Disappear for a while

Jag trivs så jävla mycket bättre i långt hår. 
Dags att köpa nytt I guess! ;) Detta är gammalt och utslitet.

Meeen, jag får nöja mig med detta ettag iallafall! 

Snaartsnartsnart kommer snäckan hem till mig! Hon har varit i turkiet i en vecka med en himla massa, saknat henne har jag gjort. Massor! Ska bli skönt att se henne igen, min snäckis.. Dock något brunare :)♥

.. Jaaa, jag har haft tråkigt idag! ..


You hit me if I make a sound

Tjo! Finns ingen tid till att uppdatera här. Jag gör inte så mycket mer än att gå i skolan och på helgerna jobbar jag för det mesta, och så är jag så trött så jag går och lägger mig runt 22-23 på helgen.. Det känns verkligen i huvudet att man går i skolan igen. Men det är kul, jag brinner ju för det här! :)

Igår så spenderade jag min kväll tillsammans med bästis! Först åt vi på restaurang, sedan blev det lite jobb sedan bara massa mys! :) Och senare kom emma och sov med oss. haha :) 

Idag är det morsdag, jag, lillebror och stoffe gav mamms en sodastream! Och ikväll skulle vi nog ut och äta någonstans :) Mys. Läggdags tidigt ikväll iallafall för imorgon är det skola som gäller igen! Klipp heela dagen, I LIKE!

Jag igår.

This is me today -


Färdigutbildag i extensions!

Hela dagen igår och hela dagen idag har vi gått på en extensionutbildning på skolan! :) Igår hade vi både teoretiskt och praktiskt prov och idag hade vi ytterligare två praktiska prov! Så nu är jag färdigutbildad vad det gäller extensions! Kommer även få ett diplom på detta! Ett starkt VG i betyg, känns superbra!
♥ Så är det några av er som vill göra extension så är det bara att hojta till! 
( Extension är alltså hårförlängning! )

- Tape - 500 kr
- Fläta - 500 kr
- Keratinvax - ca 1000 kr, varierar på hur lång tid det tar
- Clips - gratiiis .. 
- Microringar - 500 kr
Har ni inget eget hår så kan jag köpa in det till er genom speciella sidor som jag fått tillgång till! :)


110522

Du, dududududu! ♥


Mhm, solen skiner. Riktigt härligt. 
What to do? De som jag allre helst vill vara med är upptagna med annat. 
Så jag sitter här hemma i min ensamhet. 

Har funderat på en grej.
Varför är det alltid jag som ska höra av mig? Är det alltid jag, eller känns det bara som det?
Jag vet inte jag.. Bläää, känner mig helt ur balans. I need you

gammal bild.

It's friday i'm in love! Sådär ja, då sitt...

imag1633 (MMS)

It's friday i'm in love! Sådär ja, då sitter vi på tåget mot Malmö, till Leep :-) Jag sitter och lyssnar på musik och rebecca roar sig med att spela spel på sin mobil som ni ser på bilden :P. Fredag idag, känns hur underbart som helst!! :-)


Idag för vi flätor! Skoj :)

imag1632 (MMS)

Idag för vi flätor! Skoj :)


Your love

Boy I think about it every night and day
I'm addicted wanna jump inside your love
I wouldn't wanna have it any other way
I'm addicted and I just can't get enough



110512

.Sova, åka till skolan, gå i skolan, åka hem från skolan, äta, duscha, sova, till skolan, gå i skolan, åka hem från skolan, äta, duscha, sova ... Jag vet att jag sa att jag skulle tycka det var skönt att komma in i en rutin igen, men ärligt? Jag hinner inte med nåååågonting annat.. :( Visst, jag äälskar skolan. Skolan är det absolut inget fel på, men jag skulle så väldigt gärna vilja ha mera fritid! Men som detser ut nu så icke! 

Något positivt då. Jag har fått VG på de proven vi haft änsålänge. Dvs 3 st, 2st kemiprov och 1 färgprov. BRA IDA! Jag är nöjd. Det visar ju att jag kan! Klipprov har vi också haft, godkänd så det känns superduper. Happyface! :)

Nuuu ska jag gå och lägga mig, imorgon blir det en kort dag i skolan 9.00 - 13.00 därefter ska jag och några tjejer från klassen till frisörgross och shoppa loss .. ;) haha, nejdå. Ska bara kika lite :) godnatt ♥
Snäckan och jag, bild från helgen :)



-

Isn't it ironic?
We ignore the ones who adore us,
adore the ones who ignore us,
love the ones who hurt us
and hurt the one that loves us..

Moi.


Kopparslingor!


Hårtips!

ASKORBINSYRALÖSNING!

Detta sliter absolut ingenting på håret! Perfekt för er som tvättat håret med vatten ut kopparledningar, då håret blir grönt. ( om du är blond ) Och der beror på kopparsalter och fäster på hårstråna. Den gröna missfärgningen går inte bort med vatten eller schampo och kan inte blekas bort. Med detta askorbinsyralösning, som sköljs över håret tar man bort det gröna.
Hur gör jag?
Två skedar askorbinsyra/ C-vitamin i ett glas ljummet vatten. Finns att köpa på tex. apoteket :) Häll i håret när du tvättar det. Och rubba hårstråna hårt. (nästan massagera bort det gröna) ta inte för mycket i hårbotten.

Håret kan upplevas lite torrt efter behandling.
Detta experimentet gjorde klassen på mig idag - Halva klassen gjorde en askorbinsyralösning på mitt hår!
Jag var svarthårig från början och nu skiftar det i brunt istället. 1-2 gånger till sedan är jag nöjd! :) Därefter blir det en toning eller något liknande och i sommar tänkte jag lägga slingor i det bruna! :)
Elvis envisades om att föna mitt hår som han ville. Och ja, det fick han. Men jag plattade det på ratsen ska ni veta! ;)

Säg hej till jesus?


It was only just a dream ,


you can't touch me now there's no feelings left.


110501

1 maj :)

--

Valborg igår, och det blev verkligen iiinte som jag planerat.. Kvällen började bra iallafall! 
Umgicks med min fina erika iallafall, kärlek till dig min fina ♥ Du är så bra.
Söndag idag. Sista lediga dagen, nu sätts det igång med en låång vecka i skolan igen. Känns bra, jobbigt med tidiga mornar bara! Men det klarar väl jag! :)

Suck.