Vill du bli brun billigt?

Gör då som jag! :)
Just nu är det ett kanonerbjudande på open sun, sola en kvart för 10 kronor!



Awesooome

Gårdagen var awesooome, därav rubriken på detta inlägg :) Nu ska jag köra in till sölvesborg och suula med amanda :) Var kanonerbjudande inne på open sun! Så nu ska jag in och bli ite brun (röd) hehee ;) Därefter blir det att åka hem och sen chilla med film, eller kanske fest? Återstår och se :)) ciaoo

Halloweenfest
















Hemkörning

Berättade nog inte om det läskiga brevet jag fick hem? Det stod att det batteriet jag hade i min dator var utsatt för sprängrisk! :S Och att jag skulle ta ut det omedelbart för det var samma sorts batteri som jag har som sprängts och vissa bara börjat brinna. Så idag fick vi hemkörning så det kom en gubbe med ett nytt batteri till mig :D Plus att et batteriet jag hade innan var skitkasst! kunde inte vara utan sladden i fem minuter förens datorn dog. :( Så när det fulladdats så ska jag testa och se hur länge batteriet varar! :)

Förresten, är det någon som har en bra idé om hur man ska klä ut sig imorgon? :)
Jag ska på en halloweenfest!



R.I.P

gammelmormor sonja



Latex!

Blev väckt av johanna redan klockan 08.00 imorse, öppnade varken ögon eller pratade med henne. Men hon, hon var pigg som tusan hon :) haha! Åt frukost och sen gjorde vi oss iordning för att köpa in till kristianstad så hon kunde växla tillbaka pengarna som dom hade över sedan resan :) Jag hade inga pengar med mig men fick låna av johanna, så ett par lackleggins blev det inhandlat, ser dock mest ut som latex ;) grr! &så ett par ögonhänge med, svarta ploppar! :) Ikväll agerar jag fylletaxi, och sen hem till johanna för lite chill med film, how nice? :) Kvällen avslutas förmodligen i hörvik :)



bild lånad från google :)

JohannaB is home!

Har suttit framför tv'n hela kvällen med mamma och molly. Unga mödrar sedan plastikkirurgerna, det är jätteroligt och intressant att kolla på. Hade velat kolla på adaktusson + aschberg ikväll också men vi har inte tv8 så det blev lite svårt.. Kissie och dessie skulle tydligen vara med där ikväll, det hade varit roligt att se, haha ;) Nu så ska jag köra hem till bästasate johanna! Hon har precis kommit hem ifrån egypten, så nu ska jag hem till henne och prata lite om hur hon och kristina har haft det där osv :) Sen ska jag sova hos henne! Bästismys! :) Så vi hörs imorgon igen, ha det bra! ♥


Den lilla önskelistan.


I'm in love!!!

Jag är inget skofreak, men när jag kikade in på skopunkten.se så blev det kärlek på första ögonkastet! Och dom ska jag bara ha! Hoppas att dom får in dom snart igen, för i kristianstad är dom slutsålda! :(



Stilren design

Tycker jag är snyggast, iallafall på min blogg.


I love you Beth Cooper..

Mamma var hemma vid 21.00 igår, tog bilen och körde direkt hem till alexander och väckte honom för han hade somnat :) Kollade på lite nya avsnitt, dexter och något annat jag inte sett innan.. Sen så kollade vi på en film, det var rolig :D så vi fick oss några goda skratt båda två. Sen somnade jag, bums :o Var jätttetrött. Nu sitter jag hemma, har varit hemma nu ettag. Precis varit ute och gått en lång runda med molly :) Hon bara sprang och sprang :D Antar att det gillades.. Nu ligger hon i sin bur och sover. Och jag ska äta lite mackor nu :) Idag kommer nog johanna hem med, så får vi se ifall hon är ngt bruun och fin :)


Nu saknar bara en person :)




Paranormal Activity

Igår övertalade alexander mig att kolla på en sorts skräckfilm, det var en tjej som hade en demon efter sig eller ngt. Jag blundade nästan mig igenom hela filmen , och höll för öronen. Men av det jag såg så var jag totalt livrädd! Jag tror på sånt, det gör jag faktiskt. Men på något sätt skulle jag vilja vara med om det för att tro på det fullt ut.
Här är en trailer.. ( trailern är skitkass och man tycker verkligen att filmen verkar hur löjlig som helst, men nej. Den var inte löjlig! :( Om det är något jag hatar så är det att vara rädd!  )


Fast hemma i negerbyn

Aaaah! Mamma är i stockholm och min bil står på flygplatsen i ronneby! :( Och det betyder att jag sitter här hemma, på mitt rum, framför datorn och gör absolut ingenting! Och jag kan inte ta mig någonstans! :( Jag som ville in till sälvesborg och kolla lite inne på schackmatt. Mamma sa att det fanns fina skjortor där inne. Men nejdå. Här får jag sitta till klockan 21.00 ikväll, yeey! :( Men såfort mamma kommer hem så ska jag köra hem till alexander, mysmysmysmysmys! :) älskardigsåmycketminplutt! ♥ Nu ska jag hoppa in i duschen. ciao

Apropå . . .

Var hemma hos bästa farmor innan :) Hon är verkligen underbar! Kusin adam var där också :) Satt och pratade om allt.. Och snart någon dag ska jag och farmor åka in till kristianstad så att vi kan shoppa och fika, bara vi två :) Underbart! ♥ Alldeles strax så ska jag köra hem alexander, vi ska kolla på någon film och bara ta det lungt ikväll.. Dock måste jag köra hem senare, typ inatt någongång för mamma måste ha bilen imorgon till flygplatsen, för hon ska till stockholm på kurs. Apropå stockholm, fillis jullis och stoffis har det bra :) Och jag är jätteavundsjuk, för jag har aldrig varit i stockholm :( buhuu, gnäll på mig! Och apropå att jag aldrig varit i stockholm, så saknar jag johanna :( Hon är i egypten, och där har jag heller aldrig varit :') Hihi. Nåja.

Nu ska jag köra bort till preem för att köpa lite gott som vi kan mumsa på till filmen :) Uppdaterar inatt när jag kommer hem igen! Puss så länge ♥

Lady Gaga - Bad romance


Nu är det vintertid

Är det nu man ska hälsa vintern välkommen, när man skrivat tillbaka klockan en timme och så. Och visst blir det kyligare ute dag för dag :) Dags att sätta på pälsen på vinterkackan, och använda vantarna&mössan och kanske köpa sig en halsduk med :) Mmh, det låter mysigt. Men jag vill inte ha hit kylan ännu, och ännu mindre snöö :( Det går bra att ha snö på julafton, men då ska det vara MYCKET snö, och det ska snöa :) hihi

Nej nu ska jag ta och kika runt på lite bloggar och facebook statusar.. Sen blir det kalas hos min moster!


