me


hanöhus - terassen


woop

Flinthage, Berg och Hult. Alltså våra familjer, det är helt galet hur underbart roligt vi har tillsammans! Igår på evelinas kalas satt jag och amanda kvar med mammorna och papporna, så galet roliga historier alltså! Och jag längtar så galet mycket tills på lördag, då vi ska ha kräftskiva med alla familjer plus en familj till! Så galet roligt har vi tillsammans, som en enda stor familj :) Och alla barn också! Jag och amanda ska supa föräldrarna under bordet denna afton ;) Ja, herejissus. Sooom jag längtar! 

Men på onsdag till torsdag får jag familjerna för mig själva då vi beger oss mot falkenberg :D woop!

This was over before, before it ever began ..


Mys!


Phone case

Eftersom att alla varianter av dessa skönheter är slut här runt omkring så klcikade jag mig in på gina tricots hemsida och fann en där :) Som jag letat efter en sådan! Ångrar dock att jag inte köpte den jag hittade på h&m i Malmö för några månader sedan, med massa dekoration på (fjädrar och typ.. löv) . Så grymt snygg var den! Men denna blir bra, riktigt bra. Kom till mig nuuuuu ♥

New in

Körde till Karlshamn tillsammans med mamms idag :) Mamms köpte maaaassor till sig själv, det var nästan så att jag fick be henne att sluta för sådär mycket brukar hon inte shoppa :D Men så köpte hon litegrann till mig också :)

Ett par ljusa jeansshort, mörkblåa jeans, en vit bh, en orange bh, en vit kofta, svarta bh-band, massa örongängen, ringar och ett par suuuperfina trosor som jag glömde bort och fick därför inte med på bild + lite smink osv :) Taaack mami ♥


..


" a friend is someone who believes in you when you have ceased to believe in yourself "

:)

' Pang på pensionatet '

Wihuu, på onsdag nästa vecka så beger jag mig till falkenberg och  vallarna med mamms och papps + två andra familjer. Dock är det bara jag av alla 6 barn som ska följa med , men det gör inget. Mer underhållning til mig :D Jag vet inte om ni vet om det, men jag bara äälskar Dag-otto !

Mjaa, min humor är väl ganska så speciell, men jag tycker han är grymt rolig :D Jag älskar allt detta som har med Stefan och krister att göra överhuvudtaget egentligen, men Dag-otto slår alla alltså :D Han är såå söt när han pratar, han kan nämligen inte säga bokstaven "R" så ni kan ju tänka er själv hur dant han pratar då :D haha, jag är superglad för detta. Det ska faktiskt bli jätteroligt, skönt att komma ifrån Sölvesborg lite också :)

--

Glömmer aldrig när jag var i Göteborg förra året, skulle sova på hotellrummet med mamma och pappa för jag orkade inte ut och festa med tjejerna jag var i göteborg med ( mamms och papps var i göteborg samma helg då ) så stod vi och väntade på hissen, trött och seg var jag. Och när hissen öppnas så står Dag-Otto där. Jojje Jönsson då alltså, han som spelar Dag-otto. Jag stod där som en jävla fågelholk ! Stod och gapade , pekade på honom och följde honom med blicken/huvudet från hissen .. ja herregud, sen på morgonen på hotellfrukosten så satt de där hela gänget och åt frukost :) Lite roligt var det faktiiiiskt! 



östersjö


Let's pretend that it's going to be ok..


It's funny how I can hide my feelings behind my smile every day and no one ever seems to notice..


...

can't find the right words to say to you.. You disgust me..

I & S




Nähmen.. Kolla vilken vi stötte på utanför...

img_3304 (MMS)

Nähmen.. Kolla vilken vi stötte på utanför Harrys i Karlshamn :)) Guuuurkaan!


..

this hurt me in every way it possibly can..




I'll do whatever it takes
To turn this around
I know what's at stake
I know that I've let you down
And if you give me a chance
Believe that I can change
I'll keep us together, whatever it takes ♥



...

Have you ever tried to smile and hide your pain, even though you're really not ok? .. I have ..

Nu ; grillbuffe!


110719

Hej tisdag. What to do today? 

- Färga håret ( svaaaart ) 
- Duscha 
- Leta fram kläder
- Fixa mig 
- Invänta folket som ska hit ( familjens vänner )
- Dricka alkohooooool
- Åka/ eller cykla till dagmars för grillbuffe, sa jag m u m s ? ;)

Hejohå! ...

Hot hot hot!

