Honey, i'm hooome.


Lång dag - bra dag.


Nu : HEM TILL ÄLSKLING! ♥

Studentbal


Idag var det studentbal på bäckaskogs slott, blåsigt, regnigt, kallt och fullständigt jäävligt var det ;P haha, men det var kul att kolla på. Maja Lundin var vackrast i mina ögon ikväll! :) Efter det körde jag och amanda hem till henne och började att flytta alla möbler till hennes nya lägenhet, så nu befinner vi oss i hennes nya lägenhet och äter morötter, gurka och dipp! :) Idag spenderar vi även natten i hennes nya lya. Supermysigt är det här!! :) Ni ska få se bilder sen på både hennes och min blogg. Men nu måste jag sova, praktik imorgon. Och jag är dödstrött redan nu! G'NIIGHT!

Impulsfest!


Igår var det fest hemma hos Jenny, skulle egentligen vara nyktert för mig men icke ;) Jag hade kul, läängesedan jag "kunde dricka" och ha kul :D Har ju bara fått så ont i magen de senaste gångerna, men inte igår! :D Altona sög därimot. Iiiinte min musiksmak direkt. Men det var kul att träffa lite folk. Konstigt nog har jag jäääätte ont på mitt kindben (?!) Ramlade jag eller slog i ngt igår? :S Nånå.

Har varit och köpt morsdag present till Mami idag! En stor jättefin lykta som vi ska ha ute på altanen och en stoooor bukett med 5 röda rosor och massa grönt till :) Hon blev så glad min Mami, vi älskar dig! ♥

Nu ska jag göra mig iordning för att köra till Bäckaskogsslott tillsammans med snääckan :)

Paardeeeeey ;D













11 dagar kvaar . .








Morning.


Jag somnade typ direkt efter jag skrev inlägget igår, var vääldigt trött. Vilket jag är nu också. Puuh ;( Älskling gör frukost till mig nu, så snäll han äär! Sedan ska jag köra hem för att skjutsa mamma och pappa och några till på bröllop :) Min mammas kusin ska gifta sig idag, grattis till dom!

Men innan det, ska jag klippa älsk :D Blev inte av igår ;)

New in -


"Köra till kristianstad och shoppa" var det såklart! :)

Vita shorts
Ljusrosa nagellack
En roosa tupperingskam
Två frisörsaxar
5 lipgloss
36 ögonskuggor

Wohoo. Blev lite inhandlat idag :) Dock inte så mycket kläder, men jag provade iallafall endel, men inget som fick följa med hem förutom shortsen vilkea jag trooooor att jag ska lämna tillbaka! Ska testa med lite kläder till oså. :) Men som sagt, det var inte bara "bra" slöseri med pengar. Idag fick jag min första Parkeringsböter! 500 spänn! Gaah, snacka om att bli förbannad. Jag stod där i.. fem minuter, MAX! Blää. Men jag hoppas Mami betalar ;) Och idag hörrni, blir det första gången jag klipper hår ;) Älskling har så långt hår så han har lovat att jag ska få "öva" på honom. Tack honey! :}

Heeeeey


Hemma nu! Idag har det varit en både + och - dag!
Berättar mer sen!

Vad kan det vara?


Vad tror ni jag ska göra idag? ;)

» Klippa mig
» Köra till kristianstad och shoppa
» Tatuera mig
» Köpa ett djur
» Pierca mig

Hm. Det kan ni fundera på medans jag är på praktik. Slutar 15.00 idag, och då ska jag göra något utav det som står här övanför ;) Tjitjing!

Ikea-food


Helluu. Sitter hemma och har preciiiiis ätit mat, potatis och köttbullar, "ikea-mat" dock inte ens hälften så gott som självaste ikea-maten ;) Nu ska jag pysa hem till älskling, ska skriva om en grej jag ska köra imon också , så klicka er in här lite senare alla nyfikna! ;)

Gooosh


WAAAAAAAAAH! Idaag försov jag mig! Har nog aldrig hänt förr, iallfall inte på detta sättet ;o En och enhalv timme senare än valigt! Gaah, måste snabba mig nu. TJING!

A day off


Idag har jag umgåtts med Jullan heela dagen :) min lillebrors flickvän. Vi har städat hennes pappas bil, besiktat stoffes bil, gått en runda på stan, och bara tagit det lugnt. Väldigt skönt faktiskt! Nu sitter jag hemma, ska strax köra hem till min älskling, blir film och mys ikväll. Dock får jag gå och lägga mig tidigt ikväll, för imorgon är det praktik igen :) Awesome!

Vill du jobba på sweden rock festival?


Någon som är intresserad av ett jobb på sweden rock festival för ett 4-dagarsband?
(gatevakter) hör av dig dååå. Fåtal platser kvar!
Du måste fyllt 18 år!


Lång dag!


Nu befinner jag mig äääntligen hemma hos älskpälsk efter en lång dag på salongen. Tvättat hår, blandat färg och tagit betalt heeela dagen idag. Nu har precis ätit, orkade inte göra något speciellt idag så jag värmde bara en billys i micron och massa gurkbitar till. Sånt går alltid ner! :) När jag gjort allt jag ska på datorn så ska jag och Alexander kolla på en film, och chips har vi här med. YUM! :} Jag ska verkligen njuuuta av denna kvällen, behöver inte tänka på när jag måste sova ikväll eftersom jag inte har några "måsten" imorgon. Eller aah, ska ner till strandvallen och skriva avtal och greja med min lön, så jag får den denna veckan. Skullat egentligen fått den idag , men allt har blivit så försenat. Men det gör inget.. =) Är ju som sagt ledig imorgon från praktiken, ganska skönt så man kan få energi till torsdag istället.

