dumma hamburgare


Öööörk, nu mår jag illa efter hamburgaren! :{
Den som var så god!

Vi är precis hemkomna, det var väldigt drygt att köra enda till karlshamn när man körde ifrån hörvik ;o Gör jag aldrig mera om, trött var jag också, Höll på att somna påvägen hem. Not good. Nu ska jag och hjärtat bädda ner oss i sängen och kolla på en film Crazy on the outside heter den . Den såg rolig ut på omslaget iallafall så hoppas den är det också :} Godnatt ♥

beslut


Nu: karlshamn / mcdonalds (y)

btw


Förresten, vad tycker ni om min nya header? :} Själv så älskar jag den! ♥
Härligt ljus och det ser bara sådär mysigt ut! Ska ta flera liknande bilder tror jag, fast mys :}

fjäsk


Mår bättre betydigt bättre :} Hjärtat har köpt godis till mig, tihi fjäskis! ♥ Vi funderar minsann på att köra till kristianstad / karlshamn, yes något av det för att göra ett besök på mcdonalds. Mums! Men vi får disskutera det lite till. Men det hade varit gott, eller hur amanda? ;}

six - five - four - three - two - one

hopeless


Aah. Idag vill jag bara sjunka genom jorden, jag är på ett så sjukt dåligt humör! Jag blir arg för ingenting, jag känner mig som den ensammaste tjejen i världen just nu trots att jag har världens underbaraste familj / vänner och världens finaste pojkvän ♥ Men just nu känns det som att det inte räcker till. Jag känner mig ledsen och vill bara låsa in mig, helt ensam. Men min pojkvän ska försöka få mig att må bättre igen, och få mig på bra humör. Och jag hoppas det hjälper. Jag vill inte vara arg på honom för att jag är irriterad på någotannat. Han förtjänar inte det.

television


Nu kör jag och hjärtat och köper en tv :)

smaskens


Julia är här nu. Hon står i duschen medans jag sitter här och bloggar, och kollar läget på facebook. Kan man bli beroende av det? Svar: ja :} Alldeles strax så ska vi köra till pizzerian och hämta min kebabtallrik och Julias kycklingsallad, smaskens ;D Sedan borrar vi ner oss i soffan med filtar och myser till en film eller något, chill :} Och när lillebror och resten är hemkomna beger jag mig hem till min pojkvän ♥ Åh vad efterlängtat det ordet var, pojkvän pojkvän pojkvän. Jaa, jag har en pojkvän! :}

Summerfeelings


Alla ni kärringar / gubbar där ute som inte kan köra bil, HÅLL ER BORTA IFRÅN VÄGARNA. IALLAFALL IFRÅN MIN BIL! Ni borde ha ett utgångsdatum på era körkort!!! Bort med er!

Så. Där fick jag det ur mig! :} .. Karlshamns besöket gick hur bra som helst, amanda fick reda på vad det var och skönt var väl det! Nu vet dom ju iallafall vad hon ska behandlas mot. ♥ och gud vilket fint väder det är idag! Solen skiner och det är hur skönt som helst ute! Visserligen bara 7 grader just nu, men det är alltid härligt när solen tittar fram!

Tog en liten fika med Julia på coffee house, vad kul att prata lite skit. Hon har ju varit i Cypern i en vecka på fotbollsläger! Och ikväll ska vi mysa här medans vi väntar på lillebror.


Karlshamn


Godmorgon sötnosar. Och nää, jag har inte sovit tills nu! Sov hos ♥ inatt , as usual :} Gick upp klockan nio, sedan låg vi bara och drog oss i sängen ganska länge.. Nu sitter jag hemma hos mig i köket, har precis ätit frukost, nutella macka ofc. Mums! :D 12.30 ska jag vara hemma hos min snäckis (amanda) , vi ska köra till karlsahamn.. Hon har fått massa utslag på kroppen som kliar hela tiden, så nu har hon äntligen fått en tid på karlshamns hudklinik! Så nu hoppas vi att dom tar reda på vad det ör för något! Jobbigt att inte veta juu.

Ikväll så kommer Julia (lillebror's tjej) hit och gör mig och molly sällskap i några timmar medans min mami och papi kör till malmö för att hämta lillebror och stoffe på tågstationen! Bruna och fina lär de vara också, fusk! :} Nu ska jag göra mig iordning, idag åker solglasögonen på. Wiiii! :D


lalalaa




Nu beger jag mig mot sölvesborg, ska träffa JohannaB!



skor - "converse"
lacktights - jc
basiclinne - veromoda
kofta - veromoda
skinnjacka - h&m
sjal - h&m
öronhängen - h&m
övriga smycket - glitter / h&m , lindex

Ombyggnad pågår!


Nu tänkte jag bygga om lite här :) Nya ideér!
Ursäkta röran.

yäääy


Det bara rullar in besökare och kommentarer. Välkomna, och jag hoppas ni stannar! :)

what to do


√ Ringa salongen
√ Kontakta Kristina på AF
√ Ringa JohannaB,   ringde dock inte, msn finns ju!
√ Ut och gå med Mollybusan
√ Umgås med JohannaB
√ Soooola

√ skicka ett paket

UPDATE: dethär går ju riktigt bra ;)

jag älskar dig



<3



rösta på mig!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


rensat garderoben


rensade lite i garderoben, var massor med plagg som jag inte använde. Så nu fick jag liite mer plats för det jag använder oftare.. Hittade mina bikinis, fick ett sånt sommarsug också. Helt sjukt vad jag längtar till sommaren. Det blir ju inte bättre av att min lillebror & stoffe ringer mig varje dag..

"hej vad gör ni?"
"sitter vid datorn.. nidå?"
"okej, ligger i solstolen / sitter på balkongen. de är 35 grader här i skuggan...."

yey, funny ;)
Nåja, det jag ville med dehär inlägget var att visa mina små bikinis.
Har en helsvart trekants bikini liggandes någonstans. Hittade inte den.
Och skickade precis bud med lillebror, att de skulle köpa en ed hardy bikini till mig i egypten! :)

Den blommigarosa bikiniöverdelen har jag en till i storlek 34 som var förliten för mig,
någon som vill ha den så får du den!



every night she cries




bild lånad från google.
redigering av mig

i miss the heat, and i miss you




all alone


Godmorgon. Vaknade upp ensam idag, hemma i min egen säng. Blä! Nu ska jag göra frukost, sen gå en runda med molly. Om hon orkar, hon bara sover och sover.. Papi var ute på en lång runda med henne imorse :)

sommartid


ni glömmer väl inte att ställa fram klockan en timme inatt innan ni går och lägger er? :)
Nu är det dags för sommartid, ljusare kvällar. Gah, i like it.


