dig, gumman! Du betyder. ♥


Sweet dreams


Nej. Nu tycker jag att jag har varit vaken tillräkligt länge. Och imorgon kan jag inte sova så länge, för vi ska fira mamma för hon fyller ju åår :) Min lilla mamma, min älskade mamma ♥ Så nu ska jag ta och dejta kudden, moha ;) Känner riktigt hur mycket slöare jag blir när jag tänker på hur skönt det är och sova. iihi :) Godnatt!

Nattliga äventyr.


Sådärja. Nu är jag, julia och filip hemkomna ifrån lite nattliha äventyr i kristianstad :) Vi körde dit för att göra älskling, babbsan, andy och johannes sällskap :) Massakul faktiskt. Dock liiite på gränsen till överstyr, men det fixade sig. Tack johannes! ♥ Hoppas nu att det går bra för dom bara, ja jissus :P

Amanda var ju här innan, vi kollade på film och bara åt en massa godis. Men som alltid när man köper godis och sånt så äter man ju inte upp allt, så nu sitter jag här och kränger resten som är kvar :) Julia ska kolla på skräckfilm nu, & jag ska sitta här. Är inte alls trött :)



It sucks to be you honey ;)
xoxo

Film.


Nu blir det filmkväll med massa godis med amanda, filip, stoffe och julia. hörs efteråt :D

:)


Har hittat endel nu. Men sen är det ju boende ovs man man måste ha för att vissa skolor ligger så långt härifrån. Blir det skolan i malmö så bor jag ju självklart hemma och pendlar fram och tillbaka varje dag. Men stockholm, hur coolt hade det inte varit med egen lägenhet i stockholm då? Kommer ni komma och hälsa på då eller? ;) Grrt!

( Klicka gärna på länkarna nedan )

http://www.nfi.cc/

http://www.leep.se/

http://www.frisor-tc.se/

I really want this!! :)

Jag som frisör?


Sitter här och letar frisörskolor med mamma och pappa. Hoppas verkligen att jag hittar en bra, och inte allt för dyr skola. Jag vill faktiskt inte betala hur mycket som helst.. Ååh, jag är så pepp på detta! :D

Fredagsmys.



What to do tonight.


Klockan vi köpte till mamma var hur fin som helst :) Dock inget jag skulle kunna använda, men till mamma var den superfin. Hon kommer bli glad för den :) Nu står mamma och gör mat, och ikväll blir det tacos ;) Min absoluta favorit mat! Hur jävla gott som helst! Om man får uttrycka sig så ;) Ha!

Ikväll blir det film maraton med julia, filip och stoffe :) Håller på att ladda hem massa filmer, gamla som nya =) Kommer bli supermys, med massa godis osv. - Framför filips nya tv men mysiga molly i knäet! :) iih.
Nu ska jag gå in och kolla hur det ser ut på hans rum, de har nämligen precis hängt upp tv'n på väggen..



Födelsedagspresent till min mamma.


Nyss hemkommen ifrån min pojkvän, körde dit och väckte honom. Suupermys :) Nu ska jag och min kära pappa köra in till sölvesborg och köpa present till mamma, hon fyller nämligen år imorgon. Grattis mamma! ♥ Tror nog att vi ska köpa en klocka till henne, för det ville hon minsann ha :) Nej, nu ropar pappa. Måste kila! PUSS

Visste du att..


..du kan tjäna pengar på din blogg?
Bli medlem på denhär sidan och tjäna lite extra :)


John Blund


Nu intar jag sängen, godnatt folks!

Min vän niklas...


"..Förändrade mitt liv när han bar mig upp för det stora berget i norr för att prata med Jesus  om min förlamning i båda mina ben, för att han sedan skulle kunna hela mig och jag skulle bli välrdsmästare i en mans curling  och bli otroligt skicklig på att laga begagnade Tv-apprater."


Pippi Långstrump.


Neeej, pippi åkte ut ur kändisdjunglen ikväll :(
Jag ville att hon skulle vinna ju!
attans!


Ögongodis!!!


mmh :)



den superglittriga västen ska jag ha!
hur söt är inte den då? :) ih


Matchen


Nu är matchen igång på tv'n :) Men någon paj blev det då inte, åt precis mat. Så varken jag eller mamma orkar äta någon paj ikväll.. Molly ligger här i soffan med mig, mjällbys lilla maskot :P hihi.

Läsarrekord igen!


Kulkulkuuul, I like it! ;)



dock får ni gärna kommentera lite oftare, höhö!

Knäppgök!




hon är bara för söt den där molly :)

Taxi


Nu har jag precis varit på mjällbyskola och hämtat min kusin Didrik på fritids :) Han skulle hem till min morfar, hans farfar :) För Tony (didriks pappa) sitter på mötee.. Nu ska jag alldeles strax börja med maten, vi ska ha pankakor idag. & det älskar jag! :) Men först ska jag dricka ett glas oboooy, mums!

Ta-hand-om-sig-själv-dag !


Om man kanske skulle ta och göra sig iordning.. jag ser ut som jag vet inte vad.. Har ju precis gått upp ur sängen, eller ja.. nästan iallafall :) Så en dusch och lite smink skulle göra susen just nu!

Tycker inte ni att det är kul och bara koppla av i ett badkar och bara ta hand om sig själv? Man får en sån otrolig härlig känsla efteråt.. Att smörja in sig med sin favorit hudlotion, och likaså med ansiktskrämerna.. Jag tror faktiskt att jag ska göra det nu. Hejsvejs sålänge :)

Ikväll kan Mjällby vara i allsvenskan!


Ikväll kommer jag mamma och molly sitta hemma i soffan och hejja fram mjällby :)
Och varför vi kommer sitta i soffan framför tv'n och kolla när dom spelar är ju pga det urkassa vädret! Kallt och grått.. Jag ska göra en paj som vi kan äta undertiden.. Blåbärspaj. mums :) Efter matchen sen så ska jag köra hem till min pojkvän och mysa sönder honom totaaalt ♥


Bror och molly klär i maif ;) hihi
( dock inte molly på den bilden xD )


Sällskap i sängen....