Gårdagen

Blev ju fest hemma hos niklas, mycket folk och trevliga sådana dessutom :) Åkte in till sölvesborg istället, satt ute i öltältet med millan hela kvällen, funfun :) Det är alltid lika kul att kolla på alla folken. Och varmt var det, gud alltså haha! Åkte hem tidigt iallafall, och jag tog det lugnt igår så idag mår jag suuper :D


Festlördag!

Ikväll är det 20års fest hos niklas, där älsking väntar på mig :)
Kvällen avslutas antagligen i kstad.


blir en tråkig jävla outfit ikväll, är svin förbannad pga den!
vill egentligen stanna hemma, men jag är sugen på fest ikväll. de är jag!
men blää :(




ses i dimman ;)

Page



jag gillar're

Ett sent grattis till körkortet

Sådärja! Äntligen hemma efter några timmars sömn.. Alexander kunde ju såklart inte sova inatt så klockan 07.00 imorse gick jag och la mig när han åkte ut på sjön för att jobba! Men fy sjutton vad skönt det var att då sova sen :) Vaknade inte en endaste gång, förens jag vaknade och hade sovit klart då alltså.. :p Ringde mami sen kom hon och hämtade mig, så nu sitter man hemma och väntar på josefine ! Hon ska komma hit och klippa mig om en timme ungefär, ihi :) Liite kortare i nacken osvosv.. Slänger upp före- och efterbild senare :) Har ju inte nämnt det här i bloggen men Josefine tog ju kööörkoooort i torsdags! GrattisGrattis gumman! :) Så nu ska jag hoppa in i duschen så att jag iallafall har det gjort! ciao

jag och josefine på bilden <3

Dags att hämta älskling

Nu kommer bengt och hämtar upp mig, vi ska till kristianstad och hämta alexander och hans kompisar. Där de varit på banken och festat :) Sover hos alexander inatt, men har datorn med mig så uppdaterar när jag vaknat imorgon :) Hoppas ni haft en bra kväll, precis som jag! :) Godnatt!

Ciara


Happy moments




Bloggdesigner, hiss eller diss?

Vad tycker ni om den nya designen förresten? :) Hiss eller diss? Eller ska jag kanske byta tillbaka till den gamla? Här är några jag haft under den tiden jag haft min blogg.. ( de är inte iordning )


Onödiga och störiga ändringar på facebook!

1. ser dumt och, och då stör man sig!
2. onödig fakta mitt bland statusarna, störigt!
3. den onödiga faktan ska vara där! åh vad jag stör mig! :(


BYT TILLBAKA TILL DET GAMLA FACEBOOK GENAST!



och detta onödiga inlägget gjorde jag för att jag är trött och det är också störigt för jag ska sova hos älsklig inatt, vilket innebär att jag får vara vaken tills klockan fyra inatt! Lagom kul.

Rihannas nya singel

Blev så besviken när jag sökte på rihannas nya singel på youtube. Tyckte inte alls att den var bra..  sen sa amanda att den lät alldeles konstigt, så hon bad mig gå in på jennie's blogg för den lät annorlunda. Och javisst gjorde den det. & bra var den också :)


här är den som jennie hade på sin blogg.

 

 

& här är den jag hittade, den version är kass!

 


Fredagsmys

Här sitter jag och amanda, på lillebrors rum. Nördat dator, ätit glass och kollat på idol, och jag tycker faktiskt att det var synd att nicklas åkte ut idag. Han gjorde trots allt sitt bästa uppträdande ikväll, han var så bra tyckte jag. Men han hade en svår motståndare ikväll, som har sjungit bättre flera gånger. Så han fick väl sina chanser helt enkelt.. Men jag tyckte han skulle fått en till ;) Men huvudsaken är ju att erik och tove är kvar, mina favortier!


Under ombyggnad

Nu har jag tröttnat på designen igen.. suck..
Så det blir väl till att göra en ny, igeeen :D

vart tar ni vägen? :(

 

 

 

 


S.O.S Let the music play


Dagens outfit

Pratade nyss med amanda :) Vi ska in till kristianstad alldeles strax, hon ska till stable store och jag till skopunkten :) En liten snabbvisit bara, jag ska inte köpa något heller.. suck :/ Kvällens outfit ser iallafall ut såhäääär..


enkelt och bekvämt :)
& där ser ni även lite utav mina svart tippar, love them


Ser inte så bekvämt ut..

 

men det tycker molly :)


En morgon (eftermiddag) med apelsinjuice

Tänka sig att jag lyckades somna redan klockan 22 igår :) Det är inte likt mig de.. Och idag vaknade jag upp vid 13, många timmars sömn och det var skönt :) Satt lite vid datorn innan jag körde hem idag, och nu sitter jag hemma och har precis ätit en macka och druckit säkert tio glas med apelsinjuice! Det är så sjukt gott på morgonen! :)

bild lånad från google



Smörgåstårta

Jag lyckades precis bli klar, och vi han precis i tid till kalaset :) Skönt var väl det, och jag åt en så sjukt god smörgåstårta, herrejävlar vad den satt fint i magen :D Eftersom alexander endast sov två timmar inatt så sover han redan nu :) Och det ser väldigt skönt ut, så jag ska nog med nana nu. Men jag är tillbaka imorgon igen, godnatt! :)


Stresss Stressss..

Vaknade idag utav att mamma ringde klockan tvåååå, skulle köra och hämta henne i karlshamn. Men det var bara att masa sig upp ur sängen och köra och hämta stackars mami som inte kom hem :( Väl hemma så kom jag på att jag måste färga håret! Lånade stoffes bil och wroooom, så var jag hemma igen.. Julia har precis slängt i hårfärg på mig, och nu har jag precis målat naglarna. Svarta tippar, ja de är faktiskt snyggt! :) Ska tvätta ur färgen om ungefär 20 minuter, sen efterbehandling på det ! Och då har klockan hinnit bli 17.15 ! Och 18.00 ska jag ha hämtat upp alexander och bara hos hans mamma på kalas ! Och det innebär att jag ska hinna välja kläder, sminka mig och fixa håret på en halvtimme. Nja, jag har inte direkt tillräckligt med tid! :( Nåja.

Feelings

Idag har jag varit ensam, fruktansvärt ensam. Trots alla som varit här hemma så har det varit ensamt, och tomt. Och ont har det också gjort, så in i helvetes ont! Och tårarna har runnit som aldrig förr. Att vara ensam, utan dig, är det absolut värsta som finns, jag vill aldrig vara med om det igen. Aldrig, för nu, nu är vi på riktigt!

