Pillat lite med designen..

..är inte färdig dock, men det räcker såhär för ikväll!

För nu ska jag köra hem till världens bästa och underbaaraste pojkvän! :) Blir film, godis och mys, like always <3 Finns inga ord som kan beskriva hur lycklig jag är tillsammans med dig, alexander!

så älskad från första stund..

Väggtexter kan vara något utav det finaste jag vet!
Det ska sättas upp på mitt rum såfort det är iordning.. Och i min kommande lägenhet om något/ några år.. :)


Min önskelista!


Bastat!

Imorse var älskling uppe före mig, han väckte mig med frukost på sängen! :) Sen körde vi till lörbykladd där han skulle greja med sitt drag som fastnat i botten.. Sen var det direkt hem och basta! Det var hur skönt som helst verkligen, har inte gjort det på evigheter.. :) Höll på att somna efter det när vi låg och kollade på avsnitt. Var så  varmt och mysigt :)) Nu är jag precis hemkommen ifrån kristianstad. Amanda har köpt en ridjacka, oså åt vi på trendie såklart, mums! :) Köpte även en ny sminkborste och en ögonbrynspenna! :)

LSS får fem av fem toast!

LSS = Luftslottet Som Sprängdes..

Och eftersom jag var sen med bokningen utav min biljett så hamnade jag bredvid en främmande gubbe (40-50 års åldern..) och vid en scen med högt ljud och plötslig rörelse så hoppade jag näsan upp i knät på denna gubbe ! Pinasamt eller vad.. Men iallafall.. Filmen var super!

Nu ska jag krypa ner under täcket med älskling, film och mys. Och med det avslutar jag för ikväll :) Godnatt! ♥


Nu: bio !


Kvällens

♥ Köpte även ett par nitöronhängen idag, på schack matt 99 :-



Vit tunika + lackleggins








Nitarmband





Choklad till jul.

Chokladkalendern köpte jag till mig själv, och en varsin till filip, stoffe och julia med :) Aladdin asken fick jag av stoffe :) Tack!




Söndags shopping!

♥ En vit tunika från schack matt 129 :-



Paljettleggins från marice 199 :-


Älskling's julgran....

Haha, det är fiskedrag som pyntar denna granen :D




Och detta är nemo :)


Step by step's julshow 2009

Igår körde jag, min kusin didrik, amanda och evelina in till bokelundskolans aula och kollade på step by step's julishow.. Jag hade faktiskt högre förhoppningar om danserna, men dom var duktiga. Speciellt de små varnen, guda söta! :)  Jag saknar verkligen att dansa, men jag kommer inte att gå tillbaka till step by step. Det är en sak som är säker iallafall! Dels för att "mina" dansledarna slutade, och de nya dansledarna har bara blivit yngre och yngre..


Update.


Nu: bacon! ;) mumms!

Scones

Igårkväll hemma hos jenny-ann var väl hyffsat :) Kul att träffa lite folk iallafall.. Blev gaanska avis faktiskt, jag ville också festa och dra till harrys 'studio 54' som det var igår. Hoppas att det var som ni förväntat er, och att ni hade riktigt kul! Jag och johanna körde hem och åt tacopaj istället, gottit :)

Imorse blev jag väckt av johanna... Jag hatar att bli väckt!! :( Men det var för att jennie och simon hade gjort frukost till oss, scooones! :) Smaskens!

Du behöver

Receptet är för 4 personer.


♥ 3 dl mjölk
♥ 100 gram smör
♥ 7-8 dl vetemjöl
♥ 4 tsk bakpulver
♥ 1 tsk salt

Gör så här

Blanda mjöl, bakpulver och salt i en bunke.
Skär smöret i bitar och blanda ner det i mjölet. Finfördela smöret med fingrarna till en grynig massa.
Blanda ner mjölken och rör ihop till en deg, men rör inte i onödan utan sluta när du kan kan forma till en deg.
Dela degen i fyra bitar och platta ut till runda kakor, cirka 12-15 centimeter i diameter. Skär två skåror i varje kaka, i ett kors. Nagga kakorna med en gaffel.
Lägg på bakplåtspapper eller smord plåt och grädda i 250 grader i cirka 10 minuter. Servera nygräddade och varma!

Fyllechaffis

Ikväll sitter jag hemma hos johanna, kollar på idol och äter godiis ifrån godishuset i kristianstad.. Var där och åt på trendie innan, tacos ! Sjukt gott, men inte cheddarsåse, uwääk xP När johanna är klar så ska vi köra hem till min underbara vän Jenny-Ann :) Hon har fest, och då gör vi sällskap .. Får se om de är några som behöver skjuts sen :) Och om det är någonannan som behöver skjuts så ring mig så kommer jag.. :)

Så sött :)



Lysande grenar




Fransk manikyr







Pepparkaksdeg

Nu har jag precis ätit :) Stoffe kom hit med kyckling och potatissallad, det var superduper gotti gott! Caroline var ju här innan också, vi satt och pratade om allt möjligt. Sen blev vi sugna på pepparkaksdeg och skumtomtar.. Så vi körde till extra, och köpte pepparkaksdeg! :) Gottit, men jag fick ajaj i magen.. haha!