JUST DET!!

Igårkväll när jag och alexander låg i sängen och kollade på film,
så kände han ngt som skavde lite på hans arm. Han trodde att det var jag som
låg och rev honom eller hur man ska säg.. Och när han sedan inser att det inte är jag
som river honom på armen så reser vi oss snabbt som tusan upp ur sängen..
Och vad ser vi springandes ner från sängen på golvet och springer under hans garderober..
Jo en fruktansvärt äcklig mus!!!! Kattfan säger jag bara som har släpat in den!
usch! Alexanders katt stacy fick ju inte tag på den under garderoben heller,
imorse tog stacy musen! USCH! :(

P.S I love you


Jag kom nyss fram till att jag är nog ganska trött egentligen..
Ska starta en film nu som jag kan somna till. Och då hoppas jag att jag kommer
att somna också, men det tror jag nog :) ska nog titta på P.S I love you, den är såå bra!
Ochså kommer jag börja gråta, huhuuu. =(


Nu ska jag ringa alexander och säga godnatt, my darling

Bloglovin'


Vill du bli uppdaterad varje gång jag publicerar ett nytt spännande inlägg?
Registrera dig på bloglovin' och du missar inget !

klicka på bilden :)


Jag vill iallafall klä mig både varmt och snyggt!


kläder ifrån gina tricot och skor ifrån skopunkten!
grrrt ;)


Felix =)


Min sötnos felix åkte ur Idol :( Han fick ju blackooout.
Stackarn, han va ju så gullig :)
sångrösten var supersöt!


Ny design.


Som ni ser så är den nya designen fixar. Ser ni inte den så uppdatera bara sidan :) Det känns
dock som att det kommer dyka upp en ny header snart igen.. När jag orkar lägga lite mer tid på den..
Hiss eller diss ?

Alldeles strax så ska jag, mamma, filip och julia kolla på idol här hemma. Mys :)
Hade dock velat ha  lite sällskap här ikväll, för jag lär då icke somna ikväll :P Haha!

Förresten så har lillebror köpt en ny tv idag, skitsnygg!!!! :)

Sugen på en ny design..


Har kollar runt på lite bloggar oså nu, sett att både Kissie och Jennie har gjort nya designer på
sina bloggar, och nu blev jag också sugen på att göra en ny design.. :) Så ni får ursäkta röran
om det ser alldeles konstigt ut här. Men jag ska försöka fixa till det under kvällen !

SOOVTUTA


Aaah, inte idag igen :( Jag sover alltid såhär länge när jag sover hos alexander!
Jag kan inte förstå de.. hm. Nåja, han ställde klockan på tio, men inte vaknade någon av oss :S
Nu ska vi äta frukost, sen ska jag kolla runt like på bilddagboken och facebook..
Lite senare, om någon timme ellerså, så ska jag hem till amanda, så ska vi rida =) Längesedan!

:))


Nu ska jag kolla på avsnitt och sedan filmer med min pojkvän! :)

Goda nyheter.


Imorgon är jag inte arbetslös längre :)

Imorgon blir jag en fristående hudvårdskonsult, inom Mary Kay.
Jag tyckte att det verkar vara jätte intressant.. Så nu får vi se om detta är något för mig,
som jag faktiskt tror att det är! På lördag ska jag på en utbildning,
så nu har jag köpt en kalender där jag kan skriva upp alla möten vi ska ha,
och alla klasser som jag ska hålla. ( Ungefär som såna "partyn" ni vet )
Och så har jag köpt mig ett block där jag ska anteckna sånt de går igenom på våra utbildningar..

Det bästa med allting är att detta blir en mycket stor utmaning för mig,
för det krävs att man kan prata framför folk. Och jag måste öva på det,
så jag kommer att hålla klasser som är små till att börja med. Jag är helt och hållet min egna chef,
och det är jag som styr upp mina möten och jag bestämmer min lön själv :)
Mycket stort ansvar kommer jag ha och jag kommer lära mig mycket utav detta.

Om jag kommer att klara av det är en annan femma,
men jag och amanda kommer ju att peppa varandra.
Och jag känner mig så nöjd att jag vågar testa på detta..
Så imorgon ska jag in och köpa startkitet!

Ida Hult
Fristående Hudvårdskonsult!

You make my day honey !


iih, jag älskar dig! :)))


Done !


Jahaja, nu är jag redan klar :) Var inte så mycket som jag skulle greja med ju..
Så nu sitter jag här och väntar på att klockan ska gå. Ska ju inte vara i bromölla förens 14.00..

Uppe med tuppen !


Nu är jag vaken, gick upp alldeles nyss faktiskt.. Ska sätta igång plattången, sen äta frukost,
sen sminka mig och klä på mig.. Därefter ska jag på möte i bromölla som jag nämnde igår :) 
Så nu får jag sätta igång ! PUSSS

Mary kay


Idag har jag varit lite off, och det har jag all rätt att fortsätta vara..
resten av kvällen spenderas i sängen med massa kuddar & täcken, musik och tända ljus.
En film är också mycket möjligt!
och jag vill inte prata om det.
låt mig bara vara ettag tills jag själv vant mig vid detta.




Jag är iallafall nyss hemkommen ifrån Mary Kay's information/hudvårdsvisning.. Det var jätte
intressant, och ja.. Jag skulle kunna tänka mig det som ett jobb! Jag och amanda ska dit imorgon
igen på ett möte med chefen och en vän till amanda som jobbar som kunsult inom Mary kay.


Mary-kay party ikväll


Hejhopp, nyvaken och fortfaramde dödstrött! :( huhuuu
Känner mig sjukt sliten idag, blir sängen hela dagen.. & Ikväll ska jag på mary-kay party med
amanda i bromölla :) Därefter ska jag hem till älsklingen troooor jag ♥

Dags att sova!!


Godnatt!
Det är så otroligt ensamt utan dig just nu, exakt nu..

En get mitt på vägen ..?