Imorgon hoppas jag på fint väder ! Hade tänkt.. (Om humöret och vädret tillåter) att jag skulle ta lite nya bilder som jag kan använda mig utav här i bloggen :)  En ny header hade suttit fint, och lite bilder i menyn till vänster. Om jag ens använder mig utav samma mall , men det gör jag nog .. Och på kvällen ska jag vara social med familjen, dricka alkohol och bara njuta av ledigheten :)

Snäckan, jag vill åka iväg med dig igeeeeen! ♥
Brunisaaar.



Grillchill ,

Idag bjöd jag hit massa folk, stoffe, sofia, fanny, birgitta, per-ola, theo och så lilla melker :)
Vi grillade hela famiiljen, stoffe stod för grillen denna gången eftersom pappsen var på brandövning. Men det gick ju galant, köttet smakade gott och alla var på glatt humör! Solen sken och allt var bra helt enkelt :) 

Vi har suttit ute fram tills nu, så härligt. Mammas första semesterdag blev lyckad iallafall :) God mat och vin, det är du värd mamms. Och imorgon blir det som sagt grillbuffe på dagmars, M U M S !

Nu har jag precis duschat, fått på mig myskläderna och ska strax bege mig till mitt sällskap för natten. Känner mig trött och hängig, ska bli skönt att krypa ner i en varm säng nu. :) 



It's so many things that I wish I could say to you

Måndag. Andra måndagen klockan inte ringer klockan 05.00 och jag ska behöva masa mig upp ur sängen och göra mig iordning för att åka till Malmö och Leep. Andra månaden på mitt lilla sommarlov. Det känns sköönt. Trots att inte solen skiner som jag tycker att den borde göra .. Men jag trivs ändååå, fick en stor mumsig frukost när jag kom hem imorse, rostade mackor och ägg, legat i sängen och chillat framför datorn tillsammans med världens finaste Molly, pratat några minuter med min bästis i telefon och nu ska jag in till sölvesborg en runda med mamms :)

Imorgon är det ytterligare en grillbuffee på dagmars, denna gång tillsammans med familjen och några av deras vänner och på lördag är det fest och östersjö tillsammans med mina vänner ♥



110717

Sov bort hela dagen idag, vaknade till några gånger. Kollade facebook, smsade, somnade om. Och oj.. Vaknade klockan tjugo i fyra. Kalas klockan fem. Gjorde mig iordning så snabbt jag kunde sedan var jag redo. Hem till Mamma Mia och mös med daisy, världens sötaste kattunge. Enda katten jag faktiskt tycker om, fram tills hon bet mig i fingret, aj :( Dumma katt! Katter är opålitliga! Fyfyfy.


Nu då? - Jo, jag ska kränga chokladpudding och kolla på film.



A och daisy


Maaaagisk cider! Muuums :*

img_3736 (MMS)

Maaaagisk cider! Muuums :*


Ready to go.

Sådärja.
Nu är jag redo för att jobba resten av dagen/ kvällen/..natten? 
Johanna ska förbereda/ servera på ett stort 50års galaj och jag ska hjälpa henne eftersom det skule vara massa folk. Inte det lättaste att fixa allting själv då. Och vad gör man inte för sin bästis? :) I'll do anything! ♥
Sen när vi har jobbat klart, om det blir någorlunda tidigt så blir det pardey ;) Woooopa!

Så detta är väl allt ni hör från mig idag. Mobilbloggar såklart om det finns något kul att uppdatera er om, men bara om det finns tid till det. 

Dagens Ida.


Mys!

img_1824 (MMS)

Mys!


Myser med Daisy hos mamma Mia :) sååå söt!

img_2339 (MMS)

Myser med Daisy hos mamma Mia :) sååå söt!


Don't walk away from me. Hold me close, no...

img_9517 (MMS)

Don't walk away from me. Hold me close, no matter what.. Always <3


This was over before it ever began

Home alone. Och jag ska ta hand om mig själv idag. Har köpt en ny jordgubbspeeling/ skrubb som är så himla skön att arbeta sig runt med på kroppen / ansiktet :) Man blir len som en bebisrumpa efteråt :D Raka benen ska göras, och efter tänker jag smörja in mig med min brun utan sol. Typiskt nog så blir man ju något orange men det bryr jag mig inte så mycket om. Finns ju ingen sol här hemma på listerlandet så jag får väl använda mig utav det som finns dåå. Visserligen har jag ett solarie mittemot mitt hus, men jag orkar inte det idag. Det tar vi någonannan dag :)


Ikväll ser det ut att bli räkfrossa tillsammans med camilla på dagmars :) Självklart några till om det är några som vill. Dricka lite och bara ha det myspys. Eftersom det i princip blir en nykteg helg för imorgon väntas det extrajobb för mig. Och det gillas!