Alldeles strax så ska jag byta om, för jag ska vara i bromölla 17.30 och fixa naglarna :) Slänger upp före och efter bild sen när jag har kommit hem. Och då blr det mammas pojkar med jullan :) Men först ska jag kolla runt lite i bloggar jag läser.. kisses ♥

New moon

"I'll change you my self, on one condition..."
"Anything, then it will be forever."
"Bella..."


AHHH, jag MÅSTE se den IGEN!!


Julkalendern 1995

Detta är min favorit julkalender. Jul i Kapernaum heter den, och den gick år 1995. Jag har frågat hur många som helst av mina vänner.. Men det är ingen som kommer ihåg denna.. Jo, sanna nilsson och christopher ekenberg :P Men de är de enda utav de jag frågat.. Jag minns inte precis vad som händer i avsnitten, men jag vet att det handlar om en brunn, en grotta, en stjärna och ett.. troll tror jag :) Jag älskade verkligen denna. Jag satt bänkad framför tv'n varenda morgon och kollade på detta innan jag åkte till min dagmamma / eller på dagis!

Kommer ni ihåg denna julkalendern? :)

Trailern.

 

Första avsnittet.


Hos mig just nu


Dålig morgon.

Godmorgon.. Sitter här och är lagom irriterad.. På min arm! :( Det gör så oooont! Jag kunde inte somna igårkväll, och när jag tillslut lyckas hade jag glömt stänga av högtalarna på datorn och jag hade blivit online på msn, då skickas det sånt äckligt virus!! :( Så jag vaknar av msn ljudet! När jag sedan lyckas somna om får jag sms av cissi, där jag ska göra naglarna.. Om jag kan komma ikväll klockan 17.30 istället... Sen Har jag inte kunnat sova :( Det går inte sova på samma sida en helnatt. Och jag måste sova på vänster sida! Men det gör inte pågrund av att jag har så ont i armen efter vaccinet... :( Herregud, när ska det gå över? :S

Längre upp än såhär kan jag inte ta upp min arm. It hurts, really bad :(


Dags att sova

Neeej, nu ska jag ta en snabb dusch och sen ska jag sova.. Ska försöka sova till tolv imorgon, lyckas aldrig med det när jag sover hemma.. Vet dock inte varför? Klockan 13.00 ska jag vara i bromölla och fixa naglarna, kommer bli nice! :) Därefter hämtar Caroline mig, så ska vi umgås :)) Var hur längesedan som helst jag var med henne, så det kommer bli hur bra som helst tror jag! Nej, sängen lockar nåt fruktansvärt! :P Kisses ♥


MITT HÅR?!























Jag vill ha antingen hårfärg nummer 4 eller 5 ! :( och ja, lång också!!

Svackor . .

Bloggen är på topp igen, eller vad man ska kalla det..? Läsarantalet har ökat, har varlit lite svackor här och där som ni ser.. Men jag ska försöka uppdatera oftare och skriva om mer intressanta saker :) Det kanske är något ni vill att jag ska skriva om? Berätta gärna det isåfall! :)


K N Ä C K

Det julgodiset som jag tycker är godast är knäck! :) Den där ischokladen är inget för mig.. Den är faktiskt rysligt äcklig.. :S Nåja, här får ni ett knäckrecept av mig :)

ca 100 stycken!

Ingredienser:


♥ 2 dl strösocker
♥ 2 dl ljus sirap
♥ 2 dl vispgrädde
♥ 1 dl hackad mandel eller hasselnötter

Gör så här:


Blanda socker, sirap och vispgrädde i en tjockbottnad kastrull (så att det inte bränner fast).

Låt koka upp, rör lite då och då. Sänk värmen när det börjat koka, men sänk inte mer än att det fortsätter koka. Låt koka ca 20-45 minuter till smeten blivit seg. Tiden beror på hur vid kastrull du har. Ju vidare kastrull desto snabbare går det.

För att se när knäcken är klar gör man "kulprovet". Det innebär att man tar en liten klick av smeten i ett glas kallt vatten och se om du lätt kan forma smeten till en kula. Då är det klart! Låt annars koka ytterligare och gör om testet.

När kulprovet har fått godkänt så rör man i den hackade mandeln eller nötterna.

Fördela smeten i små knäckformar. Låt stelna.

Förvara i burk med smörpapper mellan lagren.

I påsarna fanns..

En brun tunika från h&m 150 :-




En brun/vit skjorta från h&m 250 :-




En svart väska från accent 299 :-




En svart plånbok från accent 150 :-




Blev ju det viktigaste som inhandlades :) Plus tröjorna då, det behövs både påfyllning och utrensning av min garderob. Hjälp sökes, haha ;) Köpte även ett nytt puder och en ny tungpiercing som ser ut som en discokula :))) iihh !