Nånå. Har inte så mycket att skriva om ikväll, så nu blir det lite bloggkoll och kanske lite nätshopping ;)

Look of today




Black and white!


Mine!




My first friend, and my last one


Du var min första bästa vän, du var den första som jag litade på, du var den första som litade på mig, och du var den första person jag älskade (utanför familjen.) Jag var tvungen att tillägga det ;) Johanna du är så jävla fucking awesome, och jag önskar att flera hade en vän som du! Men inte att de hade dig, för du är min:).. och erikas.. och jenny's..och.... Nää, jag har inte glömt bort er andra ;P Men gumsi, du är så bra! Och jag önskar jag umgåtts mer med dig under alla dessa åren, vi skulle ju alltid hålla ihop. Men någonstans påvägen gled vi isär mer och mer. ;( Men ni är vi så tighta igen, och denna gången ska ingen kille komma imellan oss. Jag älskar dig ♥ , du är så underbar. Och jag vet att du finns där för mig som jag finns där för dig, always and forever.




Pearls in my hair


Körde till salongen runt tjugo i nio idag som vanligt :) Och när jag kom dit så var det lååååååst. Då visade det sig att hon inte öppnade förens klockan tio.. Så jag fick köra hem igen, fast körde inom mammas först och åt frukost, sen till älskling och mös lite till ;P Gick hur snabbt som helst idag också, skönt att dagarna går så fort =) Åt på Coffee House på lunchen med Julia idag, min lilla Julia :D

Tina testade en grej idag på mig i salongen, jag fick tre pääärlor ;) Kanske inte syns så värst bra på bild , men det var faktiskt ganska snyggt :D haha.

Nuu ska jag hoppa in i duschen ( hoppas pärlorna sitter kvar tills imon ) sen blir det sängen direkt. I'm tired as hell! I veckan eller nästa vecka ska jag köpa några effektslingor och sätta i luggen, kommer bli asnice ;) Och om några veckor blir det färgning/förändring av hela mitt hår, kommer bli ännumera awesome! :D

G'NIIIIGHT! ♥


Måndag


BigNoo. Jag är alldeles för trött för dethär! Och arg är jag också, på mig själv! För att jag inte gick och la mig tidigare igår! Men idag ska jag till salongen minsann! :) Tvätta, färga, servera kaffe, dricka kaffe, prata med kunderna och Tina såklart :) Men först ska jag äta frukost och göra mig iordning. TJO!



Update: Fy sjutton vad gott det var med rostad macka till frukost idag! Och med o'boy till! MM! :)

Bilder från kvällen








Makeup makeup makeup


Nuuuuu är jag hemkommen från en tjejkväll i djupekås fylld med smink, glass, wallander och massamassa girltalk :} Alla planer inför sommaren är bara jävla awesome! Wihuuu ;D Nu ska jag pussa lite på min älskling, sen slänga lite bilder från kvällen!



Jag uppskattar verkligen att du läser min blogg Johanna, det bevisar bara att du fortfarande bryr dig om mig och är intresserad av mig och mitt liv ;)
Men jag tycker ändå att om det är någonting du har att säga till mig så kan du ju kontakta mig istället för att skaffa en förmedlare..


Girls girls girls





Sorry ,


Jag vet att det inte har varit så mycet uppdaterande på senaste. Och ni läasre har tyckts sluta läsa ;) Men jag förstår er.. Men nu ska jag bättra mig, jag lovar! :)


Photoshop cs3


Innan jag kör måste jag bara visa några magiska klick som photoshop kan göra, jag bara älskar det!



FÖRE ↓





EFTER ↓



Så himla mycket snyggare efter! :)
Jag älskar alla olika actions man kan ha i photoshop! =)

Lördag kväll.


Nu ska jag bege mig ner till strandvallen för att tvätta några maskiner och sedan hem igen för att käka. Idag blir det enchiladas här hemma, YUM! :} Och sen blir det nerom hällevik en gång till för att tvätta det sista! Sen blir det bara att vara hemma hela kvällen och ta det lugnt med Stoffe :)


Sommaren är påväg!


Jag och Johanna var hemma hos Millan innan och pratade om gårdagen, vår resa vi ska göra i sommar, om rock, om midsommar. Ja, om allt! :) Jag längtar så mycket efter allt, efter sommaren. Kommer bli helt awesome! ;) Johanna fick för sig att hon skulle bada också, men nja. Det blev inget med det ;)







Ooh likey, likey


Fick ett par skor av Mami idaag :)

Tonights outfit




Thanks girls.


Ändrade planer ;


Yeey, det blir pardey ikväll iallafall :D AWESOME!

Ingen fest ikväll -


Hur irriterande?
Bjuden på fest ikväll. Först hemma hos Millan sedan vidare till Mingel, har aldrig varit där så ser/ såg verkligen fram emot det! Men nu blir det inte av, varken Millan, Mingel eller Alkohol...

1. Mina pengar. Vart har dom tagit vägen? Mitt konto är tomt (?!) Vet inte vart de har tagit vägen för jag tycker inte att jag handlat ngt på senate... Nånå, där rök iallafall inträde, skjuts och alkoholen.

2. Jobbelijobb. "Min jobbfixare" ringde mig nyss och sa att jag skulle jobba ikväll, och imorgon. Hur kul? Inte alls faktiskt, men det blir moneymoney och det är BRA! Cause I need them!

