Ändrade planer ;


Valborgsmässoafton. Överskattat, det är idag alla 15-16 åringar dricker sig fulla bara för att "dom ska". Så onödig dag egentligen. Jag tycker mest att det är mysigt. Känns ju typ som igår när jag följde med alla vuxna ner till Hörvik för att kolla på majbrasan. Nånå..

Ikväll skulle det bli mys! Jag, Johanna och Jenny skulle bara laga tacos och mysa ner oss i soffan för att bara umgås ikväll. Meeen det ändrades ju ganska så rejält när jag började lyssna på min "Paardey-lista" på spotify! Jag är sugen på att festa! Jag har inte festat på över en månad, då är det faktiskt dags nu. Och jag festar inte ikväll för att är det "valborg" för det är faktiskt fredag idag :)

Vi ska iallafall äta vår älskade tacos, och vi ska mysa [ + att alkohol kommer med in i bilden ]

Busan myser ;




Mollybus, jag älskar dig! ♥


Vilken stämning





Igår kollade vi på matchen här hemma, Mjällby - Djurgården. Mjällby förlorade dock. Men gud vilken mysig stämning vi hade här hemma! :) Först kom mormor&morfar hit, morfar hade gjort pannkakor till mig! MUMS! Och under matchen åt vi bullenskorv och efter pausen åt vi mammas hembakade små bakelser. Fick dock ingen bild på dom . Såå gott!


I love you ;




Ligger nerbäddad hemma hos mitt hjärta nu. Han/ vi har börjat följa en ny serie, Sopranos heter den. Jag har bara sett ett halvt avsnitt änsålänge, och det verkar väl rätt ok! :) Imorgon är det fredagen den 30 april, valborg. Sista dagen denna månaden, kan ni tänka er att det är 1 maj på Lördag? I can't! Sommaren börjar snart, men den kommer vara slut precis lika snabbt. Så tråkigt :/

Nånå, nu ska jag umgås med min pojkvän de sista minutrarna innan jag somnar.
Är jättetrött ikväll! GODNATT ♥




KlippKlipp




Min dag har spenderats med Julia, lunch på Coffee House och så köpte jag ett par nya öronhängen med döskallar på, jättefina eller hur? :) Julia klippte även mitt skatbo, dvs mitt hår ;} Dock bara topparna & luggen klippte hon lite kortare på mig också. Tack Julia!

Gammal bild som ni ser, valborg 2008 :)

New earrings,





Försök blunda för mig utväxt ;) Haha!

Look of today;






Nu : Coffee House :}

Mys hos Jenny








Grattis till mig;


För idag har jag haft mitt körkort i 1 år! :) Wohoo! Tiden har gått så fort! Känns som om det var förra veckan jag skuttade ut ifrån Företagscenter i Olofström med min "körkortslapp" i handen ;) Mormor och morfar blev så glada att de skuttade med mig ;D Ha! Momo&Mofaa ♥ Företagscenter finns dock inte längre i Olofström, det brann ner för några månader sedan..

Nu ska jag göra mig iordning för att köra in till Sölvesborg för att möta upp Julia, det blir en fika på Coffeee House, känner hur min mage riktigt skriker efter deras kycklingsallad! ;}




Jag kör min pärliii ↑




Min pärliii ♥ , ↑

Mobilblogg


Sitter nerbäddad i soffan just nu hemma hos Jenny tillsammans med Johanna. PappaTommy gör oss också sällskap, Jennys pappa. Kollar på Avatar ikväll igen, SÅ bra!

Nej nu ska jag återgå till filmen, den är strax slut och då ska jag hem och nana kudde :) later sweeties ♥

Vi är hemma igen!




Jenny & Molly ↑




Kissepaus ↑



Lite mys med Mollybus ↑



T r ö t t ↑

Puuh, nu är vi äntligen hemma igen! Det fanns ju en massa vägar att välja mellan på Stiby kom vi på! Och vi lyckades ju ta den krångligaste också ;) Nånå, ingen skada skedd och vi är hemma oskadda alla tre ;D Nu ska jag hoppa in i duschen och dra på mig myskläder för ikväll blir det mys hemma hos Jenny, med film goooodis och varm o'boy! :}

Mobilblogg


Believe it or not, jag och jenny har gått vilse... PÅ STIBY! Hoppas vi hittar tillbaka till bilen snart, jag är hungrig och längtar efter min smoothie!

I'm walking with my friends





Molly vill gå ut. Och det resulterar med att jag och min vän Jenny får bege oss ut på en powerwalk-runda på berget! :} Förhoppningsvis följer Johanna också med oss, ifall hennes skoskav är bättre vill säga. Efter det, alltså när jag kommit hem, ska jag mixa mig en välförtjänt smoothie! ;P [ + att maten kommer stå på bordet ]

Nu → Powerwalk.


2010 kommer bli awesome!




Jane & me, Sweden Rock Festival 2007




Julia & me, Sweden Rock Festival 2008




Me & honey, Sweden Rock Festival 2009

Det är helt galet vad jag längtar till Sweden Rock Festival 2010! :) Har spenderat "rocken" med olika umgängeskretsar varje år, 2007 var vi ett gäng tjejer + en kille som tältade på en tomt nära området.. Det var en SUPERBRA vecka! Hade inte tråkigt en enda stund, ellerjo. Jag hade skoskav! Fysjutton vad ont jag hade, jag sprang barfota hela helgen ;) Men det gjorde inte saken bättre det heller, fick ju ont under fötterna, haha! 2008 tältade jag och ett helt nytt gäng"Festivalcampingen" Det var med mina vänner som jag fick under gymnasietiden. KAN ha varit den bästa rocken jag varit med om ;) Det var varm ute hela tiden, dag som natt! :) 2009 jobbade jag till mig mitt festivalband, skulle tälta hemma hos en kompis på hennes gård, men usch vilket väder det var! Det regnade, och det blåste och det var svinkallt på kvällarna. 3 grader på natten, brr! Jag sov inte i tältet en enda natt! Jag sov hemma i min egna säng tillsammans med min pojkvän istället, superskönt! :)

2010
, kommer bli helt awesome! Nytt gäng, blandat med alla tre årens umgängeskretsar. Och jag tror det kommer bli bra väder! Jag hoppas verkligen det! ;) Det enda negativa med årets festival är att det är student på fredagen. Hur funtade i huvudet kan folk vara som sätter det samma dag som Sweden Rock Festival? Twi!

Hm, jag kände bara för att skriva lite om festivalerna.. Jag längtar så mycket så jag sitter här helt stissig just nu ;P Och se på fasen, det är bara 42 dagar kvar! ;D

Mini pancakes,




Alexander gjorde frukost till mig idag, gulligull ♥ Blev plättar, alltså mini pancakes, det är sååå gott! Och apelsinjuice till det, yummi ;D Btw, jag somnade så snabbt igår! Jag minns inte ens början på filmen? Då var jag nog trött trots allt.. ;P

Nya höjder








Ååh! Jag blir lika glad varje gång jag trycker mig in på statistiken! :D Jag hoppas verkligen ni stannar här! Och om det är något ni tycker saknas i min blogg säg gärna till isåfall! :} Ni är underbara!

Nu ska jag och mitt hjärta gå och lägga oss. Han är trött och det är jag med, fast.. Jag vet att jag inte kommer kunna somna.. Nånå, godnatt!

Iiiih, testa det här! :D


Hej!

Vi som jobbar här inne i datorn vill bara påpeka att din bildskärm är smutsig.
Du ser väl snart inte in till oss, och vi ser inte ut.

För rengöring, vänligen klicka här så skickar vi en skärmputsare.

Med vänliga hälsningar
IT-enheten


Angående kommentar-svar


Har fått några kommentarer då&då där folk undrar varför jag inte svarar på kommentarer.
Men jag antar att det är som så att du/ni helt enkelt inte har sett/ hittat svaret bara.
Och såhär svarar jag på era kommentarer! ;

1. Är du annonym, eller inte har någon blogg, så svarar jag genom en kommentar i mitt inlägg (som du kommenterade). Så gå tillbaka till inlägget ni kommenterade så hittar ni svaret där.

2. Har du en blogg, så svarar jag genom en kommentar i ditt senaste inlägg.

3. Är den en kommentar/ fråga jag tycker övriga borde veta så publicerar jag svaret i ett nytt inlägg.

