Gone..



Jodå. Visst har det växt lite grann. :)

Sick puppies - Maybe


Brr

Nu ; Coffee house !

Let everybody know, that your with it and your ready to go

Tack för igår mina fina vänner ♥ Amandas lägenhet stod kvar idag. Dock en aaaaning stökigare än när jag och Camilla anlände igårkväll. Så jag och mamma tog tag i det såfort jag kom hem idag. Massa flaskor, burkar, papper och kort överallt + massa glas att diska. Men eftersom vi var två så gick det fort! Så nu är det fint hos henne igen. Tacktacktack snäckis för att jag fick vara hos dig trots att du inte var hemma :) 

Idag har jag varit seg. Legat i sängen hela dagen, med datorn och mobilen. Myst med molly. Ätit mat. Strax ska jag köra bort till affären för att köpa lite gotte tills ikväll då jag ska spendera kvällen med min älskling. Först i soffan med en stor godispåse och big brother på tv'n och sedan i sängen till en bra film. Imorgon tänkte jag ge mig på att ta ur min hårförlängning, slingorna har växt ut en bra bit och det bara kliar nu. Så får beställa nytt tejp också så att jag kan sätta i det igen.. Ni som haft extensions innan vet hur naken man känner sig utan!



Once is enough

" You only live once, but if you live it right, once is enough "




Hit the lights

Jag glömde typ bort kameran igår. Så det var väl dessa korten som knäpptes. 
Jag hade riktigt kul faktiskt. Så tack alla som gjorde min kväll ♥



Tonight we're going hard, hard, ha-ha-ha-hard!

Ny pyser jag in till sölvesborg och tar över Amandas lägenhet föratt hålla i förfesten där ikväll. 
Amanda befinner sig just nu i Göteborg, och hon är såsåså bäst som låter mig ta över hennes place for tonight ;)

Woopwoooop , vi ses på mingel

110226

Vaknade upp bredvid min älskling iförmiddags, ställde klockan på 10.00 för att köra hem och följa med mamma in till vår lilla stad Sölvesborg. Det var riktigt segt att gå upp, trött var jag minsann. Och det gjorde ju inte saken bättre att han fick ligga kvar och sova :) Fanns inte ett skit i Sölvesborg iallafall. Förutom på systemet ;) Där handlades det massa mumsigt inför ikväll. Mmyees, mina vänner. Ikväll ska jag spåra ur och rensa huvudet på moln..



I'm on the right track, baby I was born this way


Bruuum

Nuuuu kör jag och stoffis till karlshamn för att hämta hem min pääärla :D
Wihuuu!



110225

Man borde kanske festa lite oftare på onsdagarna. Känns som det är måndag idag, men icke ;) Det är fredag, och ytterligare en festkväll inväntas imorgon! Hur jag ska ha råd är ju en annan femma. Får fjäska lite för mami. Eller får jag agera taxi ikväll! Om pappa inte har brandvakten förståss.. Jobbigt att jag är utan bil. Min pärla är på lagning och har varit där i två veckor nu. Man är verkligen heeelt låst utan bil. Sjukt jobbigt är det! :( 

Nuu blir det frukost. För det har jag inte hunnit göra än.. :)

Update;
woopwoooop, pappa ringde nyss och bilen är klaaar :D

Mums.

Hur snygga? Komsi..

Just nu ;

Kom och tänka på en grej.. När jag har tråkigt. Då lägger jag mig på golvet på min matta, och tänker på allt mellan himmel och jord. Och varje gång det inträffar så är Molly här ♥ Nu kraffsade hon på dörren och ville komma in. Självklart fick hon det! :') Hon är så mysi den lilla voffsingen. Hon sitter där och kollar på en, med hennes svarta ögon, lägger huvudet på sne. Och kraffsar med tassen för att man ska förstå att hon vill bli klappad. Fina Molly, du gör mig så glad i alla stunder :) trots att du bara är en lite hund känns det som om du kan läsa mina tankar :)


Impulsfest it is, wooopa


Baby, I was born this way


Puss.

Nu blir det Sölvesborg och kolla pay and jump med snäckis. PUSS :)


I took a step outside an innocent heart


110223


I wish i had you

Onsdag. What to do? Har hela dagen oplanerad. Ikväll därimot så ska jag följa med snäckisen och kolla på pay and jump. Så längesedan. Tycker det är riktigt kul att kolla på hästar faktiskt. Önskar ibland att det var jag som flög över hinderna där uppe på hästryggen :'D Idag startar jag min dag med 'start' i en liten tallrik med vaniljyoggi i. Mums :') En bra start på dagen!