3. Lördagsjobb. Ska som sagt jobba imorgon med.

Glassbåten


Invigde glassbåten idag med Amanda och Julia. Hade ställt in mig på en mjukglass special med jordgubbssmak. Men ångrade mig snabbt, blev en bägare med två kulor av Hallonsorbet och Melon, YUM! :}



Sleepy


Nej hörrni. Jag mår verkligen inget vidare, jag stannar hemma från praktiken idag trots allt. Är illamående pga att jag inte sovit något inatt.. Och anledningen till det måste vara mina jävla mardrömmar :( Vaknade upp för strax en timme sedan och kalsvettades. Helt gråtfärdig. Det sjuka är att jag inte minns vad jag drömt.. Scary.

Men nu tar jag sovet några timmar till! I need it.

Love


♥ When you smiled you had my undivided attention. When you laughed you had my urge to laugh with you. When you cried you had my urge to hold you. When you said you loved me, you had my heart forever


Hey


I'm up. Men jag är inte vid medvetande . .

Mobilblogg


Jag. Kan. Inte. Sova. Det går inte. Nu har jag legat och snurrat runt i sängen sen klockan 02.43! Och sista gången jag kollade på klockan innan jag "somnade" var 00.57. Hur lyckat är det då? Jag vill inte behöva ringa till salongen och säga att jag inte kommer idag. För jag älskar att vara där. Men jag kommer inte orka med eftermiddagen. Jag kommer ju vara helt jävla död efter 12.00 ungefär. Men just nu är jag hur pigg som helst. Gaah! Aaaah vad irriterad jag är......

Girlsnight


Det blev en tjejkväll trots allt. Jag trodde bara att det skulle var jag och johanna. Men icke, plötsligt kom Jenny och Nellie PÅ CYCKEL! De cyklade från Djupekås till Mjällby. Jag körde bil... 150 meter? Bra Ida....... ;) Och sedan kom Carro också, även hon på cykel från Sölvesborg. Jissus :) Och snack blev det asusual! Idag blev samtalsämnet bröst, ingen verkar nöjd? Antingen ser dom ut som vindruvor eller som infekterade myggbett? HAHAH, ni får ta det som ni vill. jag looovade att inte nämna några namn ;)

Nu är jag hemma och ska soooova i .. 6 och enhalv timme, great (y) jag komer vara död imorn. Ska dricka en kopp kaffe till min frukost bara för att liksom =) Nånå, min kudde lockar nåt fruktansvärt. G'NIIIGHT!

From A to J


Amanda utbyttes snabbt mot Johanna, tjejmys it is!


Wednesday


Onsdag, är ledig idag :) Har varit på arbetsförmedlingen och lämnat en lapp. Sitter hemma nu och jag precis ätit en väldigt sen frukost! Och snart blir det riktigt mat här hemma. Mums. Ikväll ska jag färga Amandas hår. Sen umgås med henne efter det antagligen! :) Nu ska jag in i duschen, tjo!

Mmm


Thaimat it is! ;)

Coffee


Gooodmooorniiing :D twiii vad jobbigt det var att stiga upp ifrån älsklings skönaskönssköööna säng imorse klockan 07.00 :( Men jag får som sagt skylla mig själv också, det är inte så smart att gå och lägga sig runt 02.00 när manska gå upp så tidigt. Men nu är jag dock pigg, gäspningarna kommer om någon timme eller två, men efter lite mat i magen och en kopp kaffe på salongen så är jag pigg igen ;) Yes, you heard me. Kaffe. Jag...? Jaa, med lite mjölk och socker så går det minsann ner ;) Tjing!

Nu ska jag föna håret, platta, spraya osv. Sen är det dags att välja kläder.. Svårt! PUSS ♥

Sleepy


Nu ska jag och älskling kolla på film, sen blir det sängen :) Ska upp tidigt imorgon. Wii ♥

I know what I want


Jag vet vad jag vill.


En pensel, en skål, massa klämmor och plasthandskar. Wii :)





Working


Blööh. Jag vill ha mina paket nu! Har beställt hem ett spetslinne, skitsnyggt! Hä ;} Och lite andra grejer som ska komma denna veckan, hoppades på idag ju. Men icke! Blev så besviken när jag kom hem till en tom brevlåda. Men det är väl bara att vara på sin vakt imorgon istället då.. :) Dock på kvällen för jag jobbar ju hela dagen. Appropå jobb. Nu ska jag köra in till salongen, fick en rejäl sovmorgon idag! Jobbar 15.00 - 20.00 / 20.30 idag ungefär. Ska bli skoj! Har dock fortfarande ont i kroppen.. Vet inte ifall jag skrivit det här i bloggen? Men jag har haft så otroligt ont i ryggen / axlarna denna helgen. Allt gör ont, hur jag än ligger, sitter eller står. :/ Aouch.