4. Är det en kränkande/ onödig kommentar, så tar jag bort den och låtsat som om den aldrig skrivits! =)

Svårare än så är det inte. :}

My other half




En sötisbild på mig och min pojkvän.
Den är tagen den 12 Juni 2009 på min student, den dagen/ veckan kommer jag alltid att minnas. Den sista veckan jag hade tillsammans med alla mina underbara klasskompisar, trots att det bara var 3 år vi hade ihop så känns det som om jag känt vissa av er hur länge som helst. Jag saknar er!

Nu ska jag packa ner mina saker och köra hem till min andra halva, min pojkvän, MIN Alexander! :}
Blir massa mys ikväll, like always. I love yoou ♥

 

 


Pink lady,



Jag avbeställde nyss paketet som var påväg hem till mig, och beställde detta istället. En fin klänning och ett par rosa shoes till den ♥ [ + solbrända ben och min jeansjacka i sommar. Gourgeous! ]

Sleeping Molly,





Mollybus; hon är så fiiin.
Ligger på de mest knasigaste sätten också, busfian ♥

Avatar; goodie





Igår kollade jag och min kärlek klart på Avatar, och jag tyckte den var BRA! Den var verkligen jättebra, den världen dom lever i var så fin. Ett färgsprakande paradis ungefär :) Och för er som inte har sett den, kolla på den! :)

Det går bra nu


♥ Ny praktikplats - check!
♥ Helgjobb- check!

Jaa, hörrni! Det går bra för mig nu, ett riktigt jobb, timanställd på helger OCH en ny praktikplats fixad på en och samma dag. Inte illa pinkat, ha? ;} Mhm, Ida har ett "riktigt" helgjobb nu då och vad kan det vara tänker säker ni. Jo det ska jag tala om för er att det är ett jävla slöjobb, aningen tråkigt skulle jag nog själv kunna säg, men bra betalt! ;)

Da-da-da-taaam
- JAG SKA TVÄTTA A-LAGETS TRÄNINGSKLÄDER!

Dvs lägga in en massa svettiga kläder i en tvättmaskin några timmar om helgerna. En maskin tar typ en timme så vill jag hem eller någonannan stans så gör jag det undertiden och kör sedan dit igen. Ha! Inget mer med det ;D

Men helgjobbet är inte helt klart ännu. Ska prata med några personer och lite så först. :)

Och praktikplatsen jag har är på en Frisörsalong som heter Villa Strå, Tina som äger denna lilla salong är dundertrevlig och jag tror att hon och jag kommer komma bra överrens! Börjar nu redan på måndag! :} Det var allt jag ville säga med mina jobb, just nu känner ser superbra!

four faces



mys




i need your help


Jag skulle vilja beställa en sånhär. Det är en halsduk som man bara drar över huvudet. Jag vill att den ska passa till både min skinnjacka och jeansjackan. Men vilken färg? Kan inte riktigt bestämma mig. Den blåa hade varit snygg till jeansjackan och den beiga till skinnjackan, och jag vill inte ha båda. Hm?


my new jacket






Jag är så jävla nöjd med min jeansjacka =)
Tack älskling! ♥

fotboll it is


Brr
, ungefär hela sölvesborg befinner sig nere på Strandvallen i Hällevik och kollar på Mjällby - Helsingborg ikväll, men inte jag. Jag har borrat ner mig i soffan med filtar och en tallrik jordgubbar och mjölk i såklart & lite socker på toppen. ( Frida du frestade mig något fruktansvärt med ditt "jordgubbs-inlägg" ;P )

Efter matchen beger jag mig hem till min pojkvän och myser ner mig i hans säng resten utav kvällen. Vi hann aldrig kolla klart på avatar igår, så får se resten ikväll. Och jag ser verkligen fram emot det! Av det jag såg igår ungefär en halvtimme, så verkar den BRA! Ska nog ta med mig lite glass och frukt coctail till honom, en liten överraskning ;)
Tihi. Nää, nu ska jag kolla klart på matchen. Later

single ladies


Haha, jag dör åt denna lilla pojken. Stackarn! :P


coffee house









Var hos farbror doktorn idag med Johanna, hon hade fått en allergisk reaktion mot deo typ, jag anar att hon har överanvänt absolut torr, dvs använt det too much! Såg ut att göra väääldigt ont. Och det hade hon med, stackars bästis! ♥ Efter det gjorde vi ett besök på Coffee house, det berömdaste fikastället i sölvesborg, helt klart :)

i want ice cream


YES!
Min jeansjacka låg i brevlådan nu när jag kom hem, den satt perfekt och var precis lika snygg i verkligheten som på bilden. Överlycklig! :) Ni får se den sen i "Mina outfits" när jag är iordninggjord oså ;) Nu ska jag äta min älskade kräm, gjorde inte det hemma hos A för de hade ingen mjölk..

Funderar starkt på att dra till glassbåten idag! :)

Goodmorniiiing sunshineesss


:) sitter i sängen helt yrvaken, har vaknat från och till i några timmar nu. Har drömt om min jeansjacka inatt, haha. Den kommer antagligen idag, hoppas verkligen det! Vill börja använda den nu ju! :) Jag lyckades minsann få upp A ur sängen också. Han som bestämt sig att sova länge idag. Men icke :) Tihi ♥ Nu ska vi gå upp och äta frukost, har med mig egen frukost idag. Nämligen KRÄM! Jag älskar kräm, det är så gott :)

Nyvaken? - Jaaa :)



avatar


Ikväll är det min tur att äntligen få se Avatar. Ingen som har velat gå på den med mig på bio, och min pojkvän har väntat med att ladda hem den tills idag då den kom i FULL HD. Så nu kommer jag sitta bänkad framför tv'n i några timmar och se ifall den är så bra som alla säger att den är, upp till bevis helt enkelt ;)


buhuu


SJÄLVKLART ska familjen äta grillat idag. Hur irriterande?? :(



Update - JAG KUNDE KÄKA! Dock minimala bitar och det tog jättelång tid. Men det gick! HAPPY!

lack

MUMS. Har precis ätit, det var gott med "mat" för engångsskull. Gulaschsoppa blev det idag, mm yummi! :) Var inne i sölvesborg och köpte soppan och två nagellack innan. Två olika nyanser i lila, jag älskar lila! Skulle haft ett rosa också, men det var alldeles för ljust de som fanns i affären. Det hade inte synts på mina naglar ens. Men lila blev bra, brabra :)


purple nails


Saras syster hade inte tid idag tydligen.. Men jag fixade det halvt själv :) Klippte av alla naglarna och målade dem lilaa =) Så snyggt!

En ljuslila klocka till nu hade varit fräsigt! :P


and off i go




Nu ska jag köra in till sölvesborg och hämta upp Sara, sedan beger vi oss hem till hennes storasyster.
Hon ska tabort mina naglar, för nu har jag börjat få ont i mina riktiga naglar. Och äntligen kan jag börja använda färgglatt nagellack igen! :D ( har jag visserligen kunnat göra innan också, men det är inte lika snyggt på så låånga naglar, tycker jag iallfall! )

vi ska måla alla bräder till dig papiiii






aaoutch


Goodmorniiing, jag är nästan precis hemkommen ifrån älskling's place. usch, natten har varit hemsk! Hade såå ont i min tunga/ mun som kom och hjälp mig och dö typ. Jag bara grät och grät, fysjutton. Så ont hade jag inte förra gången jag piercade mig. :( Hade antagligen så ont för att jag pratade så mycket igår. Idag har jag inte ont, det är bara ömt. Så jag har lärt mig en läxa, idag ska jag prata så lite som möjligt! Haha, om vi träffas idag tjejer kommer jag vara osocial. Och det kommer jag vara nu med, ska ut och hjälpa min Papi att måla! Kommer tillbaka efter det, ciao!

pardeyy tonight


Nu pyser jag hem till Jenny-Ann och inväntar tysklands gänget ;)
Sen blir det pardeyy, dock nyktert för min del :)
Ska köra hem till min pojkvän lite senare ♥



mollybus






ticktack




JAG. SKA. HA.


my fat tongue




damnit


Detta var allt jag fick i mig utav min godagoda macka! Men min mun orkade inte mer så jag fick surpla hallonkräm istället :) Goodiee


new in


Blev en rosa skjorta som följde med mig hem idag :)
Den är köpt på schack matt och kostade 259 :- LOVE IT!




stan med mami




Nu är jag klar för en tripp till vår lilla stad, Sölvesborg tillsammans med min Mami :) Får se ifall jag får någonting med mig hem, men jag skulle faktiskt inte tro det.. Pfft.

svar på kommentar



Fick några kommentarer angående spetsjackan. Den finns att köpa på h&m! :)


gnighty


Wää, nu börjar det göra riktigt ont. En avsnitt till nu sen ska jag sova. Ser dock inte fram emot morgondagen! Kvällen därimot, kommer bli skoj! :)

Ajajaj


Min pojkvän bara spelar och spelar, förstår inte vad det är som är så kul med datorspel? Nånå, strax blir det ett avsnitt utav Supernatural, awesome! Älskar den serien, Dean är så sjukt snygg! Mjauu! ;) Därefter vill jag faktiskt sova för nu har jag ont i min tunga. Har precis surplat i mig en twiser, sjukt gott men det tog en jävla tid iochmed jag inte kan slicka på glassen :) Haha.