- Duscha 
- Städa rummet
- Plocka iordning ibland mina smycken
- Göra mig iordning. 

Dags att sätta igång kanske..

110222

Godnatt världen. Idag har det varit en bra dag. - Mobilen fungerar igen, wohoo! Så nöjd över mina inköp. Så jag kommer somna gott. :)

Mm, likey -likey




Todays ,




Nu bär det av till Nova Lund tillsammans med världens bästa Caroliiine ♥

Yeahyeahyeeeah

Såhär kul har jag haft ikväll. Har legat på golvet på mitt rum, myst med Molly, smsat, pratat i telefon, chattat på datorn, kollar bloggar, bloggat, tagot bilder. Allt på golvet på min vita fina matta. Kul va? Blev rättså drygt att ligga där tillslut, så begav mig mot hörvik. Där jag befinner mig just nu. Men nu är det faktiskt dags att sova. Klockan sju imorgon bitti ska jag åka härifrån. Och då ska jag hem och lägga mig igen, för att sedan gå upp runt halv elva. Vad som händer och sker då vet jag inte ännu. Jag ska iallafall ringa finaste Jullan klockan tolv ♥


Oså vill jag bara skiriva ett litet tack till min mami som låter mig skicka sms från hennes mobil, då min inte fungerar... :)


Big brother

Jag missade dagens avsnitt utan Big brother så nu håller jag och alexander på att ladda ner det till mig. Efter gårdagens avsnitt så var jag väl inte så intresserad direkt. Men man måste ju se det några gånger för att gilla det tror jag. År 2006 var jag helt besatt i Jessica. Min idol var hon. Och hon vann hela skiten med ;) Good girl. Jag såg mig själv i henne, lika tjurig i vissa lägen, lika glad och precis lika rolig och omogen , haha:D 




Världenstråkigastemåndag.



Idis.

Omg, Omg, Omg!

Som. Jag. Längtar!



Let the rain wash away all the pain of yesterday. I know my kingdom awaits and they've forgiven my mistakes



I love this song ♥


Note to myself

I fortsättningen kommer jag ställa klockan varje morgon. Godmorgon :(

Segast.

Segsöndag. Har legat hemma hos mig i min säng, hela dagen. Duktigt seg. Tog mig upp ungefär 3 gånger, då vi fick främmat hemma av mammas kompis så fick jag vara lite social, när vi skulle äta och när jag tog på mig kläder. Skitbra. Såhär dagenefter så får man vara hur seg och bekväm som helst. 

Dags att sova strax. Fortfarande trött. Trots att jag sovit till och från hela dagen.

I never felt so strong


Pardeeey pics


This is the life

Söndag. Och idag mår man väl som man förtjänar.. Jag har ont överallt. Hela kroppen ömmar men idag är det huvudet som är värst faktiskt. Brukar inte ha skallebank dagen efter, men idag så.. Jävlar vad ont jag har.

Förfest i bromölla med Amanda, Linnea och co.  Och senare begav vi oss till folketshus. Helt okej. Hade kul iallafall, för det känns ju idag. Spenderade natten hos mitt hjärta. Åkte hem runt nio imorse. Gick och la mig direkt och har nästan precis vaknat. Ett stort glad nyponsoppa här bredvid mig. Det går alltid ner, om man är sjuk eller bakis det spelar ingen roll. Hade velat sluta ögonen några timmar till, men då kommer jag inte kunna somna ikväll. Så likabra att låta bli.. :')

Kommer upp lite bilder från gårdagen här sen..

Jag är väl så sugen..




Erika's onepiece är så skönskönskön. 
Jag är väl så sugen på att köpa en..

Myyys

Nu ska jag bege mig in till emmas place och mysa med henne och johanna!



Mums

Kalaset var helt okej. Goda kakor och trevligt sällskap. Som vanligt där. :) Nu befinner jag mig hemma hos Emma tillsammans med johanna, lånar emmas dator lite då de håller på att baka vaniljbullar :)

Blev en litan paus i skrivandet. Så nu har vi ätit bullarna. Mums så gooda de var! Förutom den ena, som var liite efterbliven. Ussss.

