Middag med tjejerna.


Hej, här är jag - idag!


I just love this

28 april - en månad sedan vi började skolan. Och jag har lärt mig såå himla mycket! 5 frisyrer, alltså en hel frisyr i veckan. Toning, färgning, blekning, slingor, hud-sjukdommar, löss, färglära, kundservice, håruppsättningar m.m! 2 prov är gjorda, och ett grupparbete. Och mer och mer och mer och mer fylls på i mitt lilla huvud dag ut och dag in, men jag trivs så bra med denna utbildningen. Den är helt rätt för mig, jag trivs så jävla bra med klassen! Vi är en underbar klass :) Vi har så roligt tillsammans, på raster, lektioner osv. Puh, imorgon är det fredag (IGEN?!) dagarna går så fruktansvärt snabbt. Tiden går snabbt när man har roligt, eller hur?

Nu ska jag äta något smarrigt och göra mamma och lillebror sällskap i tvrummet, och därefter blir det dusch och sedan läggdags! Jag är väl så trött! :)

Hjärtat och jag på tåget! ♥


Chillidill!


Me today.


Summerfeelings


Söti.


Me.


New in


Godnaaaaatt!

Mhmmm. Har haft en riktigt mysig och trevlig kväll. Som ni antagligen ser på bilderna i inlägget under detta :) Nu är jag trött och har döööödsont i magen :( hatar det. Så nu tänker jag krypa er under täcket och drömma sött, om min älskling som jag saknar så! En vecka kvar, sen ses vi äntligen igen ♥ Imorgon är det ingen skola och inte på tisdag heller. Så jag ska njuta av dessa dagars ledighet. Så skönt att vakna utan väckarklockan! Nånå. Sängen var det, natti!

Grillchill.


110424

Woop! Fredagens bravader blev bättre än förväntat! :) 20 pers här i mitt lilla, lilla hus. Men vi lykades packa ihop oss, och det blev en riktigt bra förfest. Vi drog vidare till hanöhus där det var massamassa folk! Jag vet att jag dansade heeela kvällen så jag hade så frukstansvärt ont i fötterna, sen var kvällen helt plötsligt slut och det var dags att åka hem. Sjukt lyckad kväll. Inget kräk eller, så jäävla bra:D

Igår jobbade jag hela dagen. Mamms hjälpte mig så det gick snabbt. Kvällen spenderades hemma med familjen, grillat och bara mys. Mysmysmys :)

Idag då. Blir mjällbymatch på tv'n här hemma. Sedan ner till strandvallen och tvätta! Pengaaaaaar..! Och ikväll blir vi ett gäng som drar iväg och grillar och umgås. Hur jävla nice söndag då? LOVE IT ♥

förra årets grillkväll.



22 april.


Ziperall


Grattis älskling!



Piercing nr två fyller 1 åridaaag . Grattis ♥

SWEAT



Mmhmmmmm!


We like to sleep all day, and pardey all night


Ääääntligen!


Tired as hell.

Jag är helt slut. Orkar inte göra någonting efter skolan. Äter, lägger mig i sängen och sedan ligger jag där tills det är dags att sluta ögonen. Förutom ikväll, ikväll har jag suttit i köket och pluggat. Gjort stencilerna på hur vi har klippt i måndags och idag. Och sedan läst massa sidor i böckerna. Minns jag vad jag läst nyss? - Nej. Jag är sååå trött! Jag ska faktiskt bädda ner mig i sängen nu och bara låna mina ögon sluta sig. Och nej, jag ser inte fram emot att syiga upp 05.00 imorgonbitti. MEN jag ser definitivt fram emot att komma till skolan och alla fina människor där :) Imorgon börjar vi dagen med att styla varandra. DET GILLAS!

Det var allt för mig, godnatt finisar :)

Sådärja.


110416


DU & DU!

Skolan går super. Imorgon är det fredag, då har vi långhårsdesign hela dagen och så slutar vi redan klockan 13.00 och dååå blir det en shoppingtur i Malmö stad med Rebecca, och dååå ska vi även göra någonting både hon och jag... ;) Och vad det blir får ni se imorgon! :D kommer bli riktigt nice iallafall!

Nu ska jag gå och lägga mig, vääldigt trött. ( Inget nytt precis .. )



Jag. Vill. festa. Nu!

 


Trivs jag i skolan? - Jaaa!


I väntan på att håret ska torka ...


Onsdaaaaag.

Hej mina fina! Blir inte så mycket uppdatering här eftersom jag är helt slut om kvällarna när jag kommer hem. ( vilket ni ser på bilden här under.. Så brukar det se ut på hemresorna! :P ) Hinner inte mycket mer än att skumma igenom anteckningarna, käka, duscha sedan är det läggdags igen. Det är slitsamt, men jag brinner för detta yrket så det ska nog gå bra! :) Idag hade vi vårt första prov i färglära. Kändes hyffsat bra, dock fick vi ytterligare några hundra sidor + våra anteckningar att plugga på tills nästa vecka och veckan därpå. Det är väldigt mycket på en gång eftersom det är en intensivutbildning! Sånt man får ta, och änsålänge så fungerar det. Det går in huvudet och det stannar där! Så det ska vara. 