Så. Kände för att skriva av mig lite grann. Det är iallafall anledningen till att jag varit off på bloggen idag.. Men nu, nu är det bra igen :) Så vad det handlade om, behöver ni inte fråga efter. Då blir jag bara ledsen igen.. Nu ska jag hoppa in i duschen, köra till statiol, köpa chips, grillchips! Hem till amanda, världens bästa dessutom :) Sen kolla på film och ta't lugnt ;> Hämta alexander och pierre inatt, sen avslutas denna kvällen hemma hos min pojkvän i hans säng, och där kommer jag somna så sött i hans armar! :))))

Imorgon ska jag och amanda rida, det var grymt längesedan. Och just nu längtar jag väldigt mycket efter att få sitta på hästryggen i detta otroligt fina höstvädret :) Nej, duschen kallar. HejHoj!

Och till vintern blir den vintrig..

Dagen idag har gått snabbt, antar att den gör det när man sover bort hela dagarna. Men inatt ska jag har molly, så imorgon kommer jag att vakna tidigt. Och då ska jag och molly ut och gå en liten runda. :) Nu tänkte jag greja lite med designen, vill få den lite höstig på ngt sätt. Och till vintern blir den vintrig, haha heter det så? :)

t i d s f ö r d r i v

Namn: Ida Hult
Vad drack du senast: Mjölk
Vad gjorde du igår kväll: Umgicks med baby
Hur många hamstrar har du haft: Inga
Kan du gå ner i spagat: Nej
Vad ska du göra i kväll: Sitta vid datorn, umgås med någon vän kanske?
Vad ska du göra i morgon: Ingenting, vara hemma. Mamma ska ha bilen
Senaste inköp: Grillchiiiips :D
Senaste film: Ross elleer ngt.
Vad har du i ditt fönster: Blommor och en lampa
Tycker du om att cykla: Nej
Vem sov du över hos senast: Alexander
Vem sov över hos dig senast: alexander
Vem pussade du på senast: Alexander
När var de: inatt och imorse <3
Vad ska du göra nu: skriva klart detta
Vad ska du göra sen: chillin'
Vem träffade du sist: Mamma & pappa
Vem skulle du vilja träffa nu: johanna
Sjunger du i duschen: ibland
Vem ringde du senast:  mamma
Vem ringde dig senast: snäckaaan
Hur länge sov du i natt: 12 timmar
När ska du gå och lägga dig ikväll: När jag blir trött
Vad gjorde du för tre timmar sen: busade med molly
Vad skulle du vilja göra nu: pussa alexander
Har du badat i år?: inte i havet, men i badkaret :P
Tidsfördriv?: Datorn
Vad heter du just nu på msn?: '  idahuuult - the first kiss stole the breath from my lips ♥
Hur många syskon: en lillebror, filip
Morgontrött?: Ja
När är du född?: 22 november 1990
Var bor du?: Mjällby
Nuvarande hårfärg?: mörkbrun
Riktiga hårfärg? rööö x)
Ögonfärg?: Blå
Vad läser du för bok nu?: noone
Humör just nu?: happy but tired
Vad har du för parfym idag?: Ingen
Vill du ha barn?: yes
Hur stort är ditt rum?: lagom
Har du tv/dator i ditt rum?: Ja
Piercingar?: navlen, tutten och tragus
Tatuering?: yes
Hur många converse all star skor äger du?: ägde ett par men de ör försvunna ;(
Brukar du vara osminkad i skolan?: ibland
Skostorlek: 38/39

Jag är inte avis, inte alls...

..OM JAG ÄR! - Johanna och hennes mamma är just nu i egypten och solar och gottar sej, fuuuuuusk :( Jag vill också åka till värmen och inte tänka på någonting alls! Men just det, jag har inte haft något jobb i sommar och har därför inga pengar alllssss! Och det är inte mitt eget fel, för jag sökte faktiskt en hemskt massa jobb men fick inget. Buhu, vilken gnällfis jag är idag dååå! Nu ska jag ringa mamma och fråga vad det blir för god mat idag.. :)

förresten så misslyckades jag med att väcka alexander, han blev sur. Så jag körde hem :(




Någon som vill köpa min balklänning?

Nu vill jag sälja min fina balklänning :) Den köptes i april, 2009 då den är precis som ny! Den är svart med massa silvriga och svarta paljetter och annat glitter uppe vid bysten. I ryggen är det en fin korsettknytning eller vad man ska kalla det.. Storlek 34/36 ungefär.. Jag köpte den för 3500 :- och nu säljer jag den för 2000 :- & sjal ingår.





2000 :-


Don't know what to do

Har suttit vaken i några timmar här hos alexander nu, och idag vill jag inte åka hem! Vill umgås lite med älskling innan jag ska hem, men han bara sover och sover :( Och väcker jag honom bli han bara sur.. Så här lär jag väl få sitta hela dagen medans han sover, blöh :(( och jag är hungrig, jag vill äta frukost. Och världens bästa frukost finns ju hemma hos mig... Så jag antar att jag får försöka väcka honom helt enkelt.. wish me luck :)

Wish somebody just tell me i'm fine


Hamburgare och Musikcafé

Idag när man kom hem så stod stoffe och julia och gjorde mat till hela familjen, filip var hjälpsam och satt och spelade fifa10 under hela matlagnings tiden..... Jag, mamma och pappa uppskattade dessa übergoda hamburgarna och den hemmagjorda potatismosen som julia skulle smaka och brände sönder lilla pekfingret, ha ha ;)

Efter maten gjorde jag mig iordning för kvällens event, ska nämligen följa med stoffe och julia till furulundsskolan, det är musikcafé där idag.. sitter nu och väntar på att de ska göra sig klara så att vi sedan kan åka. Kvällens outfit kommer senare. PUSS sålänge.

Jennie och tomas Cajsa

Vaknade för en stund sedan, nu sitter jag och amanda i soffan och kollar på förlossningskliniken. Tänker bara på dig nu jennie, hoppas din förlossning gick bra :) En liten Cajsa fick du och tomas. grattisgrattis :)



Världens bästa amanda

Det är min amanda det, hon är påväg hit just nu för att hämta mig :) Vi ska hem till henne för att kolla på film, sen ska jag sova där inatt. Myspysigt :) Så hejdåå negerbyn & hej sölvesboorg !



B O R I N G

Sitter hemma hos mig i sängen nu, nyduschad och redo att gå och lägga mig när som helst. Men icke, för jag är inte trött ännu. :) Funderar på att bloggdesigna lite. Men hm, jag har ingen lust. Har ingen lust för någonting ikväll.. Lite sällskap hade inte suttit fel, älskling är sjuk så han ville vara ensam ikväll :( Nåja, får väl kolla på avsnittet av gossip girl som jag missat i veckan. Ciao så länge

Ensam söndag.