I was thinking about him

Nu ska jag mamma och pappa bege oss på kalaaas. 
Hem till amandas föräldrar. Då hennes pappa fyller år idag, grattis peppe!

Ikväll då? Vad händer? Chillididill.

Ork

Om man kanske skulle ta och fixa sig inför lite kalaaas..

110215

Tisdaaaag. Blev sent igår, somnade inte förens strax efter tre någongång. Hade inte suttit vid datorn på över 12 timmar, så inatt när jag hade tillgång till dator igen hade jag massar att kolla igenom! :'D Datornörd, jag vee-eet! Men nuu så är frukosten nere. Men vad händer resten av dagen? Jag är väl så shoppingsugen, men jag har nog inte fått mina pengar än, och Johanna har inte fått sitt bankomatkort än då hon slarvade bort sitt förra veckan, smartooo ;)

Ikväll så blir det kalas uppe på backen , snäckans papi fyller ååååår. Jag älskar kalas :D

Valentines day

Vaknade upp bredvid johanna imorse. Vi slöade hela förmiddagen hela dagen och runt 13 begav vi oss ner till vår lilla stad, arbetsförmedlingen och lite koll i affärerna. Eftersom det är alla hjärtans dag så bjöd jag Johanna på en mysfika på Ritz :) Därefter agerade jag chaffis åt lillebror, och sedan åt pappa. Sedan serverades det middag hemma hos Johanna. Fläskfile, klyftpotatis och grönsaker. Så underbart gott. Tack Jennie! ♥

Jag har haft en helt underbar alla hjärtans dag. Tillsammans med johanna, iår igen. Tack för att du finns.





Update

Och myser fortsätter...

Myselimysmys

Har fortfarande inte kommit upp ur sängen. Rullgardinen är nerrullad än, och det är alldeles mörkt här. Rätt så dystert faktiskt. Mår inte alls bra, men jag är inte bakis eller något. Det slapp jag faktiskt idag. Men jag har så ont i magen, något känns fel.

Så nu ska jag ta mig en lång dusch. Sedan kör jag hem till min fina, Johanna. Vi ska mysa, bara vi två. Och sedan spenderar jag natten där. Jag älskar dig ♥




ett två tre fyra


P-p-aardey


Du är underbar


jag älskar dig




Facebook in my heart

Jag är så glad att facebook finns ♥ Sitter och pratar med Johanna på chatten just nu. Hon trivs jättebra , och hon har det helt underbart. Så glad för hennes skull! :)

--

Lördag. Vad händer? Var ju meningen att det skulle bi fest idag, men jag mår inte så bra. Lite illamående och riktigt trött. Så får se hur det blir, förhoppningsvis går det över och jag blir taggad igen ;) Nu ska jag iallafall mysa med Molly. Busvovve ♥

Ajajaj.

Riktigt ont i magen. Har legat i sängen hela eftermiddagen/ kvällen. Har fått lite mat i magen också, äcklig kebabrulle. Jag klarar inte av sån mat längre, pizza, kebab, hamburgare osv. Nä, tvitvi. Ska in i duschen nu, ta en lååång dusch. Brukar hjälpa när jag har ont i magen. Jag hatar att vara tjej ibland..

I wanna know your name

Naglar - done! Och dom blev så fruktasvärt bra. Diskreta men ändå så snyggt! Idis fucking loves it. När jag var klar i bromölla med nagelfixet så körde jag inom Ica för att köpa lite käk, sedan traskade jag hem till Erika. Pratades en heldel. Du är så bra hjärtat ♥ Sedan begav jag mig ut igen ( i snön?!! ) och körde och hämtade lillebror. Helt sjukt. Snöblandat regn, inte alls kul. Nonono, go awaay :( Jag som var så glad för att jag kunde ha skinnjacka osv. Men nu? På med vinterjackan igen ja. Suck..