Done




Besöket i karlshamn slutade med en piercing till i tungan, fyfan vad jag är nöjd! :)

1, 2, 3


1. Jävla piss väder!
2. Det är gott med leverpastej och gurka på mackan!
3. Jag är nervös! ;o

sur / glad / ledsen / arg - what's wrong?


Godmorgon! :) Jag behöver er hjälp. VAD ska jag göra åt mina humörsvängningar? Jag vill inte ha dom, dom ska bortbortbort! Jag orkar inte vara sur ena stunden och andra stunden är jag hur glad som helst, sedan vänder det tvärt igen! :/
Jag blir ledsen på detta.. :(



Nånå, min dag blir bra förhoppningsvis. Ska umgås lite med Julia idag, kommer bli skoj :) Därefter väntar det en powerwalk på berget med johanna. Och ikväll blir det chill. Massa chill :)

jeansjacka


Nu har jag och älskling klickat hem en sjukt snygg jeansjacka till mig :) Jag är nöjd!
Hoppas att den sitter bra oså, så jag slipper skicka tillbaka och byta storlek osv.

Hur snygg är den inte då? =)
Från Gina Tricot, 349 :-
Tack mitt hjärta! ♥

ny muspekare


Tihi, min nya muspekare. Tycker den är grymt söt! :)
Ni hittar massor av andra muspekare på denna sidan!


promenix


Emelie ringde, och hon ville följa med oss ut på en powerwalk. Så vi körde upp till berget och gick/ joggade! :) Det var jättehärligt, och imorgon blir det en runda igen. Like it!







Efter powerwalken begav vi oss hem till mig, Jag, Jessica och Johanna för att spela yatzy ;)
Och vem vann? - JAG SÅKLART! :D



hää




Idag umgicks jag med sarababy en stund, saknat henne. Hon är underbar! ♥
Därefter körde jag hem till Johanna, ja.. körde! Vi spelade yatzy, drack kaffe och kollade på film, Amarican Virgin hette den, HAHA asbra! ;)



Blogglista


Blogg jag läser först:
Kissies, den ligger överst i mina "länkar" plus den alltid får mig att skratta ;D

Blogg jag har hört talas mycket om men aldrig läst: Alex schulman?

Kändisblogg jag följer: Kissie, Kenza, Blondinbella & Tyra :)

Mest kända bloggare jag sett IRL: Frida är flitigast vad det gäller uppdatering här omkring, så det får bli hon som är känd för mig :)

Första bloggen jag började följa: Kissies tror jag nog det var.

Bloggare jag beundrar och varför: Kissie, för att hon är en helt annan person i bloggen som i verkligheten. ( sägs det?) Frida, för att hon verkar ha det jobbigt just nu. Men ändå lyckas hålla bloggen under bra uppdatering!

Fördelar jag fått tack vare bloggen: Massa positiva saker om min blogg, folk känner sig hemma här :) Och bloggen har fått mig att bli glad ;D typ. haha

Då hatar jag att blogga: När det inte finns något att skriva om, men känner ändå att jag vill uppdatera med någonting. :)

Då älskar jag att blogga:
När jag har gjort någonting kul som jag sedan skriver om, och när ni kommenterar sp fint :)

Person/personer som ofta kommenterar hos mig som förtjänar lite extra uppmärksamhet: Oj, det är ju så många! Men den som kommenterar mest är nog min fina vän Johanna :)

to choose


Min pojkvän har sagt att han vill köpa något till mig. Jag funderar på något utav dessa plaggen, det räcker verkligen med ett! :) Jag vill ha alla lika mycket, frågan är vilket jag vill få utav honom? Någon som kan hjälpa mig bestämma kanske? :) Jag tror det lutar åt jeansjackan!


snäckornas knasiga dag


Jag orkar inte skriva till varje bild ikväll.
Så ni får tolka bilderna hur ni vill, VI HAR HAFT KUL! =)
















ikea


Nu har Julia tandställning :) Jag trodde att det skulle vara en massa knep och knåp att sätta in den, men det var det tydligen inte. Såg väldigt lätt ut! :) Efter det körde jag bort till putte och snackade lite, carro tatuerade sig. Blev assnyggt! :) Nu sitter jag hemma med en full mage, har precis ätit makaroner och falukorv + vitlöksbröd! Yummi! :) Men sååå mätt är jag faktiskt inte så att jag inte lyckas äta köttbullar på Ikea, det ska ner ;) Amanda kommer runt klockan fyra och hämtar mig.

tjockis


Mm, sitter här med en stor godispåse och ett stort 200g choklad. Känns ju sådär när man var ute på en powerwalk ieftermiddags ;) Haha. Men jag har bra ämnesomsättning, så jag kan nog fan proppa i mig vad som helst utan att gå upp i vikt, jag går typ ner ist :o Nånå, strax ska jag och älskling sätta igång en film, sen ska vi sova. Ska upp tidigt imorgon, ska först följa med Julia när hon ska få sin tandställning! Och på eftermiddagen ska jag till IKEA med amanda! :D Äta köttbullar, fy tusan så gott :P

spets


Var så nära på att klicka hem denna också. Den är såå fin!
Men.. Jaa, jag vet inte..


jag kunde inte låta bli




klick, klick, klick.
Några små enkla klick och nu är dessa tre godbitarna påväg hem till mig ;}


smile like you mean it




En sanning om mig!

Jag älskar mina tänder, så jag älskar att le :)

powerwalk? - Me?


Vänner, vänner, vänner. Vet ni vad jag har gjort idag? Känner mig sjukt duktig alltså ;) Johanna skrev till mig och frågade ifall jag ville ut på en powerwalk med henne. Javisst! :) Så hon och hennes lillasyster Jessica kom hit, jag åt en macka oså. Sedan tod vi med oss Molly och powerwalkade på berget. Hur skönt som helst. Det skulle man kanske gjort en gång om dagen, molly tyckte om det också :} Jessica det aset skrämde livet ur mig och johanna! Haha, du ska få igen din skit ;)


what was it?




Det var mitt smink från e.l.f såklart! :)
Puder
Roughe
Lösfransar
Lip plumper

--

♥ Pudret ska jag inte ha, det är alldeles för mörkt!!
Att kan inte förstod det redan innan jag öppnade den..
Roughen är jätte söt! Glittrig och somrig :)
Lösfransarna har jag ju inte testat än. Men de ser super fina ut!
Lip plumpern har jag testat, och jag tyckte minsann att min överläpp blev lite större ;)

ett paket!




Vad kan det vara? :)


Sommaren 2010


Mina planer inför sommaren 2010.

