Me today

Hej, hallå! Det har varit ganska så tomt här ettag, men jag har ingen lust alls till att blogga längre, jag hoppas att suget snart kommer tillbaka. Det är inte så roligt att sitta inne vid datorn heller när det finns så mycket annat att göra :) Och den dumma mobilappen till blogg.se fungerar ju inte alls? Ah, avskyr den! 

Just nu iallafall, så ligger jag i sängen och gosar med min finaste pojkvän :') Jadå , fortfarande lyckligt kär, i världens bästa! ♥ Nu ska jag köra vidare ner till soliga, härliga hällevik och göra min familj och släkt sällskap, grillbuffee på Dagmars ikväll, mums! 


Home-made


Lycklig!


Dagens


En vanlig kväll med bästis

 

4 juli

 
 

Back to black!

 

By the sea

 
Vart tog solen vägen? Igår satt jag ute från klockan ett till halv fem, läste lite mer än en halv bok. "Såld" heter den. En grym berättelse om en tjej som blir lovad ett jobb, men egentligen blir hon såld till att hora.. Uschja. Väntar tills det är sol igen så jag kan läsa ut boken. Spännande, men hemsk! 

Igårkväll var jag bortbjuden på middag hemma hos amanda, tacoooos :) Och sen efter det fixade vi varandras hår! Amanda blev klippt, nästan 10 cm klippte vi av på henne, vilket verkligen behövdes ! Amanda färgade mitt hår igår också. Och idag eller på tosdag så ska jag avfärga henne, slutresultatet kommer bli finfint ! :) 

Färg av bryn och fransar


We've only just begun

 
 

:)