You make me feel like i'm the only girl in the world


Jag gråter bara i regnet ..


Kapat!

Min finaste vän sanna klippte en lång page på mig igår.. Känns helt okej änsålänge. Nu ska bara färgen ändras också, och kaanske något kortare också.. Men det återstår och se!
Tack sanna! ♥

Jag är kär!! <3

img_6263 (MMS)

Jag är kär!! <3


Befinner mig just nu i Norrköping tillsamm...

img_6018 (MMS)

Befinner mig just nu i Norrköping tillsammans med mitt hjärta :)


Salongsdags! :)

img_0104 (MMS)

Salongsdags! :)


Me ,


Kristianstad och biopopcorn ;)

img_6020 (MMS)

Kristianstad och biopopcorn ;)


Något mörkare iallafall .. :)

img_0768 (MMS)

Något mörkare iallafall .. :)


Tredje dagen i skolan idag. Ja, tredje dag...

img_1525 (MMS)

Tredje dagen i skolan idag. Ja, tredje dagen efter sommarlovet alltså! :) igår var vi i salongen, jag och Christina jobbade tillsammans på Bella i oktober-klassen, först en ljusarefärgning på hennes utväxt och sedan färgade vi hela håret i en varm brun färg. Snyggt! :)    Idag så jobbar vi på dockor på färgläran. Low lights, mörka slingor istället för ljusa! Slänger upp bild på slutresultatet sen :)


Nu sitter jag på tåget påväg hem från malm...

img_5137 (MMS)

Nu sitter jag på tåget påväg hem från malmö! Första dagen i skolan efter sommaruppehållet och vi börjar med egenvård, utväxt - puts väck och en vårdande intensivtoning och jag känns som en ny människa, hur bra? :)) gjorde massa slingor på rebecca! Så fin!  Imorgon är det salongsdags! Om jag är nervös? -Eh, jaa... Men  det bli kul? - Hell yeah ;D


Yesterday ,

img_9324 (MMS)

Yesterday ,


Wooopa! Befinner mig just nu nere på stran...

img_4477 (MMS)

Wooopa! Befinner mig just nu nere på strandvallen i Hällevik, det är en fotbollscup här denna helgen för små pojkar. Så jag jobbar som funktionär här :) Checkar in alla andra funktionärer och springer runt lite :) gött jobb!


Grillning i Norje Boke , 4 augusti


New things ,

Har haft två mysiga dagar i falkenberg och halmstad med mamms och papps. 
Igår var vi och kollade på föreställningen ' pang på pensionatet ' haha den var grymt kul :D 
Annemo sa till Jojje "dag-otto" när ja gick fram och ville ha en autograf att jag var jätteduktig på att härma honom.. Och vad fick jag som svar? "Va ba! Då inge jag dig nä jag ä sjuk!! :)" haha :D Min favvis e han!
Efter föreställningen så ka jag mig i sängen på hotellrummet och låg där tills jag somnade.. :)

Frukostbuffen imorse den var.. maaaagisk så grymt god!
Efter vi fixat oss och packat ihop våra saker så begav vi oss till campingen där fam. Flinthage och Berg befann sig. Småprat och en promenad ner till stranden, och seeeeen fick jag äntligen min lillla vilja igenom.. SHOPPING! Fast vi körde till halmstad, hittade huuuuuuuuuuur mycket som helst! Men inget utan det jag hittade passade :( Så fick mitvilligt hänga tillbaks allting :( Men lite fick jag med mig hem iallafall! Helt förälskad i mitt nya halsband! Gaah, så snyggt!
Här är lite utav det jag köpte idag :) tack maaaamii och papi ♥
En tröja till kom inte med på bild, och ett skärp :)



Woho! :D

img_7660 (MMS)

Woho! :D


Mobilblogg -  Tisdag, om en vecka så är ja...

img_9037 (MMS)

Mobilblogg -  Tisdag, om en vecka så är jag tillbaka i skolan igen med min underbara tvilling och alla mina fina klasskompisar, känns väl både plus och minus .. Roligt att komma igång och klippa på riktigt , och när jag skriver "på riktigt" är för att vi släpps ut i salongen några dagar i veckan och tar emot kunder, och det ska bli sååå roligt trots att jag är jättenervös! Men så ska det väl vara :)  Nåja, nu ska jag sova ettag till, illamåendet kommer krypandes :/ .. Men det går alltid över efter några timmars sömn till. Godnatt igen då :)