Nu är jag hemma igen :) Har haft fullt med folk här gela dagen, så trevligt så! :)
runt 22.00 så körde jag och amanda hem till julia i kristanstad, kollade på film där, marly och jag..
buhuu, där fälldes en tår må ni tro :( Så sorglig! På vägen hem så stötte vi på en get mitt på vägen? vart kom den ifrån? stackarn, så ensam! xD

Outfit


lila skjorta, jeansleggins, lockigt hår och uppsatt.
& massor med armband! :)

Morgon ståhejj


För ungefär en timme sedan blev jag väckt utav det vad någon som bankade och
skrek på mitt fönster! Och det var ingen mindre är stoffe! Gaah, jag ville ju sovaa länge idag :(
Men jag skulle ju passa molly, och hon var smutsig så jag
satte henne i badkaret och badade henne!  Det gillades, hon satt såå stilla lilla busan, hihi =)
Nu har hon fått spratt i köket :P Mamma försöker hålla porslinet på plats på extrabordet i köket,
& tackolov så lyckas hon med det.. ha!

Nu är det min tur att hoppa in i duschen och fixa till mig :) & vad jag ska ha på mig,
det är reeedan bestämt sedan långt tillbaka! Eftersom det är så fint. =)
Hörs senare, förhoppningsvis kan jag slänga upp en dagens outfit med min kassa mobilkamera ;)
ALOTS OF KISSES

Och grattis till rebecka! :)


När jag ändå håller på så får jag ju säga GRATTIS till min bästa
barndomsvän rebecka som fyller 19 idag! :)


Grattis på födelsedagen, lillebror! <3



jag älskar dig!!!!



♥♥♥

Supermys!


Sådär ja, nu är man hemkommen ifrån en supermysig kväll med jenny och johanna :)
kvällen började hos jenny, hemmagjord pizza MUMS! Där efter följde vi med johanna när hon
skjutsade folk, sen köpte vi godis och hyrde film, en jättedålig film dessutom, helt utan handling..
Mammut, så kolla inte på den ! Sen satt vi mest och pratade efter filmen.
& seeeeen körde vi hem till mig allihopa så att jag kunde lämna min bil,
sen körde vi till altona och hämta folk där. & sen lasses. Men nuuuu är jag äntligen hemma =)
Ska strax ringa älskling och säga godnatt, sen ska jag sova =)
Kalas hela dagen/ kvällen imorgon ju, lillebror fyller 16 år ♥

Om jag ska vara ärlig så var detta inlägget otroligt onödigt, och bara massa flumskriv :S
Men jag är hemma iallafall, och jag har haft kul! & det är ju bra!


jennybabe och jag på bilden :)


Away we goo




slappt och skönt ikväll :)

Tjejkväll med mina tjajjor!


Strax så ska jag hem till jenny-ann, där det ska vara myskväll! =)
Vi ska göra hemmagjorda pizzor, äta godis och kolla på film! Natten avslutas sedan hos älskling! ♥
Men imorgon får jag åka hem tidigt, för lillebror fyller år! Så det blir kalas här hemma..

Nu ska jag göra mig iordning, kan inte vara huuur sleten som helst när man ska på tjejmys..
men det blir myskläder och så ska jag tvätta bort gårdagens smink och på med nytt! :)


jenny-ann och johanna, haha! :D


Bilder från gårdagen


( bilderna är lånade utav olivia )












Kära läsareee . .


Jag ville bara meddela att jag faktiskt lever =) Efter allt dansande igår så KAN jag faktiskt
stå på benen idag.. Gud, jag var helt slut inatt när vi skulle åka hem! Jennybabe & caroline
hämtade mig och älsklingen i kristianstad inatt, tacktack vännen :) Somnade direkt när jag la mig i
älsklings säng..

Kvällen var kul, förutom att jag var nykter (?!) Det var inte meningen egenligen.. Men jag drack två
cider, sen svullnade magen upp, helt uppblåst och mådde skit.. Så det räckte där för mig kände jag.. :(
Men jag hade kul ändå.. För så mycket har jag då aldrig dansat förut, hade sååån skoskav
utav klackskorna, helt sick! Men tackolov, jag kan gå idag! :D

Dags för fest!


Nu kära vänner, nu åker jag iväg på fest. Ni når mig på mobilen =) PUSS

Godmorgon på er allihopa :)


Älskling har varit ute och målan båten hela förmiddagen, och nu ska vi köra hem till mig :)
därefter ska vi in till stan, för alexander ska klippa sig.. Sedan ska jag fixa hela dagen ...
Och det kommer bli gaanska så stressigt, det känner jag på mig! puuh..
Hörs igen när jag kommit någonvart med allt jag ska .. PUSS

Godnatt.


Nu går jag och lägger mig..
& att sova i älsklings säng är hur underbart som helst ♥ GODNATT

Missförstå inte förra inlägget..


Det hade absolut ingenting med alexander att göra :) ♥

Eeeeuuw


Hjärtat, du är inte värd mig..

GAME OVER, YOU LOSE!


Hooome again


Sitter hemma hos alexander nu, han är bästaste pojkvännen man kan tänka sig :) pirr ♥
blir väl att vi kollar på en film strax och sen är det sängdags, iallafall för min del.. Imorgon
har jag massor som ska göras, bestämma kläder, köpa smink, duscha, och hitta skjuts :(
ja det är massor faktiskt.. =(

Idol tittande ikväll igen


Nu beger jag mig hem till amanda för att kolla på idol, later!

Flitiga ida . .


Sådär ja, nu har jag rensat både min garderob och byrå, slängde dock inte så mycket som jag trodde..
3 stycken påsar bara.. Men såfort det inhandlats nytt så kommer det att slängas ännu mera.
Kanske ska passa på att städa rummet nu med när jag ändå är igång.. kissus vad jag är flitig! =)

ÖRONORGASM!!!


You`re callin' me more than ever now that we`re done
Two keys back to my place, we were having no fun
But you`re not ok, tellin' me you miss my face
I remember when you would say you hate my ways

I said I`m not coming back, is it
You only want what you can`t have. That ego turning
Just too bad for you, that when you had me
Didn't know what to do, Game over. You lose

Cause you had a good girl, good girl, girl
That’s a keeper, k-k-k-k-keeper
You had a good girl, good girl but
Didn't know how to treat her, t-t-t-t-treat her (treat her)
So silly boy get out my face (my face)
Why do you like the way regrets taste?
So silly boy get out my hair my hair(get outta here)
No, I don’t want you no more (get outta here)

Silly boy (silly boy)
Why you acting silly boy?
Silly boy boy (boy boy)
Acting acting silly boy?

