Uppsättning.

Äntligen hemma. Exakt tolv timmar sedan jag tog tåget mot Malmö som gick från stationen imorse. Det blir lååånga dagar jag är i skolan, men det är kul! Tänkte bjuda på två "uppsättningar" jag gjorde idag i detta inlägget. ( denna veckan leker vi typ bara med våda dockor. Fick en bok att kolla i, ingen annan hjälp ) så ni inte tror man KAN det nu.. För så är det inte :) Håller bara på med att lära oss grunderna änsålänge.. Iallafaaaall, så känns det super. Det är en grym klass jag har hamnat i. Alla pratar med alla, alla är så snälla och trevliga. Änsålänge, får man väl säg. Alla kan inte gilla alla, och sånt märker man när man lär känna varandra lite mer :)



110330

Dag tre , och frukosten är nere idag också. Sminket är på, kläderna är på, nu ska tänderna borstas och sedan kör jag in till Sölvesborg's tågstation och möter upp Rebecca för att sedan bege oss mot Malmö och Leep, som så fint skolan heter :) Igår vid denna tidenlåg jag och sov. Och det känns faktiskt, hoppas på att jag vänjer mig vid att vara uppe såhär tidigt. Annars blir det minsann jobbigt.. :)

Hejsvejs!

Day two

Wooopidu! Här har ni en glad, ivrig, förväntansfull, godissugen och trött Ida! :) Imorse var jag inte ett dugg trött när jag vaknade. Ovanlig känsla. Jag som alltid är trött i vanliga fall.
Idag har vi arbetat med ett häfte som handlade om våra hjärnhalvor, på förmiddagen. På lunchen gick jag och fem tjejer till till Rosegarden och åt buffe! Riktigt gott var det, men så starkt. haha :'D Och på eftermiddagen fick vi våra saker!! :D Kammar, borstar, klämmor, saxar, dockhuvuden, hårsnoddar, plattång/locktång, hårfön osv. Massamassa saker! Hela klassen var som små barn på julafton! :D Riktigt roligt med alla saker. När vi fått allt utdelat så fickvi testapå lite olika frisyrer. Fria händer.. På måndag börjar vi klippa och jag längtar såå!

Nu ska jag in i duschen, sen plugga lite. Vi ska läsa några sidor i 'hår och färg' boken tills imorgon då viska arbeta med färg! När jag läst igenom de sidorna så ska jag slänga mig i sängen med en skål popcorn och kolla på gårdagens big brother avsnitt. Imorgon avgår tåget 06.58 från stationen i Sölvesborg. Puuh.


- Och här har ni ett av mina alldeles egna dockhuvud. "Hjärtat" var namnet på denna tjej!



110329

Frukosten är nere. Och nu är det dags för mig att fixa till med för att sedan ta tåget runt 08.00 som går mot Malmö! Andra dagen idag, är rättså nyfiken på vad vi ska hitta på faktiskt! :) Nånå. Måste göra mig klar.. Hejdå Sölvesborg - Hej Malmö!

Missförstånd.

Jag har fått många kommenterar på senaste angående detta inlägget. [LÄNK] Alltså om att jobba på sweden rock festival. Det folk inte verkar ha sett eller förstått är att detta var förra året, 2010! Det står ingenstans att det just gäller för sommaren 2010, men inlägget är publicerat den 26 maj 2010. Men skulle det bli aktuellt igen så skriver jag det här igen!


Head under water, and you tell me to breathe easy for a while

Första dagen avklarad.. Och det känns hur bra som helst! Dock så är jag dödstrött just nu och håller på att somna! Det kommer bli tufft med så långa dagar, riktigt tidiga mornar och väldigt sena kvällar. Men man vänjer väl sig vid det tillslut :) Nu ska jag fördröja tiden med att baka en kladdis och sedan slicka smeten i skålen! Därefter blir det dusch sedan tar jag sovet redan 20.00 ikväll! Hej så länge!

