Fotboll!


MAIF - AIK är i fullgång på tv'n! HEJJA MJÄLLBY! .. Jag njuter mest utav mammas goooda sockerkaka, funderar på att gå och smaka lite till på degen som skulle vara till kolakakorna ;) MUMS!

Alldeles strax måste jag gå och göra mig iordning - duscha, hitta kläder, sminka mig, platta håret, på med heelsen sen bär det av och hämta älskling och in till sölvesborg för en good middag på black and white! Därefter myser vi ner oss i soffan till en film, sen blir det sovet för mig, ska jobba 06.00 - 10.30 imon, puuh! Ska servera frukost på sommarcupen! :) Behöver ju lite extra money nu när vi snart åker utomlands.. 21 dagar kvar!

I. Need.


Me like.
Finns på h&m för endast 299 kronor!

Always


Nu börjar det kännas att det närmar sig. Imorgon är det 1 augusti, men denna månaden kommer gå snabbare än vanligt.. Jag är rädd för vad som kommer hända när du försvinner här ifrån, ifrån mig. Jag vet att vi sa att vi skulle försöka, men jag vet hur det kommer sluta ändå. "Du måste försöka tänka positivt.." jag vet att man ska göra det, men i detta fallet så går det bara inte.. ♥ Det är i detta läget man behöver någon som lyssnar, någon som förstår..

Bra hjälp i köket!


Mm, mamma står i köket och bakar!
En sockerkaka och kolakakor! ... Och vad gör jag?
Joo, jag ska slicka smeten och äta upp degen ;)



Update ; uwääk. nu mår jag illa! :(

I could really use a wish right now


Ikväll blir det terassen! Nyktert dock :)
Men först ska vi hem till caroline och jacob mfl.



I'm in love ..


Skopunkten 399 :-


Happy birthday


Nu beger vi oss på kalas, heela familjen ska hem till familjen berg för att fira evelina som blir hela 19 idag ;)
Grattis på födelsedagen sötnos! :)


Walk in Kristianstad


Mill

 


Look of today



Awesomeniiice




Precis vaknat upp hemma hos pojkvännen, hur mys? :)
Nu ska jag köra hem för att käka frukost.. Sedan kommer camilla och hämtar mig och så bär det av till arbetsförmedlingen i sölvesborg en snabbis, o därefter blir det en shoppingrunda i krstad!


Käk med mill och jenn


 

Vi hade jättemysigt på restaurangen, pratade om allt och skrattade åt allt och alla ;)
Och fy tusan vad mätt jag blev!

Myspys.





Jag var och fiskade med älskling häromdagen, i två timmar gick jag med på att sitta där med honom.. Efter.. 20 minuter blev det svinkallt .. Så vi packade ihop hans grejer och körde hem och kröp ner i sängen och kollade på film istället. Sååååå mycket mysigare :)

You just love to hate me ;))



Sleeepy


Har haft en supermysig dag på stranden med Mill , jag sov dock hela tiden. Så jag var väl inte så mycket till sällskap ;) Men det var vaaarmt och skönt. Idag hade jag dock smörjt in mig ordentligt så brände mig gjorde jag inte! :) Nu ska jag köra till Norje för att möta upp Camilla på Sweden Rock Restaurangen för en bit mat! Blir fläskfilé med klyftpotatis, LYX!


jag - alldeles nyvaken och borstar bort sand från my ass.


What?


Tummen upp!


Sandvik it is .. ;))


Frukost - check!
Bikinin på - check!
Väskan packad - check!
Camilla is on her way - check!
Är jag pepp för en dag på stranden med mill - check! ;))




Fiiiiisk


Aaah nu är jag proppmätt! Har ätit grillat med familjen, det var supergott när jag väl kände smaken. Hm! Jag är helt täppt i min näsa och det bara rinner! Jag blir tokig! :/ Nuuu ska jag köra till tocken för att fiska med min älskling, japp ni hörde rätt! Jag. Ska. Fiska. Har gjort det en gång förrut.. Får se hur det går ;) Men nu ska jag hitta bra kläder till denna kväll! :)

Airshop - Taxfree


Idag kom taxfree katalogen hem till mig! Nu känns det som att vi snart ska åka! Men icke... Det är ju länge till :( Jag får inte jag ta in någonting i Turkiet, men det fixar vi på något sätt ändå! Fanns massa smått och gott i katalogen iallafall ;)  VI KOMMER HA SUPERKUL SNÄCKIS :D







That boy is a monster


Yäääy! :D Nu ska jag bege mig till preem för att hämta mina nya sandaler ;)

Pjuuh


Vilken natt! Jag hatar när det blir så ..