You comin with those corny lines
Can’t live without me
I’ll get some flowers for the day that you are buried
No, people make mistakes
But I just think your ass is fake
Only thing I want from you, is for you to (stay away)

I said i`m not coming back, is it
You only want what you can`t have. That ego turning
Just too bad for you, that when you had me
Didn’t know what to do,game over. You lose.

Cause you had a good girl, good girl, girl
Thats a keeper, k-k-k-k-keeper
You had a good girl, good girl but
Didn’t know how to treat her, t-t-t-t-treat her (treat her)
So silly boy get out my face (my face)
Why do you like the way regrets taste?
So silly boy get out my hair my hair
(Get outta here)
No I don’t want you no more (get outta here)

No more, no more, no more (nooo ooohhh)
(oooh)

Silly boy (silly boy)
Why you acting silly boy?
Silly boy boy (boyboy)
Acting acting silly boy?

Silly boy (silly boy)
Why you acting silly boy?
Silly boy boy (boy boy)
Acting acting silly boy?

(yeahhh)

So silly boy get out my face (my face)
Why do you like the way regrets taste?
So silly boy get out my hair my hair(Get outta here)
No I don’t want you no more (get outta here)

Silly boy (silly boy)
Why you acting silly boy?
Silly boy boy (boy boy)
Acting acting silly boy?



Festsug.


Imorgon ska jag äntligen på en "riktig fest" sjukt längesedan nu.. I sommar har det ju bara varit
terassen och där var jag bara två gånger.. Men imorgon är det inflyttningsfest hos julia och karin,
och sen avslutas det någonstans i kristianstad, grand eller banken iallafall :)

Sitter här och kollar igenom mina kläder, jag förstår inte hur man kan ha så mycket kläder man inte
ens vill ha. :S Och hur kan det vara sååå svårt att hitta en snygg outfit? Gaah! :(
Nåja, ska strax äta mat som stoffe och julia gjort, makaroner och falukorv! :D mums.
därefter ska jag få tummen ur röven och rensa garderob och byrå! PUSSSS


Soorrrrryyyy


Det blev inte mer uppdatering där igår.. Men efter idol så körde jag hem till
pojkvännen och mös! & det är där jag befinner mig just nu.. Alexander är uppe i köket
och gör frukost, och gissa vad? MIN FAVORIT FRUKOST, BACON :D
tur att jag inte har anlag för att gå upp i vikt alltså ;) ha!
Nåja, efter frukosten ska jag skjutsa älskling till anto's, en konstig affär i härliga hällevik..
Och sen ska jag hem, antar att Mollymollybusan är hemma, hihi :)


i love you more than words can say


Våfflor, igen!


Ikväll är det dags för idol igen, och det ska ses tillsammans med amanda, med våfflor :D
helt sjukt hur mkt jag älskar våfflor, tröttnar aldrig på det! =) Nu ska jag se efter om mamma
köpt något gott när hon varit i affären . .

I love this song!

 


Minns ni?..


..fotoboken jag berättade om?
Nu har jag fått min kod som jag kan fylla i så att jag kan
göra min egna fotobok och dessutom få den gratis! :) Man kan designa den precis hur man vill, och
det tycker jag är riktigt bra.. Jag har svart bakgrund till alla mina bilder, för svart passar ju till allt. :)
Kommer nog att ta några dagar innan jag är klar med min bok, det är så mycket bilder jag vill ha, och
jag har jättesvårt för att besämma omslaget på själva boken.. Men det löser sig såsmåningom! =)


Somnade om istället :)


Jag åt ingen frukost imorse, jag och molly somnade om istället och det var skönt :) Blev väckt av att
mobiltelefonen ringde, och det var bästaste johanna! Ska hämta henne i olofström hos niklas senare..
Sen ringde julia, så jag körde in och hämtade henne i skolan, &så h'mtade vi filips present!
Jättesnygggt blev det minsann! ;) Min frukost blev på coffee house, kycklingsallad! :)

Strax så ska jag köra hem till amandas föräldrar, amanda är där och målar :)
&så kan hundrana få busa av sig lite =) Men jag vet inte ifall jag ska göra mig iordning istället..
en dusch hade varit perfekt just nu.. och skönt dessutom!

Kan inte sova ...


Vaknade 07.30, och har inte lyckats somna om.. När jag öppnade ögonen hade jag lilla
molly bredvid mig i sängen, hon låg så snällt och började slicka på min arm när jag vaknade =)
Har haft henne i sängen hela natten, vilken lyx hon har egentligen, ha! ;)

Nu: FRUKOST!

Fick besök


Sådärja. Precis när idol slutat så kom jenny-ann hit, vi åt våfflor och sen körde vi hem till
Johanna.. &så kollade vi på lite skit på datorn, helt sjukt . Avslöja sin otrohet sådär, ajajaj ;)
Sedan vidare till jenny-ann för att kolla på film, supermys =)

Nu sitter jag hemma, har molly hos mig i sängen :) hihi. ska ringa älskling, sen ska jag sova direkt!

Idol 2009


Dagens favorit

Alexander Eriksson - faithful disgrace




Smitning

Grannen plingade nyss på hos oss, och insåringandes kom molly!
tosiga hund som lyckas smita ut imellan gallret....


My hair

 

saknar håret nått sjukt


FAIL FAIL FAIL FAIL


Hahaha, MIN HUMOR! :D
spola fram till 0.25!!

 


Idol med våfflor


Ikväll är det äntligen dags för idol igen, det är så underhållande att se på männsikor
som kan sjunga.. =) & jag blir glad för deras skull när de gråter utan lycka för att de skickas vidare..
Men det roligaste är ju att se på alla sjuka personer som gör bort sig totalt! xD haha!
Och till dagens avsnitt blir det våfflor här hemma, smarrigt! =)
Förhoppningsvis får jag träffa amanda med! snääckis ♥

ni är mina favoriter :D

 


Google översätt!