Sweden Rock Festival - Det är en tradition, årets höjdpunkt. Har varit där sedan jag var liten, men har haft band i fyra år irad. Man måste bara dra dit. Så många folk ifrån hela världen kommer hit, till lilla Sölvesborg, till lilla, lilla Norje! Det är helt sjukt hur stort det blivit, jag älskar de dagarna! Alla trevliga människor man träffar under denna veckan, alla ens underbara vänner som man festar med i en hel vecka, alla nya människor som man träffar, skräpmat, festivalcampingen, alkohol, smuts, konserterna, AWESOME. Jag finner inga ord till denna underbara händelse. Det är ett måste helt enkelt. 9 - 12 Juni ♥

Student 2010 - Min student 2009 var helt underbar! Denna gången är det 91-ornas tur! Jag är så avis på er ska ni veta! Jag kommer stå och kolla på er när och jubla när ni blir utsparkade ifrån Furulundsskolan in i vuxenlivet. Det går så fort, allting går så fruktansvärt fort. Waah, sorligt!

+ Min kära vän Emelie fyller 20 denna dag, en extra present till dig hjärtat! 11 Juni ♥

Min pojkväns 20 årsdag + en nära väns 20 årsdag - Under rockveckan, och studentveckan fyller min pojkvän hela 20 år! :) Den ska jag vara med och fira såklart, massa presenter ska han få och massa pussar och kramar! Jag älskar dig! 11 Juni ♥

Metaltown - Förra året var första gången för mig på den festivalen, och jag älskade varenda sekund utav min vistelse där! I Göteborg, anledningen till att jag åkte dit var pga min kära vän amanda ville ha med mig och för att Disturbed skulle spela där! Jag älskar Disturbed's låtar! Var andra gången jag såg dom, helt sjukt bra :) Och under vistelsen lärde man sig lyssna och tycka om flera band! Bland annat, slipknot. Något jag aldrig tyckt om innan, men efter den otroliga livekänslan så älskade man dom! Jag ska dit även iår, men amanda såklart + massa andra ;) Och iår köper jag biljett endast för att Rammstein ska dit, inget jag sitter och lyssnar på hemma precis, men att se dom live. Det är ett MÅSTE! Och Inflames, missade dom på rock förra året, så jag kommer njuta som fan av att se/ höra dom live! 18 - 19 Juni ♥

Midsommarafton - Förra året frirade jag inte midsommar, eller jo. Fast det var med familjen typ. Var bjuden på fest och allt, men det regnade och var trist väder så jag stannade där mina föräldrar var och följde med min vän amanda när hon var fyllechaffis. Trevligt faktiskt :) Detta året därimot, då ska jag fira det på riktigt! Massa vänner, och massa alkohol. I can't wait! 25 Juni ♥

Killebom - Lite mer en tradition för oss i sölvesborgs trakterna, där har man varit sedan man var liten. Dit måste man också. Inte det roligaste precis, men det blir vad man gör det till ;) 7 - 11 Juli ♥ (tror de är de datumen?)

Kristianstadsdagarna - Också ett måste typ. Till tillhör liksom sommaren, och också en utav traditionerna. har haft skitkul dessa dagarna, men det har även varit katastrof! Men jag kommer dra dit, nykter som onykter. Det är ett måste :) ( kan inte datumen alls )

Östersjöfestivalen -
Samma gäller det denna händelse på året. Jag måste dit, för att jag alltid varit där. ( kan inte datumen )

Stockholm - Några av mina vänner har planerat en stockholms resa, de ska på en konsert. Den varar bara en kväll så att följa med till stockholm onsdag - söndag är också ett måste! Så jag hoppas att det blir som planerat, jag vill verkligen detta! :)

Det är det "viktigaste" jag kommer på just nu. Sen är ju "terassen" också ett klart måste ;)




happyfaace


YES! Guess what? Jag har tre nya tatueringar på ingång, och en piercing! Förhoppningsvis görs två tatueringar + piercingen denna veckan! Jag är helt uppspelt pågrund utav detta nu ;P Haha. Och jag vet att jag kommer vara lika nervös denna gången, men jag vet även att när jag väl sitter där när det är dags, så kommer jag må superbra och bli helt ivrig och uppspelt igen! AWESOME! :D

SÅHÄÄÄR GLAD ÄR JAG NU! :D


likey likey


Nu är matchen slut, och mjällby vann såklart ;) wohoo.
Nu beger jag mig hem till min pojkvän, uppdaterar mer senare ikväll :)

fotboll




Det är precis vad jag gör nu.
Mjällby - Häcken
Mami har bakat en björnbärspaj, mums!
Hela tvrummet är fullt med folk,
mamma, pappa, jag, lillebror, André, Stoffe, morbror, kusin Didik, mormor, morfar ;D


bitch i'm special


Try to pretend that I never even knew your name
'cause everything you are disgusts me



Goodbye for a lifetime





I'm looking down at this mess that you've made
and I can't believe that I stayed
So unhappy for so long
Where did I go wrong?
I've got to get out of this
my hand is on the handle
We're leaving everything behind
Goodbye for a lifetime

mini converse


Idag har Stoffe varit här med hans brorson, Neo :) Han är så gullig
Vi var på coffeehouse och fikade, både jag lillebror och stoffe åt en varsin kycklingsallad!
Neo hade så små fina converse skor på sig, så sött! :}






three favorites


SKA beställas ;)


thumps up!


Tummen upp för gina's nya web shop! :)


tjejkväll









Igårkväll begav jag, Johanna och Jenny-ann oss till pukavik för att besöka Jane! :) Hon hade gjort hallonsmoothies till oss och plockat fram chips och grejer ;) Vi spelade öven bingolotto! Dock vann ingen av oss, men gud så nära! Det där spelet är ju riktigt glädjedödande . . Men det suigheterna efter spelet gick snabbt över till gapflabb! Vi tjejer är bäst på att prata om ses och killar alltså. Och vilka historier vi har att dela med oss av! Nånå, nog om det ;) Jag hade det supertrevligt iallfall, och det vet jag att ni andra också hade ;) THANK YOU GIRLS, I LOVE YOU! ♥

sunnymonday


Slänger upp bilder ifrån gårdagen lite senare, nu ska jag uträtta lite ärenden inne i stan :)
Blir coffee house blandannat, yummi ;)

oldies


Nu blir det tjejkväll hemma hos Jane, bingolotto och smoothies ;) Mm!
Måste bege mig, hejsvejs!

but now i've lost control





i've said it before and i say it again



a hot party


Gårdagen börjades hemma hos johanna, där jag typ fick stressa ihjäl henne så att vi skulle komma itid! Och det gjorde vi för engångsskull ;) Tack vare mig! :} Väl hemma hos Ellman så börjades det drickas, så sjukt trevliga folk. Helt sjukt hur trevligt jag hade! :) Kvällen spenderades i badtunnan, totally awesome. Satt där heeela kvällen, varmt och gott! Blev en tidig hemgång, runt halv ett kom pappsen och hämtade mig. Så då var det bara till att hoppa i säng och sova. Dock utan min kärleek. Men min kväll kommer att spenderas med min pojki ♥



Min johanna på bild

Nu ska jag hoppa in i duschen, men är ju inte allt för fräsch efter badtunnan igår. Hände allt möjligt där i som både Erika och Johanna är skyldiga till! ;) Nää , nu överdrev jag faktiskt lite. Men iallafall så ska jag bege mig hem till Johanna efter duschen. Mys! I love you ♥

paaardeey


Förlåt för seg uppdatering idag. Men har inte mått så bra :/ Ont i huvudet oså. Det blev ingenting med jane ida, det kom något ivägen såklart. Haha, typiskt. Men nu ska jag bege mig hem till johanna och sedan vidare till lörby på fest, stackars min pojkvän som blir ensam ikväll :( Älskar dig! ♥ det vet du. Förhoppningsvis blir det massa bilder ikväll, får se hur länge min kamera orkar vara vaken ;) Måste kila, PUSS!


ops, i pulled the trigger


a ♥


Imorgon är det lördag, för er som ville veta? Nej.. Men min lördag kommer bli awesome! Kommer att vakna upp bredvid min älskade pojkvän, som jag inte gjorde idag. Lissen i ögat ;( Och dagen kommer att spendras tillsammans med Jane förhoppningsvis. Hoppas bara ingenting kommer ivägen denna gången också! Och på kvällen blir det lite pardey med bästa Johanna.. SAUKKO, för er som inte förstått det! Host! Här är hennes blogg btw [Länk] Läs den, den är nice :}

Nääh, nog snackat om morgondagen. Nu ska jag och min pojkvän krypa ner under täcket. Dags att sova nu, men först. En film :) Godnatt! ♥