Hemma nu. Amanda kommer alldeles strax hit en sväng, kanonas. När hon kört hem ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig lite :) Blir en helkväll framför datorn antar jag.. Både kul och tråkigt. Aldrig kul att vara ensam. Nu ska jag äta mat iallafall, muummssss

Mysmorgon.

är alldeles för trött för att sitta upp, får bli att ligga i älsklings famn en stund till. Mmh :)

Fame.

"Cha cha bloggeeeeen.. :D" hehee, så töntigt! :3 Ikväll har jag varit med johannahB, vi var på bio och kollade på fame. Den var helt okej! Därefter så körde vi hem till mig och mös med molly en stund. Sen körde jag hem lille hannannannaa. Nu sitter jag hemma hos bästaste pojkvännen och ska alldeles strax kolla på film. Kommer somna snabbt ikväll känner jag, skönt ska det bli! Imorgon ska jag klippas igen, lite kortare i nacken & senare en färgning på det! Nu ska jag lägga mig i famnen på alexander iallafall, bästa! Hoppas ni andra har en rolig kväll! :)


Goodmorgningningning

Om man skulle ta och göra sig iordning för dagen kanske? :) Klockan 16.00 ska jag äta middag hemma hos johannanannaa, och det blir tacos. Min favoritmat, ih :D Efter det blir det bara slappmys hemma hos hannah, hon åker ju till egypten på tisdag på en veckas semester med sin mami. Är så in i helvetes avis :P haha jag vill också till värmen :( nåja.

M o r g o n f r i s y r e n  g i l l a s  i n t e : (



Godnatt med er

Nej nu ska jag gå och lägga mig. Hoppas ni andra haft en trvlig fredagskväll,för det har jag haft! :)
Imorgon vet jag inte vad som händer, fest kanske? Eller kanske bara mys? ♥

Halloween tema?

Hej! jag ber om ursäkt för att det varit så dålig uppdatering här, men har haft lite bloggtorka :s Har inte riktigt vetat vad jag ska skriva om osv.. Men nu är jag precis hemkommen ifrån jenny-ann's place. Vi har haft det supermys :) Åt tacos och sen gick vi upp och kollade på idol, pratade om sex, spöken och döden.. Mjo, de är vi tjejer de :D mahaa ! Jenny och nelly hade även lite halloween tema idag, som vi inte hade en aning om :P

( klicka på de små bilderna för att se dom större ;D )





- -


t r a m s ;D



Mitt hår.


Myskoooo

Precis när jag tryckte på spara och publicera så ringde min kärlek :)
Myskoooo ..

My day today

Igår efter jag la upp inlägget om de viktigaste delarna i mitt liv körde jag hem till johanna, satt vid datorn och bara mös. Blev sent men somnade gott må ni tro :) Vaknade upp idag och körde direkt till kristianstad där johanna färgade sin utväxt och sen klippte jag mig. Kooort, men kortare ska det minsann bli :) Om josefine vill förstås, hehee. ;) Nu sitter jag hemma, har precis ätit glass med persikor, mums :) Strax ska jag göra hem till alexander, men först ska jag fåtag i honom . . .

My gaaaad ;<


? ? ?


They are the most important parts in my life

tänka sig att jag har en helt underbar bästis som vet exakt allt om mig, och som jag ser upp till. Henne ringer jag när jag är ledsen, eller när jag är glad. Jag trivs som fisken i vattnet tillsammans med denna tjej, Johanna heter hon! ♥


tänka sig att jag har världens finaste pojkvän, som tycker om mig för den jag är. Som pussar mig godnatt och godmorgon varje dag. Och det spelar ingen roll hur jag ser ut, he likes me anyway :) Jag vill aldrig vara utan homom, Alexander heter han! ♥



tänka sig att jag har en süüüüüperdüüüüperbra vän som är som en syster till mig, vi har alltid roligast och skrattar som tusan :D Många hemlisssssar och många minnen, me laajk. Amanda heter hon! ♥



och min familj med såklart. &så finns det massvis med vänner som jag inte skrev här. Men bara för att ni inte skrivs med så betyder inte det att ni inte är betydelsefulla för mig! ♥

En - Glad - Ida - Hult !

Yeeeey, nu är jag gladis :) Amanda hade ju ett litet hudvårdsparty här hemma med mig, mamma och julia :) Jag var ju booombsäker på att mamma inte skulle låta mig köpa något, och speciellt inte till sig själv. För hon bryr ju sig inte om såntdära med hudvård.. Menjodå, det var bara att tacka och ta emot när mamma ville köpa ett basic set till oss, så där rök nåntusenlapp! Men det var det helt klart värt det! :) En ansiktsskrubb, en ansiktslotion, en eye-make remover och en foundation :) Jag är nöjd, och det är mamma också!


Set in hands

Baah, Johanna ringde och väckte mig idag, det uppskattades inte! Men det var väl lika bra, annars hade jag nog sovit heela dagen och inte kunnat somna ikväll sen. Idag ska jag inte göra alls för mycket. Amanda kommer ju som sagt ikväll och det ska bli kul (: Längtar tills jag ska få prova set in hands, den är helt underbar. Hoppas mamma vill köpa den också, men det tror jag dock inte... nåja, nu ska jag se ifall alexander hade tänkt vakna, annars kör jag nog hem strax :)

Vill du vara med?

Idag klockan 18.00 ska jag vara värdinna för en hudvårdsklass. Amanda ska komma hem till mig och låta mig samt några kompisar få testa olika hudvårdsprodukter, det är helt kostnadsfritt och absolut inget köptvång. Är du intressarad av att vara med ikväll 18.00 så hör av dig :)


Älskling, here i coome

Nu ska jag köra hem till världens bästa pojkvän, blir massa mys framför tv'n hela kvällen. Något inlägg till kommer jag säkert att publicera här innan jag går och lägger mig ikväll. Nu ska jag klä på mig myskläder och sen köra. :)


Jag blir glad av datorn

Sitter här hemma och bara slappar, i min lilla datorhörna insvept i min filt och lyssnar på musik. Och för idag är det bara mayday parade som gäller, det är sjukt hur deras låtar kan påverka en, både positivt och negativt. Men jag gillar det! Senare ikväll ska jag förhoppningsvis hem till min kärlek, Alexander ♥ Som jag saknar pussarna! =) det kommer bli mys. Har suttit och pimpat datorn idag :P Ny bakgrundsbild, och nytt till msn. Bara rosa, tillochmed fixat så att muspekaren är rosa :) Ska köpa laptop-skins till datorn sen. Rosa, och en rosa mus. Och hörlurar <3


jag blir glad av att titta på datorn =)


Klant Amanda..