Besöker du min blogg, men förstår inte svenska?
Översätt till det språk du förstår istället och ta del utav vad jag har att berätta! :) smart va?








Kexchoklads reklamen..


Det är minsann bara jag och diana som har så ful humor :D

 

just när han säger "aaahh.." HAHAH xD


Snygga boots.


Jag har aldrig gillat boots innan, för jag tycker det nästan ser ut som "försmå" stövlar typ..
men jag hittade ett par på skopunkten och ett par på din sko, hur coola som helst med nitar på ;)
Men för mig är det ett enkelt val, vet redan vilka jag kommer bära i höst..
Dom från din sko är ju helt klart snyggast! Jag älskar dom!

vilka skulle du vilja ha på fötterna i höst? =)


Mycket dålig uppdatering här..


Sorry för de.. men igår umgicks jag som sagt med diana hela dagen & på kvällen.. trevligt =)
sen körde jag hem till älskling, vi kollade på en film och några avsnitt innan vi somnade..

vaknade klockan 13.00 idag, och tro det eller ej, men det känder förjävligt!
jag ville inte sova så länge.. =( haha! låg i sängen och myste i två timmar hos alexander..
sen körde jag hem.. & nu sitter jag och äter bacon =) & det är så himla gott :D
nu ska jag äta färdigt.. PUSS =)

:)


Har spenderat hela dagen med diana, bjöd henne på mat inne på coffee house..
Det uppskattades :) är så glad att hon blev glad :) Nu sitter jag hemma hos älskling,
ska alldeles strax sätta igång en film. Men vad det blir har jag inte en aning om... Later!

Min vän Diana fyller 19 idag.


Sådär ja.. Nu är jag redo för lite födelsedags firande =) Min vän diana fyller nämligen 19 idag
& det firar vi genom att ta en fika på coffee house, grattis diana! ♥



kan ju tillägga att denn bilden är sjukt gammal :P

Uppe redan klockan 08.00 idag!


Idag var jag minsann uppe med tuppen må ni tro, redan klockan åtta steg jag upp ur sängen
& pigg och glad var jag allt =D Var ute och gick med molly i en timmeungefär, oså gick jag
inom min älskade farmor ♥ Nu hade jag tänkt få i mig lite frukost, därefter väntar duschen.. PUSS

Nu ska jag dejta kudden- godnatt!


Nej, dags att sova antar jag, håller ju på att somna här med laptopen i knäet..
Känns bra att jag är på god väg att vända tillbaka dygnet igen iallafall =) ska ringa min pojkvän
nu iallafall och ha ett litet godnatt-prat med honom innan jag ska sova.. ♥
Men jag är tillbaka imorgon med nya härligheter, missa inte det! GODNATTPUSS
( förresten så är det faktiskt min namnsdag idag.. ) ha!


Vuxenliv..


Det absolut allra härligaste med att inte gå i skolan och att vara arbetslös är att man inte
behöver gå och lägga sig tidigt för att orka med morgondagen, man måste inte stiga upp tidigt
varje morgon för att äta frukost, duscha, sminka sig, och fixa håret.. Om man har ett jobb eller
går i skolan så är det samma rutiner varje dag..
Jag det bara lugnt och tar dagen som den kommer istället, och det är så sjukt härligt ska ni veta =)

Dock blir det ganska långtråkigt och ensam att vara hemma hela dagarna,
mina vänner går i skolan och de flesta av dom jobbar.. Jag har sökt jobb,
men inte fått något svar ännu.. Och jag är så nervös med dethär att komma
in i det riktiga vuxenlivet, att jobba och tjäna
egna pengar, flytta hemifrån.. är jag så stor allaredan? Det känns som om jag nyss var
15 år gammal och tog mitt mopedkörkort... :S & nu så har jag ju kört bil i 5 månader också...
vet ni vad jag göra med mitt liv, resten av det? för jag har då tusan inte en aning! :S

Kändisdjungeln


Uwääääk! Kollade nyss på det nya programmet, kändisdjungeln.. Sjukt äckligt! Idag skulle man
äta massa äckliga saker, bland annat; kackelackor, daggmaskar, fårtestikel och getanus!! m.m :S
Herregud vilka sjuka människor som gör det.. uschusch! Diss på det!

--

Nu blir det att kolla på film, någon som går på tv nu.. Något svenskt :) Hörs därefter!

Ny kategori


Som ni ser så har det ploppat upp en ny kategori i min blogg.. :) Höstens härligheter heter den,
där hittar ni allt från kläder till naturbilder! & jag hoppas att den kategorin uppskattas,
för jag är redan kär i vad som kommer att hamna i den! =)

Önskeoutfit




h&m lyckas verkligen bäst med att kombinera kläder med årstider! ♥

Höstnytt!


En höstförändring vore helt perfekt, för jag är så trött på allt just nu. Mitt hår är alldeles slitet och
urtvättat, och klädera är äckliga! Alltså, det lät hemskt :S Men lite förändring vore bra!
I veckan så ska iallafall Josefine färga håret på mig och förhoppningsvis klippa mig med . .
det är det första som ska göras, därefter tänker jag införskaffa mig en helt ny garderob!!!
( alltså innehållet i garderoben.. ) Eftersom jag ändå bara sitter hemma hela dagarna så ska jag
rensa både garderoben och byrån på kläder! & det mesta ska bort, bortbortbort! =)
Jag vill helt enkelt känna mig som en helt ny människa.!

hårfärgen till höger har jag verkligen fastnat för..
i love it!
& den till vänster är ju bara sjukt cool =)


LÄSARREKORD!





såå kul! :D

Världens bästa vän!


Du är mitt allt, min bästa vän, jag älskar dig! ♥



Johanna ringde nyss, hon kommer hem ikväll! =)
men kan tyvärr inte träffa henne för hon ska hem till niklas i olofström.
Men i veckan kan vi förhoppningsvis träffas igen!