110327

Det är blandade känslor just nu. Känns inte bra alls faktiskt.. Ny skola, nya folk, nya ämnen, allt är nytt. Det kommer bli tufft för mig det vet jag. Och jag hoppas att dessa känslorna släpper efter första dagen imorgon. Uää, illamåendet börjar krypa sig på. Så nu säger jag godnatt! ♥

Lördagsmyyys

Min lördag spenderar jag tillsammans med min älsking. Ikväll har vi lagat potatisgratäng med en saftig köttbit och beasås till det + sallad :) Riktigt gott! Nu sitter jag och kollar runt lite på nelly och h&m, finns massor jag vill haaa! Men icke , måste hålla i pengarna nu! Alldeles strax så ska vi mysa ner oss i sängen och kolla på en film, ostbågar har jag med mig. Och nej, jag tycker egentligen inte om ostbågar :( Men ibland blir jag sugen och tar en, och då kan jag inte sluta äta dom! :P haha.

- En bild från när jag och lillebror satt i bilen och väntade på mamms idag!


110326

Haft en supermysig förmiddag/ eftermiddag på stan tillsammans med mamma och fia idag :) Nu ska jag få lite mat i magen, sen ska jag leta lägenhet! :)

Saturday

Igår blev det inte så mycket tid för datorn. Min älskling kom hem från kalmar så spenderade kvällen med honom :) Men innan det så körde jag och mamma rundor för att hämta möbler.. Amanda's gamla tv-bänk, min gamla sängstomme, mitt gamla nattduksbord, och smågrejer som ljuslyktor osv. Körde sedan ner med allt till alexander, vi ska nämligen göra om på hans rum hemma i hörvik. Idag ska vi börja måla också. Vitt, vitt, vitt :) Kommer bli så fint . Slänger upp bilder när alllt är klart! 

Nuuuuu ska jag äta frukost, knäckebröd med ost, paprika och gurka, en tallrik vaniljyoghurt med start i och ett stort glas apelsinjuice! Och därefter ska jag följa med mamms in till sölvesborg, gå lite i affrärna och sedan en fika på det, mys! :)

- Älska vädret!



Hejdå arbetsförmedlingen!

Fredag. Som jag längtat efter denna dagen. Idag ska jag äntligen skriva ut mig från arbetsförmedlingen! Känns faktiskt bra att jag ska börja plugga nu och göra någonting vettigt! Och framförallt något som jag har velat göra såå länge! :)

Här får ni en dagens! - Nu ska jag bege mig in till sölvesborg för att skriva ur mig och sedan köpa pennor, block, kalender osv. Woop!

Nu ; snäckispower!


Chill!

Ny header.

Som ni ser är det en ny header på min blogg. Även den lilla presentationen i headern är ny. 
Funderar på att göra en helt ny design, kanske byta bloggplats helt och hållet? Fast nae. Jag gillar blogg.se :)

110324

Nu ska jag alldeles strax bege mig ut på vägarna för att köra hem till amanda! :) Men först. Myskläder pååå! Det är såå skönt efter en dag med jeans eller liknande att slänga på sig sina myskläder. Längtar tills min onepiece kommer! Tjing!


H&M favoriter


Love me



Våffeldagen ( en dag för tidigt! )

Vad jag är snäll. Gjorde precis en kladdis (kladdkaka) som hela familjen sitter och mumsar på just nu. Nu är det mindre än halva kvar så ska se ifall jag kan ta med mig en liten bit till amanda ikväll! Schloup!

Jag och amanda, snäckan/ sis. Kalla henne vad ni vill ;) Vi är heelt tokiga i våfflor! Ettag åt vi det flera gånger i veckan och många dessutom! Amaanda var värst! haha, vi har så roliga minnen ifrån vårt våffelätande :D Men iallafall! Imorgon så är det våffeldagen, men både jag och amanda har planer på andra håll ( lät som om vi är ett par :D ) Så vi ska träffas ikväll och äta våfflor tillsammans och kolla på Big brother! Galet hur besatt man kan bli av det alltså! Går inte missa ett enda avsnitt ;)



Bild lånad från google.

Mollybus.


From spain



Jag trodde inte att man kunde bi så glaaad för ett litet vykort!
Tacktacktack, och jag saknar dig också! ♥

Kiss me, kiss me. Say that you miss me


110323

Efter en härlig powerwalk och en lååång dusch beger jag mig nu in till Sölvesborg och möter upp min gamla klasskompis Julia för en lunch på Coffee house! Mums.