Time of my life

Tidsinställt. Fredag idag, känns bra med helg. Inte för att jag är "ledig" för det är jag ju varje dag. Mer för att vänner som jobbar är lediga och man kan få tid att umgås med dom :) Plus massa fester såklart. Dock är det rättså oklart med fest denna helg. Men jag hoppas att min snäckis drar ihop något imorgon! ;) Nu är det inte länge kvar tills jag börjar plugga i malmö. Nervös? Mja, det är endel blandade känslor om man säger så! Me självklart längtar jag så in i! Har ju velat detta sååååå länge! :)


When you burn in hell remember what I said


110211

Godmorgon! Hade inte tid att fortsätta blogga igår, ugicks med min finis istället :) Nu har jag lite bråttom, försov mig lite grann. Skulle upp klockan nio, men nae.. Fy, vad trött jag var när alarmet ringde! Så har precis gått upp. Klockan 12.00 ska jag vara i bromölla för att fixa mina naglar. Har vanlig fransk manikyr nu, men funderar på något annat idag faktiskt :) Men får see vad det blir. Kan visa sen, ska ta både före och efterbild om jag kommer ihåg :)
Nånå, dags att äta någonting. Men vad? Mår lite illa så nyponsopa blir bra! (ointressant, jag vet.)

Tänker på dig och familjen idag, Johannab! ♥

9. Tio saker som ni kanske inte visste om mig

1. Jag har riktigt grov fobi för spindlar. Jag är livrädd för dom. Stora som små, det spelar liksom ingen roll. Hela jag skakar, skriker. Antingen blir jag helt stel och kan inte röra mig, och bara skriker och gråter. Eller lyckas jag springa där ifrån, helt skakig. Usch, jag ryser och mår illa när jag skriver detta nu. Bläää.

2. Jag kan inte vara helt osminkad bland folk. Aldrig. Jag klarar inte av det, jag måste alltid ha något. Cover all mix, foundation, puder + ögonbryn är ett måste! Resten kan jag vara utan.. Iallafall någon gång ibland ;)

3. Jag är en riktigt slösmaja. Jag kan inte spara mina pengar, har jag pengar. Så handlar jag upp dom. Det är ingenting jag är stolt över precis. Så det är någonting jag måste vänja mig av vid. 

4. Jag har varit kär/ förälskad i samma person sedan den 23 mars 2001. Det är snart 10 år sedan... Året jag fyllde 11 år, jag föll direkt. Så kärlek vid första ögonkastet tror jag stenhårt på. Den 6 juli 2006 fick jag honom på riktigt. Och i sommar firar vi 5 år tillsammans. Det är stort för mig, han betyder allt och mycket mer än så. Alexander ♥


... Nu måste jag köra. Fortsätter ikväll när jag kommer hem :)

Snäckornas daaag ,

Nahe. Skulle inte hämta honom. Så nu sitter jag här, ska ta mig något att äta nu och sedan ska jag in till min snäckis! :D Inte träffat henne på evigheter, så det ska bli så kul! Och jag ska följa med henne när hon ska göra någonting som hon längtat såååå mycket efter! Så jag håller tummarna för henne idag. Snäckisamandis ♥

Lillebror, Filip ♥

Duktiga storasyster.
Nu; Hämta lillebror ♥


I just wanna dance, cause I don't really care


JohannaS

Nu sitter Johanna på flygplanet påväg mot Spanien, hon kommer få det så bra. Det vet jag. Familjen verkar toppen och ja, hon kommer att få det awesome helt enkelt! Jag önskar henne all lycka, och jag är så glad att facebook/bloggar och skype finns! Det är där vi kommer hålla kontakten. Om ni vill följa hennes liv som 'au pair' i Spanien så kan ni läsa hennes blogg - JOHANNAS BLOGG - Hon kommer uppdatera där så ofta hon bara kan. Och jag kommer klicka mig in där 300 gånger om dagen, minst.


...

Och såhär blir det när man inte ställer någon klocka.. Godmorgon på er :)

Godnatt.


Puss och kram -


Hjärto ,

Ska traska gata upp till mitt hjärta, detta blir sista kvällen tillsammans på läääänge ♥

Sommar ♥

'

8. Jag för länge sedan


It was only just a dream ,



Sååååååå glad är jag för idag kan jag använda min skinnjacka, sådeså! ;)
Nu kör jag in till Sölvesborg en sväng tillsammans med JohannaS ,

Scones , mysfrukost

Johanna traskade ner för gatan hem till mig iförmiddags.  Vi satte genast igång med att leta fram ett recept på scones, sagt och gjort.  Det gick snabbt och nu är vi riktigt mätta, det var riktigt gott med en mysfrukost! Sista dagen Johanna är hemma idag, så jag ville mysa med henneeee :)



Svar på kommentar

Börjar dagen med att svara på en kommentar. Och eftersom det var från en anonym svarar jag i ett inlägg här så personen kan se det. :)