I'm the leader of the crowd



Bäääbisar


Klickade mig in på en sida genom en blogg nyss. Där man kan slumpa vad ens barn ska heta. Så skriver man in föräldrarnas namn i mitt fall  Ida & Alexander sen ploppar det upp en tjejnamn eller pojknamn. Det får man välja själv. Och om jag och alexander får en flicka ville datorn att hon skulle heta Dilara. Aldrig hört förr? Fult var de iallafall, så nä ;P Och om det blev en pojke skulle han heta Dean. Haha, usch ^^ Kommer aaaldrig döpa mina barn sådär ;P

Nej. Jag och Alexander har inga som helst planer på att skaffa barn! Detta var bara en kul grej. Haha :}

Phones


Wiihu, snart är det dags för mig att beställa en ny phoniee + förlänga abonnemanget :) Dock kan jag inte riktigt bestämma mig vad jag ska ha för telefoon. Funderar på att välja någon utav dessa två. En HTC hero och en Iphone! Får fundera lite till på dethära ^^ Det enda jag är säker på är att min nya telefon ska vara vit :} Såååå snyggt! ♥

HTC hero



Iphone


Real friendship never ends


Tisdag it is my love.
Can't wait ♥


" En bra vän är den som vet allt om dig, och ändå älskar dig "


Away



Kalaaaas


Segt med uppdatering här. Har inte så mycket att blogga om, jobbar bara och när jag inte gör det så tar jag bara det lugnt. :) Nu ska jag iallafall göra mig iordning för jag ska på kalas hemma hos mina kusiner Adam och Tilda. Vi ska fira dom tillsammans med min farmor, deras mormor :) Så mysigt! Älskar min släkt! ♥

Look what i've got today


Hämtade en klänning på preem ikväll. Me likelike.


Clothees ;D


Detta följde med mig hem idag :)

En klänning från schackmatt, 159 :-
Skor från BR, 295 :-
Solglasögon (rooosa) från schackmatt, 129 :-
Och en kycklingsallad från coffee house, 70 :- hehee

Köpte även 2 par öronhängen, vanliga silvriga pluppar. :)
& ett puder också!






Saturday


Morning. Gaah, mitt huvud, mina axlar och min hals pallar inte med detta tråkiga vädret! :( Antingen är det feber som är pågång eller så är jag bara trött och deprimerad utav detta gråa trista vädret. Liksom hallå, det är maj månad. Det ska ju vara varmt nu.. Och nu närmar sig alla festivaler. Då ska det vara ännu varmare.. ;( Buhuu.

Nånå, ska fixa mig nu för att köra in till Sölvesborg med min Mami. Ska se ifall det finns ngt att ta med sig hem :) Tjingtjing!

Tired as hell


Puuh, det är slitsamt att jobba varje dag! Jag förstår inte folk som har ett "jobbigt" jobb varje dag och inte är trött ;o Jag är ju på en frisörsalong, så jag står upp hela dagarna. &så tvättar jag på helgerna (torsdag&fredag) denna veckan. Och då är det lite slit med armarna.. Jag är helt slut! :P Men nu är det jobb idag med, först på salongen 09.00 - 12.00 och sen ska jag tvätta ikväll runt 18.00 - 21.30. Snacka om att jag kommer vara död ikväll ;) Men det blir ju en heldel pengar av det, så man ska väl inte klaga, right? :)

Iallfall. Så är det därför jag inte uppdaterat så mycket under några dagar.. Jag har varit helt slut när jag kommig hem så jag har bara slappat i soffan och kollat på tv oså. Dunderskönt! :}

Nu ska jag platta håret och få på mig lite smink osv. Sen kör jag in till salongen, idag ska jag även tvätta Amandas hår oså, om inte tina har en massa färgningar osv. :)

Torsdag


Toodels :) Sitter hemma och har precis ätit frukost, skramlade ägg, YUMMEY! :} Nu ska jag bara byta om, sedan bär det ner till Hällevik för jobb! Är faktiskt lite avis på alla som är lediga idag, hade jag med velat va ju :) Men lite money är ju inte alls fel ;P Mohaha.

Nä, tvätten ropar ;) Later sweeties ♥

Vilket jobb!


Jag tror inte det är många som har ett leénde på läpparna på morgonen för att man är glad att gå till jobbet, som ler hela dagen och bara står och kollar i
fleeera timmar för att lära sig något. Det har jag gjort denna veckan. Jag stormtrivs! Idag lärde jag mig kassan, tvättade håret på en kund, blandade mera färg, kokade kaffe, serverade kaffe, och tvättade skålar. Allting är verkligen så kul! :) Wie!

Imorgon har hon stängt så jag är ledig :) Men jag ska tvätta imorgon på strandvallen :P Så är ledig fram till klockan 13.00 :) Nu väntar jag på att Mammas paj ska bli klar så jag kan mumsa lite på den. Sen ska jag hem till älskling och pussa på han! ♥

NiGgAhBuLlZ


" Niggahbullzz, niggahbullzz, niggahbullzz, bullzz, bullzz, bullzz, bullzz, bzzzzzzzzzzzzzzzzzZ bom chicka bom bom rcakalakaboooomzzzooooom! "





Look of today ;




Grattis!




Grattisgrattis till min kusin Adam som fyller 21 idag :)
Honom , hans lillasyster och min farmor firar vi på söndag ♥





Mysbus





Ligger i soffan och myser med Mollybusan :}

Mys!


Finns det något bättre än när man bara slänger av sig alla kläder och tar på sig myskläder?
Mmh, don't think so! ;}


Villa Strå


Yeey! Min första dag på Villa Strå har varit braaaa :) Första dagen idag och Tina "min handledare" jobbade bara till ett så det blev en kort dag. Fick packa upp lite nya hårspray, lära mig hur man blandar färg, tvätta penslar&skålar osv. Såg även en supersöt rosa miniplattång och en svart/röd mini-vomumaster. Jag. Ska. Ha! ;D Har presenterat mig inför kunderna och pratat utbildningar med Tina. Jag är helt säker på att jag ska bli frisör. :} Tina tyckte att jag skulle ta dit några kompisar, min mamma osv för att tvätta deras hår, föna och styla som jag ville :) Så skulle hon visa lite så att jag fick in den tekningen. Awesome! Tänkte på Amanda direkt, så hon kommer bli min första "kund" ;D Mahaa!