Nåja, nu är det lugnt igen iallafall. :) Ikväll blir det myspys med älskling igen! ♥

Kuckelimuck!


Arrrgh, näsan och ögonen rinner, huvudet dunkar, min hals är öm och jag har ont i hela kroppen.. Jag behöver lite kuckelimuck medicin. Vart hittar man det? Joo på spar i godishyllan, men först vill jag hitta någon att dela min kuckelimuck medicin med .. :( Intresserad? Ring! :D

take me far far awaaay


Jag hatar att inte ha något att göra .. En film eller så, med en stor påse godis hade inte varit fel ;) Mys!

New in ,




↑ Leopardklänning , bikbok 299:- REA 150 :- || Byxdress , bikbok 299 :- REA 75 :-





↑ Bikinitrosa , jc 99 :- || Solglaögon , stadium 179 :- ↑


Krstad!


Igår var det grått, trist och riktigt kallt ute.. Kolla vädret idag mina vänner? Hur fint är det inte ute då? :) Gaah, jag stormtrivs i sånt här väder :) Dock har jag ingen go att lägga mig ute på gräsmattan hemma och sola, om jag hade haft en strand så hade jag lätt kunat lega där. Men inte här hemma på tomten, det går bara inte.. :P

Nu ska jag och Sara bege oss in till kristianstad för att se om vi hittar något fiint, jag behöver sommarkläder till resan, och något festligt! Lite smink och annat smått och gott ;) Ikväll blir det troligen någon film tillsammans med älskling, och imorn börjar jag jobba igen! (salongen!)

Tired . .


Vaknade för någon timme sedan, är helt slut. Jag bara sover och sover, och jag är fortfarande trött. Ska köra ner till hällevik och jobba i några timmar nu, efter det kommer jag att spendera resten av kvällen tillsammans med min underbara pojkän ♥

Godnatt!


Inatt har jag inte sovit någonting, jag skulle aldrig ha ätit den förbannade thaimaten inatt! Jag gick och tjatade om att jag skulle ha den maten, och gav mig inte förens jag hittat en thaivagn! Jag hittade en, och jag åt. Och jag njöt, för gott var det! Men jag ångrade mig när jag kom hem .. Jag har gråtit av smärta hela natten, jag har aldrig haft så ont i magen förut. Kändes som om någon slet ut allt inom mig, fyfan alltså!
Och just därför har jag sovit hela dagen idag, åkte iväg till kristianstad med familjen runt 15.00 för en snabbvisit. Fick med mig en rooosa bikiniöverdel och en flaska kokosolja ;) Billigt var det också, 49 :- för bikinin och 50 kronor för oljan. Jag gillar rea! När vi kommit hem från kristianstad gick jag och la mig igen, och nu sitter jag hemma hos världens finaste pojkvän! Ska in och duscha nu, sedan blir det en film och sen kommer jag sova gott. Mår fortfarande illa och mitt huvud dunkar för fullt :( "Jag ska aldrig mer dricka..." eller hur var det..?

östersjö

Det blev en galen fredag! Jag har en fet bula i huvudet, en aning ömma fötter, huvudvärk OCH illamående,
oså lite matförgiftning på det........... Men faaan vad kul jag hade igår! ;)







Pardeeeyyyy



PEPP - PEPP - PEPP - PEPP ..
Dunk, dunk, dunk, dunk ..
La, la, la, lalalaaa ..

Oohjooo, jag är pepp som tusan, just nu iallafall. Tror faktiskt att det kommer avta under kvällen, men hoppas inte det! Jag vill vara full och glad ikväll, umgås med mina härliga bruds och bara njuta av sommaren! hm.