"raka maka fon"


Idag var det grillning som stod på schemat hemma hos oss :) Stoffe och julia stod för handli.. "handlingen" heter de ens så? :S nånå, de köpte allt som behövdes iallafall :} Här ser ni köttet som väntas på att läggas på grillen, mm :)




Vitlöksbröd är ett MÅSTE till grillat, sjukt gott ju :)
Tycker ni om vitlöksbröd?




kroketter till mig och filip, vi är inte så förtjusta i klyftpotatis.
Såna klyftisar man gör själva är goodast! =)




Min älskade papi stod för grillningen, han är bäst på detdär.
Han är brandman så han är van vid heta lågor ;D
Där ser ni nyfikna molly också :P


on my body





Ni får stå ut med att jag kommer ladda upp bilder på min/ mina tatueringar.
För jag är så jävla stolt och nöjd med dom så jag kan inte sluta att visa upp dom.
THEY ARE AWESOME

my, my, my telephone


Gjorde mig nyss iordning för att dra in till sölvesborg med johanna och joina dom hemma hos vannan ikväll. Men ååh, inget vill som jag vill idag. Inget blev bra. Varken hår, smink eller outfit. Blöö! Så jag stannar "hemma". Kör hem till min pojkvän istället för att chilla framför datorn tills det är sängdags.

I laugh loud at you




1990 ♦ 11 ♦ 22


Jag älskar mina tatueringar.
Snart är det dags för ytterligare en gaddning, och jag läntar så! Denna gången blir det en bakom örat. Har lite olika motiv jag ska välja mellan. Men det är några veckor till tills den sätts på plats så jag har god tid på mig att bestämma vad det blir :) Iih!

tack Jane för redigeringen utav bilden ♥

good / beautiful / die



breakfast


Godmorgon vänner! :) Nyss uppstigen, har hunnit vara ute på en liten promenad med Molly och druckit ett glas o'boy. Nu då? Vad ska man göra nu? :} Ska äta lite frukost iallafall, men vet inte vad jag vill ha. Äter ju typ samma frukost varje dag så det är inte gott längre. Nånå :} Får leta upp något iallafall. Later ♥

fuckit


VILKEN JÄVLA SKITMATCH!

Jag är glad att jag inte spelar fotboll längre. Ja, jag har spelat fotboll.. För jag hade inte klarat av det, jag hade börjat slåss direkt om någon hade tagit bollen ifrån mig. Och jag hade spottat på folk, gaah jag blir så förbannad när jag tillochmed kollar på fotboll! Men Mjällby höll nollan iallafall, great.

i'm here for you, always


Jag finns här för dig gumman. Det vet du om, Jag älskar dig!
R.I.P :(


chillin'


Nej hörrni. Nu ska jag byta om och sedan bege mig hem till Johanna för att chilla, och om en timme sitter vi bänkade framför tv'n för att se på maif - kalmar. HEJJA MJÄLLBY! :} Tjing

today i look like this





i like it


Blev en fika idag med mina flickor :) Dock inte i solen, har blåst som tusan idag :)
Liiten bildbomb. Nu ska jag in till sölvesborg igen och käka mat med lillebror, stoffe och julia ♥












take me far, far away


Nu drar jag in till sölvesborg, ska till ungdomsmottagningen och kolla mitt blodtryck sedan beställa nyss recept. Funderar på att byta ppiller. Mhm. Sedan blir det kanske en fika i solen på det med min finafina vän johanna, lovely ;)

Fyfan vad jag är cool.


someone special


Godmorgon solstrålar! :) Är alldeles yrvaken, sitter knappt upp. Ligger typ. Helt konstigt.. Nånå :} Nu ska jag och min pojkvän strax äta frukost, blir baguetter som värmts i ugnen idag. Mmh, en klar favorit från min sida :) Efter frukosten blir det en liten trip med min kära vän Johanna, ily ♥

5 things about me


5 sanningar!

1. Jag är jätte, JÄTTE mörkrädd!
Jag kan inte gå ensam ute när det är mörkt. Jag kan inte ens gå ifrån huset om kvällarna/ nätterna för att gå ut till bilen. Jag inbillar mig alltid att det står någon på våran bakgård och typ väntar på mig.. Och medans jag går ut till bilen så förföljer denna personen mig. Jag blir helt skakig och känner hur gråten sitter i halsen. Och jag börjar typ stressa så att jag blir nervös och tappar grejer. Nycklar, väskan.. Nu ikväll tappade jag mina solglasögon ( skulle ta ut dem till bilen ) och jag visste inte ifall jag skulle stanna upp och plocka upp dom eller inte. Men jag gjorde det. Sen när jag väl kommit in i bilen så låser jag alla dörrar och låser sedan upp när jag kört en bit. FAN jag hatar alla skräckfilmer jag sett! :(

2. Jag är en riktig bitch! Seriöst, jag älskar att vara taskig och slänga ut dumma/ idiotiska kommentarer om folk. Helst så "offret" hör det också. Haha, förlåt.

3. Jag har kort stubin. Inte bara när det gäller att tända till när jag blir förbannad utan när jag blir sur/ irriterad. Det kvävs inte mycket till att jag ska bli en riktig surfitta, haha. Meeeeen dock går det över precis lika snabbt som det kom. Och det är ju bra, eller hur? :)

4. Jag är envis som en åsna. Haha, jag ger mig INTE förens jag får som jag vill. Vilket jag oftast får ;) Mahaa! Jag tjatar mig till allt, från att köpa ett par jeans till att, ja.. allt ;)

5. Jag har skadeglädje. Haha, fyfan vad det är roligt att se någon annan göra illa sig eller något annat intäffar :D

tacos it is


Nu blir det duschen för min del. Sen ska jag nog minsann göra mig lite tacos, japp ni hörde rätt! ;) Därefter så packar jag min väska, för att bege mig hem till min kärlek ♥ I'm so happy! :)

I love you sooo much!

 



I'm holding you closer than most,
'Cause you are my heaven .



 


coffee house


Tog en fika/ lunch idag på Coffee House med några av mina flickor, Caroline, Emelie och Johanna. Senare kom även amanda, min snäckis :} Och sedan kom Julia. Supertrevliga timmar. Skratt och funderingar ;) Ni är bra!

Inte de finaste bilderna på flickorna, men dom bjuder på dom ;)








to my friends


Först och främst vill jag tacka alla mina underbara fina och fantastiska vänner för att ni fortfarande finns där för mig, älskar mig och respekterar mig för den jag är. Trots att jag inte alltid hör av mig, eller att vi inte umgås så ofta så vet jag vart jag har er. Ni är mina riktiga vänner, som ställer upp till 110 procent för mig fast att jag kanske inte alltid finns där för för er.. Vi kan vara utan varandra i månader, men ändå är vi så sjukt tighta när vi väl ses. Och det är UNDERBART att ha det så! Ni är riktiga, ni är sanna vänner, som alltis stannar! :} Att jag inte lagt ner mer tid på er det ångrar jag! Men jag ångrar inte att jag lagt/ lägger ner så mycket tid på min underbara pojkvän! ♥ Jag är kär, riktigt kär och ni som har/ haft pojkvänner vet vad jag pratar om! Jag har alltid lagt det mesta av min tid till min kärlek, dvs min pojkvän ♥ Men från och med nu tänker jag försöka balansera min tid och jämna ut det mellan vänner och pojkvän. Jag ska verkligen försöka med det :)

Flickor, mina fina fina flickor. Ni vet precis vilka ni är. Och ni ska veta (allihopa!) hur fruktansvärt glad jag är över att jag har er! :) LOVE ♥



Upate: Jag menar absolut inte på något sätt att jag vill umgås mindre med min pojkvän, snarare tvärtom! Jag vill ha mer tid till mina vänner.. Önskar att det fanns mer tid! :/

3 godbitar


3 godbitar jag köpte igår :) från ginatricot ,

Linne, 129 :-





ÄNTLIGEN säger jag bara, har provat samma typ av tröja 1000000 ggr ! Men aldrig varit nöjd!
Men nuså. På gina satt den perfekt! ;)
159 :-




En partyväska, med nitar såklart ;)
129 :-



Det var allt jag köte igår :D Dels så hann vi inte och jag hade inte mer pengar med mig :)

wihuu


Vistelsen i Göteborg var trevlig! :) Var skönt att komma iväg lite som sagt.. Vi hann shoppa lite inne på femman (nordstan) hittade hur mycket som helst, men eftersom plånboken sa ajaj så blev det bara lite ifrån ginatricot. Eftersom vi inte har det hemma i sölvesborg :P Kommer bilder på det jag köpte imorgon. Orkar inte ta några nu!