Hannihannihuuulihu <3

Molly, världens bästa hund!


hihi


MAIF


Har varit på strandvallen hela eftermiddagen idag. Har kollat på lillebror när de spelade match
mot rödeby.. & det blev vinst med 4-1 för maif. =) Efter matchen så fikade vi hemma hos oss,
jag, mamma, pappa, juliac, julias, filip och gabriel! Massagott, negerbullar, vanliga bullar,
hallongrottor & kex, mumma! ;) blir datorn i några timmar nu, sen vet jag inte vad som händer =) PUSS


Happyfaace!


Idag är jag glad för jag har umgåtts med julia hela dagen, sötnosjuliac ♥ först kristianstad & sedan
följde jag med henne hem och valde kläder, sminkade henne och fixade hennes hår ;) KANON!!
Åkte sedan hem till värdens bästa mamma som gjort tacos till mig, mums!

& nu ligger jag i älsklings säng! :D Dock är det bara jag som är vaken, hela huset sover här
och älskling sover också, haha! =) Jag känner mig ganska så trött jag med faktiskt,
så jag ska alldeles strax nana kudden jag med! Ska bara läsa mina mejl, och sedan gå och kissa :]
GODNATT!



SHOPPING!


Tror ni att jag orkade gå upp klockan nio imorse? Ickedå.. Julia ringde och väckte mig klockan tolv
och ville in till kristianstad.. & klockan 13.00 var vi inne på h&m i kristianstad! ;)


jag är sjukt nöjd med köpen, & tack mamma för skorna! =)

( stövlarna är fodrade ända ner till tårna, mys! )



( Den lila skjortan är inte riktigt lika lång som den på bilden,
och de svarta byxorna har inga fickor! )

Please don't leave me


Jag har börjat kolla på gossip girl från början nu, och änsålänge är det fortfarande lika bra! =)
Precis ställt mobilen på väckning klockan 09.00 imorgonbitti, funderar på att köra till kristianstad
och shoppa lite.. Skönt att få vara lite ensam och rensa tankarna lite..
Har tänkt köpa nytt puder, en kofta, skor, en väska och lite andra accessoarer =)
Nåja, får se hur det blir . . Nu ska jag sova, ska ju trots allt upp om sex timmar, puh. GODNATT!

Kärlek



Du gör mig till den lyckligaste tjejen i världen! :)








11 september 2001 - 2009..


Denna dagen väcker minnen och många blandade känslor.. Tänk så många som gickbort denna
sjuka dag för 8 år sedan! Jag förstår inte hur människor vill göra såhär. Det är sjukt. R.I.P



Kladdkaka!


Nu har jag och julia gjort en kladdkaka! Och fetstil på kladdig, mums! :D &så gjorde vi
en grädde med chokladsmak (o'boy) och en rosagrädde, helt vanlig med karamellfärg i =)
& strax så ska vi äta kycklngklubbor och potatissallad, mumsfillibabba!


and who am i?
that's a secret i never tell
xoxo,
GOSSIP GIRL!


Blake Lively & Leighton Meester

Kristallvinröd..


Nu är jag alldeles nyduschad, ska alldeles strax fixa håret och måla mina naglar :)
har alltid haft vita toppar och ljusrosa på hela naglen,
som fransk manikyr fast mina egna naglar ;) &så har jag haft knallrött! Men idag tänkte jag
att jag skulle måla dom i någon kristallvinröd färg. Låter knäppt, men jag är inte
såå bra på att förklara :P Men det ska nog bli bra, förhoppningsvis kan jag
slänga in några bilder senare.. Har fortfarande inte köpt någon ny kamera, och mobilkameran suger!

Ikväll blir det antingen fredagsmys här hemma med familjen, eller hemma hos alexander :)
Får se hur det blir, det kan ändras många gånger innan jag kan bestämma mig helt!
ska iallafall skjutsa farmor som ska på fest.. &så ska jag tjata på mamma att vi ska ha tacos idag! =)

Oooont i magen :(


Vaknade inatt klockan fyra av att jag grät så ont i magen jag hade. Helt sjukt ont!
Jag kunde inte ligga på mage, inte på rygg, inte på sidan, inte i fosterställning..
Jag försökte ställa mig upp men det gick inte heller, fy fan vad ont jag hade!! :(
Ett tag var jag så jävla nära på att säga till pappa att det måste vara blindtarmen, men nu är
det över så det var ju antagligen inte den, som tur är! Nu vågar jag inte äta något för att
jag är rädd att jag ska få ont i magen igen :/ & jag om är såå hungrig.. suck!

Film, varmchoklad och tända ljus..


Såja, nu ligger jag nerbäddad i sängen.. Har suttit i sängen med ett stort täcke,
en filt och massa kuddar och myst till gossip girl med tända ljus i hela rummet, såå mys! =) 
Men nu har jag sett alla ansnitt :( Vad ska jag nu göra om dagarna och kvällarna.?
Yeye , får väl hitta något annat att följa! Kommer dock aldrig hitta något så bra som GG ♥
Ska ringa min älskade pojkvän nu, lite godnattprat sen kan jag somna sött! =)
Godnatt!




Jag älskar dig! :)

Idol 2009 :)


Aaaah, jag blir tokig! Har försökt ladda upp detta inlägget i över en timme nu, men det
kommer bara upp "sidan kan inte visas" eller "anslutningen avbröts" Sjukt störigt..
Men här har ni iallafall vinnaren av idol 2009 ;)


Calle Kristiansson - walking in memphis

helt underbar <3


Räkmackor


Stoffe är och hämtar filip och julia på deras träningar, och såfort de kommit hit så ska
vi äta räkmackoooor! Mumsfillibabba! =) Ikväll blir det film och mys här hemma, med mig
själv antagligen ..

Jag vill åka utomlands igen!





jag och amanda



amandas mamma, min mamma och jag



jag



jag och amanda



jag



jag



palmeer

Ut och gå!