sweet dreams


Nu börjar jag bli trött. Bli sängen nu :) Imorgon ska jag få träffa min pojkvän igen, jag längtar såå! ♥

mumsigt


Sitter just nu hemma i lägenheten, ( inte min ) med min snäckis.. Vi har ätit glass, jag hade varma hallon till min glass och amanda hade chokladsås. Mumsigt. Har krängt ifrån min godispåse också, och innan gjorde vi ett besök på statoil där jag köpte ett 100 g marabou apelsinkrokant choklad :) Snacka om mumsigt! På tv'n är det en natt på museét. Lagom roande faktiskt :) Nördar dator gör vi också, med en varsin :P Strax blir det ut på en lite kisserunda med molly, sen ska vi sova! =)

girlygirlynighty update



girlygirlynighty


Nu blir det lite girlygirlynighty.
Kommer bli asnice, uhu :)

Klosterplan, here we come


pictures









look what i've got from my mum






Är väldigt nöjd med mina köp :) Blev dock ingenting av det jag "skulle" köpa, eller jo. En väska! :) Lagom stor också, & inte förliten! Blev mat på mcdonalds innan vi körde hem, gottigott!



Dagens inköp! :)
2 svarta kuddfodral - jysk
schampoo / balsam / heat protect / mascara - h&m
ring / örgonhänge / ögonhänge - h&m
sminkväska - lindex
bikiniöverdel - h&m
väska - lindex

minus me, minus you




Kör på min profilbild idag. Eftersom den är så otrligt fin, och det pågrundav solen ;)
Nu är jag klar, väntar bara på att mamma ska bli klar.. Kan ni tänka er, jag blev klar före henne!
Det är ett under :) Det är alltid som jag är sist när man ska någonstan, för att jag alltid har så mycket att göra.. :)
Nåja, en macka hade varit gott innan vår lilla shopping eftermiddag! :) PUSS

Hur ska ni spendera eran lördag? :)



Dagens,
Svarta jeans - veromoda
basiclinne - veromoda
munktröja - carlings
skinnjacka - h&m
sjal - h&m
skor - "converse"

what a wonderful day


GODMORGON! :) Kan det vara en underbar morgon? - Jaadaa :) Kan det vara så att jag ska ha det supermys med mina tjejer ikväll?  Jaa-aaa daa! :D wihuuu, jag är på ett strålande humöööör. Sitter hemma i hjärtats säng nu, han är uppe och äter frukost. Jag gör det hemma istället, nutella mackor it is ;) Ska hoppa in i duschen såfort jag ätit hemma också, sedan bär det av till karlshamn tillsammans med min älskade mami! ♥

godnatt, sov så gott


Idag åt jag middag hemma med min mami och papi, Molly satt på golvet och kollade upp på mig med sina stora fina bruna valpögon.. Ååh, hon var så söt. För var tillräckligt söt för att man skulle ge henne en bit mat. Så det gjorde jag :) Fy på mig, men som sagt.. Hon är ju bara för söt!

Idag blev det potatisgratäng med fläskfilé och gräddsås. Så hemskt gott, tog flera gånger dessutom.. Ni som hängt med ettag och ni som känner mig vet om hur lite mat jag verkligen äter.. Körde hem till hjärtat när jag packat ner smink, underkläder, dator mm. Och gissa vad? Jo, han hade planerat tacokväll för bara oss två. Så ja.. Ikväll har jag fått i mig mycket mat, och jag vet inte var allt tar vägen på lilla mig :) Men det var gott, och jag älskar tacos! Men det visste ni ju redan.

Nu ska jag och hjärtat sätta igång en film och bädda ner oss under täcket, himla mycket mys ikväll. Det är ju som sagt fredag! :) Och imorgonkväll ska jag umgås med mina vänner, underbart! ♥

Godnatt!

hjärtat



morgondagens inköp?




mor och dotter


Imorgon ska jag och mamma besöka karlshamn! 
H&M öppnades där nu i veckan, så vi måste ju kolla in vad de har att erbjuda ;)

bild från turkiet 08 ♥


hur jag redigerar mina bilder




SVAR till anonym: Jag använder mig utav photoshop cs3. Och jag ska förklara hur JAG gör, man kanske inte alls ska göra såhär, men såhär gör som sagt JAG!

--

1. När jag redigerar bilder på mig själv, så börjar jag alltid med att göra ögonvitan vitare! :) Det gör jag genom ett verktyg som heter "skugga". Och typ "målar" med den på ögonvitan..





2. Sedan använder jag mig utav ett verktyg som heter "efterbelys". Den använder jag för att göra sminket tydligare. Så den "målar" jag med på tex. kindbenen, ögonfransarna och ögonbrynen.





3. Sedan väljer jag ett verktyg som heter "magnetlasso"





4. och följer ögat med den. Alltså bara det blåa ( min ögonfärg )..






5. Sedan klickar jag på Filter - Skärpa - Mera skärpa - . Sedan gör jag likadant på andra ögat.





Klart! ( har inte kvar föra-bilden tyvärr! )




promenix




Awesome


NY KATEGORI!
" Summer adventures -10 "

I den kategorin kommer sommarens alla festivalbilder, naturbilder, egobilder.. ja allt att innehålla!
Exakt allt som har med 2010 att göra, och den kategorin kommer bli awesome! ;)

en bild på mig och snäckis metaltown - 09


16




dock är det inte molnigt! Solen skiner mina vänner! =)


inside vs. outside


Dagens outfit,



are you ready


Har pillat lite med designen idag, hur nöjd som helst faktiskt :)


studs and chains


Kände för att vara lite kreativ idag, så leta upp några kedjor och nitar och snyggade till min skinnjacka ;)
Vad tycks? :) Inte klar dock. Mera kedjor!







Inspirerades av Nevnarien

two favorites


båda från scorett


Nutella, mums


Godmorgon! Precis kommit hem från ett besök hos mamma, hämtade molly och pratade lite :) Nu sitter jag hemma i köket och ska göra mig lite frukost! Idag blir det rostade mackor med nutella och ett stoooort glas tropisk juice! :) Idag är det fredag mina vänner, och det är underbart! Veckorna går så otroligt fort! Och snart är det sommar! Jag blir så glad av att det bara är 75 dagar kvar till sweden rock festival! Det sinnes! :)

Forever and ever



21.00


har inget bättre för mig just nu, så jag sitter och inväntar Bella&Tyra Show! Paow som gäst, undra hur det kommer gå. Hon är så.. konstig. haha!