Kommentar - Är molly din/ din familjs hund, eller inte? Förstor inte riktigt varför det stod "min" hund i presentationen :)


Svar - Nej, det är hon inte. Molly är Stoffe's hund. Stoffe är en väldigt nära vän till familjen, han är hos oss vaarje dag och eftersom att han är det så är Molly också det. Men Mollly är här även ifall Stoffe inte är här, eftersom jag tycker om henne så mycket, så jag passar henne mer än gärna om Stoffe ska göra annat :) Detta är väl mollys andra hem kan man väl säga, hon har varit här varje dag sedan stoffe köpte henne. Så jag älskar Molly precis som om hon var min hund helt enkelt :)


Mixed feelings

Blev gottekräng och giiiirltalk. Och lite tårar också, Sofias änglar. Såsåså bra program!
Kvällen slutade lite i chock, lite mer för vissa! Vi tänker på dig F


Förööööövrigt så är jag överglaaaad för nu fungerar min mobil igen! :D
Plus att när jag kom hem så möttes jag av ljud av små tassar i hallen, Mollyyy!
Älskar att sova med henne, hihi. Ja hon fåååår faktiskt sova i sängen :D


Woopwoooop ,





Chilledidididill

Såå irriterad. Min mobil är en riktigt viktig del i mitt liv. Jag lever typ för min dator, internet och min mobil.. Hur sjukt det än låter så är det faktiskt så. Och efter stormen inatt så har min mobil slutat fungera.. Ingen sändning alls, ibland funkar den i 2 minuter eller något, och sen försvinner sändningen igen. Och jag skickar ungefär 1000 sms om dagen, jag skojar inte. SÅÅ JAG ÄR LIIITE ARG! Men jag har sån tur att internet fungerar iallafall. Hade jag varit utan båda delarna vet jag inte vad jag hade gjort . . 

--

Nu ska jag iallafall bege mig bort till JohannaS. Filmmys och gottekräng, jada. Hon åker ju på torsdag, huu ♥ Hon ska nämligen flytta till Spanien och vara 'au pair' fram till sommaren här sverige ungefär. Och när hon väl kommer hem har jag redan kommit igång med min skola och kommer inte alls ha så mycket tid för att träffa henne. Så jag umgås med henne så myyycket jag bara kan nu! Finafinafina johanna. Jag älskar dig, till stjärnorna och tillbaks ♥



Black and white ,


110208

Ställde klockan på 11.00 idag. Men jag ligger fortfarande i sängen. Har fått i mig frukost iallafall, men jag känner mig sur, typ ledsen, lite irriterad. Vet inte varför. Har ingen anledning alls till det egentligen.. Tänker ligga här hela dagen..

Chillidill

Nu var det slut på chillandet, iallafall hemma hos mig .. ;) Nu ska jag köra hem till mitt underbara sällskap för kvällen, och hon lär ju bli mitt sällis långt in inatt med. Vi ska äta gotte, mysa och så ska vi nog hyra en filmis med :)



Feels like forever


Bus med Mollybus


Update ,


Gå upp ur sängen [x]
Städa mitt rum [x]
Köra till affären och handla [x]
Hämta lillebror i skolan [x]
Laga mat till Mamma, Pappa, Filip och Stoffis [x]

Ja, jag har ju endel att göra nu. Så jag kanske ska sätta igång då! :) Tjo!

--

Update ; Check, check, check, check, check!
Fysjutton vad jag är duktig. Nu ska jag slänga mig i sängen för att skicka iväg några viktiga mail och bara slappa. Och som sällskap har jag världens bästa Molly :)

Mobilblogg - Just nu


Tvrummet ,

Här kommer en aing försenade bilder.. Det är före och efterbilderna på när vi gjorde om i tv-rummet här hemma. Jag älskar hur det ser ut där nu! Dock gör inte färgerna någon rättvisa med kameran.. Plus att vi inte fått upp så mycket på väggarna än. Men det kommer väl det med.. :) 


Nu ska jag köra och hämta lillebror i skolan. Duktiga storasyster!
före

efter
före
efter
före
efter

Ta-daaaa




Jag kan om jag vill!

Höhö


Klänning från h&m, aldrig använd pga att den är för stor.. Storlek 38. Prislappen sitter kvar.
Någon som är intresserad?




This is me today


Duktiga Ida.