"Idag skulle ja va duktig å ut å gå me vovven min på morgonen :)
Dunder härligt väder å så skönt !
Sen när man nästan är hemma så självklart går hunden framför mig o ja snubblar !
O knät cpar till så där ligger ja o gråter , sjukt pinsamt !
Nästan precis efter så kommer polisen me blåljuset på å stannar :o
Men då va de en snubbe som skulle köra ut precis vid mitt som de stoppade !
Polistanten kom fram å frågade hur de va o om ja hade blivit påkörd .
Skulle sagt ja ? Undra om de hade funkat :P
När man väl lyckas komma upp å haltar hem då tutar en lastbilschaufför på mig !
Snacka om nervös ja blev , attan så pinsamt.
Men de visade sig bara va stoffe :)
Usch hoppas inga såg mig sitta/ligga där på marken ;D"



inlägg är taget ifrån amandas bilddagbok.

Home again

Igår kollade jag, johanna och jennie på svenska hollywood fruar, sen på två gamla avsnitt utav big brother för att vi skulle äta upp våra popcorn för att sedan gå upp och lägga oss och somna till mamma mia :) Åt frukost och pratade lite sen körde jag och hämtade molly. Och nu sitter vi hemma hos mig, johanna är hemma och städar bilen ( det sa hon att hon skulle göra iallfall ) frågan är bara om hon gör det :P Jag har iallafall precis tvättat håret, ska duscha ikväll sen :) Nu ska jag kika runt lite på facebook och på lite olika bloggar. Hörs senare :) PUSS

Bästismys.

Nu ska jag packa ner lite saker och sen ska jag köra hem till johanna och sova hos henne inatt! :)
Så mer än såhär blir det inte ikväll, hörs imon!

Mayday parade

För bara någon vecka sedan så kom mayday parades nya album ut på spotify. Och nu, idag började jag lyssna på det. Och jag kan inte säga mer än att det är hur jävla bra som helst! :)


klistra in koden i din spotify lista :)
(  spotify:track:6nJssvZSWBXbOhecGecJOy  )


Det sjukaste

Bank i Mjällby rånad

En ensam men knivbeväpnad gärningsman rånade strax innan lunch Sparbanken i Mjällby på en okänd summa pengar. Den misstänkte gärningsmannen greps en stund senare i Pukavik.

Enligt vittnen rusade mannen in på banken och med en stor brödkniv hotade han personalen.
Sedan han kommit en okänd summa pengar sprang han ut och försvann i en bil som han parkerat utanför banklokalen.
Polisen upprättade vägspärrar på E 22:an i både östlig och västlig riktning. En kort stund efter rånet kunde den misstänkte gärningsmannen gripas i Pukavik. I det läget var bland annat registreringsnumret på bilen som han färdades i känt av polisen.





Klockan 16.00..

Så ska jag köra till sölvesborg och hämta Sara hemma hos henne, sen ska vi vara hemma hos mig och bara slappa tillsammans.. Sitta lite vid datorerna, kolla på någon film och bara ta det lugnt :) Senare ikväll kanske jag ska va med älskling, vet inte om han planerat något annat så får helt enkelt se. Annars ska jag bara vara hemma och ta det lugnt med mig själv.. Vill inte vara förkyld :( Vill kunna ha ork till att hitta på något kuuul!


( klicka på bilden för att komma till saras blogg.. )



Sick

Godmorgon på er.. Igår var jag inte så aktiv här för jag har gått och blivit förkyld :( Och då menar jag riktigt ordentligt! Jag är ju aldrig sjuk och aldrig förkyld heller. Och när jag väl blir det så är det ordentligt.. ( tror nog jag har skrivit det här i bloggen någonstans innan ) Jag har ont i halsen, jag hostar, jag är täppt i näsan och jag har en hejdundrande huvudvärk :( Har ingen feber iallafall och det är väl bra det då. Men idag mår jag iallafall lite bättre än igår, allt kommer på kvällen :S Vet inte varför det är så. På kvällarna bli jag sämre och på dagarna känns det bra igen.. Nåja, är iallafall hemma hos älskling nu, han ligger och drar sig här bredvid mig, sötunge :) Ska alldeles strax upp och hämta lite yoggi. Och när jag kommer hem ska jag äta en macka med nutella och kockt medwurst på :D Det låter inte så gott, men det är det faktiskt :)

I want to shaake my assss





Godnatt läsare

Nu kan jag gå och lägga mig i min säng och sova utan att vara orolig,
och det är inte ofta att man kan göra det på en helg.
Men nu kan jag, & det ska bli så otroligt skönt.
Godnatt. :)


Fest och alkohol.

När jag är iväg på fest, och dricker cider, grogg, vin eller öl så dricker jag en rimlig mängd av det.. Visst, någongång har det blivit förmycket och då har det kommit upp igen, men inte FAN för att jag beter mig illa mot andra människor för det?! Jag festar för att träffa folk, shaka ass och umgås med mina vänner, och även träffa nya vänner såklart! Ochså dricker jag för att det automatiskt blir roligare då, man blir så glad och man har så kul! ( iallafall jag ) Men sen finns det ju dom idioterna som tror att man ska iväg och festa för att bli fullast på festen? Knulla flest brudar/ strula med flest killar? tävla om vem som kan dricka mest? UWÄÄÄK! Liksom väx upp någongång!!! Jag blir så jävla äcklad och arg på folk ibland, fast att dom betyder så mycket för mig! Aaargh jag är så arg just nu så det finns inte ord för det! Skulle kunna sitta här och skriva en hel berättelse om mina djäävulska tankar inom mig, men nej! Det räcker såhär..

Hur festar du?

Sverige - Danmark


Kärlek för mig



denna kärlek, åh så underbar! ♥

IKEA

Var ju som sagt och mös med bästis igår, massamys. Var hos johan och josefine i deras lägenhet
sen körde vi till kristianstad och hämtade niklas. Strax över 03.00 kom jag hem till amanda och gick och la mig hos henne :D Låg och pratade tills över fyra, och 06.30 väckte amanda mig. Gud så jobbigt det var.. Men vi var iallafall på ikea idag. Och det inhandlades lite smått. Nu väntas bara en om-målning på mitt rum :)



Min lampa! <3 pyntade till min lilla tv-bänk, är såå nöjd med den.




ett laptop-bord. KANONBRA dessutom.
inget nytt med säng bilden men min säng är mys

Dagens outfit och facelook.

Nu har vi ätit klart allihopa. Sjukt gott var det :) Inte det billigaste för oss men gud så gott, där blir det mat flera gånger det kan jag lova! :D Nu ska jag ta på mig mysbyxorna och köra vidare till en hemlig destination ;) Blir idol och mys hela kvällen, sen till kristianstad inatt och hämta folk. Min natt avslutas hos snäckan min, ingen mer än Mandiiis :) & imon blir det ikea. Uppdaterar förmodlingen imorgonbitti innan vi drar. Här kommer även dagens outfit och facelook :)


Sweden rock restaurangen

Sitter hemma nu, vi har precis beställt mat från sweden rock restaurangen.. Fläskfilé med stekt potatis, mums :) Sen blir det bara mys hela kvällen, och till kristianstad en sväng om :) Sen tar jag sovet hos amanda! ♥

Nelly.com



Idag får du 100 kr rabatt på Nelly.com med koden NLYSMS09 (slå in koden i kassan)

Ååh.



sånt hår vill jag ha, & det ska jag ha! :)

Linda visar hur man lägger en ögonmake-up!