Ööhhh


Ha! Elgiganten in my ass, fucku!

i guess that's the way it supposed to be


Hemma nu efter en trevlig eftermiddag i kristianstad! :)
Nu väntar duschen, sen ska jag direkt hem till hjärtat och mysaa ♥

In Flames - Delight and Angers



Awesome day, yes


Min dag idag har varit underbar änsålänge.. :) Vaknade upp hemma hos hjärtat, sen skulle han på en intervju i bromölla. Så jag passade på att besöka mina barn på alviken! :) Dom blev så glaada av att träffa mig! Sötungar ♥ Sen skjutsade jag hem hjärtat igen. Och strax kommer han och hans mamma och hämtar mig, vi ska till kristianstad och köpa en laptop. Och sedan blir det käk på mcdonalds, mums! ;) Resten utav kvällen sen kommer att spenderas tillsammans med hjärtat! <3 Yes, I'm in love! Imorgon blir det kanske ett besök hos tatueraren! Hope so! :)

Förresten så är det helt sjukt vilket fint väder det är ute! Har gått omkring i min nya snygga skinnjacka heela dagen, dock min feta halsduk också, men den är mys! Och mina nya solglajjor! Inte piloterna från h&m utan de svarta från mq! ;) OCH VET NI VAD JAG GJORDE IDAG?! Jag köpte mig en glass, en daimglass. Den stoora struten. Fy sjutton så gott! :) Men jag åt glassen i bilen, liite för kallt ute ju ;)


Blah blah blah


Var ute och gick med Johanna och Molly innan, vi tänkte vara duktiga och gå en runda.
Men det var sviiiinkallt! Så vi gick bara i negerbyn :D




Nu ska jag köra in till lasses och köpa mig en kebabtallrik! :)
Sen ska jag köra hem till hjärtat och spendera natten där ♥

I want, I want, I want to paardeeey :D








Eeeouw?

Mitt hjärta kommer inte bli glad när vi ses senare ..
Jag har nämligen precis krängt en god makrillsmacka!

Haha! det är så sjukt gott när man själv äter det. Men fy, det luktar verkligen pyton!




things about me you did not know?


5 sanningar!


1. Jag är beroende av speglar! Jag kollar mig i speglen fleera gånger om dagen.. Det är inte det att "ååh, jag är så snygg jag måste kolla på mig själv.." utan jag måste kolla så att håret ligger rätt, så att kläderna sitter snyggt osv. Och så måste jag alltid le eller göra en "pose" innan jag går där ifrån :) haha!

2. Jag är en småätare vs gottegris! :P Till frukost äter jag oftast en macka, och ett glas juice till eller o'boy. Sen blir jag proppmätt. Men en stund efter frukosten så kan jag gå och ta en bit kladdkaka, yoggi, godis eller vad som helst.. Bara jag får äta något, och så håller det på hela dagen! Och helst ska det innehålla så mycket socker som möjligt...

3. Jag älskar tacos! Om vår familj äter tacos en fredag. Så blir det alltid mycket köttfärs över. Och då kan jag äta det varje dag till det tar slut. Rekordet är Fredag, lördag, söndag, måndag, tisdag.. På onsdagen åt jag tacos hemma hos min bästa vän, på fredan.. Hade vi tacos hemma.. Igen ;) MUMS!

4. Kalendertjej!
I min kalender skriver jag ner exakt allt som händer mig! Vad jag ska göra, vad jag gjorde, vilken jag umgicks med, vart jag åt (om det var något speciellt. typ.. tacos!) vart jag sov den natten, vart jag festade, men vilka! och vad jag drack! Förr skrev jag tillochmed ner hur många gånger om dagen jag hade sex med min pojkvän :o Helt sjukt, haha! :P

5. Jag har tvångstankar! Yes, it's true. Om jag tillexempel är ute och går, och det kommer en bil bakom mig, så säger jag till mig själv att jag måste hinna till nästa lycktstolpe innan bilden gör det! Ibland får jag sån panik så jag springer till den. Eller när jag får ett sms, så tänker jag att om de inte är från just "den" personen så får jag inte äta någon mat idag! Och så kan det hålla på, med massa saker.. haha!

Look what you've done to me


Det lönar ju sig att vara medlem i h&m club :)

Visserligen är det bara 50 Kronor + 20 % rabatt på underkläder & 20 % på kosmetik jag fick,
men det är ju iallfall något!


love you



save your heart for someone's worth fighting for





♥ svarta jeans, veromoda
♥ lila tröja, h&m
♥ leopardsjal, mammas
♥ skinnjacka, h&m
♥ svarta "converse" , skopunkten

Sunny Wednesday


Godmorgon vänner! :) Sitter här i hjärtats säng och är helt yrvaken, skönt att få sova ut idag.. Har gått upp runt 07.30 - 08.00 i några dagar nu baara för att hjärtat skullat iväg. Men vad gör man inte för den man tycker om? :)

Nu ska jag köra bort till min mammas jobb, vi ska gå hem till min mormor och morfar klockan tolv när mamma har sin lunch.. Jag ska äta frukost, blir antagligen cornflakes med mjölk och socker! Mamma ska äta någon lunch, vet inte vad det blir idag! :)

Idag är jag glaaad, och vet ni varför? Joo, för det är sol ute! :D Och det tycker jag om, man blir så glad när man ser att våren är påväg.. :) Ska förhoppningsvis umgås med min barndomsvän JohannaS idag, greeat. Längesedan vi umgicks en hel dag ensamma och bara pratade om allt mellan himmel och jord.. ♥

Nu ska jag köra, blir dagens outfit, och bilder från en promenix med molly när jag kommer hem! =)




 


Gaaaaah !



Note to myself



Some people never grow up


Puhuu, jag är vrålhungrig! Någon som har något förslag på vad jag kan göra för mat här hemma idag? :)
Tänkte överraska min mami och papi! ♥

Two shells in a shell!




Nu har min lillebror och stoffe landat i egypten! :) Ja, jag är ruskigt avundsjuk!
Men snart är det sommar här i sverige och det längtar jag till, och efter sommaren, typ i augusti?
Så tänker jag åka på semester! Förhoppningsvis med snäckisen :) Men det får vi se hur det blir med det ;)
Kan ändras hunda gånger om innan vi bestämmer oss, två snäckor i ett snäckskal! :D


It hurts so much


Ibland hatar jag att vara tjej, vem fan kom på att tjejer skulle ha mens? Att man skulle ha mensverk? Jag har så inihelvetes ont i magen, och i svanskotan. Jag kan inte ens sitta upp idag :( Höll typ på och dö när jag skulle köra hem från hjärtat, ville bara ligga kvar i sängen hos honom.. Har knaprat 2-3 alvedoner sen klockan åtta imorse och de hjälper inte.. Aah vad jag är irriterad och gnällig nu! :( Ska ut i köket och hämta något gott att äta, sen ska jag krypa ner under täcket igen och kolla på en film. Det får man göra när man mår dåligt.. faktiskt :(

Skulle precis skriva ett långt gnälligt inlägg om vädret också, för jag ör sur för att jag inte kan använda mina suuulbrillor idag, men nu kom solen fram :) Det gjorde mig liite gladare.. Men jag vet att om någon minut försvinner den igen, och sen kommer den fram, sen försvinner den.. Och så fortsätter de :) haha!