Såååå, kan ni gissa vad jag har gjort idag sedan jag kom hem?
. . . Kollat på frisörsaxar osv. (sjukt dyrt ju!! ;o) Men värt det. Nu ska jag bara hitta en skola, åka på lite studiebesök osv sen hoppas jag att jag hittar en skola som kommer passa mig! :)

Mobilblogg


Första dagen avklarad och nu har jag bestämt mig . . Jag ska bli frisör! :)

Day one ,




Enkelt och bekvämt ;)

Frukosten är nere, håret är fixat, kläderna sitter där dom ska, sminket är på och tänderna är borstade. Jag är nog redo för första dagen på praktiken. Mhm, det ska nog gå bra! Kort idag idag också, 09.00 - 13.00 . Härlig första-dag :)

Early morning


Huhuuu, godmorgon! Idag var det seeeegt att stiga upp från sängen må ni tro! Men nu sitter jag hemma i köket och äter en macka med leverpastej och gurka på + ett glas o'boy :} Och jag är ganska pigg faktiskt.. =)

Jobbelijobb


2-0 till Mjällby ikväll. Det var bra och kul för dom :) Sitter hemma och väntar på att min älskling ska komma hem. Så jag kan köra dit och mysa med honom innan läggdags. Ska upp klockan 07.00 imorgon, helt galet vad tidigt det är för mig :/ Men jag ska inte klaga faktiskt.. Ska ju som sagt "jobba" på en frisörsalong, som jag drömt om såå länge! Plus att hon inte har öppet alla dagar i veckan, så det kommer gå finfint. Mina sysslor skulle blandannat vara att ; svara i telefon och ta emot tidsbokningar, sopa bort hår ifrån golvet, koka kaffe, diska färgpenslar och annat som används, tvätta kunders hår, och även färga hår :) Jag tror att jag kommer trivas jättebra tillsammans med Tina som har salongen. :)

Rövslickare



Söndagsmys




Nu ; fotboll


Nu kommer jag sitta bänkad framför tv'n ettag.
Mjällby - Elfsborg på tv ikväll + blåbärs/hallon paj ;) Later

Molly badar :}




Virus i bateljongen


Jag har riktigt dålig humor. Det vet mina närmsta vänner, haha! ;) Jag skrattar åt typ allt. Sån sjuk humor som ingen annan alls tycker är roligt. Sitter hemma hos mitt hjärta nu och kollar på Virus i bataljongen. Dock är den inte alls rolig om man jämför med alla de andra föreställningarna som de har gjort.. :( Lite besviken faktiskt.

Förresten ni vet såna blåsor man får på tungan eller läppen eller i kinderna ibland. Jag har en sån jätteliten mitt på tungspetsen, fy sjutton vad ont det gör! Tårarna bara rinner såfort jag råkar skrapa emot den mot tänderna eller något jag äter. Usch!


Cut it




Jag är jättesugen på att klippa av mitt hår.
Men jag kommer inte göra det, det är jag alldesles för feg för.
Men det hade varit annorlunda, och snyggt. Håret alltså.

Shake that


Gaaalet pepp på fest ikväll! Men mitt konto säger nejnejnej och min pojkvän säger "ta hand om mig jag är sjuk". Sån gnällspik! Det är inte så mycket med killar när de är sjuka, haha! ;) Nejmen, jag har faktiskt lovat mig själv att inte festa förens rock festivalen som kommer bli totally awesome! :D Helt galet vad jag längtar efter den veckan. Och helgen efter är det metaltown, och helgen efter det är det midsommar! Det händer mycket i juni! Så det gäller att ha pengar till hela juni ;) Och jag som verkligen kladdar upp alla mina pengar såfort jag får dom! Fick 3200 kronor av af i torsdags, hur mycket har jag kvar utav det nu? Jo 1000... Ajaj.

Eftersom jag är så festsugen så bjuder jag på en liten bildbomb.









Jag älskar mitt helgjobb




Dator, mobil och godis. Kan ju inte bli bättre? :}
Yeey, där blev torktummlaren klar! Thumbs up!

Thank you, mami




Mysbyxor från schackmatt ↑




Vit spetsklänning från schackmatt ↑




Armband från MQ ↑

gråa tråkiga trista lördag


Morning cuties =) Sitter hemma i köket nu och har precit ätit en fralla och en tallrik hallonkräm till frukost, yum! :} Alltså, kolla ut? Fan vilket tråkigt väder! Det ska ju vara varmt nu :( blää! Nu ska in till sölvesborg med min Mami en sväng, kanske kan fjäska till mig något där inne. I hope so! =) Sen blir det ner till stransvallen för att jobba några timmar, och ikväll blir det bara mys med min honeypie ♥

Helgen är snart slut och på måndag börjar jag min praktik på en frisösalong inne i Sölvesborg. Ska bli kul, men samtidigt jobbigt med tidiga mornar. Sucks. Får ju ingenting betalt för att jag "jobbar" heller. Eller jo, 134 kronor om dagen från arbetsförmedlingen, det ni ;) Nånå. måste fixa mig nu, mamma tjatar ;P ciao!