Aj aj aj

Jag har ont i min arm! :( Var så glad igår att jag inte hade ont, sen fick jag jätteont precis innan jag somnade.. Så klockan 19.30 gick jag och la mig, och jag somnade bums! :o Jag var verkligen jättetrött. Idag vaknade jag klockan 13.00 Och hade forfarande ont i armen, men inte alls lika mycket och det var ju braa :)


Nog pratat om min ömma arm. haha :) Nu ska jag in till kristianstad med emelie.. Så trevligt så :) Ska se om jag hittar något, väska och plånbok är det absolut viktigaste! Men jag kommer köpa en massa annat, om jag känner mig själv rätt! haha! Uppdaterar när jag kommer hem igen. Kisses ♥

Sweet!

Herregud vilken kö det var för att ta det där förbannade vaccinet! Men det gick snabbt, trost så många människor så gick det kanske 15 minuter en kvart att komma till vaccenerings-rummet.. Var ett stort rum med fyra personer på varje sida, så fick man gå in och sätta sig bredvid den sjuksköterska som var ledig. Så det gick undan.. Och ont gjorde det inte heller, har inte ont eller något sånt alls nu heller! :) Jag och amanda körde inom schack matt också, köpte mig ett jättesött diadem med en rosett med nitar på! How cute? :)


Vaccinations-dag!

Godmorgon sötnosar :) Har precis vaknat, ska äta frukost nu sen ska jag göra mig iordning för jag och amanda ska in till vårdcentralen och ta sprutan om någon timme eller två :) Hihi, är inte alls nervös inför vaccinet, men ont tror jag det kommer att göra. Jag tycker inte om sprutor, men inget slår tanläkar-sprutor! Jag HATAR tandläkaren, och det gör så förbaskat ont att ta sprutor i munnen! :( Usch usch usch! Nej nu får jag fixa iordning lite frukost, och jag ska hinna ut och gå med Molly också! :)) kisses ♥

Nattamat.

Jag var hungrig, och amanda frestade mig med ris och tomatsoppa. Så jag tog min lilla pärla och körde in till sölvesborg för att äta nattamat och kolla på en film :) Dag-Otto Speciel :D Rolig, och nu har vi nog förlängt våra liv några år ;) Haha ja jissus! Min egna lilla Dag-Otto bevbäae (brevbärare) hihi! ;)

Men nu mina kära läsare så ska jag hoppa i säng. Alldeles ensam denhär gången, vill ha min älskling här ju! ♥ Men jag får vänta tills imorgon. Och appråpå imorgon, så ska ju jag vaccinera mig mot svininfluensan! Tror jag att sprutan kommer göra ont? JA! Tror jag att jag kommer få feber? JA! Tror jag att jag kommer få ont i armen? JA! :(


Vaccination

Ja, för imorgon ska jag vaccinera mig. Nöff!


Just nu

Min kära vän emelie är här hos mig idag :) Vi sitter i köket med en varsin dator och pratar om lite allt möjligt, alldeles strax så ska vi köra in till sölvesborg, jag ska se ifall jag hittar något där inne. Och så ska jag byta mammas leggins, som var för stora. Det är så bra att mamma har mig, uhh :)

Var och köpte mig en smyckeshållare innan, jag är nöjd! :)



Mina presenter


Presentkort på nagelförlängning, LdB's peeling! ♥

Massa pengar! :D Badset, klocka! ♥




Och så fick jag en helt underbar present utav världens bästa bästis, johanna!
Det är en friend- tavla som ska hänga precis vid min säng! :) ily ♥


Torsdag - Söndag ( Min dag! )


Torsdag: nattbio med bästa johanna och hennes lillasyster! NEW MOON! Det finns inte ord som kan beskriva hur fruktansvärt bra den var!! :D Helt galet, den ska ses flera gånger. Och om och om och om igen dessutom ;) Precis som med den första, twilight. Den har setts många gånger, älskar dom! När bion var slut, så körde vi hem till johanna, sen sov jag där :)

Fredag: Vaknade upp hos johanna, Sedan var det direkt hem och göra sig iordning för kvällen! :) Då det skulle festas på hanöhus! Det var ganska mycket folk, och jag och amanda hade sjukt jävla roligt! haha! Hoppas de ordnar det fler gånger, dock billigare.... inte värt 130 spänn precis.. :) Spenderade natten hemma hos amanda!

Lördag: Vaknade upp hemma hos amanda 15.30! Det var skönt må jag säga :) Åt frukost, sen hem och duschade och gjorde mig iorning, sen körde jag hem till min älskling, alexander! ♥ Film, och massa mys. Looove it! Loove him! :) <3

Söndag: Idag är det ingen vanlig dag, för det är MIN födelsedag! Hurra, hurra, hurra! :D
Jaa, för idag fyller jag hela 19 år, ett år tills man äntligen kan handla själv på systemet ;) Haha! Det känns bra, känner mig dock lite febrig idag :( Mamma sa att det var åldern, ha ha mamma ;) Nej men allvarligt.. Jag har lite ont i huvudet, mår lite illa pga att huvudet är så tungt.. Och halsen har jag ont i.. Plus att mina ögon är "varma".. För när jag är sjuk så är mina ögon jättevarma när jag blundar, och de vattnas hela tiden. Så det ser ut som om jag har gråtit.. Men nu ska jag inte hänga läpp för det, det är ju trots att min dag :)

Nu ska jag göra mig iordning. Kommer strax lite folk.. :) Förresten så fick jag ju klockan av mamma idag, och pengar! :) Bilden på mig här nedanför, är tagen för exakt ett år sedan, på min 18-årsdag! :) Men ett mummsigt geléhallon i munnen, hihi :)


Tidsfördriv.