Nu är Camilla påväg hit, jag ska hinna äta en bit mat och dricka en grogg , sedan är jag redo för kvällen ;)
Wohooo, ses i dimman!

My secret......




Shalalalalaaaa, den 21 augusti åker jag och amanda till Turkiet ;)
Kommer bli en helt underbar vecka!! ♥


Kunde inte låta bli..


Ett par hemklickade sandaler, check! 199:- 79 :-

Höhööö


This was fun ;)




Stackars håååår -





↑ Såhär mörk var jag när jag började.. :)


↑ Avfärgning 2. Hey orange.. typ?




↑ Avfärgning nummer 3.. Hey yellow ;)




↑ Och efter jag suttit med den "blonda" fäger i 30 minuter.. Fortfarande orange eftersom färgen inte räckte..
Nu sitter jag med slingor i.. Hoppas på ett bättre resultat här efter! :)

I miss you so much


Igårkväll ringde världens bästa älskling till mig, jag blev så glaaad! :) Har inte hört hans röst sedan i fredags morse.. Och inte träffat han sedan dess heller, men ihelgen ska jag äntligen få träffa honom igen, jag längtar såå! Känner mig helt nykär, pirrar i magen av nervositet! :) Iiih, min alldeles egna alexander ♥


My secret..


Inatt smäller det ;)

OMG ,


Nu ligger jag hemma i min säng efter ett härligt dopp i halen med ett jävla gäng ;) 10 pers, mycket hopp och konster, och mycket skratt! :) Nu har jag ont i hela kroppen eftersom jag fick trampa vatten för att inte komma under ytan. Det är ju hur djupt som helst där! Så nu har jag tränat kan man säg ;) Förresten.. JAG BADADE! Kan ni fatta? Jag har nog inte badat i svenskt vatten på 2-3 år? :S galet!

När jag kom hem fick jag grillat utav mamsen, så snäll är hon! Nu har jag precis duschat, fy tusan vad skönt det var! En riktigt låååång och vaarm dusch blev det , och det slår aldrig fel ;) Nu ska jag nana för att imorgon ska jag inte göra någonting! ;D Jag ska joobba på kvällen dock , men det är bara kul. Träningskläder är skojj! (y) Plus att imorgon ska jag och snäckan göra något riiiiktigt kul!! :D hihi , sov gott!

Hey orange!




Igår fick jag för mig att göra en liten makeover som sagt..
Jag köpte 3 avfärgnings paket / extrem blondering ,
där efter la vi i en "blond" färg. Den heter blond men jag tycker den är brun...
Men färgen räckte inte till hela mitt hår så nu är det... orangt!


Ser dock inte så orangt ut på bild.. MEN DET ÄR DET!
Så imorgon är det slingning som gäller, 3-4 omgångar med det sen är jag nog klar.. =)




What to do?


Sugen på räkor - Sugen på fest - Sugen på bad?
hm, what to do?

Makeover...


Jag kände för en liten makeover idag :)
Men jag är lååångt ifrån färdig!

Halvkass bild, men den får duga för tillfället :P



Med julietta



Dagens.




Linne + kjol , schackmatt
gladiatorskor , din sko ♥


Tired


Min kväll har bestått utan jobb nere på strandvallen, ostbricka med familjen och sen kollade vi på film allihopa! :) Farsan blev det, hade höga förväntningar men nja, den var inte så bra som jag trodde... Men det var mys att sitta trångt i soffan med hela familjen, saknat det ♥

Idag sålde vi även min lilla pärlaa, och glada nya ägare blev det också :) Kändes konstigt att köra hem den till dom. Men det var det värt! :)

Nu ligger jag i sängen med Molly tätt intill mitt huvud och vi ska alldeles strax sova. Imorgon blir det lite jobb på förmiddagen och på eftermiddagen ska jag följa med JuliaSörensen till karlshamn för att fixa ett pass! På kvällen vet jag inte vad som händer, men jag anar att det blir ytterligare en kväll hemma med min familj. :) Min pojkvän kommer ju inte hem förens på söndag, och jag kan inte prata med honom förens på tordag. Snacka om att jag lider!! :( Men jag vet hur underbart det kommer bli att få träffa honom sen i slutet på veckan, ååh jag längtar så!