Gå upp ur sängen [x]
Städa mitt rum [x]
Köra till affären och handla [x]
Hämta lillebror i skolan [x]
Laga mat till Mamma, Pappa, Filip och Stoffis [x]

Ja, jag har ju endel att göra nu. Så jag kanske ska sätta igång då! :) Tjo!


I want you

Ah, mumsi. Hittade en sida med massa kläder ' Desire Clothing ' och dessa snygga skinnjackorna kostar endast 200 kronor stycket. Ungefär.. Jag. Vill. Ha.


[Länk]



Shop'

Jag kunde väl inte låta bli.. :)

7. Min bästa vän

Det finns inga ord som kan beskriva hur mycket hon betyder för mig. 
Då, nu och förevigt ♥

- Jag är Ida.
- Och jag är Johanna. 
Tillsammans blir vi IdaochJohanna! ;)



Söndag

& såhär roligt har jag ikväll..



Oh-oh baby want some more baby

Jag låter bilderna från igår beskriva kvällen. 
Jag hade så jäävla kul :D




Wooopa





Beger mig på fest ikväll igen, eller. Fest och fest. 
Jag får se hur jag gör helt enkelt ;)
Men det är ju inte helt omöjligt det blir paardey av det :D
Hemmafest iallafall, och det var ett jävla bra tag sen!

Mm da- da

Idag är jag seg. Har precis fått i mig en liten macka, en rostad med ost och marmelad påå. Och ett stort glad oboy också, så gott. Nu ligger jag i sängen, igen. Vill inte resa mig här ifrån idag egentligen, men jo. Det ska jag minsann. När jag orkar, men när det blir det vet jag dock inteee ;)


Såhäääär fräsch och glad vill jag varaaaa just nu. Men.. det är jag inte!



You love the way I do it cause I do it so crazy


Taggelitaggtagg

Sjuk? Jag har inte tid att bli sjuk? Inte nu, inte på helgen!

Okej, jag börjar få lite smått panik nu. För jag känner i kroppen att jag faktiskt håller på att bli sjuk. Och jag vill inte det. Så nu sitter jag och ber till gud att jag iallafall är frisk kvällen ut, för hallå liksom? DET ÄR JU FREDAG! Min fredag stavas F E S T , avskedsfest med ett liite längre ord. Och vi ska ha såå kul! Jag är så taggad inför ikväll så jag vet inte vad.. :D Wihuuuu!

Nuuuu blir det en lite tripp in till Sölvesborg, måste hitta något riktigt nice att ha på mig ikväll! :D Och så ska jag hämta lillebror Filiiip i skolan. Och sen måste jag hem och fixa mig. Men hur? Vad ska jag ha på mig? Hur ska jag ha håret? Vilka av alla skor? Waaaah. Ibland så hatar jag att vara tjej! Men bara ibland, för vi tjejer är ju rätt awesome ändå ;)

WOOPWOOOOP

110203

Huvudet värker och halsen är svullen. Men lika glad är jag för det för nuu blir det en tripp till Karlshamn med min bästis för att se om jag hittar något att ha på mig tills imorgon, fööör imorgon är det fredag! Och fredag innebär avskedsfest för min älskade bästaste JohannaSaukko, jag kommer sakna dig! ♥





JohannaB goes brunett!





Johannas besök hos frisören igår slutade iallafall inte i tårar som ja trodde ;)
Världens snyggaste bästis har jag! :D

Restless


Woopaaa

Fick en liten chock när jag kollade kontot idag. Där fanns ju pengar! Jag trodde att de var slut. Men icke ;) Så nu ska naglarna fixas, kanske lite löshår till ska beställas och massa räkningar ska betalas.. Suck, det där sist nämnda. Fan vad jag är glad att jag bor hemma som slipper lägga pengar på en massa. Fast ändå skulle jag vilja ha något alldeles eget :)





When you feel horror grow inside

Mysdag idaaaag :) Precis kommit ut ur en rykande varm dusch, nu sitter jag och fryseeeerrr. Brr! Kvällen blir lugn, ska bege mig mot hörvik till sällskapet för kvällen. Eller sällskapen kanske man ska säg? Mamma Mia och Alexander. Där spenderas även natten skulle jag tro. Imorgon ska jag följa med JohannaB till frisören. Och jag ska även köra inom arbetsförmedlingen, skoj va? Nää.





Take me for who I am


Övertrötta?