I like it, like it



Out of time


Har precis kollat på en film med hjärtat.. Out of time hette den, helt okej film :) Nu ligger vi i sängen och ska gå och ska alldeles strax gå och lägga oss. Han tycker jag är väldigt tråkig nu som bara sitter vid datorn hela tiden :P Men det är ju kuuul.. Nåja, dags att sova nu då :) Imorgon har jag massor att göra, och jag HOPPAS att solen tittar fram imorgon så jag kan använda mina nya brillz! ;) hoho, GODNATT!

Confession


Jag kan ju erkänna att jag känner mig ganska cool i min nya hårfärg och mina nya brillor ;)
I like it, like it



Teamwork


Min nya snyggasnygga skinnjacka! Och mina nya snyggsnygga solglasögon!! :)
JAA, jag är nöjd! Vi tre är ett supersnyggt team i sommar! ♥


Jaaane


Jäääj, jag är vverkligen superglad för att min jacka har kommit :) Ska hämta den på preem ikväll.. Nu ska jag skjutsa in hjärtat till arbetsförmedlingen, sen ska jag göra mig klar osv. Och senare blir det fika på coffee house med min vän Jane!


Jääääj :D




My leatherjacket is on it's way!


Godmorgon!
Jag tror att jag är på bra humör idag! Det avgörs om jag får ett sms idag att jag ska hämta min jacka på preem.
Hoppas, hoppas, hoppas!
Men det känns som om jag inte kommer få den förens imon, eller kanske iövermon :(



Jealous


Nejdå, jag är inte alls avundsjuk på Jullan som åker till Cypern inatt! & nejdå, jag är inte det minsta avundsjuk på min lillebror som åker till Egypten imorgon natt! Och om jag tänker efter så är jag inte alls avundsjuk för att de ska få sola och bada, dricka drinkar och bara.. ligga där i solen! Nejdå. :(


Higher



Påminnelse till mig själv


Morgondagens to-do
du skulle bara våååga strunta i detta Ida!

förbereda, ta fram kalender, penna, telefon osv..
ringa ett samtal, kanske två.. kan bli tre!
kontakta arbetsförmedlingen
söka sommarjobb ( bättre sent än aldrig, right? )
umgås med hjärtat! ♥

It smells lovely

Besöket har kört hem, jag och mamma har varit i affären och handlat maten tills ikväll & nu står mamma och lagar maten :) Och ja, det luktar så underbart gott ska ni veta! Idag blir det hasselbakspotatis och kött! :) Jag är vrålhungrig och det gör ju inte saken bättre när det luktar gott, och det kommer ta tid med maten. Vi är många som ska äta och hasselbakspotatis tar lång tid :(


Sweet


Har främmat hemma, så jag har bakat en paj =)
Och nu ska vi äta upp den!


Hellu darlo


Ett par svarta helt vanliga jeans med dragkedja på fickorna  :)


Redhead


and I like it so far


three favorites



Nightmares about my leather jacket!

Buhuu, drömde mardrömmar om min skinnjacka inatt :(
Såg min jacka ungefär som på bilden nedan, fast alla jackorna snurrade runt och dom pratade med mig :o
Och sen fick jag ett melj om att jackan är slut och att den inte kommer in igen, lissen jag blev! :(
JAG VILL HA DEN NU!



Lyckorus


Har suttit och kollat igenom massa festivalbilder, och det är helt sinnessjukt vad jag längtar tills sommarens alla festivaler! :D Jag och min snäckis har planerat sweden rock och metaltown änsålänge, kaaanske tar en west coast riot biljett också, men det får vi fundera på. Men vår sommar kommer bli awesome! ;)


Ohno, I look like a disaster


eeehee? Mixtra inte med massa hårfärger hemma mina vänner ;) Jag visste att det kunde gå snett, men ändå skulle jag ge mig på det.. Så typiskt mig! Men illa blev det faktiskt inte, ska färga om de imon eller något.. Och neej, jag skulle inte bli blond. Skulle lägga i den blekningen i hela håret för att mitt mörkbruna skulle släppa, men blekningen räckte inte.. Hade behövt en eller två förpackningar till ( tog bara en ) Och efter det la jag i en brun färg, dock några nyanser ljusare än vad jag redan hade.. Min bruna jag hade såg typ svart ut. Men eftersom blekningen inte räckte så blev det jättefläckigt och min utväxt blev superblond ;) Snygg färg på utväxten dock! Men nej, inte blond igen :) Så nu när jag la i den bruna färgen typ kastanj tror jag färgen hette =) Så blev min utväxt röd. Ajaj, låter inte så snyggt va? Haha och det är det inte heller! MEN funderar på att färga hela håret rött faktiskt, asnice :) nej fy vad mycket skrivande det blev om mitt lilla färgande hemma!

Nu ska jag och ♥ äta tacos, efterlängtat! En hel vecka sedan jag åt de ju ;)

It's time for some change


Worlds greatest mother


Min mami är bäst! :) Hittade ett par jeans jag ville ha på vero moda ( schackmatt ) som jag ville ha, testade dom och dom satt skitbra på mig. Så mami tyckte jag skulle få dom! Snällt va? :) Visar bild på dom senare, för nu ska jag och mami till affären, hon ska handla lite mat osv och vi ska köpa hårfärg till mig.. Jag ska exprimentera lite ;)

Keep on walking


Klockan är 10.22 och idag har jag hunnit med mycket känns det som :) Pussade ♥ hejdå imorse för att jag skulle hem och äta frukost tillsammans med mami och papi, och sedan fick jag skjutsa papi till jobbet i karlshamn och direkt hem igen. Det var rätt så skönt att köra bil i min egna lilla värld med mnin favorit musik dunkandes i bilen.. :) Nu har jag precis fixat mig, och nu bär det av in till sölvesborg tillsammans med min mami! Lite ärenden på stan är alltid kul! :) Ikväll ska jag och ♥ laga mat tillsammans, och vad tror ni att det blir..? Ni som har hängt med ettag vet absolut vilket maträtt jag snackar om ;) Såklaaart tacos! Kommer bli supermys.


Saturday 20 march 2010



My evening will be fantastic


Min mamma är i affären just nu, hon ska köpa mat som vi ska ha ikväll.. Blir något kött med klyftpotatis och beasås, mums!! Älskar när jag får bestämma maten! :) Och kvällen bjuder som sagt på jacuzzibad med mina kära vänner :) Jag är så sjukt pepp för ikväll, ska bli så kul och umgås med dom och att vi ska bada gör bara saken ännu bättre!! Och vet ni vad, jag ska vara tok nykter, inte en droppe alkohol ska rinna ner i min strupe ikväll, och imorgon kommer jag att vakna upp bredvid ♥ utan att behöva kuta till toaletten ;) Jag kommer må bra helt enkelt ;D

Mollybusan



Give me summer and sun, right now!