Och dessutom är det jävligt kul! :)


Tick tack, tick tack..

Var i kristianstad idag med amanda :) Hon shoppade lite käder och ett par skor, mycket fina inköp gjorde du amandis! :) &så lånade jag pengar av amanda och köpte mig en klocka, inne på glitter! :) Mamma sa dock när jag  kom hem att det blir min födelsedags present, och lite pengar! Mycket bra! :)

( klockan på bilden är från ur och penn och är utav ett annat märke. Annars ser den exakt likadan ut! )


TONIGHT....

Tonight it is !!!!! :D


JAG KAN INTE FATTA DET?!

Jag kan verkligen inte det, kan ni? Nu är det bara eeeen dag kvar tills världspremiären av new moon! Och jag ska sitta bänkad i biosalongen och gaaah, jag kommer inte vara kontaktbar! Så länge som alla väntat för att få se denna filmen, och guuud jag ryser i hela kroppen när jag tänker på hur fruktansväärt bra den kommer att vara!! :D I'm sooo happy! iiiih!



(bild lånad från google)

ÄLSKLING ♥

Nu kör jag hem till min kärlek, min andra halva, min pojkvän! Mysmysmys, saknat honom!!!! ♥


Inköpt!




♥ Bokstäver "Carpe Diem" från Ylvas 100 :-




♥ Nitarmband från lindex 70 :-

Provade en supersnygg tröja inne på vero moda också, men fy attan vad ful den var på !
&så blev det ju sjääälvklart mcdonalds också ;)

Give me, please!



Look of today



peace tröja, h&m
jeansleggins, schackmatt
uggs, sko.

Smart pappa, verkligen!

Mamma ringde mig nyss! Jag måste köra till pappas jobb i karlshamn och lämna hans dator till honom.. Som han tydligen glömde här hemma imorse.. Smart pappa, verkligen! Men vad gör man inte för lilla pappsen? :) Ska fjäska liite för mamma med ;) Måste köpa en ny plånbok! Och lite småttochgott, om man hittar det och pengarna räcker! :) Amanda ska såklart följa med mig. Så nu får jag göra mig iordning! Ciaao

Godmorgon läsare!

Vaknade upp hemma hos johanna för exakt en timme sedan, guuud vad jobbigt det var att stiga upp så tidigt ( klockan 10.00 för mig är väldigt tidigt! ) Nu sitter jag hemma och äter kräm. Mums :) Förresten. Minns ni denna reklamen? :)



Jag har dock för mig att det var en unge som bokstaverade ekströms? Eller? :)

Girltaaalk ♥


Förresten..


..så kan vissa nuvarande furulundselever ta och hålla käften!!
skitsnack! mer än så säger inte jag!!



Blöt måndag..


Min dag idag har bestått utav frukost hemma hos momoo och mofaa, bästa! Sedan bara legat framför tv'n heeela dagen! Sån slöis jag är ;) Och nu ikväll har jag varit i valjeviken! Har badat med min älskade kusin Didrik, sötungen! :) Nu kom jag precis ut ur duschen, så nu blir det datorn, godis och såklart.. TWILIGHT! <3

Hoppas ni andra haft en bra dag, och har en bra kväll framför er. För det har jag! Kisses ♥

Robert Pattinson & Kirsten Stewart ♥


Forever and ever




Torsdag till söndag.....


Nu mina vänner, är jag äntligen tillbaka igen! Har haft fullt upp i några dagar nu, och det har varit underbara dagar!

:) I torsdags efter begravningen så var jag med alexander, kollade på film hela kvällen.. Därav ingen uppdatering, eftersom jag somnade så snabbt :) Beställde även biljetter till new moon premiären! :)

fredagen så var jag med johanna, vi körde til karlshamn för att uträtta ett litet ärende, som aldrig blev av ändå! Därefter så åkte jag hem till amanda, där malin befann sig :) Jag duschade och gj
orde mig iordning medans amanda och malin gjorde maten, tacos!!! ♥ Efter maten, så blev det bannemig fest! Blev liite mycket där mot slutet, men jag hade kul och det hade nog de andra åt mig också :D Haha! Natten avslutades först hos amanda, tills jag ångrade mig och tog sovet hemma hos johanna! Somnade buuums! :))

Lördagen
började med ett dunkande huvud och en väldigt öm hals! Och min röst, ja den fanns inte helt enkelt. Ha! :P Inte den bästa morgonen precis.. Jag och johanna låg i sängen heeela dagen! Tills vi fick för att att vi ville rida :) Så vi sms'ade amanda och vips, var vi nere i stallet :) Det var kallt, men mysigt :) Tills johanna förstörde stämningen med ett antal nysningar!