If i could turn back time


Känner att jag börjar få lite panik, sommaren är ju snart slut! Om 2 veckor blir det förmodligen stockholm och om 3 - 4 veckor blir det en utomlandsresa med tjejerna! Där efter är sommaren slut på riktigt, och då är det ett helt år till nästa sommar. Varför går tiden så fruktansvärt snabbt? Jag hinner inte med..

I miss you


Nu ligger jag äntligen hemma i min säng igen, har tvättat hela kvällen.. Har även hunnit med att umgås med Diana , sjukt längesedan man var med henne. Och vi har lika roligt vaaarje gång :) My brownie ♥ Nu ska jag sova, ser fram emot en hel veckas "semester" blir dock lite tvätt osv imorgon med, men det tar jag på eftermiddagen/ kvällen så att jag får sova ut iallafall!

Det känns konstigt att inte ha dig här nu, att inte höra din röst eller känna dina läppar mot mina innan jag somnar i din famn.. ♥
Kom hem älskling.

Rösta på mig :)

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


BUHUUUUUU


Buhu, får väl köra ner och börja tvätta nu.. Både träningskläder och matchkläder, jag hatar att tvätta matchkläderna. De luktar typ piss och det är hur mycket olika tröjor, shorts och strumpor som helst som inte får tvättas ihop osv osv.... Jag är uttråkad och irriterad för tillfället så min aggressivation går ut över jobbet. Jag är glad att jag är ledig nu i en vecka iallafall så jag kan få sova ut lite. Det suger dock att inte min pojkvän är hemma denna veckan :/ hade velat vara med honom nu när jag är ledig! :(

Julia & Julia 18 år







away from me




Är utan min andra halva i en hel vecka nu , it hurts.
Men när vi ses igen, kommer det kännas toppen! ♥

Woop woop


PAAARDEEEYYYY!
Ses i dimman ;)



jag och min awesome nya ring! I'm in love ♥

Wopidoo!


Puh, det är så varmt! Men nej jag klagar inte! Jag är glad att det äntligen kommit lite tropisk värme hit :) Men det hindrar inte mig från att leta resor i augusti eller september, ett skönt tjejgäng som vill komma iväg och ha det nice ;) wopidooo!

Nu ska jag beger mig ner till strandvallen för att slänga i lite tvätt, och därefter kör jag hem till camilla där flera girls befinner sig för en härlig grillkväll och ett svalkande dopp i det blå! :) Awesomenice.

Dålig morgon


Jag tycker om att jag har börjat på praktiken igen, men fy vad jobbigt det är att gå upp på morgonen! :/ Jag vill inte, jag vill bara ligga kvar i sängen och somna om. Som "tur är" är det stängt fredag, sen är jag ledig hela nästa vecka, och resten av veckorna har hon bara öppet tisdag, onsdag, torsdag. Så det blir riktigt långa helger eftersom jag då är ledig fredag, lördag, söndag och måndag, och det gillar jag! :)

Idag var det hemskt att gå upp! Samtidigt som klockan på mobilen ringde så drömde jag att jag hade försovit mig, men att jag satt fast i sängen och kunde inte resa mig upp! Men sen vaknade jag och då flög jag upp, men jag hade ju som tur är inte försovit mig :) nu sitter jag hemma och ska strax äta en macka eller något annat gott, och ikväll ska jag förhoppningsvis umgås med min älskling ♥

Goodmorniiiing


Min natt har varit så fruktavsvärt klibbig och äcklig! Fy fan vad varmt det är! Idag ska jag minsann iväg och köpa mig en fläkt! Min förra gick i golvet så jag har typ dött de senarse nätterna! Jag har vaknat flera gånger inatt för att jag inte kunnat andas så varmt och kvavt har det varit på mitt rum, ändå har jag fönstret öppet mycket och min dörr är halvt öppen, men icke hjälper det heller! Blir så arg! :(

Nånååååå, nu sitter jag hemma i köket igen och försöker äta frukost, inte alls hungrig när det är så varmt :/ Men o'boyen går ner iallafall. Klockan 09.00 ska jag vara på salongen, har inte varit där på 3 hela veckor så det kommer kännas konstigt att komma tillbaka dit nu, men kul är det ju så jag ska inte klagaaa :) Måste skynda mig nu om jag ska hinna! Tjitjing

Summernights ,


Blev en härlig cykeltur med Camilla , runt boket och inne i byn.
Sommaren är underbar , synd att den snart är slut bara.....
Nu kallar en lång dusch och sedan sängen. PUSSS!