Turkosa naglar


Hihi, vet ni en sak? Min pojkvän målade naglarna på mig nyss, how cute? :} Ni skulle sett hans min, så koncentrerad och så otroligt söt var han när han gjorde det! Nu är mina nagar turkosa och fina, kommer matcha till min nya munktröja som är turkos, och det är dessutom fräsigt tillsammans med både skinnjackan och jeansjackan, HOT! ;}

Nu ska jag hoppa in i duschen så jag slipper göra det imorgon innan jag kör till jobbet.. Och när jag har duschat ska jag äta chokladpudding med älskling och lite godis efter det. Det är ju faktiskt fredag fast att det inte alls känns som det. Hoppas ni haft en bra fredag, min har varit bra! :)


I want




Får ta en funderare på den här, svart eller vit?
That's the question . .


Min arbetsplats -






Tvättmaskiner, torktummlare, rena kläder som ska vikas, blöta nytvättade kläder som ska hängas upp och svettiga räningskläder som ska tvättas.


Det är mycket kläder och det tar tid , längre tid för mig som är "ny" där :) Men det kommer gå snabbare med tiden osv har de sagt till mig. Så jädra bra betalt så jag klagar då fan inte alltså ;) haha,  jag trivs där. Har Molly som sällskap, plus datorn. Blir mycket dö-tid eftersom en tvättmaskin är igång i 50 minuter.. Nånå. Ville bara ni skulle se hur jag har det om helgerna ;D

New stuff




↑  T-shirt från h&m // Trosor med kjol från h&m ↑




↑ Leopard öronhängen från h&m ↑




↑ Blommiga öronhängen från h&m ↑





↑ Turkost nagellack från h&m ↑




↑ Armband från veromoda ↑

Just nu ;




Puh, väntar bara på att torktummlaren ska bli klar nu.
Sen ska jag köra hem och duscha, byta om osv.
& köra till min älskling, min mysis ♥

Hard work work


Befinns mig just nu nere på jobbet i hällevik, alla match kläder ska vikas idag + massa träningskläder som ska tvättas! Mycket "slit" med armarna, är redan trött i dom och har vara varit här i en timme ;) Förra helgen var jag här i sju timmar så detta är ju ingenting ;P Och imorgon är det dags att jobba igen, då klockan 12.00 sen får vi se hur länge jag är kvar. Inga matchkläder som ska tvättas då det blir inte så länge imorgon heller..

Har varit i karlshamn idag. Hittade lite smått, kika in här senare ikväll om ni vill se ;)
Ska bege mig hem till min pojkvän efter jobbet, som ligger hemma och är sjuk.. 

Enkelt och snyggt



The truth


Ni som känner mig kommer inte tro era öron, ögon.

Jag vill plugga.

Nejmen.. Jag hatar skolan mer än allt annat, det finns inget värre än tidspress. Och om man inte lämnar in en sak i tid så blir det IG, och att man typ bara får ett omprovstillfälle. Jag tycker det är orättvist. Det finns faktiskt folk som inte lär sig lika snabbt som andra, och som behöver mer tid för att förstå. Jag är en av dom. Men jag är liksom inte trög. Det är bara det att om jag inte är intresserad utav det jag ska lära mig så går det bara inte, då flyger tankarna iväg på annat. Och jag glömmer det som någon nyss förklarat för mig 25 gånger?! Lärarna på gymnasiet fattade inte när jag sa i skolan att jag fattar inte, jag kan inte, hjälp mig. "Läs det igen.." Det var svaret man fick. Tillslut tröttnade jag så jag struntade fullständigt i skolan. Jag tov sovmorgon när jag ville, skolkade från flera lektioner varje dag. Jag orkade inte mer.

Jag vet att det kan haft med och göra att jag inte ens ville gå den linjen från början. Men det var den enda linjen jag kom in på? Plus att jag redan var skoltrött så att gå IV ett år för att läsa upp ämnen hade jag inte orkat heller. Jag vill bli frisör. Och det har jag velat sedan många år tillbaka nu. Och det tänker jag bli också. Nu har jag fått en praktikplats på en frisörsalong. Därefter så ska jag tänka efter ännu en gång om det är detta jag vill, sen kommer jag söka in till frisörskolan i Malmö. Jag ska klara de månaderna där ♥

Love is in the air ;




Jag älskar dig, Alexander. Jag minns för många år sedan, för 10 år sedan när jag var på ett disco i hörviks bygdegård. Det var då jag såg dig för första gången, fast egentligen var det inte första gången. Men det var första gången jag la märke till dig, hur otroligt söt och go du var ;P Hur jag kunde tycka det förstår jag inte nu, för du stod utanför en toalett och skrek på en annan tjej att du "ville spänna henne hårt.." Och det var alltså detta jag föll för, en elva årig pojke som talade sådär till en tjej, ojojoj ;)

Jag tog reda på ditt telefonnummer, och jag skickade sms. Men fick jag något svar? - Nej. Så jag bestämde mig för att ringa upp istället, för att se om det verkligen var ditt nummer. Sagt och gjort, jag ringde och det var ditt nummer! Du verkade mest irriterad för du kände inte mig. Men jag envisades med att ställa en fråga innan vi la på . . Den frågan var ; "har du någon flickvän?" Svaret blev ; "nej" och sen ett *klick!* jaha, tänkte jag. Då har ju jag en chans. Åhhnej, tänker ni nu. Vad pinsam hon är. Och det var jag! Haha, men hallå, jag var faktiskt bara tolv år ;) I sexan. Något år senare, umgicks vi med ett helt gäng på hälleviksbadet. Ett utomhusbad här i sölvesborg. Men jag pratade aldrig med dig.. Det vågade jag inte ;P När halva sexan gått så skulle vi få reda på vilka vi skulle gå med i samma klass i sjuan. Och tror ni inte att vi kom i samma klass också?! Alexander gick på hörviksskola och jag i mjällby. I högstadiet så kommer alla från hörvik, hällevik, norje och nogersund till mjällbyskola. Vi kom i samma klass och där började småflirtarna ;)

Nu 10 år senare så är vi inne på vårt fjärde år ihop.
Och jag älskar honom mer och mer för varje dag som går!