"Atschooo! ojdå.. hehe aaatschooooo! Oj, haha jag var visst lite nysig idag! ATSCHO!.. :S"

Jaa, vi alla tre konstaterade snabbt att johanna var allergisk mot hästar! Nysning efter nysning, näsan rann, ögonen rann, och halsen kliade på henne så hon lät som en katt som skulle harkla upp en hårboll! Efter ettag kunde inte johanna se längre. Då ögonen svullnat upp på henne! Haha, ja herregud säger jag bara! Det var en oförglömlig ridtur ;) Men johanna vågade sig upp på hästen iallafall, wheey! ;)

På kvällen (fortfarande lördagen) bestämde vi oss för att mysa till det lite, så vi badade här hemma i vårat badkar! Massa skum, tända ljus, kex och pärondryck! :) Även datorn fick göra oss sällskap, musik var ju ett måste! Det var verkligen mysigt imellanåt. Men gid vilka skrattattacker! HAHA! :D Sen körde vi hem till johannas storebror, kollade på full frys och bara pratade :) Sen blev det lasses, sjukt gott med strips! :D Sen körde vi hem och sooov!

Söndag! Nu sitter jag hemma, och ska alldeles strax hoppa in i duschen! Idag händer det ingenting, bara slappa här hemma. :) Jag hoppas att min kväll kan spenderas tillsammans med älsklingen! ♥

Här fick ni verkligen hela m in helg! Haha, kände för att skriva ett långt inlägg så jag fick dela med mig om min helg, för den har varit toppen! Och johanna, du är bäst!






Myskväll med johanna , wahaa :D


Idag är det..


..fredagen den 13, några av er läsare som redan haft otur idag? I have !

Vi pyser till Karlshamn en snabbis, igen!



YES!!


Ska ses med bästis och hennes lillasyster ♥


Lady gaga's musikvideo


Denna videon har sina coola stunder, men visst är den.. blarrig? Typ jobbig på något sätt?


Sonja Mattisson ♥


Begravningen var verkligen jättefin. Massa blommor, och massa folk. Vi som var de anhöriga var 35 stycken, och det är bara de närmsta :o Och det är den lilla släktsidan! På pappas sida är vi flera :) Och det känns bra att ha så stor släkt! :)  Efter begravningen var vi i församlingshemmet och åt och fikade lite. Sedan begav vi oss hem igen. Tog tyvärr inga bilder, för jag glömde kameran :/ Dumma jag..

Jag är glad för de studer jag fick dela med dig gammelmormor, Sonja Mattisson ♥

Questions about me

lovar du att vara ärlig? ja
du heter: Ida
smeknamn:n none
låt just nu: hero of war - rise against
beroende av: dator mobil
favoritkaraktär i bok: none
vem behöver du mest just nu? älskling, saknar honom ♥
vad tror folk om dig? You tell me?
stämmer det? -
vad får du oftast komplimanger för? my ass, haha!
vad säger du för att imponera på någon? inget.
hur imponerar man på dig? just be your self :)
brukar du skratta för dig själv? ohoo yes, ha ha..
vad står det i ditt senast inkomna SMS? har inga sms
vilken är din favoritmåltid? tacoooos :D
vart bor du? mjällby, negerbyyyyyyyn
trivs du där? ja, faktiskt!
äger du några converse? ja
festar du mycket? till och från
sprit, cider, vin eller öl? det som finns, typ. helst cideer
brukar du bli för full? inte ofta :)
är du allergisk mot något? nej
har du haft sex idag? nej :(
nästa mål i ditt liv? gå frisörlinjen!!!
hur svarar du i telefonen? Om jag inte vet vem det är "Hej de är Ida." annars "haaj!" :D
vem ringde du senast? johannaaaaa
vad sa den du senast pratade med i telefonen? att hon hade ont i rumpaaan , uiui
antal timmar sömn inatt? 9
sov du ensam? ja :(
tycker du om din pappa? självklart!!!!
brukar du komma i tid? nee
när mår du bra? När jag är med mina nära och kära :))
när blev du fotad senast? minns inte
hur känner du dig idag? trött.
vanligaste färg på dina kläder? svart
vad tycker du om fötter? inget speciellt
är du smart? kan jag väl inte påstå
är du aktiv i skolan? går inte i skolan
vad saknar du? money
hade du en bra kväll igår? jadå
favorit dryck på morgonen? o'boy
när brukar du gå och lägga dig? när jag är trött
är du blyg?
sysslar du med någon idrott? nepp
vill du hellre ha mail eller brev? brev :D alltid lika kul
tror du på kärlek vid första ögonkastet? ja, för det var så jag blev kär! ♥
hur mycket krävs det för att du ska bli full? mycket :(
har du spytt offentligt? jaa
vad skulle du göra om du vore en tjej/kille för en dag? haha vad tror du?
är du nöjd med ditt liv? ibland, ibland inte
om inte, vad vill du ändra på? olika
kategoriserar du dig själv i någon speciell stil? Nej
är du bortskämd? nej
vad gör du imorgon? myser med älskling, och festarrr

Blev väckt av en förvirrande pojkvän som ringde innan..