Hemma nu efter mitt lilla ärende i sölvesborg, fick lappen ifylld och ett förslag om en ny praktikplats.
And guess what? I LIKED IT!
Jaa, det gjorde jag! Så nu ska jag sätta mig och ringa lite samtal oså =)
Wish me luck!
Och när jag ändå var ute och körde så hämtade jag ut min bikini på preem, vad tyycks?

Funderade läänge på om jag skulle publicera dessa bilderna nedan, men wtf?
Jag vill visa min nya bikini, hade den på min i drygt 2 minuter och jag stormtrivs!
Och ikväll tar jag och erikas jaquzzi oskulden på den! ;)


summerbaby



You readers makes me happy


Jag har sett att det har flugit in massa kommentarer på senaste, och massa flera läsare har jag fått också :) Och det gör mig så glad! :D Stanna gärna kvar här ;) Och fortsätt kommentera för det är kul! =)

I just wanna be alone tonight


Watcha say?


Nu har jag precis smällt i mig en macka! :D Körde på erikas förslag så la på skinka och ost och in med den i micron, och den blev awsome! :D Nu är jag mätt.. ( jaa jag blir mätt på en macka! ) Nu ska jag göra mig iordning för att köra in till arbetsförmedlingen så de kan skriva på min närvarorapport! Sjukt drygt, men det måste göras idag! Och om jag har några pengar kvar så tror jag minsann att jag ska köpa mig den där sjalen på MQ , eller en annan när jag ändå är inne i sölvesborg ;)

I got tagged on facebook


Av min frisör Jenny! Hon jobbar på salong Trend i sölvesborg, och hon är superduktig!
Detta är min balfrisyr som jag hade studentbalen -09, jag blev jättenöjd! Tack jenny! :)


You're nothing


You think you're something, but really you are'nt,
You're just a cute face with a cracky messed up inside.

--

citat av saukko. So true!

Dock menar vi heelt olika saker..

Happy birthday


Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det Erika's födelsedag!
Hurra Hurra Hurraaa
Sweet 18, grattis gumsi! ♥

Tjejmys ikväll, awesome!


Fucked up


Jag är nog beroende av blogg.se för såhär irriterad har jag inte varit på evigheter!!
( Inloggningen är tillfälligt nerstängd, försök igen om några minuter )
Några minuter?!?! DET TOG HELA FUCKING MORGONEN!

Shutter Island


Nu blir det film tillsammans med bästa!!! :) ♥


There's no light at the end of the tunnel tonight


Umgicks med bästa sara idag, efterlängtat. Du är underbar gumsi! ♥
Gick lite i affärerna, skulle köpa en sjal på MQ men hittade ett par supersnygga solglasögon ist!
Snyggast i sommar, lätt!
Nää, skämtar. Men de är faktiskt snygga! =)
Sedan blev vi hungriga så vi gick till coffee house och åt en varsin kycklingsallad!




My new sunglasses

COOLING!




HAHA TÖNT!


Don't run away from me, never again


Nu är sara påväg hit, hon ska låna kläder av mig och lite senare ska vi in till sölvesborg, jag ska kolla i lite affärer och när jag är klar med det så ska vi hem till henne. Blir chill och massa skitsnack ;) Det är fan det enda tjejer gör..!


Open up your eyes



Hairhairhair!


Happyface! :D
Nu har jag hittat en hårförlängning som jag vill beställa, den fästs med tejp och håret är riktigt fint!
Har beställt ifrån den sidan innan, och jag rekomenderar den verkligen ifall ni vill beställa löshår genom nätet! =)
Dock får jag vänta med att beställa hem det tills om en vecka ungefär. För då får jag pengar igen!
+
att jag inte vet vilken färg på håret jag ska ta.. Jag själv har mörkbrun, men för att inte riskera att det inte är samma färg så är det kanske bäst att ta svart som jag gjorde sist... Hm, det tål att tänkas på!

klicka på bilden för att komma till deras hemsida!


Wonderful morning


Godmorgon! :D Ååh, det finns verkligen inget bättre än att vakna upp tillsammans med den man tycker om! :) I'm happy! Idag är jag på brabrabra humör, vaknade troligen på rätt sida idag, oich tidigt också för den delen. Redan 08.30 pga ett sms ifrån saraaaa! Men det gjorde inget för det var happy news ;) Så dagen idag kommer jag att spendera med min vän Sara, kommer bli awesome.. Och ikväll ska jag troligen träffa min vän Johanna =) Nu ska jag pussa ♥ hejdå, sen blir det frukooost! Later!

fr. vänster
sara - jag - jag - johanna

Ohyes, I miss blondie me!


O-M-G


Jag är inte fet, men jag känner mig fet!
För nuuu är chokladet slut - öppnade det för ca 7 minuter sedan ;)

So true


IF YOU BREAK MY HEART, I BECOME LESBIAN TO FUCK YOUR NEW GIRLFRIEND!

I need a miracle


Mm, det satt fint med lite mat. Eller mat och mat.. Det är riktigt gott för stunden, senare får man bara ont i magen och ångrar att jag tryckte i sig den där hamburgaren ;) Jag pratar såklart om mitt lilla mcdonalds-besök alldeles nyss. Jag och lillebror körde till asarum för att hämta hans kompis mattias, och med mig hade jag min kära vän Jenny som sällskap.. Och eftersom att jag var hungrig så blev det lite mat också, big mc och en mellan cola AWESOME ;) men nu ångrar jag den, uschusch.. Lite senare ska jag få i mig "riktigt" mat, nämligen spagetti och köttfärssås =)


Befinner mig just nu hemma hos ♥, han äter och jag sitter vid datorn.. Som vanligt, jag gör alltid det! Snart ska jag duscha, sen äta och efter det blir det en film. Också med Brad Pitt! GRR!

Nothing left inside, say you love me


JAGVILLHAENSOMMARKLÄNNING.NU

Blir galen snaart, jag har hittat dessa fyra färgsprakande fina klänningar på h&m & jag vill ha allihopa!
Men det går inteee ..

♥   ♥   ♥


The worlds greatest





"Fast delivery"


Godmorgon! :) Ni ser de sommar-sandalerna i inlägget här under?
Det var verkligen en snabbleverans på dom, för igårkväl damp dom ner i brevlådan ;)
Dock inte i min brevlåda, utan i ♥ =)
& jag behövde inte ens betala för dom, detni! ;)
Tacktack, S!