 

hennes blogg hittar du här! :)


Dålig morgon

Morning, sitter i alexander's säng.. Börjar bli hungrig, magen bara kurrar. &så har jag nog fått urinvägsinfektion igen.. :( Jättejobbigt. Måste gå på toaletten stup i kvarten, åh nu blev det bara en massa gnäll här! :( Ska försöka väcka alexander, annars kör jag nog snart hem.. :(


Miss you, and I love you


Ikea



förhoppningsvis är mamma och pappa riktigt snälla ihelgen :)

Idus


ZzZzZzZz

Var ju som sagt uppe heela natten, klockan fyra imorse knackade alexander på dörren. Somnade väl vid halv fem, fem någongång. Och klockan ringde på 07.30, usch! Vi körde in till sölvesborg så att alexander fick prata min sin läkare om provsvaren. & sen direkt hem till hörvik och jag somnade direkt! Vaknade klockan 18.00 idag och är fortfarande dödstrött =( Alexander sover fortfarande tror jag, men lite senare så ska jag nog köra hem till honom igen och spendera resten av kvällen och sen sova där :) Känns som om jag kommer somna tidigt och, och vakna tidigt imorgon.. :)

Äntligen

Sådärja. Nu är alexander äntligen påväg hem, ska bli skönt att krypa ner i en varm säng tillsammans med min kärlek :) dock ska vi upp tidigt imorgon. Förhoppningsvis kan jag somna om efter vi varit i sölvesborg! Nu ska jag ta mig en macka för det började visst kurra i magen :)

Bästis

sweet little friend of mine


Kvällsmys med mamma

Bästaste sara frästade mig med att hon åt paj innan, så jag blev sur och gjorde en hallonpaj med mamma :) & den mumsade vi på under gray's anatomy. Sjuukt gott och sjuukt bra! Efter mötet på arbetsförmedlingen så umgicks jag med diana lite, precis lika skoj som vanligt :) Ikväll har jag bara legat på soffan med mamma. Rätt skönt faktiskt, slappt och bra. Nu gäller det bara att jag lyckas hålla mig vaken för jag ska sova hos alexander inatt, och han är på fest. Sååå det kan ju ta ettag inpå natten tills han hör av sig.. :( Eller får jag helt enkelt gå och lägga mig strax och inte stänga av ljudet på mobilen :) Får se vilket jag väljer, är dock inte trött än ;)

Ingen rubrik

Nyss hemkommen ifrån min andra halva, så mys :) Nu är han hemma hos pierre på 20års fest. Sen blir det antagligen banken för dom. & jag får sitta uppe alldeles ensam eftersom jag ska sova hos baby :( Men det ska bli mys det också. Ska dock upp klockan 07.30 imon, inte lika mys :( Sitter i köket och kollar på molly när hon busar runt med sin förbannade pipleksak som går mig på nerverna, haha! MollyMollyBusan <3


Hos älskling

Sitter hemma hos älskling i hans källare nu :) Han är uppe i köket och steker bacon till oss, mumma :) egentligen borde jag nog inte äta så mycket skit som jag gör.. Vägde mig idag och det visade sig att jag gått upp 3 kilo. Och det vill inte jag :( Jag ville ha mina 52 kilo :P haha. Nu ska jag se ifall det finns något kul avsnitt att ladda ner, gossip girl kanske? Mja, återstår och se! KISSES


Dagens outfit



jacka från stadium, t-shirt från h&m
jeansleggins från schackmatt och skor från skopunkten.

( ignorera att mitt rum ser gult ut :S )

Andra mötet med AF

Nu ska jag köra in till sölvesborg och hämta upp diana, sen ska vi på möte med arbetsförmedlingen. Vet inte hur länge det varar, men uppdaterar när jag kommer hem :) PUSSS

08.30..

..ringde alarmet på mobilen idag, och jag är helt död :( ååh, jag vill sova. När jag har kommit hem ifrån det förbaskade mötet ska jag sova igen!! :(( Nu - frukost!

Perfekt

Nu är allting bra, allt är perfekt. :) Ikväll har jag gjort en ny design till saragumman, :) Det kommer dyka upp nya ändringar och grejer på hennes blogg sen, när jag har mera tid.. Men hon blev nöjd iallafall, och det är ju huvudsaken! Nu ska jag krama kudden i några timmar. Ska upp tidigt imorgon, ska iväg på möte till arbetsförmedlingen, it suuuucks! Nattinatti.


Fan vad jag ångrar mig!


Plastikkirurgerna.

Har precis kollat på det med mami. Gud stackars den lilla pojken som skulle operera öronen, jag tyckte så synd om honom när han fick panik och blev så ledsen :( Och så såg jag att i nästa program var det någon som antingen skulle operera pungen eller snoppen!? Haha gud, det får man inte missa :D 


Look of today





grå t-shirt från h&m, jeansleggins från schackmatt
& ett armband från maricé


B o o o r i n g

Åh, jag vill göra något :) Hitta på något & inte bara sitta hemma. Jag vill va med Amanda, men hon är i karlshamn hos jennie, som skulle kunna trycka ut en liten bebis när som helst egentligen :P  & johanna, min bästis. Jo hon bor ju numera i london och dit har jag inte råd att åka nu :( Min pojkvän, han ligger faktiskt och sover fortfarande! :o Julia, bor i kristianstad. Dyrt för mig att köra dit och dyrt för henne att köra hit. Äsch, nu hoppar jag in i duschen sen får vi se ifall det dyker upp något att göra :) hejsvejs sålänge, PUSS

Molly - var är du?

Om man inte hittar molly så kan man ju alltid kolla i filips träningsväska? :)


Morning

Har precis vaknat upp hemma hos alexander, han ligger fortfarande och sover bredvid mig, mysis :) & jag är jättehungrig och vill äta frukost, så tycker att han kan vakna nu :(

Idag ska jag faktiskt boka en soltid!! Har nog inte solat solarium detta året ens, så idag gör jag förhoppningsvis det =) Meen det skulle inte förvåna mig om det inte blir av..