"vad heter det när man kommer in i puberteten när rösten blir konstig på killar??"

(det blir tyst.. för jag tänker efter, nyvaken som jag är.)
"eh.. erhm, målbrottet...?"
"jaaaha, tack!"

klick.

? ? ?

Sad day


Idag klockan 13.00 i sölvesborgs kyrka är det dags att begrava min och filip's gammelmormor, min mamma's mormor, min mormor's mamma ♥ Tycker så synd om mormor, hon är såå ledsen. :( Hon vill bara att detta ska vara över nu, med begravningen och allt.. Men jag ska vara där, och filip ska vara där som stöd för mamma och mormor. ♥ Det saknas 10 stycken !


Farfar, jag tänker fortfarande på dig varje dag! ♥



Ett år av kärlek ♥


11/11-o8 / 11/11-o9


Igår var det ett år sedan min lillebror blev tillsammans med julia, underbara julia! :) Så de fick en jättefin ett års present utav stoffe! :) Så jag och stoffe satt och klippte och klistrade här hemma i köket igårkväll :) Jag tycker det blev mycket fint! :) Grattis än en gång lillskit och julia! :D

( Jag älskar att vara din storasyster, lillebror! ♥ Och jag älskar att vi har julia i vår familj! )









Efterlängtade sömn


Yes, dags att sova igen.. Har längtat efter det sen jag vaknade ieftermiddags..
I ♥ sleep :) goodnight kisses ♥

Bling my shoes


Tufft band att fästa runt stövelskaftet. Av äkta skinn med öppningsbar dragkedja eller med silverfärgade metallnitar. Fästes och regleras med kardborreknäppning.. :)
De finns här!



Mina sista dagar tillsammans med Bf3b = Oförglömliga ♥


Var de bästa dagarna i hela mitt liv :) Kommer alltid att minnas de sista dagarna tillsammans med Bf3b. ( studentveckan. ) Vi hade våra dåliga stunder också, men fy fan vad jag trivdes i den klassen! Gick inte en enda dag utan att vi alla hade något att skratta åt, för det mesta var det Christoffers och Sannas förtjänst! :) ♥ Våra klassråd, gud vilken kaos! x) Men det var kul! Iallafall nu när man tänker tillbaka på det, för just för tillfället så ville man bara strypa varandra!!! Ja, herregud...

Jag är så glad -


♥ för att jag kom er så nära!
♥ för att jag fick nya vänner, som jag älskar!
♥ över de tre åren jag fick dela med er!
♥ över att ni kom hem till mig på studenten, innan hanöhus!
♥ för att jag fått lära känna er, allihopa!!

Bf3b, jag glömmer er aldrig. / er redhead ;)



As we go on, we remember all the times we had together
And as our lives change, come whatever
We will still be friends forever!

 

 


Flashback ♥






































Min morgon..


..kunde ju inte ha börjat bättre :) Alexander vaknade före mig för en gångs skull.. Och när jag väl vaknat 12.30, så fick jag frukost på sängen utav honom :D Tack bästaste duu, ily ♥

Nu sitter jag hemma och väntar på att mamma ska komma hem, måste få lite mat i magen :) Molly är här också, och hon busar förfullt! Hon har fått spelet idag igen.. Ja herregud, ni ska se henne! haha :) Nu ska jag ringa lite samtal och knarka alvedoner.. Min huvud håller på att sprängas! ;( Och hur kvällen blir.. Ja, det återstår och se!


Me don't like


Kan ni inte bara låta det vara som det är?! suck....


Ögon som glimmar


Idag kom amanda hem till mig och hade både hudvårdsvisning och sminkvisning :) Jag är dock gaanska så trött på hudvården nu :P Har varit på det tre gånger och nu använder jag det själv.. Bra grejer iallafall! :) Eftersom det var jag som var värdinna idag så fick jag en sminkborste av amanda som en värdinnegåva, bästa! :D  Har önskat mig en liten "sminkbag" med massa borstar utav mamma när jag fyller år och ett löst foundation puder av amamda's mamma! :) Allt från mary kay såklart.. Gör allt för att amanda ska lyckas med detta, plus att det verkligen ÄR BRA produkter också.. :) Så om ni inte testat mary kay inna, så gör det! Det är superbra! :) Jag, Johanna och Sara var det som amanda hade en klass för idag, och gud så fina vi blev, speciellt johanna! Men det var pga att det är så ovant att se henne så sminkad! ♥


sniffsniff



sniff..



sniffsniff......



sniffff.... Luktar det gott molly?



jag var varm om fötterna iallfall, uggs <3



&så kissar vi tillslut :)

dagens "what to do"


• äta frukost

• lägga upp dagens outfit

• ut och gå med molly

• lägga upp bilder från promenaden

• städa mitt rum

• ta fram kläder till begravningen <3

• ha ett sminkparty här hemma

• lägga in bilder från sminkpartyt

• äta mat med familjen

• duscha

• lägga upp kvällens outfit

• köra hem till älskling

• kolla på plastikkirurgerna

• film/mys/sova med älskling ♥

we're installing your programs...


blablabla... satt med detta skitet i över en timme igår, det gick inte att installera. Nu kom skiten upp igen, tror ni det gick?? NEJ!! Fick starta om datorn 3 gånger sen gick det.. Jag kom inte i på msn undertiden heller, blev g a l e n !