Powerwalk


Dagens frukost


Glass / Hallon / Big brother


Pasta med fläskfilé

M u m s . Idag bestämde jag mig på att laga mat här hemma, och vilket resulterade i att familjen älskade det! Det var riktigt gott. Kommer definitivt göras om fleeer gånger! ♥

Bild och recept lånat av → Amanda Jansson. [Länk]



Puh !


Everything revolves around me

Tidsinställt inlägg.

Hejhej! Ni som känner mig veeet att jag nog är väärldens lataste person. Jag är uppe hela nätterna och sover hela dagarna. Jag har varit arbetslös sedan jag tog stundenten. Dvs i två år.. Jag har iofs mitt jobb nere på Mjällby AIF men det är inte många timmar i månaden kan jag lova. + att jag har haft lite praktik genom arbetsförmedlingen. Så nååågot har jag ju iallafall gjort!

Men nu är det mindre än en vecka kvar tills det sätts igång med rutiner igen. Tidiga mornar, långa dagar i skolan, massa pluggande osv. Så jag känner att jag måste ta tag i mig själv. Idag gick jag upp redan 07.30 , under den tiden har jag hunnit äta frukost, skypat med min älskling, städat mitt rum, skypat lite till och när ni läser detta befinner jag mig ute på mjällbys vägar på en lång och härlig promenad! :) Ja, det är sant. Jag skulle gått ut och gått en runda igår, men jag sköt upp det hela tiden. Men nu så tänkte jag att det var bäst att göra det med en gång. Känns bra faktiskt. Hoppas ni andra haft en bra tisdags förmiddag! :) Vi hörs igen när jag är hemma! Tjing!