I wanna look like this


Awesome!
Ser lite blarrigt ut på bild, men detta är mina favoriter.
Me laajki, giivegiiivegiiiive me! ♥

( pssst, allt är ifrån h&m! )

We're getting closer now


Idag mina vänner, så är det jag som har stått för maten hemma :) Så duktig jag är! Jag kan ju erkänna att jag själv faktiskt tyckte att jag lyckats riktigt ordentligt, för det var jättejättegott! Och det tyckte mamma och Jullan också. =) Lillebror därimot, han tycker inte om wookade grönsaker så det blev ett "uwääääk, dedär vill inte jag haa!" Så han fick ta resterna från igår .. Min mat var dock godare ;)

1 kg kycklingfilé - 1 kg wookade grönsaker (thai) - 4 paket nudlar
Blanda ner allt i en stoooor bunke. & lite sweet chilli sauce över det om man vill.


Misunderstanding ..


Fick in några kommentarer om detta inlägget.
Jag och stoffe är inte tillsammans, och "♥" och Stoffe är inte samma person!


Så, nu vet ni :)

This day will change everything


Illamående - Huvudvärk - Tårar

Det är min nervositet jag beskriver. Jag är jätte nervös, men för vad kommer jag aldrig att avslöja.


--

Nu ska jag iallafall in i duschen, och klockan 13.00 ska jag hämta min lillebror i skolan i sölvesborg.

I love the weather today


Gaah, någon mer än jag som tycker det är ett underbart väder ute? :) Jag blir så glad såfort solen tittar fram! Och idag är det inte ett moln på himlen, och det är underbart! =) Nu ska jag kolla igenom lite bloggar, sedan ska jag in i duschen. Funderar på att bada molly också, hon är väldigt skitig! :P


'Cause you left me no choice

Befinns mig hemma hos ♥ nu, är proppmätt och otroligt trött. Kalaset var bra, god mat och god efterrätt! Det gjorde du bra stoffis ;) & glad blev han för presenterna också, och det var ju braaa :) Nu ska jag och ♥ kolla på film, sen nana. Vi är trötta båda två. Så detta blir det sista för ikväll, sov gott mina vänner! =)


Why me?


Nu kommer jag befina mig i sölvesborg hela kvällen. Först hos jullan sedan på kalas hemma hos stoffe! :) tooodels

Happy birthday


Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det Christophers födelsedag!
HURRA HURRA HURRA!

26 år

--

Så ikväll är familjen Hult/ Thagesson bjudna på kalaaas :)


'Cause this is a disaster!




K-kinda busy, K-kinda busy


En svart "fladdrig" tröja från jc, 179:-
( tog denna bilden med blixt, därför den ser så fälld ut. orkade inte ta om.. )



En grå tröja med markerade axlar ifrån jc, 349:- men var REA på den så 100:- KAP! ;)




the shoulders




sandaler med nitar från barnavdelningen h&m, 149 :-




Och ett par klackisar från skopunkten, 349 :-


Colorful dress


Godmorgon! :) Har dock varit vaken ettag, men inte skrivit ngt här så börjar med ett godmorgon nu ;) Sitter och kollar runt på en massa sidor, letar efter en fin sommarklänning som jag kan ha till ett par superfina vita skor som jag hittat på skopunkten som jag ska köpa! :) Jaa, amanda de är dom jag testade i lördags som jag inte köpte trots att jag ville ;o Hm. :)

I told you she didn't have a dick


Brad Pitt



Igår var jag och min vän amanda i krisdtianstad hela eftermiddagen :) Var sjukt irriterad till en början, då jag inte hittade någonting :( Men ungefär en halvtimme innan det stängde så lyckades jag unna mig två par tröjor och två par skor. ( ett par sandaler med nitar på från h&m's barnavdelning xD , och ett par klackisar ifrån skopunkten ) Mycketnöööjd. Imorgon kommer det upp bilder på både tröjorna och skorna =)

Nu ska jag och ♥ sätta igång en film, han har även gjort chokladpudding till mig eftersom jag varit så himla gnällig idag :( Du är braaa <3 Åter till filmen.. Ikväll har vi nämligen en Brad Pitt kväll ;) Redan kollat på två, the mexican och spy game jag kollade bara på the mexican, för sen somnade jag.. Men hann se lite av spy game, men den var inte så bra.. & nu ska vi kolla på en film som heter sleepers. Även där är Brad med.. =)

Grrrr, come to me baby


I'll never drink again


Hej vänner. Äntligen lever jag igen, har legat i sängen heeela dagen och inte kunnat göra ett skit rent ut sagt. Fy fan vad jag hatar att vara bakis. Jag blev aldrig det innan, jag skröt om det hela tiden. Hur mycket jag kunde dricka för jag mådde aldrig dåligt dagen efter, jag mådde skit sent på kvällarna samma dag jag festade, men aldrig dagen efter. Men där fick jag mig! De senast 6-7 gångerna jag festat har jag mått superbra hela kvällen och natten, men dagen efter har jag antingen fått spendera hela dagen kramandes med toalettstolen eller blivit liggandes i sängen. Och idag blev sängen mitt offer! Men jag har iallafall haft någon som tagit hand om mig idag, och det uppskattades! =)

Gårdagen bjöds det på fest hemma hos saukko, trevligt. Sen var det planerat att dra till harrys för min och amandas del. Men jag orkade inte så vi åkte hem till amanda och fortsatte där. Efter två timmar så åkte jag hem och nanade kudden. SKÖNT!

Nu är jag hemma hos ♥ och bara tar det lungt. Har sovit hela eftermiddagen, och även lyckats få i mig lite mat. Nu blir det lite bloggkoll, och sedan någon film att kolla på. Mår fortfarande inte riktigt bra, men mår betydligt bättre än innan. Later

Secret love


Tooodeeeluuu! :) Idag är det lördag, & det är en underbar lördag! ( dock vet jag inte hur vädret ser ut, och det har en stooor betydelse av hur mitt humör kommer vara senare idag..! ) Nåja, jag är happy iallafall, för idag är det kristianstad som gäller. Så nu ska jag "få tummen ur röven" och klä på mig och köra hem, där jag ska äta frukost och göra mig iordning helt. Sen tar jag bilen in till stan, och därifrån åker jag med amanda till kristianstad! ;)

Even if the sky is falling down


Hey hey, yeah yeah


Det satt riktigt fint med lite tacos i kistan! =) Nu är jag dock proppmätt! Ska slöa lite till här hemma i min säng innan jag packar bagen för att sedan bege mig till mitt sällskap för ikväll. Kommer bli sjukt mysigt, endast för att jag är på ett sånt sjukt myshumör! And i like it, like it ;)

Imorgon tar jag en tur med amanda i kristianstad. Goosh jag kan inte få nog av kläder och skor, det har blivit såå mycket värre/ bättre med shoppandet sedan jag började följa bloggar och blogga själv.. ( negativit för plånboken och positivt för mitt utseende ) Min stil har blivit helt annorlunda pga alla bloggare man följer, man blir så inspirerad! Och det är bra, för det blir ju snyggt ;) Så imorgon får vi se vad som tas med hem i kassar från kristianstads affärer, kan bli mycket, eller kanske ingenting alls! Men har ju en supersnäll mamma som betalar en massa åt mig. Vad hade jag gjort utan dig mamma!? Du finns där, hela tiden :) I love you for everything you've done ♥

nej, nog slöat här hemma för ikväll, dags att packa ner datorn och alla andra nödvändigheter såsom underkläder, godis osv. ( nu tänker ni säkert att jag är äcklig och inte har med mig en tandborste men psst.. den finns redan på plats! ;) ha! ) Tjingting mina vänner! =)

Känner förövrigt att det är dags för en ny header =) Kanske slänger ihop en ikväll!