Waka waka ,


Dagen idag har spenderats ihop med en underbar pojkvän, på eftermiddagen var det kalas hemma hos amanda som fyller hela 22 år idag, grattis snäckan! Och nu har jag precis avnjutit en god måltid med grillad flintastek, mammas egengjorda potatisar med vitlökssmör, beasås, sallad och ett stort glas iskall coca-cola. Mh, fan vad gott det var! Nu är jag mätt iallafall, och känner att jag inte behöver mera mat denna veckan. Ja, ungefär så känns det faktiskt!

Nu ska jag byta om och bege mig på cykel hem till Camilla. (..eller nää. Nu skrev jag fel.) Jag ska köra hem till Camilla för att sedan bege oss på cykel ner till boket för att köpa oss en varsin glass och sedan sitta vid bryggan ettag. Jag älskar sommaren!

Happy birthday


GRATTIS PÅ 22 ÅRSDAGEN SNÄCKAAAN! :D ♥


Killebom 2010 del 3







Schteeeeek







Uuh, jag och camilla tycker om att ligga på stranden såhär en heeel dag!

Killebom 2010 del 2






















Killebom 2010 del 1









Woop woop


Var liksom bara tvungen!
Rätt söt bild ändå ;)

Erik och jag


Killebom!


I onsdags startade "killebom" här i sölvesborg, en liten festival med karuseller, öltält, en liten scen med några artisker osv. En mysig festival för oss som bor här, en tradition helt enkelt :) Så ikväll är det fest som gäller tillsammand med de bästa och några till (..kan man säga så?) haha! Nåja, nu kallar duschen, har plockat fram lite kläder som troligtvis duger till lilla mig tills ikväll! PUSS!

En dag på stranden






Göteborgs shopping!


Beige stickar oversize tröja , h&m 259 ;-

 

 

Svart stickad tröja , ginatricot REA 75 :-

 

Svart väska , åhlens 299 :-


Vit skjorta , ginatricot 259 :-


Fullspäckad dag!


Har haft fullt upp hela dagen idag! :) Och bara roliga grejer med ;) Först var det jobb i en timme imorse, eller.. 12.00 , men det är "imorse" för mig ;) Och sedan har jag gått på marknaden hela eftermiddagen med olika vänner. Mys och gå där och kolla på alla folken. Sedan följde jag med amanda til kristianstad en sväng! Hon skulle köpa en sladd till sin dator, så jag sprang inom h&m och fick med mig ett somrigt linne, ett puder, ett roughe och massa alkohol! Man kan ju inte komma hem helt tomhänt från kristianstad, det går bara inte! ;) Och där efter hjälpte jag amanda med en massa grejer hemma hos henne, och efter detkörde vi ner till strandvallen och jobbare lite ;)

Linnet från h&m , 69 :- KAP!



Nu ligger jag i sängen och ska alldeles strax stänga ner datorn. Är trött och imorgon blir det först lite jobb på förmiddagen och sedan blir det sandvik med Camilla! :) Schteeek ♥



Grillbuffé på Dagmars 6 juli - 2010














You and me



When you smiled you had my undivided attention. When you laughed you had my urge to laugh with you. When you cried you had my urge to hold you. When you said you loved me, you had my heart forever ♥




Idag har och jag älsklingen årsdag. 4 år har vi spenderat tillsammans, som ett par.
Det känns helt underbart! Jag är fortfarande lika kär, nu som då! ♥
Jag är så lycklig ihop med dig älskling, du är den bästa jag vet :)

Grillbuffeé


Ooups, glömde visst ställa klockan imorse.. Så jag och älskling vaknade klockan 14.10 idag ;) Men det gör iiingenting, ingen sol idag ju! Nu har jag precis käkat frukost, och nu ska jag bege mig ner till strandvallen för lite jobb! Sedan blir det grillbuffeé på Dagmars ikväll med ett härligt gäng bruds and boooys :)

Have a nice day :D

Göteborg 3 juli - 2010























Godmorgon!