Tidsfördriv

Hur bor du: i en lägenhet i sölvesborg med min fina pojkvän
Brukar du komma i tid: jag kommer alltid i tid, hatar folk som inte kan passa tiden!
Hur lång är du: 1,60, pytteliten
Kan du laga mat: jag är mästare i köket! dessutom är det ju skitkul & laga mat :)
Vad jobbar du med/pluggar du: jag går sista året i gymnasiet
Vad har du på dig just nu: pyjamas :)
Har du någon fobi: inget speciellt faktiskt, fobi för jobbiga människor
Hade du en bra kväll igår: jaa, det var god mat, spel & alkohol hemma hos linda och jocke
Vilket är ditt senaste inköp: svarta tunna strumpbyxor
Din favoritdryck på morgonen: någon kall juice med fruktkött!
Var fick du dina senaste pengar ifrån: hm, jag vet inte..studiebidraget förra månaden antar jag
Har du sovit i din egen säng inatt: jaa
Vad hade du sönder senast: jag har nog inte tagit sönder något på sista tiden så jag vet faktiskt inte :)
Vem snackade du med senast: johan
Varm favoritdricka: beror på tillfället, men något kallt & kolsyrat går alltid hem hos mig
Favoritdricka när du är riktigt törstig: vatten, vatten, vatten!
Alkoholhaltig favoritdricka: jag är en cider & öl människa men tycker det är gott med vin också
När gjorde du senast något riktigt dumt: jag gör aldriiiiig dummma saker :)
Saknar du någon just nu: ja, jag saknar min bästa vän johanna som är i spanien
Vad ska man göra för att få dig irriterad: det krävs inte mycket, var bara omogen, störig & högljud så har du mig emot dig
Någon jag stör mig på: någon? det skriver man ju inte ut :) hih.
Intressen: att träna
senaste person du kramade: min sötnos johan
Senaste person du ringde: mamma
Senaste person som ringde dig: mamma
Vad drack du senast: rosévin igår
Vill du ha barn: absolut, men det ligger långt fram i tiden
Längtar du till din nästa födelsedag: jag fyller 19 den 19 mars, men 19 är ju ingen direkt ålder att längta till
Har rakat dina ben någon gång: haha, ja
Är du sugen på något nu: nej, bara något att dricka
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: 1-3
Använder du hudkräm: en rad olika :)
Attraheras du av män med skägg: ja, ett par dagars skäggstubb är väl aldrig fel
Micro-pop eller poppa själv: jag måste säg biopopcorn
Brukar du baka: det händer rätt ofta för jag tycker det är så kul
Röstade du i det senaste valet: ja, man vill ju vara med och kunna förändra
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: ja, det är jag
Vilken låt lyssnade du senast på: oj, det kommer jag inte ihåg..någon låt från gårdagen
Har någon annan sovit i din säng inatt: ja, johan
Vad tycker du är äckligt: folk som inte bryr sig om sitt yttre och inte bryr sig om sin hygien
Har du pengar på mobilen: jaa
Hur bor du: i ett litet hus tillsammans med min familj
Brukar du komma i tid: njaee
Hur lång är du: 1,68
Kan du laga mat: när jag väl vill så kan jag
Vad jobbar du med/pluggar du: börjar plugga till frisör på måndag!
Vad har du på dig just nu: mjukis och linne
Har du någon fobi: spindelfobi!
Hade du en bra kväll igår: jaa
Vilket är ditt senaste inköp: don't know
Din favoritdryck på morgonen: mjölk, oboy, juice ..
Var fick du dina senaste pengar ifrån: försäkringskassan
Har du sovit i din egen säng inatt: jaa
Vad hade du sönder senast: haha, ingenaning :)
Vem snackade du med senast: pappa
Varm favoritdricka: varm oboy
Favoritdricka när du är riktigt törstig: mjölk
Alkoholhaltig favoritdricka: smirnoff ice
När gjorde du senast något riktigt dumt: betalade207 kronor för en buffe jag inte åt
Saknar du någon just nu: ja det gör jag
Vad ska man göra för att få dig irriterad: nästan vad som helst. är lättirriterad :/
Någon jag stör mig på: finns endel ja
Intressen: jag vet faktiskt inte.
senaste person du kramade: erika
Senaste person du ringde: alexander
Senaste person som ringde dig: stoffis
Vad drack du senast: mjölk
Vill du ha barn: absolut
Längtar du till din nästa födelsedag: ja, det gör jag väl. alltid kul att fylla år :)
Har rakat dina ben någon gång: haha, ja
Är du sugen på något nu: mmjapp, mat
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: inga alls
Använder du hudkräm: jaaa
Attraheras du av män med skägg: inte skägget jag attraheras av precis
Micro-pop eller poppa själv: biopopcorn
Brukar du baka: ja det händer. det är kul, och gott!
Röstade du i det senaste valet: ja
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: ja, det är jag
Vilken låt lyssnade du senast på: Pendulum - self vs self
Har någon annan sovit i din säng inatt: nej
Vad tycker du är äckligt: mycket
Har du pengar på mobilen: jaa

One week left



( ja, jag vet att det står 28 augusti i brevet. Men Robert som han heter ringde och informerade mig om att han råkat skriva fel och att han självklart menade den 28 Mars )


Blä.

Yesterday. Det var ingen bra dag igår, det var längesedan jag var bakis. Mitt humör var det värsta jag varit med om. Jag vet om att mitt humör inte är det bästa, och att det går upp och ner heeela tiden. Vilket både min familj, pojkvän och vänner tycker är riktigt jobbigt. Jag själv brukar inte märka av det speciellt mycket. Men igår var jag så jävla trött på mig själv. Jag var så förbannad. På allt. Jag mådde dåligt, jag sov hela dagen. Körde till kristianstad och åt på rosegarden tillsammans med lillebror, julia och jesper. Jag betalade 207 kronor för ungefär 2dl ris och en coca-cola som jag inte ens drack upp! Lagom irriterad!

Död åt söndagar.

Woop woop !


Sneak peak


New in


Purple



När jag sminkar mig till vardags så använder jag ; cover all mx, foundation, puder, eyeliner och mascara + ögonbrynspenna. (ibland brun sotning) Och till fest använder jag samma fast med svart/ grå/ silver sotning! Men igårkväll så gjorde jag en lila! :)

110319

Idag väckte lilebror mig klockan 10.00, så onödigt. Men det var bra att jag inte sov bort hela dagen ändå! Idag r det min fnaste vän Erika's födelsedaaaag. Och hon var sugen på en liten tripp, så hon kom och hämtade mig innan så v begav oss till Karlshamn :) Fick med mig en jeansjacka från h&m ! ( visar den i ett senare inlögg sen! ) Längtar tills det blir varmare så jag kan börja använda den. Skitsnyggggg är den!