Ohlala, me likey


Bordet är dukat och alldeles strax,
vilken minut som helst så kommer lillebror, stoffe och jilia hit!



The twilight saga : Eclipse

Denna trailern gör mig galen! :o

 


Design you're own converse


Funderar på om jag ska beställa dessa eller inte.. :)
Har designat dom själv, tycker dom blev fina. Speciellt med mitt namn på =)
Klicka HÄR för att designa dina egna!


I thought it was over ..

WFT??
syns inte så värst bra på bild, men det snöar. Och det är STORA snöflingor ;o


BILDBOOOMB


Självutlösaren var kvällens höjdpunkt ;)

Klicka på dessa små bilder om ni vill se dom i större format! :)

Erika blev lockig

Oförberedda bilder blir alltid bäst! haha

20års stolen,

Häng i baren ;)

KUNG i baren

Daaancedaaance

kisskisss

we want you

min och erikas raggningsteknik ;)
SCHLOOOUP!


Take me away


Gårdagen var super awesome.
& idag mår man som man förtjänar antar jag . . Men det är bara ett tecken på att jag hade kul ;)
Var roligast hos erika iallafall. Kommer bilder senare idag, men här får ni ett smakprov ;D

Nu ska jag bege mig till sölvesborg med Sara, gå lite o affärerna oså.
Sedan hem och äta, sen till mys :)



Awesomeness


Hemmaaaaaaaa, och med det förklarar jag sängen intagen :D Nu ska jag sova, har haft end awesome night. Imorgon ska jag sooovaaa, hela dagen lång. Det förtjänar jag, johodå. Och en bildboomb kommer att dyka upp både här och på facebook. Så håll koll mina vänner ;) Nu ska jag sova.. GODNATT

Paardeeey ;)


Impulsive - Unplanned - And totally awesome
Ikväll blir det fest, min vän saukko fyller hela 20 år idag. GRATTIS!
Blir förfest hemma hos erika i kstad, därefter utgång, vart vet jag dock inte.
Men jag känner på mig att det kommer bli awesome!

Har brållom nu så måste fixa det sista, toodels!

Me like, me like

Supersöt sko ifrån dinsko.
Hihi, i like it alot!


I wonder what went wrong


Turen till karlshamn slutade med 3 inköp. Dock räknas bara 2! :)


En ring ifrån glitter, 80 :-
(ringfingret)

En tröja från jc, 299 :- I LOVE IT!
& en nyckelring från guldfynd, 30 :- ;P


You make me lose control


'Cause this is my life, my friend


Godmorgon. Sitter hemma i min egna säng, kändes lite konstigt att vakna upp ensam faktiskt :) Ska alldeles strax göra mig lite frukost, rostade mackor och o'boy, Mh :) Sen blir det duschen osv, tillbaka efter det.

Mumsfillibabba

Idag var jag och kollade på min kusin, Didrik när han tränade fotboll.. Hans pappa är sjuk så jag fick ta "föräldrarrollen" eller vad man ska säg. Satt där med alla andra mammor och pappor med barnens vattenflaskor =) Didrik är 9 år iår, och resten av hans lag också. Men gud vad duktiga dom är! =)






Och när jag kom hem så gjorde jag våfflor, till både mig, min lillebror, hans tjej och stoffe!
mumsfillibabba =)


Doooone


Äntligen klart :) Tur att jag kom lite tidigare idag för Cissi hade glömt att jag skulle komma klockan tre ;)
Är supernöjd med naglarna iallafall, och nu ska jag köra med lillkusinen, Didrik till hans fotbollsträning.
Så nu kommer jag befinna mig i mjällby's idrottshall tills klockan 19.00.


Nice nails


Sådär ja, nu är jag klar. Är hungrig dock, men hinner nog slänga i mig lite vaniljyoggi och start innan jag ska köra =) Ska äntligen få naglarna fixade :D tjingeling!

You have the look


Hela outfiten idag är ifrån veromoda.
Stövlarna är från br-skor och armbanden från massa olika affärer.


Embrace every moment

Min första tatuering som jag gjorde 090710.

Ett ovanligt ställe att sätta en tatuering på, vet ingenannan som har där mer än jag.
Och jag är så nöjd, jätte jätte nöjd! :) Det gjorde ont, men det var ingenting som jag inte klarade av.
"Embrace every moment" , som det står under mitt vänstra bröst betyder ta vara på varje tillfälle
tycker jag var ett bra budskap. För det stämmer ju, eller hur? :) För mig betyder det lite mer att man inte ska
ångra något, till vilken nytta egentligen? Alla göra dumma/ korkade/ idiotiska val i livet. Men lägg inte ner någon energi till att å n g r a något. Lär dig att ditt misstag istället. Det kan leda till en bra sak!

Jag kommer garanterat göra flera tatueringar, har lite ideér om vad, var och när!
Så håll utkik här för tusan! :)


Do you know how cute you are?


Molly har lärt sig att hoppa upp i min lillebror's soffa och sedan rakt upp i fönsterkarmen.
Där brukar hon ligga om dagarna och morra på folk eller bilar som kör förbi :)
Sötnos ♥


You can't have everything in black

Dessa skönheter finns på h&m's hemsida för endast 199 :-

I think it means I love you


Godmorgon vänner. Sitter i sängen helt nyvaken, ska alldeles strax skjutsa a till aölvesborg. Sedan hem och äta, är jättesugen på de mackorna vi har hemma, och vaniljyoggi med start i. Mm :) Så medans jag kör till sölvesborg en vända och hem igen, och sedan äter frukost så bjuder jag på en mysig låt med rihanna, den har gått varm i mina högtalare i en evighet nu. Så tyckte det var dags att dela med mig. Den är bra :)


Sweet dreams


Känner mig lite trött så nu blir det sängen för min del. Imorgon ska jag skjutsa a till sölvesborg, sedan hem igen och duscha och fixa till mig.. Klockan 15.00 ska jag vara i bromölla hos Cissi för att fixa mina naglar. En har ramlat av, och jag har tröttnat på att ha rosa tippar. Så imorgon blir det det vita naturliga tippar igen! I think.. ;) Godnatt mina vänner, see u tomorrow. PUSS!