Nu avslutar jag detta onsdagkväll med en pizza och sedan tar jag sovet! Godnatt finisar ♥



love

Sometimes late at night
I lie awake and watch him sleeping
He's lost in peaceful dreams
So I turn out the lights and lay there in the dark
And the thought crosses my mind
If I never wake up in the morning
Would he ever doubt the way I feel
About him in my heart



110410

Woopaa. Uppe tidigt idag, fick skjutsa älskling för han skulle iväg och fiska. Skoj? Nä.
Nu sitter jag hemma och ska slänga i mig någonting att äta, sedan beger jag mig till paradiset för att rida en runda tillsammans med caroline i det fiinfina vädret! :) Vååååår! ♥


B o r i n g ,


Kingqueen, Lazee - La la land

Lyssna.. Den är bra! :)


Nu är den min! ♥


Everytime i have a dream


110407

Alltså åååh! Ni förstår nog inte hur roligt det är att vara i skolan. Hur roligt det är att lära sig allting, hur roligt det är att knäppa ihop en sax på ett hår så att det går av?!?! Det är fan något utan det roligaste jag någonsin har gjort! ( låter knas, i knooooow.. ) Men så är det. 

Ida började vi dagen med långhårsdesign. Gjorde lite uppsättningar med twistar i. (snurrsnurr) Och på eftermiddagen hade vi entreprenörskap.. Kundervice osv. Intressant! Och sedan fick vi schamponera varandra och styla varandra i salongen! Riktigt kul var det! :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan äta lite grann, sedan ska jag läsa i både 'hår och kemi' boken och 'hår och färg' boken.. Därefter blir det läggdaaaags. Så detta var allt för mig ikväll. Godnatt ♥

Dagens Ida ,


110406

Färgprov på onsdag, alltså om en vecka. Jag tänkte vara duktig att plugga ikväll. Men jag är så trött så ögonen går ihop när som helst. Nu tar jag sovet tillsammans med mitt underbara duntäcke! Imorgon väntas ytterligare en lång dag i skolan med långhårsdesign och.. ah, vad hette det andra nu igen? .... Godnatt!

Hår!


Klippklipp ..

Långa dagar. Jag är dödstrött när jag kommer hem. Så det blir ju tyvärr lite tomt här :/ Men ska försöka ta massa bilder som jag kan slänga upp och skriva lite om innan jag går och lägger mig. Idag har vi fortsatt med klippningarna. Det är riktigt roligt, men idag var vi lite trötta så vi skrattade mest åt allt :D

Nu ska jag plugga lite färg innan jag sluter mina ögon för ikväll. Imorgon beger jag och rebecca oss till malmö med bil, hur nu det ska gå. Med henne vad precis vaaad som helst hända! Godnatt! ♥


Rebecca klipper sin fina docka!


Wish you where here

godnatt ♥

Jag är väl så sugen..


What a feeling ..

Det känns som en dröm, det känns liksom inte som att detta är på riktigt än. Ida Hult, det är ju jag? Ska jag bli frisör? Som jag har velat i hela mitt liv. En barndomsdröm som äntligen går i uppfyllelse. Ni förstår nog inte riktigt hur stort och hur mycket detta betyder för mig! :)

Det har liksom bara gått en vecka och jag har lärt mig så himla mycket redan! Det är så roligt, tiden går så otroligt fort. Det känns å bra att lärt känna Rebecca, och att ha henne där också. Hon är helt underbar! Man känner hur man lär känna de andra i klassen mer och mer. Man pratar mer och mer med varandra. Lärarna är bra, de förklarar så att man verkligen förstår. Allt är så bra, och jag hoppas att det fortsätter såhär!


Söndag.

Jag är rätt så stolt över mig själv, vilket inte händer så ofta. För jag är en så otroligt bra vän, jag sköter mina läxor redan från början, jag tar tag i detta nu. Och jag är så glad för det. Nu kryper jag ner under täcket och somnar med ett leende på läpparna!

Yesterday.


110402

Det var riktigt skönt att sova ut idag. Ligger fortfarande kvar i sängen, men ska masa mig upp nu för att följa med snäckan till stallet och kolla lite när hon rider :) Och efter det blir det kalas hemma hos min älskade mormor, och efter deeeet blir det födelsedagsfest för min Caroline, och mingel! ♥ Ooom kvällen blir som planerad alltså! Som sagt, allt kan ju hända. Nu måste jag upp, fixa mig lite. Sen hem till snäckan! 

Snäckan jag och jag på sweden rock festival 2009 !

Aprilapril

Någon utav er som har blivit lurade idag? Jag har varken blivit det eller lurat någon själv... Än ;) Det kommer väl. Dagen är ju inte slut än. Har umgåtts med erika ieftermiddag, och gjort två uppsättningar på henne. Samma som de två jag visade igår. Testade bara på det lite grann! Nuuuu ska iallafall jag och lillebror köra in till sölvesborg och sola :) Därefter blir det jobb.

Förövrigt så är jag grymt sugen på paaardey och smirnoff iceeee !

It's friday i'm in löööve!

Fredag. Denna veckan har gått grymt snabbt! Hoppas det kommer vara såhär alla veckor. Ihelgen så blir det mycket plugg vad jag har förstått. Färg och klipp-och design teori. På måndag ska vi börja klippa våra fina dockor. Jag längtar så m ycket så jag håller på att spricka ungefäääär. Kan ni tänka er? Jag längtar mer efter måndag än till helgen, say what? :D Men okej, det ska bli jääääävligt skönt att få sova ut imorgon utan en väckarklocka som ringer 05.00 ;) Jag tror att ni förstår mig!

Som ni också förstår så blir bloggen lidande för jag är ju i skolan heela dagarna. Och eftersom jag kommer hem så sent om kvällarna hinner jag inte mycket mer än att ata, kolla igenom det vi gjort i skolan, duscha, kolla runt lite på datorn, sen är det läggdags igen. Tror det är därför som dagarna går så fort. 

Idag slutar vi redan klockan 13.00, det ska bli skönt att komma hem lite tidigare idag. Så jag kan få min fritid tillbaks under dessa tre dagarna nu. Jag hoppas på fest imorgon. Jag villvillvill. Men min plånbok säger nejnejnej. 

Nu - Malmö och Leep.