Friday

Nu kör jag in till sölvesborg för 3e gången idag. Först till erika för att fixa lite käk osv. Sedan pyser vi hem till abbe's place och är sociala med dudesen hela kvällen/ natten. Ska även agera fyllechaffis till papps och hans arbetskompisar när dom vill hem! Ciiiaooooo



You used to be pretty, now you're really fucked up.

Fredag. Frukosten är nere, jag är nyduschad och sminkad så nu är jag redo för en mysig fika i sölvesborg tillsammans med bästa erika. Vad det blir vet jag inte än. Sugen på en sallad, men ändå inte. Hm :) Jag måste inom systemet iallafall för imorgon fyller erika 19 år, och då ska vi slå klackarna i taket. Eller 'slaur sulan i parketten' som erika brukar sääg ;)

- Och här har ni dagens!

Chillidillidill.

Torsdag. Och här ligger jag i min säng. Finns ingenting att göra nu, väntar på att mamma ska komma hem så att vi kan börja med maten. Pannkakor blir det idag. Så himla gott, seciellt med hallonsylt till :) är faktiskt lite tjurig. För jag har handlat upp mina pengar, igen. Och ja, jag fick dom igår.. Spara, Ida! Spara! Men det är inte alltid så lätt.. Jag är iallafall stolt över mig själv för att jag inte köpte skorna på skopunkten som jag ville ha! Bra där ida.. 

Vad händer ikväll då? Jag ska nog minsann höra med min finaste vän erika om inte hon är lite sugen på våfflor till big brother ikväll...!? erika är bra, henne älskar jag! ♥



Mys.


Damdadidam



+ en klänning som inte alls blev bra på bild. Och kinabuffé satt som en smäck också såklart ;)

Pinklady

Redo för e heldag tillsammas med Jenny-Ann. Vi ska till blandannat bromölla , ekohallen och sist gå runt lite på kristianstads gator. Vad som följer med hem, ja det får vi se! Puss.


Mumsi.

Idag fyllde stoffe år ( och för er som inte vet vilken det är så är det hunden Molly's ägare och även en nära vän till familjen. En familjemedlem kan man säg. Min "storebror"! :) så vi var ditbjudna på kalas hela familjen. Mamma överraskade med kladdkaka och jag med cupcakes. Första gången jag gjorde dom och jag kan ju säga att dom blev riktigt goda! Nästa gång ska jag göra med citronsmak också, hur gott? :) 


110315

Jag. Har. Riktigt. Tråkigt.

110314

Nu beger jag mig hem till snäckan min :) Girltalk, big brother och sedan spenderar jag nog natten där!
Längesedan det bara var snäckorna! ♥


Det bästa hade ju varit om vi skulle ligga såhär och steka, men icke :D
Nåågra månader till tills alla +grader kommer!



Buffalo blues


Hey hooo, let's gooo

Lyxsöndag. Gårkvällen spenderades i soffan 'hemma' i Hörvik framför tv'n tillsammans med min älskling. Vi hade inte en aning om vad vi skulle äta så jag kom med förslaget varmrökt lax,and guess whaaat? Det blev det också :D Huur glad blev inte jag då? Jo, riktigtriktigtriktigt glad blev jag kan ju jag tala om! Efter vi fixat maten och ätit så blev det slapp i soffan och kollade på ännu mera tv. Datorn hade jag i knäet hela tiden också ;) Och senare la vi oss i sängen , satte igång en (sjukt kass...) film ! Och till filmen åt vi vaniljglass med varma hallooon, muums :)

Nu sitter jag hemma hos mig, i köket. Har precis ätit en macka med räkröra på. Såå gott! Nu ska jag göra mig iordning och sedan beger jag mig hem till Caroline för en tur i skogen på hästryggen. MYS! 