It was just a joke


Hihi, jag känner mig lite busig. Ni vet bilden jag la upp om att jag klippt lugg? Det stämmer inte riktigt.. Kände att jag var tvungen att berätta det för jag har fått massor av sms & meddelande där mina vänner ger min fina komplimanger om håret.. Men så är inte fallet, jag har bara satt upp min långa lugg  i klämmor så att det såg ut som en raklugg.. =) Är sugen på att klippa det, så var tvungen att kolla hur det skulle se ut irl. Men tror jag hoppar det faktiskt. Men det ser ganska bra ut på bild faktiskt, men inte i verkligheten! :P


I'm underground, I fell down

Avril Lavigne - Alice


Happy news

Idag sa amanda upp sin lägenhet, för om tre månader flyttar hon in i en annan :D
Mitt på torget, övanför altona. AWESOME. Kommer festas satan må ni tro! HAHA!
En stoor tvåa, en trea typ! :) Är såå glad för hennes skull. Hoppas du är beredd på en inneboende snäckis ;)


Snäckisarnas kväll!

Nu är min snäckis påväg hem till mig, prata lite skit och smida planer inför både sommaren och typ nästa vecka? =) haha, det kommer bli awesome snäckis! ♥ Senare ikväll ska jag och amanda storhandla, tacos och gottigott. Vi ska nämligen ha myskväll, hemma hos henne tror jag :) Eller så stannar vi här, beror på om hon har sin voffsing hemma hos sig eller inte. Nu ska jag tända lite lampor här i huset, det är alldeles möörkt!


Can you meet me halfway

Dagens outfit.
Mammas tröja, som är köpt på vero moda.
Jag har i vanliga fall xs i kläder, men i denna är det m så det blev som en klänning typ =)
& svarta vanliga leggins till.


Ooooops, Look what I've done with my hair ;o


Es ist mein Teil – nein

Godmorgon vänner.
Dags att hoppa in i duschen.
Lagom fräsch elleer? ;)


Happy birthday

Ha en bra dag gumman, love you ♥


If looks could kill


Saturday night

Denna kladdiga chokladkaka räddade min kväll, awesome!


SHAKE YOUR ASSES FOR ME TONIGHT

Här sitter jag och har ett stort sug efter en supergod grogg! Mina vänner är ute och festar ikväll, och just nu önskar jag att jag var festklädd och skullat med dom ut och skaka rumpa ikväll! :( Men jag ska egentligen inte klaga, inte alls! För jag har det bra ikväll, och har haft hela veckan. Fruktansvärt bra dessutom! Jag mår bra, och det har jag inte gjort på månader!

Men mina vänner som sitter/står med en grogg/öl i handen, eller kanske redan ligger däckade....
HAVE FUN AND SHAKE YOUR ASSES FOR ME TOO! ;)


Stalking cat


Baby bump that track


dagens outfit =)


Happiness


ett linne (klänning för mig) från carlings, 249 :-



ed hardy liknande skor från skopunkten, 249 :-
& en ring från glitter, 129 :-



en t-shirt från h&m, 99 :-






Awesome friday

Tjo! Min dag idag hade ju inte kunnat börjat på ett bättre sätt ;) Moneymoney, så nu ska jag fixa till mig för att köra till kristianstad tillsammans med jullan, världens bästa Jullan! ♥


smell u later


grab my ass, boy




lying


KISS N TELL






Thursday morning

Prr, I'm up! Nu ska jag gå upp och fixa lite frukost. Är sjukt sugen på rostad macka, oboy och yoggi :) Hoppas att vi har det hemma bara! Strax tillbaka . .

Tired as hell!

Nej hörrni, kanske är dags att lägga sig i sängen tillsammans med kudden nu. Bud på det, ögonlocken blir bara tyngre och tyngre.. :) Imorgon är det torsdag, en ganska så meningslös dag, om jag får tycka till. Men efter torsdag är det fredag, vilket brukar innebära fest. Men nehedå, inte denna fredagen för jag har inte ett öre i plånboken, och inte på kortet heller! Ajaj, brukar ha kvar litegrann när de "nya pengarna" sätts in, vilket dom gör på måndag! =) Och då, då kan jag börja leva igen! ...Iallafall ettag :) Nighty!

Take me far, far away


Snart är det jaaag som är kuuung


Jag känner att jag vill dela med mig utav en galet rolig stund i mitt liv, självaste studentveckan. Det var fulefest, hemma hos adam och därefter begav vi oss till altona. Hade sjukt roligt, och jag saknar er, allihopa som var med på festerna! Bf3b ♥

( Jag bjuder på denna..... )


Spring news!

Denna sjukt snygga och billiga skinnjacka klickade jag precis hem! =) Endast 399:- och den finns på h&m's hemsida.  Den leveras dock inte förens vecka 13 tror jag det stod..

Men det gör ingenting, jag behåller gärna min fula röda vinterjacka nu när det är kallt ute, men våren får gärna skynda på lite så att man kan använda alla nya snygga vår kläder! Som dessa solglasögonen på bilden nedan tillexempel som jag också klickade hem precis. & alla snygga sommarskor! =))

Ååh, jag känner att jag precis fick ett såntdär lyckorus i hela kroppen nu!
Jag blir så glad av sommarkänslor, blir inte ni det? =D


I need some change

Jag har många funderingar över mitt hår :)
Ena stunden har jag låångt fin löshår, kolsvart dessutom, sedan fick jag för mig att bli blond.
Och då blev håret också kort, axellångt undefär.
Som efter 3 månader övergick till brunt, och sedan mörkmörkbrun, pågränsen till svart igen.
Även då var håret axellångt. Sedan klippte jag page!
Vilket är ett utav de bästa jag någonsin gjort med mitt hår, jag älskade de! ♥
Men nu mina vänner, nu är det dags att införskaffa mig extension igen! :)
Nästa vecka ska jag beställa nytt löshår som kommer att sitta fast!! =)

ska dock prata lite med min frisör först om hur det kommer se ut i nacken .
Mitt hår är ju väldigt kort där ännu.. =)

 


Alice i underlandet

ALICE I UNDERLANDER
filmpalatset, bromölla
onsdagen den 3 mars, 18.15

=)


New moon

Kollade precis på new moon, det är helt sjukt hur man kan älska en film så mycket.
Bella är så otroligt vacker. Edward är så sjukt jävla het. Jacob är snygg!
Jag ska också hitta en vampyr som skyddar mig, och älskar mig.
Tror dock jag kommer misslyckas på den fronten med.
It's all my fault..


Don't make me choose, cause it will be him, it always has.