Pilleripill





Puuh, har suttit och bloggdesignat hela dagen verkligen, vaknade klockan 0900 och har hållt på sedan dess. Blev nästan lite chokad när jag såg att klockan redan var fem, häh! ;P Nånå, är inte klar ännu iallafall. Men jag är jättetrött i ögonen nu och huvudet känns helt tungt så mer designande blir det inte idag inte! :} Nu ska jag strax köra hem, där maten väntar och en hel armé med folk som ska kolla på fotbollen. Tummen upp!

 

 

 

 


Pancakes today ,


Sitter hemma hos Alexander, han är uppe i köket nu och lagar pannkakor till oss, blir en sen frukost idag. Vi har bara legat och dratt oss i sängen heeela förmiddagen. Det kan ju också vara skönt ibland :) Idag har jag ingenting speciellt planerat. Fotboll hemma hos mig på tv'n ikväll iallafall + jag ska prova en hårförlängning som jag kanske ska köpa! ;P


Förresten.. Det verkar visst som om jag fått en liten copycat! Är det inte hååår eller msn-namn så är det piercingar.
Kul att du gillar mig stumpan, men du kommer aldrig komma ens i närheten av vad jag är! :}

Favicon



↑ Jag har skaffat mig en favicon! ;p



Hon får mig att le ,




Vet ni hur glad jag blir utav denna lilla hundens skällande när man sätter nyklen i dörren hemma, och när man hör hennes små tassar komma trippandes längst med hallen , in i köket och sedan ut i tvättstugan. Där hon genast börjar hoppa och ska pussas med en. :P Och när man tar upp henne i famnen så viftar hon så vilt med sin lilla svans att man nästan får sätta ner henne igen. Mollybus :}


MollyBus


Ibland fasstnar Molly's läpp, och då ser hon ut sähär :}
SÖTNOS! ;D




"Ge mig maaaaat"




Har precis ätit en liten middag, var i affären med Mami så jag köpte en såndär gulaschsoppa som man bara värmer i micron. Jättegott faktiskt! =) Och som vanligt när man äter middag här hemma så antigen sitter eller ligger Molly nedanför och bara set söt ut typ - "ge mig maaat" :)


Big brother 2006




År 2006 följde jag big brother, jag var som besatt! Inte i självaste programmet utan i Jessica Lindgren! Jag rent av ÄLSKADE henne, hade massvis med bilder på henne på min lunarstorm, och jag hade själv kritvitt hår, och jag fluffade upp mitt hår som hon, jag ville tatuera in barbie i svanken och jag ville pierca mig i läppen ;) Hon var min förebild .

Jag är glad att jag INTE tatuerade in Barbie i svanken, fy fasen vad jag hade ångrat det idag, jag är glad att jag INTE piercade mig i läppen för det blir så fula ärr i ansiktet, och jag är glad att jag inte är vithårig längre, twi!!

detta klippet är så jävla fult när hon ramlar! HAHA, stackars henne. Piiinsamt!

You have no idea where i've been tonight


Yihaa, vilket äventyr! Sent igårkväll blev jag erbjuden att följa med på en konsert, jag visste inte var eller hur mycket det skulle kosta eller någonting. Och jag fick ta med min mina vänner också, så jag ringde Amanda, Stoffe, Lillebror och Julia! Jag minns faktiskt inte hur vi kom till flygplatsen men helt plötsligt satt vi på ett flygplan påväg till Kreta! :D Det var varmt, solen stekte och jag kände hur det brännde på mina axlar och på näsan.

På kvällen började festa med folken som vi drog dit med, det var en bar högt högt upp på ett berg ( som de svävande bergen i avatar ni vet? ) Och därifrån kunde man hoppa ner i vattnet, det var hur mycket folk som helst i vattnet, jag hoppade. Jag kom så långt ner i vattnet att jag inte visste om jag skulle klara att hålla andan tills jag kom upp till ytan igen, jag sköt iallafall ifrån med benen i botten och flög som ett spjut rakt upp mot berget igen. Och tillslut kom jag upp! När jag kom upp var jag askalas, satt och kräkte rakt ut på bordet, normalt va? Sedan vaknar jag upp på en strand helt plötsligt.. Där jag ligger helt naken och solar tillsammans med alla som vi kom dit med, alla ligger nakna! Och jag undrar varför alla ligger och sover/ solar på stranden? varför är vi inte på ett hotell som vanliga folk? Det visade sig att vi bara hade bokat flygstol ner och hade inte pengar att ta in på ett hotell, så det fick bli stranden helt enkelt!

Detta är bara en kort version av vad jag var med om inatt! Orkar inte skriva allt, men jag hade kul! =)
Och ja, detta är en dröm =)

Färsfyllda baguetter / guitar hero





Bjuden på middag




Nu ska jag bege mig hem till Amanda, vi ska äta färsfyllda baguetter och bara ta det lugnt ettag. YUM! ;D
Det roliga är att jag faktiskt bjöd in mig själv på middag hos henne, och hon sa att det var helt ok. ;P
Lite senare beger jag mig direkt från Sölvesborg till Hörvik, där min pojkvän väntar på mig. Love ♥

haha, en rolig bild på oss alla tre ;) Från min student - 09 <3

Me, Myself & I


Vilket bra team ;)
Tillsammans är vi okrossbara!