Nu ska jag och älskling sova


SPANIEN - MALAGA

Idag har amanda mejlat sin morbror och frågat om hon och jag skulle kunna få bo i hans lägenhet i spanien, i malaga ettag.. Jag hoppas verkligen att detta kommer gå igenom. För vi båda två behöver nog komma ifrån lite och inte behäva tänka på något alls. Men vi håller tummarna, hårt! ♥


KÄRLEKSRUS


Amanda - all night long

Åkte med amanda när hon skulle hämta sin pizza innan idag, för hon vågade inte hämta den själv ;) Och anledningen till det var att hon skulle äta en familjepizza alldeles själv! Gud, förstår inte att hon orkar , haha :p Vi kollade på unga mödrar och miami ink hemma hos henne, sedan körde vi hem till mig där vi roade oss med youtube-klipp och det är verkligen alltid lika kul, för man får sig alltid ett gott skratt, eller hur amanda?! :D Nu har hon & lilla Xeba precis åkt hem. ( hennes nya valp ) Så nu ska jag packa väskan och köra hem till min kärlek, alexander ♥


amanda och lorentzia, hennes förra lilla bebis :)


Löshår

Nu är jag precis hemkommen, har varit hos momo och mofa i några timmar :) Testade mitt löshår precis. Och det måste verkligen färgas. Har bara färgat det engång, och mitt hår är ju nästan svart jämfört med löshåret.. Men det sliter nåt sjukt när man färgar hårförlängningar så jag ska nog köpa nytt faktiskt.. :) Som man kan sätta fast med tejp. Det förra jag hade var från fannyhair.se och det var superbra!

på denna bilden hade jag långt hår i mig själv.. Och ja, för mig är det långt :P


Härliga måndag.

Det ser det iallafall ut att vara idag, ser bara att solen lyser igenom alexanders lilla källarfönster, och nu gick den imoln :p Nu ska jag packa ner mina saker för att köra hem till min morfar, vi ska in till sölvesborg för han ska lämna sin bil och då får han åka med mig hem därifrån sen :) & senare i eftermiddag så ska vi hämta hans bil igen. Så nu får jag skynda mig litegrann :p Hörs efteråååt, TJO!

Marabou mjölkchoklad!

Nu har jag varit hemma ettag, käkat och bara legat i min egna säng ensam, utan en pojkvän som tar all plats ;) Men nu ska jag packa väskan, ta en snabbdusch för att sedan köra hem till älskling igen. Men inatt ska jag sova där =) Ska mumsa på mitt Marabou mjölkchoklad ikväll framför tv'n med honom :) hihi.

Nu väntar duschen, tjooo!


Haha

Det var en gång en polis som jävlades med en skurk i finkan.

- Jag ställer dig en gåta, sa polisen. Klarar du den släpper jag dig fri. Förstått?
- Mmm...
- Vad är det som har 4 hjul och rullar?
- Lätt! Det är en bil, svarade skurken.
- Jo, men du svarade inte rätt, för du sa inte om det var en Audi eller Volvo. Vi tar en till. Vad är det som har 2 hjul och rullar?
- En motorcykel?
- Njaaaa.... Du sa aldrig om det var en Yamaha eller Honda.
- Men shit, suckade skurken, okej, här har du en gåta av mig. Vad är det som går runt på gatan och säljer sig?
- Hehe lätt! skrattade polisen. Det är en hora.
- Jo, men du sa aldrig om det var din mamma eller din syster!

Dessie - Kissie wannabe?



haha, detta är så kul och såå pinsamt! :D

Den går fortfarande varmt i höglatarna


Fel?

Nu börjar jag tveka lite här.. sa jag rätt?
Heter det "efter regn kommer solsken" eller "efter solsken kommer regn"? :S


Efter regn kommer solsken.

Herregud vilket väder det är idag. Blåsigt, regnigt och sen helt plötsligt blir det solsken :o
Men det är väl som man säger.. "Efter regn kommer solsken" =)


Videobloggar

Sitter hemma hos älskling nu, jag sitter och varierar mellan filmen han tittar på och videobloggaar på youtube. Allt detta smink? Gud alltså ;o Alldeles strax så ska jag köra hem till att äta mat and guess what? Det blir minsann tacos idag igen! Får aldrig nog av det =) Nu ska jag titta lite till på filmen, så uppdaterar jag senare igen med dagens outfit osv, osv.. PUSS


- Vi har precis sminkat oss.. 
..Mjaa vi ser det?!


Stupid.

Att jag kunde vara så dum!

Kanelbullens-dag

Godmorgon allesammans. Inatt har jag verkligen sovit gott, och det märks på mig för jag är så glad.. =) Nu ska jag göra mig iordning för att köra hem till älskling och krypa ner hos han under täcket och försööka väcka honom =P hihi. Förresten så är det ju faktiskt kanelbullens-dag idag =) Grattis kanelbullen!



ååh! ser det inte riktigt smarrigt ut? =P

Dusch, film och sen sovet

En dusch gör så himla mycket med en, eller ja. Iallafall med mig.. Känner mig som en hel ny människa =) Blev genast gladare, så nu ska jag sätta igång en film ( the ugly truth ) och sen ska jag sova efter den =) Så detta var allt för mig ikväll. GODNATTPUSS!

förresten så vet jag inte varför jag ens klagade över denna kvällen, det har varit hur mysigt och inte så ansträngande alls =) Imorgon ska jag iallafall få träffa älskling. Det ringde han nyss och sa ♥

Jag - Har - Tråkigt !

- Jag har tråkigt - Jag vill vrida tillbaka dygnet - Jag vill va med någon - Helst med min pojkvän - Men han är sjuk - Så han ligger hemma själv och tittar på film - Kanske inte ens får träffa honom imorgon heller - Jag är godissugen - Men vi har inget godis hemma - Jag orkar inte köra till statoil och köpa godis - & jag vet inte vad jag ska gra alls :( -

I will love you till the day I die


Visste du att..

..jag har spindelfobi!
..jag är jätte mörkrädd!
..jag hade jättedåliga betyg för att skolan blev för mycket för mig.
..jag klarar inte av att se på skräckfilmer längre, jag gråter, skakar och blundar mig igenom hela filmen!
..jag egentligen är rödhårig x)
..jag kan inte spara pengar, får jag pengar så handlar jag upp allt. och helst samma dag!
..jag skulle vilja göra en bröstförstorning, mums
..jag vill klä upp mig och göra mig "festfin" varje dag :P
..jag vill bli frisör och makeup artist
..jag är beroende utav min mobil och av datorn!
..jag har varit kär i alexander sedan jag var 11 år, alltså i åtta år!



Nu kommer jag inte på mer.. Men om det är något som ni vill veta om mig så är det bara att fråga på! =)

Jag hittar inte suget

Jag tycker det blev mest massa onödiga bilder här, men eftersom jag inte haft någon kamera på så länge så var det väldigt kul att lägga upp några =) Julia och co är och hämtar hennes lillasyster, och när de kommer tillbaka blir det film, godis och bara mys. Jag hade velat festa ikväll, för det var så längesedan. Men jag hittar inte suget? ajaj..



haha, rubriken passade ganska så bra ihop med bilden ;)

Moi.