Idag gick jag upp i vettig tid, iallafall jämfört med igår ;) tralalalala! Nu ska jag äta frukost,
macka, cornflakes och ett glas o'boy, mums! Molly får sin hundmat och lite cornflakes av mig ♥
Har ingen aning om vad som händer sen, ska nog bara ta det lugnt här hemma hela dagen:) 
När jag har ätit frukost så ska jag iallafall ut och gå med molly, en lång promenad! =)




Molly ♥

Goodnight and sweet dreams ;)



Idol var kul, där får man sig alltid ett gott skratt och det behövde jag :) haha! sedan idol
slutade så har jag kollat på gossip girl som vanligt :P Det är riktigt bra faktiskt! :)
Men nu börjar jag faktiskt känna mig riktigt trött, så jag ska kolla på ett sista avsnitt nu
och dricka upp min kopp med varm o'boy :) Goodnight and sweet dreams!

Moneymoney, please come to me!



♥ nya kläder
♥ nya skor
♥ mer smink
♥ ny hårförlängning
♥ nagelförlängning
♥ en frisörutbildning
♥ en egen lägenhet
♥ åka utomlands
♥ besöka stockholm

If I only had money for all that and moooore! :)


Sverige - Malta


Sitter i tv'rummet och kollar på sverige malta nu med familjen & herregud vilken tråkig match!
uschuschusch. Datorn är mer intressant, så den får bli mitt offer nu istället ;)

Nu sitter jag bara och läängtar till idol börjar, fast mest längtar jag nog till chipsen och dippen
jag ska ha till ;) Jag älskar chips och dipp! Men nu blir det ett gossip girl avsnitt innan idol.
Later!

Yesterday / today!


Yesterday.
Det blev inget bakande igår, för min pojkvän ringde och ville att jag skulle komma till honom
istället. Så det gjorde jag! :) Vi kollade på film &så.. Sen somnade jag :)

--

Today.
Vaknade klockan 16.30 idag, hm! Vet dock inte varför, gick och la mig runt 02 inatt..
Vet dock inte vad som händer.. Ska kolla på idol med familjen iallafall. Mys :)

Gossip girl


Just nu sitter jag i tvrummet och har kollat på ghost whisperer, nu är det that 70's show..
men det ska jag inte kolla på, ska säta igång ett avsnitt av gossip girl istället, jag är så
nyfiken på hur det kommer att funka mellan serinas och dans föräldrar nu..
efter detta avsnittet jag ska kolla på nu så ska jag baka! =)

Mardröm..


Efter den drömmen jag hade inatt så vill jag bara försvinna! Att drömma om sånt är inte okej,
& nu mår jag jättedåligt!! =(

Ska sätta igång ett avsnitt utav gossip girl, för nu vill jag bara komma på andra tankar!! :'(

Can't sleep without my boyfriend!


Nu har jag kollat på ungefär 10 avsnitt utav gossip girl, meningen var att jag skulle somna till
de avsnitten, men icke! Det är sååå spännande och jag kan inte somna tryggt utan alexander! =(
Imorgon hoppas jag verkligen att få träffa honom, saknar honom så in i booomben
Menmen, jag ska kolla på ett avsnitt till nu. Sen ska jag stänga av allt här..
Datorn ska släckas ner, lampan ska släckas, det störiga ljudet utav fläkten ska stängas av
& till sist ska jag krypa ner under täcket och hålla om min stora kudde! GODNATTPUSS!

Min bästa vän, någonsin!


Johanna Bengtsson, ingen kan jämföra sig med dig.
Du är oslagbar!


HAHAHAHA!


Jag var inne på linda's blogg oså hittade jag detta SJUKTROLIGA videon!
Det är en kille som ska testa att äta frukost med ström i sig!
Hahaha, jag kan inte sluta skratta!


Gör en egen fotobok!


Tänk dig att ha en fotobok, som man kan designa helt själv!
En bok som är fylld med minnen! Jag skulle vilja ha en fotobok med bilder på mig när jag var
liten, bilder från mina resor, bilder från min student och bal, bilder på min familj,
mina vänner och på min underbara pojkvän! ♥ En sådan fotobok kan ni också göra!
Om ni bloggar eller skriver på er hemsida om Fujifilm's fotobok så kan man få en
gratis fotobok av dom! =) Låter inte det både roligt och bra? 

Ni kan ju ha vad för slags bilder som helst i fotoboken, kanske gebort
i en present till en kompis? Ellerbehåll den själv och spara något fint och minnesvärt! =)




Pimp my ride!


Innan idag så fick jag för mig att jag genast ville ha en kalender,
lite kontroll över mig själv och mina dagar för det behövs faktskt. Jag gör ingen nytta alls,
och jag söker förlite jobb vilket innebär NO MONEY!  Och det är ju inte kul alls..
Men iallafall så hittade jag ingen kalender! =( Köpte lite nytt till bilen istället :D
Kommer upp lite bilder på det senare :D Hoppas det blir nice iallafall!
Nej, nu ska jag pimpa klart pärlan ;)

Dags att bli brun igen


Min dag har spenderats i sölvesborg med johanna och hennes mamma. Vi var inne på banken
för att johanna skulle fixa internetbank och ett nytt bankkort!!
Alldeles strax så ska jag ringa till grannen och beställa soltid till mig och hanni! Ska bli sjukt
härligt, för jag har inte solat på evigheter! =) Ikväll vet jag inte vad som händer,
en sak som är säker är att jag ska äta våfflor! haha! Har inte ätit det på hur länge som helst..

Chips och dipp!


Hej! Nu är jag klar! Det gick väldigt snabbt för att vara mig faktiskt ;) Nu ska jag köra bort till preem
ska se ifall det finns något gott lösgodis där, men det brukar det inte göra :( Chips och dipp
ska jag iallafall köpa. Det är alltid gott!
Nej nu ska jag inte låta johanna sitta och vänta längre! Hörs imorgon, puss och godnatt!

Mys hos johanna


Nu hade jag tänkt att köra hem till mjällby, och när jag kommer hem så ska jag ta en lång
och varm dusch sen ska jag klä på mig myskläder och köra till preem och köpa godis,
& sedan vidare hem tilll  johanna i hällevik :) &där blir det film och massa prat .
Och jag tar sovet hemma hos johanna, så vi hörs nog inte mera ikväll.. PUSS!




J and I

Alldeles nyvaken, och hungrig!