It's gonna be okay


110313

Såååå. Då har man varit duktig och jobbat några timmar, tack till mami som hjälpte mig också ♥ Hade nog inte varit klar än på ettag annars. Nu ska jag följa med henne och handla osv. Ska blandannat köpa massa gotte tills ikväll. Då jag ska spendera hela kvällen med min älskling för han åker tillbaka till Kalmar imon. Och så har jag ju inte träffat honom på hela helgen heller, gull ♥

Jag har iallafall haft en bra helg. Så stort tack till er mina fina vänner! :)




Yesterday


It's in my hands.

Aaand i'm ready to go. 
Förfest hemma hos erika sedan rundella. 
taggad? jaadauuu!

Schkååål!



110312

Blev impulsfest igår. Eller, festochfest. Man kan inte kalla det fest direkt. 
Drack mina 3 cider sen fick jag ont i magen så skippade resten :) Hade trevligt iallafall. 

Nu ska jag in till sölvesborg med mami en sväng. 
Och sedan blir det jobb resten utav dagen. Bra där ida.


Skype <3


Maybe ♥

And maybe it's time to change, and leave it all behind.
I've never been one to walk alone, i've always been scared to try.
So why does it feel so wrong, to reach for something more.
To wanna live a better life, what am I waiting for?
Cause nothing stays the same, maybe it's time to change..
And maybe it's time to change, and leave it all behind.
I've never been one to walk alone, i've always been scared to try.

So why does it feel so wrong, to reach for something more.
To wanna live a better life, what am I waiting for?

Cause nothing stays the same, maybe it's time to change..




Älska.

Klick, klick, klick ;)


110310

Befinner mig fortfarande i Kalmar, men idag ska vi åka hem. Klockan 14.15 går tågbussen som ska ta oss till Bergåsa och där hoppas vi på tåget som tar oss hela vägen hem till Sölvesborg. 1 timme med tågbuss, och 2 timmar på tåget. Jag hatar att åka buss, det är det värsta som finns. Som tur är sommade jag på bussen när vi åkte från Bergåsa till Kalmar i tisdags. Helt mörkt ute och lite musk på i öronen. Då gillade jag att åka buss :) 

Det var varit kul att se hur alexander har det här, en mysig lägenhet med egen toalett. Dock hade han köket ihop med de andra som bor här, väldigt grisigt. Men ja. Det funkar väl.. Har varit mysigt att vara här med honom, trots att vi inte kunnat umgås så mycket med varandra. Han har så mycket att plugga hela tiden, så jag har fördrivit tiden med att kolla på tv och sitta vid datorn :)

10 mars 2011

Idag är det inte vilken dag som helst, för det är min fina vän Johanna Saukko's födelesedag.  Tyvärr är hon inte hemma så hon kan fira sin 21 årsdag tillsammans med oss, hennes närmsta.  Hon befinner sig fortfarande i Spanien och är 'au pair'. Hon trivs som fisken i vattnet och jag vet att hon kommer få en bra födelsedag tillsammans med hennes värdfamilj och hennes nyfunna vänner :)

Grattis johanna, jag älskar och saknar dig! ♥



110309


If I had you -

Nu ska jag packa det sista sedan ska jag köra och hämta min lillebror i skolan. Därefter måste jag äta något innan jag och älskling hoppar på tåget klockan 16.58 som går mot Kalmar. 3 timmar tar det , och bara tanken får mig att må illa :( Jag är så inihelvetes åksjuk! Hatar att vara det. Men det ska nog gå bra, har tagit mina tabletter som ska hjälpa emot åksjukan. Får hoppas de hjälper idag då de inte alltid gör det!



I miss you!

Skypade precis med min fina Johanna! ♥

Just nu ;

Godmorgon tisdag. Idag är det klarblå himmel, strålande sol och 4 plusgrader ute. Och vad gör jag? Jo, jag sitter inne och knapprar på datorn. Har fått uppgifter av stoffe som jag ska jobba med och bli klar med tills ikväll. Det är en massa att göra och jag måste hinna bli klar. För ikväll åker jag med min älskling upp till Kalmar för att spendera två nätter tillsammans med honom i hans lägenhet! :) Han har bott där i ungefär 4 månader nu och jag har inte hälsat på än, så vi tyckte att det var dags nu. Jag börjar ju skolan om 3 veckor och då kommer det inte finnas tid till att åka dit! :/ Nånå. Nog babblat om det, har massor att göra!



