110630

Rebecca köpte armband till oss idag, haha gölliii :D ♥

Blah Blah Blah ,

Skitsnack. Är det inte härligt med sånt skit? Någon som sägs vara min vän, en bra vän dessutom men som jag tyvärr tappat kontakten med... Jag tycker det är riktigt jävla synd! Man får höra både det ena och det andra, från olika personer. Från alla håll och kanter. Tro inte att jag kommer höra av mig mer, och försök inte ens ta kontakt med mig igen :) Tacka fan vet jag mina riktiga vänner, er håller jag tätt omkring hjärtat! ♥


Nu beger jag mig ut på ett litet äventyyyyr. Tjollahopp! :D



Hot hot hot!

Spenderade några timmar i solen idag eftersom jag var ledig! Världens bästa dag att vara ledig på, sol, sol, sol och SOL! Gaah, älskar värmen :) Passade på att använda min "nya" bikini idag också! Köpt på nelly.com för.. hm.. 2 år sedan? Och idag använde jag den för första gången. Överdelen är jätte obekväm och underdelen har blivit förliten, why? För min gump har blivit större! haha :'D


Och jaaa, jag är en blekfis :D Jag jobbar på det!



<3 true


Make up

Idag är det make up kurs på leep! 
Längtar något galet, blir förhoppningsvis roligt och lärande! :)



Klippte alexander idag -

← FÖRE        EFTER →



Rosa it is ;)


Tusen isbitar

Sjuk? Eller kanske bara en inbillning. Allt känns tungt, axlar, huvud. Det känns som om någon sitter på min bröstkorg och som om jag har tusen isbitar i magen. Plus att min hals gör så fruktansvärt ont! :'/ Allt känns så kasst just nu. Men vad ska man göra? Allt är ju helt mitt eget fel. 


Min midsommar var fruktansvärt rolig! Jag och amanda började här hemma hos mig, massa cider och fixiordning! Så galet fina blev vi också, jag kände mig.. ja, fin! :} Sedan åkte vi bort till min vän johanna, där det var några folk. Både vuxna och ungdomar! Midsommarbordet var framfukat, massor med mat och jag åt och åt och åt. Tillochmed amanda åt! ;) Därefter blev det massa lekar, tyvärr så hamnade ju jag i det förlorande laget men fy attan vad kul vi hade! Vi sprang ett varv med en sked i munnen med en potatis på, hoppade säck, "ålade" sig igenom ett jättegummiband med hela kroppen, och sist men inte minst finska fyllan ... Innan start skulle man halsa en cider/grogg och sedan springa till pinnen och snurra fem varv, herrejesus vad snurriga vi blev :D Och det enda som hördes var miljoner rap och sedan gapskrapp! :D Efter alla lekarna blev det massa snapsvisor och den ena teqila rosen sveptes efter den andra, MUMS! :* Och det blev jordgubbspaj och jordgubbstårta. Och dääääärefter åkte vi vidare till Norjeboke där resten av dudesen befann sig. Rätt segt till en början, men tillslut drog stämningen igång! Massa alkohol, och sedan startades även grillen! Och runt 23.00 åkte vi ner till Hällevik och terassen! Jag struntade i terassen eftersom de slutade släppa in folk så jag stannade i stugan och somnade gott i min ensamhet istället! Men jag vaknade minsann upp tillsammans med finaste snäckan :D


Tacktacktacktack alla som gjorde min dag/ kväll. Jag hade så galet kul ! ♥

B I L D B O M B


<3


Vad gör vi?Nu kör vi!


Glad midsommar!

En bild på mig från midsommarafton - 2o1o ,
en superduper lyckad dag från början till slut.
Och jag hoppas att denna dagen blir minst lika brabrabra! :)




Chris Medina - What are words

Magiskt..



I look happy, but behind the mast you'll see more pain than you'll ever seen in your life.

Jag tar en tag i taget. Inget är sig likt längre. Jag andas iallafall, och jag finns. Precis som innan, men en aning tommare. Men det går framåt. Jag kan tillochmed le och skratta på riktigt ibland. Med fina rebecca är det iofs helt omöjligt att inte skratta :') Mat är inte gott längre, slipper helst att äta. Men godis och annat, det går ner. Mer än vanligt.. Hm. Mina fina vänner som hört av er, ni är bäst! Och jag tänker på er också ♥ men just nu vill jag inte prata med någon. Men det kommer med tiden..

Inatt.. eller igårkväll begav jag mig på en liten roadtrip, ungefär 20 mil hemifrån. Det kändes bra att komma ifrån lite. Nu är jag dock hemma igen och ska strax bege mig mot nästa roadtrip. Till kristianstad med rebecca, vi ska se om vi kan fåtag på någon midsommarklänning, eller något annat användbart. Ska även inom frisörtjänst och köpa mig en sax hade jag tänkt, och vet ni vad? Den är rooosa :) Och jättejättefin! Men om dom har den hemma är ju en annan sak ..