Här kommer några bilder ifrån min dag, fotbollsmatchen orkade jag inte ta bilder på. Jag frös bokstavligttalat ihjäl! :( Nånå.. Nu ska jag och älskling krypa ner under täcket, fryser fortfarande ändåså det var 3 timmar sedan jag stod ute i två stora dunjackor och frös.. ihjäl!




and off we go, filip övningskörde. Han är duktig :)

(fult att man ser mig i backspeglen :P)




tuttifruttigodis, mm :)




Kissepaus :)




Lillebror och stoffe var tvungna att leka lite ;P




Jag ville ha ett kramdjur, men fick nöja mig med denhär. Den blinkade!




Algrensbilar, mummaaa :D




noom, noooom :D





Filip orkade inte köra mer, så de bytte plats :)




and off i go


Nu beger jag mig till Karlshamn för att byta bil med pappsen! Därefter försvinner jag från Mjällby, ifrån Sölvesborg och säger Hej till Göteborg! :) TJITJING!

åksjuka


Nu är jag nervös :/ Ska ju som sagt åka till Göteborg strax. Det ska bli kul och skönt att komma iväg lite. Men problemet är att jag är riiktigt jävla förbannat åksjuk! :( Har testat olika saker för det, men på senaste tar jag tabletter en timme innan avfärd så att jag inte ska må illa och kräkas i bilen. Men de 2 senaste gångerna har jag gjort det ändå :( Så jag ber till Gud att jag inte ska må illa denna gången! Åksjuka/ illamående är det värsta jag vet!

damnit


FYFAN vad ont det gör att bränna sig på plattången! :(

smarto


Oohhoo, har bråttom idag! Det blir en Göteborg trip med lillebror och stoffe! :) Dock är jag förbannad på mig själv AAH! :@ för jag har glömt kameran hemma hos älskling! Duschen nu sen fixa kläder! Tjing!

you make me famous


Min pojkvän var i norje och fiskade idag, så innan jag hämtade honom så passade jag på att köra och hälsa på min vän jenny när hon jobbade :) Hon jobbar på alholmen så det blev min första måltid där idag ;) En hamburgartallrik, gottigott!

Nu är jag hemma hos hos A och nördar dator, det är jag riktigt bra på ;) Vi ska strax sätta igång en film sen blir det sovet, ska upp tidigt imorgon, det lutar nämligen åt göteborg! :} Ska bli skönt att komma ifrån litegrann. Så godnatt sötnosar. PUSS ♥

pssst.. nu ska jag mumsa i mig mitt choklad ;)

leave me alone


Aaw, synd att du inte kan sluta snoka! :}

göteborg


Jag funderar. Och funderar.. Kan inte riktigt bestämma mig för en sak.. :} Imorgon ska stoffe och lillebror köra till göteborg för att kolla på lillebrors (Filip) lag när de spelat match! Filip kan inte vara med för han varit skadad.. Och jag blev erbjuden att följa med :) Isf åker vi vid middag, 12oo undefär och kommer hem ganska sent på kvällen. Jag har ju faktiskt ingenting för mig på dagarna så jag skulle ju faktiskt kunnat följt med och umgåtts med dom en heldag imorgon :) Liseberg är tyvärr inte öppet, det har vi redan kollat upp. Men troligtvis blir det lite shopping, men jag har ju inte ett öre kvar av mina pengar, så frågan är om man lyckas fjäska för mami? :) Hm, funderar på detta lite till!

great news


Min mormor mår bra! Det var inte det läkarna anade, som tur är!! MORMOR ♥

because of how sick you are




dagens outfit,
lite annorlunda bild :)

Ljusa jeans, bikbok
tubtop, veromoda
bikiniöverdel, h&m


i'm in love with the sun




Underbart väder ute idag ju :) Känns på riktigt nu att sommaren är nära! Och det är underbart, jag blir mycket gladare på sommaren. Men det tror jag de flesta blir faktiskt :) Och mitt självförtroende är på topp! Aldrig känt mig såhär förut, och det känns bra! Brabrabra :)

if I could, I would remove your pain


Helvetes morgon. Min älskade mormor ligger på sjukhuset igen och väntar på besked.. :(
Jag älskar dig mormor! ♥

it hurts


Jag har så in i helvetes ont i mina lungor! :( Denna jävla hosta gör så förbannat ont! :'(

the dress


Funderar på att klicka hem denna supersöta klänningen, den är ifrån nelly.com och kostar endast 249 kr KAP! :) Men jag gillar inte riktigt framsidan på känningen.. Ryggen därimot ÄLSKAR jag! :}




update: såg nu att den inte ens fanns i min storlek :( ibland är det synd att jag är så smal ;D

light it up

Funderar på att ljusa upp mitt hår igen. Men jag är lite rädd för att jag inte ska hitta ett "stop" för färgandet. Jag vet ju hur det gick sist.. Blev ju aldrig nöjd, skulle bara ha det ljusare och ljusare. Tillslut fick josefine mig att sätta stopp och färgade migg hår brunt igen! Men denna gången vill jag faktiskt inte bli blond, är mer ute efter ljusbrunt med blonda slingor! :) Men som sagt, det är bara en fundering ;)

I'm tired of coming up with titles


Befinner mig hemma hos hjärtat nu, han fixar hans kusins dator. Så jag sitter och roar mig vid min laptop sålänge. Har hittat massa nya tatueringar jag vill göra! Så nästa månad blir det antingen en text på ett nytt ställe jag hittat, eller stjärnor. Vill inte skriva vart på kroppen för det finns ju vissa som härmar mig och låstat som om jag inte berättat något för personen innan. Patetiskt. Nu ska jag iallafall kolla vidare på lite tatueringar, och sedan ska vi se ifall det finns någon bra film som vi kan ladda ner. Så mycket roligare/ mysigare att kolla på film här när vi möblerat om och eftersom att han har en full HD tv ;)


food making with my bestfriend






Update: Ha! Kom på att det såg ganska så ensamt ut på bilderna jämfört med rubriken ;) Men det är iallafall min snäckis som är här! Amanda :}

sunshine


Idag har det varit / är sjukt fint väder ute. Molly fick leka modell lite, hon är så intresserad utav kameran men när väl kortet tas så lyckas hon vända bort huvudet. Så typiskt :} Men fick iallafall en bra bild, där hennes piplösa anka är med också såklart ;}




Nu ska jag hoppa in i duschen, och sedan fixa mig. Amanda är påväg hit, vi ska bara ta det lugnt och senare blir det tacos! Bästa! :D Ska se om jag kan få amanda att ta några bilder på mig! :}

molly har koll på grannarna



fotbollssöndag


Idag blir det chill här hemma, min morbror, mormor, morfar och min mormors syster och hennes gubbe är här och kollar på fotbollen. MAIF - HALMSTAD såklart. Just nu leder Mjällby med 2-1 Great. Hoppas de gör ett till, eller två, kanske tre? Nåja. Nu ska jag bege mig till tv'n igen. Massa fika också, bullar och en chokladkaka , how nice?:D


good food



choklad!


Jag har alltid tyckt om choklad, eller rättaresagt älskat choklad! Lysmelk är heelt underbara, geisha är mm gott, marabou apelsinkrokant, daim, nonstop, chokladsnäckor, aladdin och paradis askarna. ÅÅH! Det ör bara det jag kommer på just nu. Men efter jag kollade på bellatyrashow i torsdags så har jag blivit ännu mer förälskad i choklad! Helt galet! Har ätit choklad varjde dag sedan dess ;o "varje dag.." låter som om det är hur många dagar som helst men det är ju bara torsdag, fredag.. lördag ;) Mm.