Mh, da-da


110306

Fick pengar av mamms igår att köpa någonting på IKEA om jag hittade någonting. Och det gjorde jag inte. Men sedan kände jag mig nästan tvungen att köpa någonting. Kan ju inte komma hem helt tomhänt därifrån. Så jag köpte en vas, stenar ( att ha i vasen, som ni även ser på bild ) ljus, och tre små ljusstakar. Har allting på nattduksbordet :) Dock lös inte ljusen upp tillräckigt när jag sitter i sängen med datorn. Så funderar på att sätta ljusstakarna någonannan stans och ta tillbaka lampan jag hade innan..



IKEA


IKEA it is


dagens IKEA-chill outfit.

Saturday, i'm in löööve

Första tanken när jag öppnade ögonen klockan 09.30 idag var ; FÄÄÄÄÄST! ;D Haha, jaaa det är sant. Som jg längtat efter helg och alkohol ;) Woopwoooop. Men först.. En dag på IKEA i älmhult tillsammans med Snäääckisen ♥
hej-turkiet-brännan. dig saknar jag



Crazy beautiful life

Mysmys. Molly är såå gosig idag, mitt lilla hjärta :) Nu ska jag köra in till sölvesborg med bästaerika för en mysig fika på Ritz. Girltalk och massa skvaller, skvaller, skvaller, det är tjejej fan bäst på! :)


Saknar sommaren. 
& jag saknar göteboooorg.

Goodnight

Umgåtts lite med Caroline idag, hjärta :) Annars har jag inte gjort allt för mycket idag faktiskt. Skönt är det. Och nu är jag trött, så ska stänga av ljudet på mobilen, stänga av datorn och krypa ner under täcket och sova. Hörs imorgon. Godnatt :)


En bild på dagens kan jag bjuda på.

We're falling in love, til the suns comin' up.

älskar att vara hundvakt. Mysis ♥



Maybe I just need some help

Nu beger jag mig hem till Emma för att fixa lite grann inför en tjejkväll där ikväll. Vart jag tar vägen sedan, vet jag faktiskt inte :)




Åhåhåh, vad naken man känner sig utan hårförlängning.. :(

Horses


Gotti

Jag är uppstigen. Jag är redo för en eftermiddag på hästryggen tillsammans med caroline. Det var längesedan så det ska bli så mysigt, och framförallt kul!


Det här äter jag nästan varje morgon. En tallrik med vaniljyoghurt och start naturell. Gotti.



This place about to blow

1 Mars. Denna månaden börjar mitt nya liv kan man säga. Jag måste vänja bort kroppen från att sova hela dagarna, gå och lägga mig tidigt om kvällarna osv. Och hitta motivationen. Jag och plugg går inte riktigt ihop, så jag är lite (..okej JÄTTE) rädd och nervös för hur det kommer gå. Men jag ska göra migg bästa. Det som jag tror kommer bli jobbigast är det förbannade tåget. Jag ska ju som sagt pendla till och tillbaka från Malmö 2 gånger om dagen, 5 dagar i veckan.. Det kommer bli tufft. Och jag som är så himla åksjuk med.. Nå, vi får se hur det gååår!



Busan

Satt på golvet och pillade lite med mina extensions, så kommer söthjärtat och kraffsar med tassen på mig. Hon var ju kelen och myssugen. Så blev lite klappar och en och annan puss. Och precis när jag skulle knäppa ett kort kom det en bil utanför som ho blev mer intresserad aaaav , haha :'D



Maybe it's time to change

Nu pyser jag in till sölvesborg, lillebror har slutat skolan för dagen. Och då får jag leka snäll storasyster och köra och hämta honom! Snällt va? :)


110301

- Promenera med Molly [x]
- Äta frukost [x]
- Städa rummet []
- Hämta lillebror [x]

Uppdaterar med något imellan varven :)