Broken

Bloggen är fortfarande under uppbyggnad. Men det lär ta tid. Det har hänt en heldel i mitt liv på bara några dagar, så just därför tänker jag inte skriva här eller försöka få ordning på designen heller. Allt är kaos och mitt hjärta är krossat i miljoner bitar ..

Ny design!

..ursäkta röran, jag bygger om :)

Till alla studenter ..

I år är det eran tur. Det kommer skapas minnen för livet, dagar ni aldrig kommer glömma (eller så gör ni det pga alkoholen ;) .. ) Det kommer finnas så otroligt mycket bilder från dessa dagar, låtar som kommer påminna er om denna vecka, kläder likaså. Ta vara på dagarna! Gullt ös! För ni får bara uppleva detta EN gång i erat liv. En gång.

Det var under studentveckan vår klass kom varandra som närmast. Alla dessa känslor, det är liksom sista gången ni ser någon som gick i er klass. Det var riktigt skönt att ta studenten, sluta skolan och slut på alla måsten. Men samtidigt var det läskigt. För vad ska hända nu liksom? Ingenting? .. Det är upp till er vad ni ska göra nu! MEN njut för faan av studenten mina vänner! Det är ni värda allihopa! ETT STORT GRATTIS!




Men en sak... En sak ska ni veta :D Ni kommer aldrig göra det lika bra som vi gjorde det! ;)
Men en sak... En sak ska ni veta :D Ni kommer aldrig göra det lika bra som vi gjorde det! ;)

Everything about you is so fucking beautiful


110616

tjenixen. Det har varken funnits tid eller ork till att uppdatera här, men nu tänkte faktiskt jag skriva några rader! Som ni förstått har ju jag haft en toppen vecka, en närma vän som tog studenten, och fyra hela dagar fyllda med över 35 000 rockare runt omkring mig, mina bästa vänner, härlig musik, massa alkohoool och mycket mer! :) Jag har haft det så jävla bra! Jag längtar verkligen till nästa år, sweden rock festival är verkligen årets höjdpunkt! Det är då vi vet att Sölvesborg levererar, för vad händer här annars liksom? Killebom? ;) Nää, nu ska jag inte 'trycka ner' min hemort! 

Nu har jag iallafall återhämtat mig, lite iallafall. Har ju gått i skolan hela denna veckan så helt avslappnat och skön har ju inte återhämtningen varit. Idag hade vi utveckligssamtal och det kännder SUPERBRA! Vi är redan så pass duktiga med klippningarna och allt som hör till att vi skäpps ut i skolsalongen redan om en vecka, så pännande!! :D wihuuu! Modeller har vi ju fortfarande och jag saknar.. ungefär 3 stycken! Så mina vänner bara hojta till om ni vill klippas, ni får ta er till malmö men klippningen är gratiiiiis :)

Nååja. Nu ska jag bege mig hem till min pojkvän, som det tyvärr inte blivit så mycket tid på senaste att umgås med ♥ älskar dig min plutt!

ääälskar't


Bildbooomb


Grattis gumman!

Mitt under rock så tog våran minsta studenten, erika! ♥
Och självklart var alla vi tjejer där och firade henne! Vår lilla kärlek!
Grattis än en gång, du är bäst och jag älskar dig!



Varför det är segt med uppdatering - JAG BEFINNER MIG PÅ ÅRETS BÄSTA FESTIVAL!

Nämligen - SWEDEN ROCK FESTIVAL!

Festivalbandet är på plats!

Sådärjaaaaaaaa!
Snälla låt det bli onsdag nu, kan knappt hålla mig för tusan :D

HAPPYFAAAACE!

På plats!


TÄLTUPPSÄTTNING!

Måndag, samma vanliga måndag samma vecka som Sweden Rock drar igång! Sitter och inväntar amanda som är påväg hit, vi ska ner till Sweden Rock området, sätta upp vårt tält och sedan glida runt en sväng på området :) Suuuperduper gött väder också! Humöret är på topp kan jag lova! ;)


.. Förra årets tältuppsättning! ..




6 juni

Sabaton sjöng nationalsången på Sweden Rock Festival, trooor faktiskt att detta var år.. 2009? :)
GillaGillaGillaaaa :) Sån sjuk stämning. 

Tänk er att detta händer i lillalilla Sölvesborg, årets höjdpunkt! Och på onsdag är det igång igen.. LOVE IT! ;D
Men ikväll ska jag och mina finafina vänner ner till området och sätta upp våra tält, awesome!


110604


Man down


Klassfesten igår!


P-p-paaardey i malmö!


110603


Tacktacktack älskling!

Jag har kollat på dessa ett bra tag nu! Och nu, nununu äntligen så är de mina! 
Nu hoppas jag själv bara att jag verkligen kommer att använda dom .. :) Det är ju inget jag i vanliga fall glider omkring med på fötterna. Men nu kunde jag inte hålla mig ifrån dom, tack älskling! :)