Jodå, jag är alldeles nyvaken. Men det kan man ju förstå eftersom jag inte sov något alls
natten till igår. Så det här var välbehövligt! Nu ska jag kolla på några avsnitt av gossip girl
sen försöka väcka alexander lite försiktigt :) & när han har vaknat så ska vi äta mat!

Så typiskt!


Jaha.. Då var det dags att stiga upp ur sängen, klä på sig jeansleggins, linne och myströja är det
som har gällt för mig idag. Jag stormtrivs i de nya legginsen jag köpte, supermjuka och asnice ;)
& inte tala om mjukiströjan dåda, ni vet sån mjuk svart-randig från h&ms's killavdelning, MYS!
Nåja, det jag skulle stiga upp ur sängen för var att jag ska köra till sölvesborg och hämta
alexanders pappa och sambo igen, nu har de festat klart. Ha! ;)

Och när jag kommer tillbaka blir det mer gossip girl, gossip girl och mera
gossip girl! :D
& myspys med älsklingen såklart! ♥

Efterlängtade Diana!


Denna lördagskväll så har jag umgåtts med diana, vi fastnade framför datorn med gossip girl
avsnitt igång i några timmar :) Det är verkligen hur bra som helst, jag är redan helt crazy i det! ♥
Appropå diana, henne har jag inte umgåtts med sedan dagen vi tog studenten!
Hon är helt underbar och jag har verkligen saknat henne. Min egna lilla didi! ;)

Nu sitter jag hemma hos alexander tillsammans med hans lillebror adam och elin :)
jag har skjutsat älsklings pappa och sambon anki till sölvesborg nu ikväll.


Diana och jag för 3 år sedan!


Har inte sovit en blund ännu


Idag är jag helt slut, har inte sovit en blund inatt och nu är det ingen ide att sova nu
heller... För då kommer jag bara att vakna inatt och sova hela dagen imorgon :(
så nu ska jag ringa först diana och se ifall hon har lust att komma hit och slappa med mig!
Annars ringer jag hit någonannan, amanda kanske, eller johanna.. Jag är så sällskapssjuk!
Mjällbymatchen går på tv snart, betydligt varmare att ligga i sängen/ soffan och kolla på det
än att stå på strandvallen och kolla, hyy! ><

Nu ska jag sätta igång ett avsnitt till utav gossip gir!

. . .

under ombyggnad.

Förlåt för igår..

Godkväll sötnosar :) Jag dök aldrig upp igår igen, men jag hade en helkväll hemma för mig själv!
Låg i sängen med tända ljus, en kopp varmchoklad och kollade på gossip girl. Hur mysigt som helst :)
Senare körde jag hem till älskling för att avsluta kvällen med pussar och kramar av honom! ♥

Nej. nu ska jag göra en bloggdesign till saraälskling!

Höst.

Godmorgon. :) Alltså herregud vad gott jag har sovit inatt! & idag är nog enda morgonen
på hela detta året som jag vaknat och INTE är trött. Jag har verkligen sovit en perfekt natt inatt! :)
Kan det ha med detta tråkiga vädret att göra kanske? Älskar att sova eller bara ligga och dra mig i
sängen när det är mörkt, kallt och det regnar ute :) Hade iofs varit mysigare med en vaken pojkvän!
Haha! ;)

Nu ska jag köra hem och äta frukost och göra mig iordning, för jag och emelie ska köra till
julia i råby, för att ge Douglas en present! :) Hörs efter det! PUSS



Julia och Douglas :)

Jag är såå lycklig!




& serien blev......


GOSSIP GIRL

har laddat hem 3 avsnitt så att jag kan komma in i serien lite först..
Någon som har några åsikter om GG? :)


Någon som kan rekommendera en bra serie? :)

Godkväll sötnosar! Nu är jag och alexander hemkomna ifrån bion, vi kollade ju som sagt på
Inglorious Basterds, den var bra och värd att se om ni inte redan sett den såklart..

Nu hade jag tänkt att äta min chokladpudding till en film, någon som har något tips på en bra film? :)
En kärleksfilm vore fint faktiskt! Ellernej, jag tror att jag ska börja följa en ny serie kanske,
en egen serie som alexander inte får vara med på! Nej, nu ska jag leta serie, sen börja kolla.
Vi hörs imorgon! GODNATTPUSS!

Inglourious Basterds

Hejsan. idag så har jag & älskling legat i hans säng hela dagen och myst! Kollat på ett avsnitt av
rescue me, och så har han gjort toast till oss! :) Nu innan precis jag skulle köra hem så fick vi för oss
att vi ville gå på bio ikväll! Inglorious basterds heter den, & jag hoppas den är bra! =)
Efter bion ska vi hem till älskling, han ska spela och jag sitta vid daton och somna till en film!

Chillkväll.

Hejhoj. Sitter hemma hos älsklingen nu, hur mysigt som helst att ligga i en nybäddad säng! :)
Ikväll har jag bara varit hemma, har passat didrik lite idag. Myskusinen ♥
&så fick stoffe, filip och julia ett ryck, så vi körde in till mcdonalds i karlshamn och käkade, MUMS! ;)
Men nu ska jag sätta igång twilight & sen ska jag sova :)

Imorgon ska jag och emelie köra hem till julia med familj och ge en present till douglas! :)



Kalasdags!

Hejsan. Idag har jag inte gjort så mycket, vaknade upp bredvid min kärlek och busade som tusan
med honom ;) haha! Sen körde jag hem, busade med lilla Molly, sen körde jag in till sölvesborg
och hämtade upp amanda & sen var det dags för presentköp! Men guud vad svårt det var!! :o
Jag köpte en grej iallafall, som jag hade blivit glad för :') Så hoppas Johanna också blir det, för den
var söt! :) Oså köpte jag en sak som jag ska ha till en sak jag faktiskt ska göra själv ;)
Vet dock inte riiktigt vad jag ska göra.. Men detta var bara en liten födelsedagspresent.
Avskedspresent kommer också sen! =)

Glömde kanske berätta att jag ska hem till Johanna på kalas
hon fyllde 19 igår :)
min bästis