Jag vill så gärna ligga vid stranden idag, men jag kan verkligen inte. Jag bränner mig något fruktansvärt! Hjälper inte att jag smörjer in mig ens , lite kanske. Men röd blir jag iallafall! Suck . .

Så det är väl bäst att jag kör ner till jobbet nu då , iallafall en stund. Sen kan jag köra ner där senare också. Jag har ett bra jobb minsann :) Men först slka jag äta något med Stoffe nere på strandträffen! Så nu måste jag kila, tjing!

En dag på liseberg


Hemma!
Ellerja. Jag har ju varit hemma sedan inatt, men jag har sovit heeela dagen och nu har jag precis kollat på mjällbymatchen på tv'n, det gick bra för dom idag också! :)

Heldagen i Göteborg igår var riktigt bra! Hittade litegrann inne på Nordstan, åt mat på Lydias. Dock en aning besviken på tacosåsen! :/ Ätit en mjukglass i det fina vädret, men fy vad jobbigt det var! den smälte och jag och camilla höll samtidigt på att blåsa iväg.... Men det var skönt när det fläktade :) Och besöket inne på liseberg var sjukt kul! Första åket blev såklart "Kanonen" för att få upp pulsen lite och komma igång, alla var trött och hade ont i fötterna ;) Sedan gick vi runt och åkte lite här och var , jag blev totalt genomblöt i kållerado! :( Jag som faktiskt inte ville bli blöt, och speciellt inte i nacken. Men DÄR blev jag som blötast, det rann längst med heeela ryggen, hy! Men jag torkade snabbt ;) Besöket inne på "Gasten" var gaanska så skrämmande, och vi hann inte ens gå in förens en viss person började lipa och sprang iväg. Ellerja, det gjorde vi allihopa! Haha, lätt den roligaste händensen på heeela dagen! xD Sedan åt vi lite, kollade på 3D film, "Sammis äventyr" Den var mysii :)


Innan vi gick i spökhuset....






Och efteråt... :)
Stackars Emelie ♥


Liseberg here we come


Godmorgon! Sitter och käkar frukost med pappa i köket nu, gud vad jag är taggad inför idag :D Först shopping i nordstan och sedan befinner vi oss på Liseberg och åker karuseller hela dagen :D wihu , det kommer bli så kul!

Sjukaste


Polisbilar, ambulans, onyktra folk, mindre åriga små flickor och en helknäpp kväll.

Jag gillar fan att vara nykter ibland, att se allt och alla, höra allt fyllesnack. Man får reda på en massa som man inte fått om man själv varit i full gång och festat hela kvällen :P Haha!

Nu blir det några timmars sömn innan Camilla kommer och hämtar oss klockan 07.00 imorgonbitti för att inta en skön plats i bilen och sedan har vi ungefär 3 timmar framför oss tills vi är framme i GÖTEBORG, puh. Men fan vad vi kommer ha kul :)


Family is forever


Jag har haft en super trevlig kväll, mysigt och riktigt kul att träffa kusinerna, min faster och min farmor igen! De är verkligen helt underbara! ♥ Åt fläskfilé och potatisgratäng på Salvatores, verkligen alla, och då menar jag alla har rekomenderat den maträtter till mig. Och jag kan ju säga att det var något utav det godaste jag någonsin har ätit, utan krydd! Aah vad gott det var! Sååå. Om ni ska äta på salvatores i Sölvesborg, ta fläskfilé med potatisgratäng ;) Dock kan jag tycka att man fick vääldigt lite mat. Visst, jag åt upp allt och jag blev mätt. Men det var så gott så jag hade kunnat tryckt i mig endel till faktiskt ;)

Funderar på om jag ska dra ner till terassen (hanöhus) med johanna och jenny typ nu , har ändå inget bättre för mig.. Har dock så satans ont i magen. Varför får man mensverk? Mens överhuvudtaget är så onödigt.......