Nej, nu ska jag sova. I min egen säng? Flera veckor sedan sist.. kisses ♥

ny design igen


denna designen kommer jag att behålla ettag, header's kommer jag dock byta ut lite när som.. Har inga nya bilder på mig, eftersom jag inte äger en kamera... :( Men såfort jag hittat en bild jag är nöjd med, och en heder så kommer den ploppa upp här :)

Idag, har min dag bestått utav en snabbvisit i karlshamn med bästa johanna, hennes bästa lillasyster, oså simon :) bästa simon också? ;P Johanna och simon skullr uträtta ett varsitt ärende, men det var tydligen stäng på båda håll?! Såå typiskt.! Men det kommer flera dagar så johanna, du behöver inte känna dig lättad! ;) lalalalalaaa.
Sitter förtillfället hemma hos alexander, man han sover? Kul, nej inte så värst..... Så jag sitter här med min laptop och försöker underhålla mig själv bäst jag kan :) Blir väl någon film när och om han ens vaknar, sen ska jag hem igen. Papi ska ha bilen imorgon och jag ska ha sminkparty hemma så jag får städa hela morgonen, puh :)
sa förut att jag alltid skulle städa på fredagarna, men det höll inte så värst länge.. Man kanske skulle testa igen? :)

städar ni någon speciell dag eller så?
kisses ♥

Dagens


mobilkoll

har du mer än 20 st sms i inkorgen? nej
vad står det i ditt tredje? Jo sen:) Filip ska träna nu:):)
och vem var det ifrån? stoffe
smsar ni ofta? ja
vad står det i ditt 18:e sms? --
och det var ifrån: --
är han/hon farlig? -
hur farlig? --
om du kollar igenom hela din inkorg, vilka har skrivit till dig då? stoffe :)
smsar du ofta? ja, deeeet gör jag!
hur många sms har du skickat? 403 st, sen iförgår ;o
vem ringde du senast? mamma
vem ringde dej senast? älskling
det är ditt senaste missade samtal? nettan
vem är snyggast på din kontaktlista? johanna, ih
gå in på dina bilder, vad är de första du ser? bilder på älskling
hur många bilder har du? 30 typ. på baby <3
vilken är din favoritbild? en svartvit när jag och älskling pussas :*
kan du beskriva din mobil samt berätta vad det är för mobil: svart och silver, samsung touchwiz <3

Karlshamns visit




Shit-talk night

Nu förflyttar jag mig hem till johanna och spenderar resten av kvällen + natten där :)


Daddy's day

Idag är det pappornas dag, det firades med att hela familjen åkte hem till morfar, där hans barn och barnbarn fikade :) Allt möjligt gott fanns det.. Nu sitter jag hemma, är hungrig och skikt sugen på fläskfilé :o Hoppas mamma och pappa vill äta någonstans.. Muuums :)

papi


Klackar av nitar - hittas på h&m


Bad-hair-day!

Sitter här och kollar igenom massa bilder på mig. Gamla, nya, festliga & galna bilder .. Och först nu insåg jag hur mycket jag saknar mitt långa hår.. Eller mitt och mitt, min hårförlängning :( Man kunde göra så mycket mera med håret, lockigt, rakt, uppsatt, fläta... Nu kan jag bara ha en och samma frisyr hela tiden. Och det är skittråkigt! Samma frisyr när jag vaknar, när jag gör mig iordning, när jag ska på fest och när jag går och lägger mig. ååh :( Nu är håret alldeles för kort i nacken med för att förlänga.. Är det någon som vet vad jag kan göra för frisyr till fest med mitt korta hår? Har funderat på att sätta hårförlängning på ena sidan. Det kan dock bli nice, lite rockigt, lite olikt mig, men snyggt! I think.. :)


Alot of love

Jag kikade in på ginatricot.se och hittade dessa godbitar, m u m s !
Så det är ju bra att jag fyller år snart, så nu vet jag vad man ska lägga pengarna på ;)



Sanning eller konsekvens

Igår beslutade jag och amanda oss för att festa till det lite. Och lyckat blev det allt :) Började med förfest hemma hos henne, bara hon och jag. Och det var sjukt kul faktiskt! Satt och spelade sanning och konsekvens, fast vi gjorde bara sanningarna :) Inte så kul iomed att vi känner varandra så bra och vet allt om varandra.. haha! Men kul hade vi, ända fram tills vi kom till altona, och där var det ju såklart samma folk som alltid, och ungefär 15 pers på dansgolvet ;) greeat. Men vi shakade av oss lite ändåså, efterlängtat! :) Oså klockan två åkte vi hem till amanda igen, och åt hoppihopp mackor som amanda säger.. (rostade mackor) sjukt gott! Och till frukost klockan 14.30 böev det kebabtallrik och pizza :D momms!