"vilka då?" - Undrar säkert ni.
- Me, Myself and I såklart ;)

"Efter regn kommer solsken"




Det kan nog stämma faktiskt, nyss pissregnade det ute och nu är det solsken :) Så jag passade på att gå ut och kissa med lilla Mollybus, söthjärtat ♥ Nu är hon dock blöt och smutsig om sina små tassar så hon får hålla sig i köket tillsammans med mig tills hon har torkat! :}




Saknar det ibland






Förr var jag alltid och red med Amanda, på några hästar hon red innan. Macke & Tittzy. Nu har hon börjat rida en annan häst dock, Tina. Kul för henne ju, för med Tina kan hon tävla med osv :) Det kunde hon inte med dessa två hästisar.

Jag saknar det ibland, efter skolan brukade Amanda hämta mig så körde vi upp till stallet och red en runda. Det var så mysigt :) Jag vet att vi kan göra det nu också, när vi vill. När Amanda har tid, men oftast så finns det ju ingen tid. Men snart så, snart ska vi upp där igen! :}

Glass i stora lass




Har suttit och kollat igenom min bilddagbok. Idag är det exakt två år sedan jag och johanna cyklade till glassbåten för att köpa os en varsin glass! Det var varmt ute och glassen var helt galet god!

Idag, två år senare sitter jag inne, och utanför är det grått, regnigt och trist. Hur tråkigt? Hade det varit soligt ute nu hade jag ringt johanna oså hade vi masat oss ut på en varsin cykel och cyklat till glassbåten ;)

 



Hittade även en bild från den 11 Maj 2008 , då var jag och Jenny på mörrums marknad! =)
Som ni ser hade jag bara tubtop på mig, varmt den dagen också antar jag?
Denna dag åt jag även min första langos, blää!

 


how to wear it





♥ Brunbrända ben, jeansjacka och sommar! :}

Frukost är gott,




Igår köpte jag, amanda och stoffe frallor till frukost, och det blev över två stycken som jag slukade idag till frukost, yum! Ja, jag vet att jag tar överdrivet mycket o'boy :}

Shopping ,




Mmmm, paj :D




← Klänning från h&m 99 :- / Shorts från h&m 199 :- →




← Bh från h&m 129:- / T-shirt till älsklingen →




← Hårgrej från jc 50 :- / Munktröja från bikbok 199 :- 99 :- →




Shorts med spets ( ska användas under jeansshortsen! )

Mobilblogg

Puh, haft fullt upp hela dagen. Sitter just nu i bilen påväg hem från kristianstad. Uppdaterar mer när jag kommer hem ;) ..

Sweet dreams


Nu ska jag och älskling krypa ner under täcket och kolla klart på ett avsnitt, där efter blir det en film!
Imorgon ska jag förhoppningsvis umgås med snäckan, ily ♥
GODNATT!

Designat


Jag gjorde en ny header till Amandas blogg idag, den blev riktigt snygg tycker jag! ;) Amanda stod för posandet och jag knäppte bilden och redigerade den. Här är en före och en efter bild. Jag må erkänna att jag rent av älskar den!

Besök Amandas blogg HÄR!


FÖRE ↓




EFTER ↓




Kläd-hjälp!


Någon som vet vart man kan klicka hem typ såna här, eller om någon har ett par liknande liggandes hemma som inte används i storlek xs-s , 34-36? :)

Jag. Vill. Ha!


Personlig almanacka




Nu har jag precis suttit och gjort/ beställt en personlig almanacka! :)
Min blev såklart rosa med en liten fågel pååå, så söt så!
Får hem den i brevlådan om 2 veckor ungefär. Me lajki!

Gör en du också? :)
HÄR!

 

 

 

 


Choose your words,



Rubrik?


Hej! Jo hörrni, jag lever. Jag var så fruktansvärt trött igårkväll. Somnade gott i min pojkväns armar iallfall, mys! ♥ Nu sitter jag hemma i köket, och är smått irriterad på allt bankande här hemma! Vi byter panelen på vårt hus. BankBank, DonkDonk! typ .. Nånå, kommer ju få ett fint hus tillslut, grått istället för grönt! :}

Idag händer det inte så mycket, tänkte bloggdesigna. Men det sket sig för att snäckan min är så seg! ;)

You're simply the best



Dödstrött.


AAH! Jag är helt slut! Det var jobbigt att jobba, eller så var det bara jobbigt för att jag mådde så dåligt och var så väldigt trött! Nu sitter jag och väntar på maten, som gör på "Mjällbys pizzabutik" blir en STOR kebabtallrik för mig del, MUMS! Jag är vrålhungrig, och så sjukt sugen jag är på kebab också. MUMMA.

Put some glitter on it ;






BIG yeey för att jag är svarthårig igen!

Pictures from yesterday ,





Knäppte inte så många bilder igår, kameran dog.
Vi skulle bara sitta hemma och "festmysa" men altona lockade liite.
Men naej. Jag HATAR altona , men ändåså skulle jag dit.
Åkte hem lika fort igen! ;P

Uwäääk ;


Nu mår jag illa. Väldigt illa. Och nej, jag är inte bakis, för jag var inte ens full igår.. Jag har helt enkelt gått upp för tidigt. Mamma väckte nyss mig för jag ska jobba idag. Jag vet inte hur många timmar, jag vet bara att jag kommer stå i en tvättstuga där det luktar svett/ tvättmedel. Yey! Måste få i mig lite frukost nu och hoppas på att jag mår bättre då. Ciao!

- Godmorgon förresten! =)