Älskade kusinerna, Adam och Tilda ♥


Happy birthday darlo


Det var skönt att sova må ni tro :) Har även hunnit med att göra iordning Julia för ikväll , lockat hennes hår, sminkat henne och lite såå :) Den är inte vilken dag som helst för henne, för det är nämligen hennes 18 årsdag! :) Så GRATTIS IGEN VÄRLDENS BÄSTA JULLAN! JAG ÄLSKAR DIG! ♥ Nuuu ska jag hoppa in i duschen för att sedan fixa mig för ikväll , först blir det god mat på Salvatores med familjen, farmor, bosse, faster, adam och tilda! ♥ Käärlek till dom , träffas inte så värst ofta , men det ska det definitivt bli ändring på! :)

Jullan, min Jullan ♥


Shut the fuck up -


Jag har ingenting att göraa. Är ledig från jobbet idag (det var ingen tvätt) , min älskling är och tvättar båten med sin pappa (..och han kommer inte hem förens ikväll och då ska jag umgås med mina tjejer) , jag är sönderbränd så jag kan inte vara ute och solar (känns som om jag brinner upp såfort jag går ut....) jag är riktigt trött , sov fyra timmar inatt, och det är alldeles för lite. Och om jag går och lägger mig nu känns det som om jag förstör hela dagen :( Men det är fan bud på det. Jag är så trött så jag vet inte vad jag ska ta vägen.. Så en film kanske? Får bli Twilight eller New Moon isf.. Helt klart mina favoriter ♥ Eller kanske bara sätta igång tv'n? ..Finns det ens något bra på tv'n nu? Blööh, känner att jag gnäller för mycket nu.. Hejdå.

Betjänt . .


I'm up! Nu ska jag strax bege mig till Svarta Led för att lämna alla träningskläder till tränaren i Mjällby. Hemskt vad man ställer upp för dom egentligen.. ;) Men först.. Ett STORT glas o'boy! ♥

What do you think?


Vad tycker ni? Bättre innan?
Själv tycker jag mer om den nya , mer somrig ;)



Pictures


Okeej, jag är riktigt nöjd med min header! Jag var inte ens beredd på bilden , det var typ en "testbild" och den blev skitbra! Så somrig och fin :) Åh.

Anledningen till att Amanda fotade mig idag var för att jag ville ha en ny header :) Och det fick jag också. Tack Snäckan! ♥ Här är några bilder ;P






I love the way it hurts ,



New iin


Idag fick jag min lööööön , wihu! Så jag satte sprätt på den liite sådär på direkten :P
Men jag tog det lugnt, och det blev bara en tröja idag :D






Och på köpet fick jag . . . . .
en satans ful bränna på stranden.! :(


Love the way you lie




Meliike.
Dålig kvalité dock. Sök på spotify istället :)

I love yoou ,


Hemma från stranden nu , var molnigt och blåsigt de första timmarna.. Runt tolv kom solen äntligen fram och det var hur skönt som helst att ligga där i sin solstol! :) Nu ska jag göra mig iordning för att träffa min SARA för en fika på Coffee House! :) Och så ska vi kika lite i affärerna oså :) Min sara ♥


Byebyebyee


Sådärja. Nu blir det en sväng till Sandvik med Camilla , kommer bli mys. Om solen kommer fram vill säga..... Och efter det blir det kanske lite shoppelishop? :P Aaah, så sugen..

Where is the suuun?


Blääää , jag hatar för få timmars sömn och alldeles för tidiga mornar :( Men planen var ju att åka till stranden idag med Millan! Får verkligen hoppas att det spricker upp snart, för jag vill suuuula och bli bruuuun ju :) Men just nu känner jag inte alls för någon strand.. Vill bara somna om och vakna om mååånga timmar igen , mår så illa så jag vet inte vart jag ska ta vägen :( Gör alltid det när jag har sovit för lite , eller om jag går upp för tidigt...