Yeey, en ny bild på mig. Gammalt smink och hauret står rakt opp!
Men det får ni stå ut med =)


Dagens outfit



svart linne från schack matt, t-shirt från carloskar och kristina
& jeans leggins från schack matt

Fajitas / tacoooos



mm, det var gott :) tacos två dagar irad. MUMMA!

Lillebrors tv



mmh, jag är avis!

Kamera

Har fått låna en kamera av stoffe nu. Inte så värst bra, men betydligt bättre än min mobilkamera iallafall ;)
Kommer byta ut bilderna strax på "dagens inköp!" med bilder tagna med kameran istället.. Och en på dagens outfit. Och så på filip's tv och på molly! :)

What about..

this haircut?


Dagens inköp!



grå tröja med en liten, liten ficka på från h&m




likadan fast vit från h&m




& en lila tröja, från h&m den också :)

Snyggast!


So beat it, just beat it

Nu är vi hemkomna ifrån kristianstad. Träffade mammas kompis nettan på stadium oså träffade vi julia och bebisen också. Mys :) Köpte tre tröjor, kommer bild på det lite senare när jag orkar resa mig ifrån sängen. Jo, jag är lat ;) Vi åt även på trendie, kycklingsallad, Mumma :) Ikväll ska stoffe, julia och filip bjuda oss på mat här hemma :) Fajitas blir det, typ som tacos fast med kyckling istället.. fast jag ska ha tacos :P Haha

 


Kristianstad

Mamma och pappa fick precis för sig att vi skulle in till kristianstad :) Och det tackar man ju aldrig nej till, eller hur? Stoffe, julia och filip i en bil, jag mamma och pappa i en :) Storfamiljen i kristianstad idag, watch out! :D


Godnatt med er

Nej, nu ska jag hämtaen telefon så jag kan ringa och säga godnatt till min kära pojkvän. Och här i bloggen säger jag godnatt till er andra, PUSS

Haircuts

Detta med att klippa håret kort har satt sig i huvudet på mig =)





ser ju nästan ut som page på bilden på mig. grrrt i loves hair

Gaah!

Jag kan fan aldrig få in headern rätt :S Vet faktiskt inte vad jag gör för fel. Fredrik får hjälpa mig snart :) haha

Alexander..


Du är bra på alla sätt och vis, jag beundrar dig & jag älskar dig ♥


Ginatricot.com



Godis.


Sitter och kollar på Idol nu hemma hos amanda :) vi har precis krängt tacos och strax ska vi kränga lite godis :) Som amanda köpt till oss, eller ja. till oss och till oss, godiset var nog till henne egentligen ;) haha Molly ligger bredvid mig och sover, och amandas lille vovve ligger på golvet =) hihi

Amandas lägenhet






ikväll ska vi ändra om litegrann :)

Mmmh


 


Summer









ida!



Det är dags för..


"..fredagsmys, om det så blir det sista jag gör, lalala"

Jodaa, fredag idag och det kan inte bli bättre :) Blir mys hemma hos amanda ikväll, med tacos godis och idol på det med =) Har dock inte en aning om vad jag ska göra nu på dagen, älskling ligger bedvid mig och sover så sött ♥ Haha, det blev så sent igår så det blev att jag sov här iallafall . Hus mysigt som helst, älskar min snutt :*

f.ö så hade det varit bra med en ny plånbok. En svart, har tröttnat på min gråa som hanna har hemma . ( jag ska hämta den såfort jag får tummen ur röven! ) förresten så vet jag inte om man kan tröttna på en plånbok =S


DesignDesign


Hade tråkigt så jag började greja lite med designen igen. Och inom kort kommer den riktiga att dyka upp som jag har hållt på med ettag. Men den är inte klar för att sättas in ännu :) Denna var bara en liten slarvis som "sålänge" header! =) mjauu

Mys resten av kvällen


Det var ju som sagt första hiss och dissen för mig, men bättre blir det :) Och nu finns det även en ny kategori i min blogg, vid namn "bloggvärlden" lite skvaller och lite bilder och sådära.. Alltid lika kul ;) Nu ska jag och honey sätta igång en film, sen kanske en film till. osv osv.. Det blir iallafall mys resten av kvällen :)

Jag..




kissies retuscheringar, ja ni såg ju själv bilden jag la upp några inlägg nedanför här..

leggins/byxor som går till precis nedanför knäna, kan vara hur fult som helst..?

att min bästavän inte finns tillgänglig längre
, johanna i need you!

personer som tror att ens liv bara kretsar runt dem





lårhöga stövlar, snyggtsnyggtsnyggt!

att min bästavän är i london och lever livet, avis! :)

den nya new noom trailern, gaah! <3

mig själv, för att jag fixat jobb :)

paulinas röda läppstift, grymt snyggt! aldrig mer rosa tack!






Nytt i bloggen


Ikväll kommer det att komma upp lite hissar och dissar i min blogg :)
Hoppas det gillas

Kladdis med fruktsallad, mmm :)


Min after eigth kladdkaka är klar nu :) Så nu ska jag göra lite fruktsallad också som vi kan äta till min lilla kladdis :) Sen ska jag köra hem till min kääärlekspojke ♥ Det kommer att bli så mys. Ska dock inte sova hos honom inatt, buhu :( Men det kanske är bäst egentligen, för då sover jag inte så länge. Och det gör jag bara när jag sover där.
Menjo, ensamt. Det är det alltid utan honom :/

1 oktober


haft körkort i ett halvår
fyra månader sedan jag tog studenten
om en månad & lite till fyller jag år
om två månader är det julafton


Och jag, jag mår bättre än nånsin! :)

After eight


Nyduschad. Nu ska jag klä på mig myskläder och sen göra en kladdkaka med after eight innuti på :) Mums!
Sen ska jag köra hem till älskling så han kan få smaka på min otroliha bakkonst, maha! =P

KissieKissieKissie


hittade denna bilden på Cim's blogg.
"kissie ska bli mer nartulig?!"
varför retuscha bilderna då..?







Sleeping beauty


Igår efter idol så körde jag direkt hem till alexander :) Vi kollade på film, linje 123 kapad. Den var helt okej. Somnade direkt efter filmen och vaknade klockan 14.00 idag. Bah ! Jag vill inte sova så länge :( Senast klockan 12.0 har jag fått in i skallen att jag får sova till . Idag lyckades jag tyvärr inte :P Haha. Men det ska det bli ändring på.
Men egentligen kan jag ju sova hela dagarna, för jag gör ju ändå ingenting. Letar jobb, skola och sitter vid datorn och gör annat. Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen, kommer bli skönt med lite värme. Sitter här och fryser. Brr