Kalaset var trevligt, alltid lika kul när folk tycker om en så mycket :D Och jag tycker om dom också, heela släkten! :) Nu sitter vi hemma hos A och har precis beställt en varsin kebabtallrik. MM! Ska minsann köpa mig ett choklad på preem också innan vi kör hit här igen ;) Later sweeties, PUSS ♥

kakmonster


Sådär ja. Nu har jag gjort mig iordning för kalas, för i eftermiddag ( om en halvtimme ) så ska jag och A köra hem till hans mormor och morfar, hans morfar fyller nämligen år idag :) Så blir väl lite kakor och sånt antar jag! Alltid gott, jag är ett riktigt kakmonster ;)

Dagens outfit
består av mina nya ljusa jeans - bikbok, vit tröja med djup rygg - ginatricot, och massa smycken! ( orkar inte ta bild! ) Tar senare idag istället. PUSS ♥

chill



baby shut up


Stop t-t-talkin' that - Blah blah blah!
Think you'll be getting this - Nah nah nah!

sötnos



home


Nu är vi hemma igen efter vår vistelse hemma hos julia :) Datorn blev fixad iallfall och det var ju bra.
Nu ska skjutsa pappa så han kan hämta sin motorcykel som stått inne under vintern. Ikväll ska jag bara ta det lugnt med min pojkvän, en fredagkväll med god mat och bara chilla i "vårt" nymöblerade finafina rum! ♥

not again


Vaaaken! Dock med en rinnande näsa, ett dunkande huvud och en öm hals som kliar något fruktansvärt! Och jag hostar hela tiden. Jag vill inte bli sjuk igen, var ju frisk nyss :( Älskling sover fortfarande så jag ska knapra i mig två alvedoner sen ska jag väcka honom. Vi ska in till sölvesborg och hjälpa julia med hennes dator. Later ♥

mina flickor / BILDBOMB


Ikväll blev det tjejkväll hemma hos älskade jenny, vi var 8 tjejer och det hade inte kunnat bli mer lyckat! :) Vi har ätit god mat, blev grillat och en massa efterrätt , Marängsviss / daimtårta / glass / frukter. Jag är PROPPMÄTT! Både erika och emelie åkte hem för att de mådde dåligt och hade ätit för mycket xD Stackars mina tjejer :) Och Mycket skratt blev det också, eller ska vi kalla det gapflabb tjejer? :D HAHA! Tack allihopa för en lyckad kväll, nu ska jag gå och spy. typ.. ;)

Detta inlägget katoriserar jag i "summer adventures - 10" en awesome början! ;)
Here you go!



























pip


Molly's pipande anka har gått och blivit piplös!
kan julia vara skyldig till detta? I think so.



hey i'm a crazy bitch


Morning :) ligger kvar i sängen hemma hos min pojkvän, mysigt att ligga här och dra sig på morgonen eftermiddagen! Men nu ska jag ta mitt pick och pack och köra hem till lilla mjällby :) Ska boka solningstid och ikväll ska jag umgås med mina flickor! ♥

our room


Möblerat om ännu mer :) Så jävla myclet bättre blev allting här inne nu!
Jag är så glad, känns som om det är mitt rum nu ;) Meen det är det ju typ ♥





Nu ska vi kolla på film sen sova. Är nanig :) Godnatt ♥

eyeslips&face


Har precis klickat hem smink från e.l.f :)

♥ Dramatiska lösögonfransar, assnygga!
♥ Läppglans, ska göra så läpparna svullnar!
♥ Ett puder, liite mörkare än vad min hy är!
♥ Och en rough, named sunkissed!

allt gick på 120 kronor med frakt! woop woop :D

baby baby


When we first met, I never felt something so strong ♥


check!


Ny bakgrundsbild - check!
Ny gadget - ceck!

Ett beroende jag har är att skrivbordet måste se snyggt ut! ;)
Lite coolt dedär med facebook gadget :)


wohoo


Idag har vi möblerat om på hjärtats stökiga rum! :) Blev ju bra.
Nu saknas bara den nya sängen som hans papi lovat oss :D
Och såklart.. En stooorstädning ;D




new stuff



Min pojkvän fick sin nya tv hemlevererad idag, dock fick han fel sladd till så vi har precis
varit i kristianstad på elgiganten och bytt sladd :) Så nu ska det nog fungera som det ska.

Och igår provade jag ett par tights på lindex som jag ville ha, men inte köpte.
Och de kostade bara 99 kronor!
Så när vi ändå skulle in till kristianstad så sprang jag in där och köpte dom :P
Nu kostade dom dock 199:- :S hmm . .
Igår provade jag storlek s, som var lite stora hade behövt xs, och idag var alla s slut
och eftersom jag bara älskar dom så fick jag ta storlek m med mig hem idag.
Inte så smart kanske, eftersom de är gaanska så stora nu..
Men det gör ingenting, de är riktigt snygga! :) Coola skinndetaljer på! ;)

Ochså hittade jag ett snyggt armband också, endast 50 :- , också från lindex :)
( de vita med silvergrejen i )








o-m-g


Och hon ska vara 20 år? Ber sin mamma hämta grejer, är du rädd för mig eller? HAHA
Väx upp ditt groteska helvete :)


new television


Helluu :} Hjälper mitt hjärta med hans nya tv som kom idag, därför jag är lite off idag ;)
But I'll be back soon! ♥

non stop, nougat och marabou


Hej mina vänner! :} Jag är helt slut efter en eftermiddag i kristianstad med snäckan min! Har världens sjukaste mensverk också! Förstår inte hur man kan få så ont i rygg/mage :( Nu sitter jag hemma hos mitt hjärta i hans säng, helt död typ. Dödstrött och ont i huvudet med sen igår, not good. Hoppas jag är riktigt frisk till imon! Nu ska vi sätta igång en film, vet dock inte vad det blir. Men min pojkvän är bra på att välja filmer så jag litar på honom! :} Och med mig till filmen har jag non stop, nougat och marabou! ;D


woop woop




jag älskar min nya bikini! :}



Bikini, h&m 228 :-
Sminkborstar, h&m 79 :-
Klänning med strass, bikbok 299 :-
Jeans, bikbok 199 :-

WOOP WOOP, CATCHING :D


you know we're not the same






+ skinnjacka sjal och lårhöga ;}

you light up my life


Vet ni vad? Jag är lycklig! :)

för jag har många fina, underbaraa vänner, everyone of you
en underbar familj + julia & stoffe ♥
världens bästa pojkvän, jag älskar dig!
och ett underbart "sommarlov" framför mig med massa festivaler
och massa andra roliga event! :}


tuesday morning


Godmorgon! :) Idag skiner solen och det är underbart! Blev förvånad av hur varmt det var ute när jag gick ut ifrån hjärtats hus imorse, frös som tusan när jag var inne så fick en liten chock av värmen utomhus ;} Alldeles strax så ska jag skjusta in A till arbetsförmedlingen. Senare i eftermiddag så blir det kristianstad tillsammans med amanda ;) Underbart väder idag och pengarna sitter inne på kontot så det blir shopping, woop woop! ;}

How to lose a guy in 10 days

Sitter hemma hos hjärtat nu, han har gjort chokladpudding till mig som jag ska mumsa på medans vi kollar på film! Han tycker inte om chokladpudding så han ska äta glass istället. :} Har knaprat ibumetin eller vad det heter för min huvudverk, den är inte och leka med alltså. Helt sjukt hur ont i huvudet jag har. Kan varken sitta eller stå, skönast är det när jag ligger ner och blundar. Därför jag sovit hela dagen idag. Men får hålla mig vaken ettag till.

Vi ska kolla på denna filmen, gammal.
Men så rolig :)


Imorgon ska jag hem tidigt för mamma ska ha bilen, så jag har ingen bil på hela dagen imorgon :(

This sucks


Fryser - Svettas - Huvudet dunkar - På med mer kläder - Svettas - - Klär av mig igen - Mår illa - Ligga ner - Stå upp - Hungrig - Mår illa igen -
GAAAH! Jag blir galen :( Mår inte alls bra idag, kände det redan på festen igårkväll att det var påväg. Och nu är det här, great? Puuh, ska be mamma göra lite varm choklad till mig. Det lindrar i halsen, men jag blir dock varmare än vad jag redan är. Kallsvettas hela tiden, skitjobbigt! Massa gnäll på mig nu tycker jag ;}

Appropå festen igår, Jag följde med amanda till kylinge hem till Benny och cassandra som hade fest. Väldigt trevligt! :} Så härliga folk, vi fick oss endel skratt iallfall ;D Jag och evelina ( amandas syster ) var nyktra igår. Dock inte amanda ;} Hon var lite snurrig påvägen hem sen :D Men vi hade skoj!