Hann inte ta en bild på oss, men det finns två på mig i inlägget under här! :)

Partybus.


Rida ut med hästarna

Precis ätit en god frukost med amanda, Rostade mackor och äppeljuice.. Det satt fint i kistan må ni tro, ha! :P Alldeles strax så ska vi ner till hästarna och rida ut en runda :) Har tyvärr bara mobilen med mig så det kommer bli lite halvkassa bilder, men det får ni stå ut med.. Min eftermiddag slutar tillsammans med alexander, och så börjar även min kväll :) Så hoppas ni får en bra eftermiddag, kisses ♥

Awesoome


Metaltown - o9 ♥


































Dille på guitar hero

Sitter hemma hos amanda nu, vi har krängt hemmagjord pizza och kollat på greys anatomy och även på fråga olle dokumentären.. Jag förstår inte varför man ska misshandla en kille bara för att han är bög? Och att hans lärare på skolan där han gick sa till honom att han fick skylla sig själv att han var så mobbad, för att han hade berättat att han var bög?? Aaah jag blir så arg!! Och ledsen! :( Nåja, nog om det.....

För ettag sedan så fick vi för oss att spela guitar hero :) Minns när jag var helt galen i det för ettag sedan. Satt på mitt rum, alexanders rum OCH filips rum och spelade.. Vart jag än vad så skulle jag spela guitar hero. I början hade inte alexander det så då tog jag med det hem till honom så jag kunde fortsätta spela där :) Och det tyckte han om minsann! ;) Åh, nu är det min tur och spela :D Vi hörs när jag kommer hem! kisses ♥


Höstmys med amanda

Nu ska jag åka hem till amanda för att göra pizza och äta pizzan sen kolla på film :) Kommer bli superduper mys. Och jag är på ett hejdundrandes humör, bra då alltså! :)

min vän amanda på bild :*


FAIL FAIL FAIL

Nej, designen ska inte se ut såhär!
inget vill som jag vill . .

Bloggtorka.

Har absolut ingenting att skriva om. Har inte haft det på några dagar.. Ska fundera ut en ny design till bloggen nu. Kanske kommer på något att skriva om då :) Ska även lägga till kategorier och tabort några.. Ska bli en liten förändring här helt enkelt.. :) Så hoppas jag att det kanske kommer flera läsare.. :)

Dagens

Frukost: Ingenting
Dagens Outfit: samma som igååår
Humör: trött
Gjort: sovit, suttit vid datorn och hämtat molly
Planer: strax äta mat, sedan publicera kvällens outfit
Lunch: inget ännu
Läser: bloggar
Bästa: molly! :)
Middag: fiskpinnar och potatis
Barn: älskling ;) ha ha
der: kallt, brrr
TV-program: arkiv X
Tänkvärda: What comes around goes around
Kom-i-håg: vara snäll, hehee

Berg och dalbana

Sitter hemma hos alexander nu, skiftar mellan datorn och tv'n. Datorn är dock mer intressant just nu ;) Kollar igenom lite gamla bilder osv :) Funderar även på att tabort min bilddagbok. Men då kan jag inte se alla som lägger upp bilder och de tycker jag är kul att se :) Kanske ska starta en ny blogg med.. Känner att jag vill ha något nytt.. En ny start på något, och en ny blogg vore ju toppen? Men ändåså kul att se tillbaka på alla gamla inlägg jag har här. Så den idén skippar jag nog! Och min statistik är som en berg och dalbana, jag vill komma högt här så fortsätt läs är ni gulliga :


Look of today


Är du trött på din laptop?

Körde in till kristianstad idag med johanna, jag skulle köpa en grej till datorn och johanna skulle köpa en halsduk.. Fanns inte den jag ville ha, men den var vit iallafall och det var något liknande jag var ute efter så jag tog den :) Vit med hängande hjärtan :) Dock var den förliten, men detgjorde inget.. Fick bli en svart ram runt :)) Ska köpa en annan såfort jag har pengar.. Eller en ny laptop :) Har inte bestämt mig !




Resultat från igår

Naglarna jag gjorde på johanna


Ta åt dig

Nu ska jag köra hem till johanna, och där ska jag göra naglar på henne :) Det kommer bli asnice! Slänger kanske upp bild på det senare.. Har ingenting mer och skriva nu. Men är det något så finns jagmobilen heela kvällen! :) kisses :*

Outfit



Kyrkan

Blev ingen solning idag, erbjudandet var inte kvar och jag betalar inte 60 kronor för att sola i 20 minuter när jag kan sola i 30 minuter för 25 kronor hos min granne! :) Nu ska jag sminka mig och välja kläder.. Ska till kyrkan 18.00 för att lyssna när dom läser upp gammelmormor's namn ♥ Därefter blir det myskväll med johanna och jennie!

Solning på G

Nyvaken. Nu kör jag in till sölvesborg och solar med världens bästa amanda! :)