Nånå. Nu kallar duschen, tjo!



Molly

Molly's husse är i Göteborg denna helgen så jag fick lov att passa molly då. 
Finaste, snällaste, sötaste, uuunderbaraste hunden ever! Så liten, så kelen, så himla go! 
Hon är verkligen den sötaste hunden jag sett i shitzu familjen. Så galet söt på alla sätt och vis!
Hon älskar alla människor, och alla älskar henne. Förutom andre då .. Men det är ju en annan historia :) 

Mollybuuus ♥

<3!!

Situations are irrelevant now
She loves the way that I tease
I love the way that she breathes


I touched her (ooh)
She touched my (ahhh)
It was the craziest thing.

I love the girls who hate to love because they're just like me
A certain girl she took my hand and ran it up her thigh
She licked her lips and pulled my hair, I fall in love for a night


She can't behave and I'm just a slave

Don't worry I'll be gone when the morning comes.

Darling what is going on?
Honestly that never happened
Lying is your favorite passion.
Leave me, go where you belong
Higher heels and lipstick napkins
Dying is your latest fashion.


The frustration it's a regular thing
I hate the ones who love to hate because they're just like me.
A certain girl she took her hand and put in my lap
"It's way too full", she said.
once you have me you'll always come back.
[ Lyrics from: http://www.lyricsmode.com/lyrics/e/escape_the_fate/situations.html ]
She can't behave and I'm just a slave
Don't worry, I'll be gone when the morning comes.

Darling, what is going on?
Honestly that never happened
Lying is your favorite passion
Leave me, go where you belong
Higher heels and lipstick napkins
Dying is your latest fashion.


I know you love to insist and all it takes is a kiss and you just
Love to hate me.

You know you love all the lies so don't act surprised that I just
Love to hate you.

I kissed your lips you pulled my hair it was the craziest thing
I love the girls who love to hate. (Breathing)

(Whoa) Darling, what is going on?
Honestly that never happened
Lying is your favorite passion
Leave me, go where you belong
Higher heels and lipstick napkins
Dying is your latest fashion

Darling (Leave Me), what is going on?
Honestly that never happened
Lying is your favorite passion
Leave me (Darling), go where you belong
Higher heels and lipstick napkins
Dying is your favorite passion

Bästistiime

Har spenderat dagen tillsammans med bästis, längesedan. Men så mys hade vi minsann :) Girltalk om allt och ingenting, MammaChristina bjöd på bakpotatis och fläskfilé , grymt gott! Propmätt blev jag .. Och så fick MammaChristina håret klippt utan mig också.. :) Nu ligger jag hemma i soffan och har precis smällt i mig en stor skål med chokladpudding tillsammans med lillebror. Alleles strax så ska jag bege mig hem till mitt sällskap för resten av kvällen. En film och lite chips sen är kvällen bra, brabrabra ♥



<3


Klick, klick, klick ;)

Kunde bara inte låta bli. 
Nu när jag har köpt en iPhone så ska jag fan använda den snyggt också ;) 

199 kronor!

Sommarkväll, grillbuffe på dagmars!

Vill tacka mina fina vänner för en mysig kväll på
Dagmars som innehöll en smarrig grillbuffee och iskalla cider, jaag gliiideer ;)


Min nya baby! ;)


My best friend

Jag älskar dig mer och mer för varje dag, jag önskar du kunde se dig själv som jag ser dig
och jag önskar att du kunde älska dig själv så som jag älskar dig.
och framför allt, önskar jag att ditt liv är allt du förtjänar, för enligt min åstkt, förtjänar du världen.
Jag kommer att stå vid din sida förevigt. Och mitt hjärta kommer alltid tillhöra dig.
Johanna, jag älskar diig ♥



K i l l e b o m - B i l d b o o o o m b !


Så jävla ballt


New Haircolour

Idag hade vi egenvård. Vilket innebär att vi får göra precis vad vi vill :) Jag valde att först färga min botten svart, eftersom resten av håret är svart. Sedan bleka upp skivor i håret, tunna passéer i hela håret. Och sedan lägga i en violett ton på hela håret. ( Men var väldigt försiktig med att inte ta så värst mycket på mina extensions.. ) Så det blev mest på mitt egna hår, men även liitelite grann på förlängningen.

Färg av rebecca ,
klippning av therese! :)


Resultat.


Attitude!