Idag har jag kollat på mjällbymatchen, på tv'n här hemma. Vill inte stå på strandvallen och frysa och eftersom att jag inte mår bra så känns det betydligt mycket lyxigare att ligga hemma i soffan med en kopp varm choklad och datorn i knäet ;} Me likeey!

Ikväll hoppas jag att jag kan köra hem till min pojkvän, saknar honom såå ♥ Inte setts sen igår morse, och då var han typ.. död? Ja, han sov som en klubbad gris ;) haha!

mjau


Godmorgon hörrni! :} Sitter i hjärtats säng helt yrvaken och han ligger och snarkar bredvid mig, suck :P Funderar på att packa ihop mina grejer och köra hem, är fruktansvärt hungrig och de har hela huset fullt med folk här, så vill inte upp och rota i kylskåpet ;} Och hemma hos mig ligger lilla Molly och väntar på mig, lilla voffsingen ♥

Vad ska ni göra idag? :D

cute





yesterday's makeup


Haft en underbar morgon med min snäckis :D Mamma hade köpt frallor till oss så det var bara att stiga upp ur sängen och in i köket där frukosten stod serverad. :} Sitter i köket nu, dock ensam. Snäckisen skulle rida ut med maja idag :} Jag ska strax hoppa in i duschen sminket efter igår sitter fortfarande på och håret står på alla håll!

Ikväll ska jag hem till hjärtat. Film och mys as usual ♥


I talk shit just deal with it



Paaardey pic's


Impulsfest för mig och amanda, bestämde oss samma dag. Men det var nice.
Bärjade att göra oss iordning hemma hos mig, sminkade oss och massa skratt blev det :D
Vi käkade makaroner innan vi drog hem till familjen Saukko där det var massvis med folk!
Men det var kul! Längesedan jag var på en "stor" fest. Och ja, det är stor om man jämför med deras lilla hus ;}
Drog sedan vidare till alt.. nu tänkte jag skriva altona igen! HANÖHUS menar jag! :D
Var typ en milslång kö utanför, no joke ;o Men vi trängde oss så det gick väldigt snabbt ;} Höll dock på att
frysa ihjäl eftersom jag var nykter, alkoholen värmer ju enheldel! :}

Väl inne så dansades det kan jag lova :D
Tills någon sofie råkade trampa mig på min fot med sina klackskor, AJ!
Så vi satte oss ettag, sen dansade vi igen ;D
Träffade massa roliga folk :)


Här kommer en bildbomb :D


Min och amandas påskgrogg, min enda dessutom under kvällens gång :}






Maaaat




Johanna, fotograaaf




Smile snäckis ;}




People






Whaaaa :D




Serious talk?




:D












Helluuu


Yääy :D awesome kväll igår, berättar mer snart. Ska släng upp lite bilder också :}

when i grow up




Brunhårig igen dåra.
Nu ska jag till min mormor, idag blir vi bjudna på potatissallad och kassler, skinka och såntdär mumsigt.



Kalas outfit,

Skjorta - h&m
Basiclinne - veromoda
Svarta jeans . veromoda
Skor - "converse"
Smycken - h&m / glitter

i think it's all because of you


Sitter här på mitt rum med färg i huvudet nu. Chokladbrun hette färgen, men antar att det kommer bli aningen mörkare på mig än vad färgresultatet på paketen visade :} Ser dock lite lila ut nu? Hoppas det inte blir det. Lila är snyggt, men inte det jag är ute efter denna gången ;}

Har även letat kläder till ikväll, ser ut som det blir en svart tubtop med lackleggins, awesome. Kommer förmodligen använda mina nya skor också, om jag inte snor ett par av amanda as usual ;} Men det har hon nog inget emot alls! Hon är så snäll min snäckis ♥ Ikväll blir det förfest hemma hos familjen Saukko , kommer bl asnice ;} Därefter bär det av mot hällevik och till hanöhus! Tror det blir en bra kväll ikväll. Nu ska jag leta upp kläder at ha på mig på kalaset. Later

datum


2 april , idag var det 1år sedan jag klarade min uppkörning! :}
Och den 29 april har jag haft mitt körkort i 1år! Sjukt vad tiden går snabbt!

imma be


I waaant

399:- Nelly.com


kalasfredag


Godmorgon! Började min morgon med lite bloggkoll, verkar som om alla sover än eller bara inte hunnit uppdatera? Idag mina vänner är det fredag, långfredagen dessutom :} I eftermiddag ska jag hem till min mormor på kalas och ikväll ryktas det fest? Mm, får se hur det blir med det. Har varken kläder eller dricka så får se ifall det går att lösa, hope so! :} Nu ska jag försöka väcka mitt hjärta, sedan ska jag köra hem för att göra mig iordning till kalaset! Grattis mormor ♥

feelings


Kallsvettas - Illamående - Glad
Tre ord som beskrev min vistelse i Karlshamn idag ganska bra!
Jag älskar känslan jag har innan jag ska pierca mig eller tatuera mig.
Jag är så nervös att jag är på gränsen att spy, samtidigt som jag är superglad och helt uppspelt!
Jag hatar känslan för tillfället, men sedan efter man piercat sig / tatuerat sig så vill jag känna känslan igen.
Beroende?

Någon av er som känner så? Kan ju vara i andra situationer. :}

svullet och rött just nu, men det gjorde inte alls så ont som jag förväntat mig! Kändes ju knappt :)
Väldigt stor skillnad på min första tatuering och denna. Var nervös heeelt i onödan. 

my food


Fy sjutton vad gott det var med tacos! :} (kanske inte ser så gott ut? BUT IT WAS!)
Kommer bli många små uppdateringar ikväll, eftersom jag uppdaterar mellan "internetdragningarna" ;)



1 april 2010


Kom precis på att jag inte blivit lurad idag, inte ens någon som försökt lura mig ;} Men iofs, dagen är inte slut än! Var med Jenny i karlshamn idag, vi skulle köpa en varsin biljett till mig, amanda och emelie till mingel tills ikväll. Men icke, det var minsann slutsålt! Traadigt. Men där sparade jag ju dom pengarna, och det är ju positivt :}

Nu ska jag packa ner mina saker för att sedan bege mig hem till mitt hjärta. Han håller på och gör en massa inställningar med internet och datorerna dom har hemma, så jag kommer förmodligen inte att ha något internet resten av kvällen. Sucks! Så jag kommer få kolla på film istället, men det gör ingenting :} Jag och Jenny åt grillat innan med hennes familj, fy fan vad gott det var! Kött, klyftpotatis, en mycket god sås, vitlökssmör, sallad och ketchup såklart ;} Mmmmh! Hjärtat åt tacos idag, så jag hoppas faktiskt att det finns lite kvar till mig också ;} Men det tror jag dock inte.. Tjingeling ♥

Någon av er som blivit lurade idag? ;D




ooops


tadaaa, kolla vad jag gjort idag :D

SÅ NÖJD!


gul kyckling


Var precis med Jenny i affären, jag köpte hårfärg och kött osv till grillandet ikväll. Fy sjutton vad gott det kommer bli! :} Var ju som sagt förra sommaren jag åt grillat sist, och vädret idag är ju helt underbart! Kunde dock varit lite varmare, vinden är kall! Molly känner också av att sommaren närmar sig, hon är på gräsmattan i ett långt snöre som vi hade förra sommaren på henne. Hon njuter verkligen, just like me :}

bild lånad från google


happyfaace


Hej på er! Idag är jag på ett superbra humör, konstigt hur det kan bli raka motsattsen till igår :} Men det känns bra, för det är inte kul att gå omkring och vara sur, det är tråkigt och dom man umgås med blir bara också sura då. Idag ska jag umgås med Jenny, väldigt längesedan. Vi hade våda parioder där vi umgicks hela tiden, sen umgicks vi inte alls och så höll det på. Men det ska bli kul att umgås med henne idaaaag ;D Lite bus, och så kanske vi ska grilla också. HOPPAS! :D