söndag.

Vaknade innan klockan nio idag, fågelkvitter utanför fönstrena och philips tunga andetag i nacken. Min fina :') Åt frukost tillsammans, ägg och mackor, oboy ooooch en banan! Har redan varit i stallet och mockat och gjort iordning maten, ska rida om någon timme eller så. Riktigt härligt väder ute så det får bli en lång uteritt idag! Det ser jag verkligen fram emot. 

Ikväll blir det restaurang besök! Jag och philip ska till black and white, väärldens godaste mat! :) Nu ska jag fika med mamma och hennes kompis som är här :) Blog you later ;*

Dagens Ida


Uppeee

Tjohej! Ligger i sängen, kollat igenom det där dagliga. Facebook, instagram, mejl, bloggar osv :) Ska strax masa mig upp ur sängen och få i mig lite frukost sen kör jag bort till stallet för att lära mig hur det ska gå till i stallet, mockningen och maten osv.. Därefter blir det till att städa mitt rum här hos mamma och pappa, sen kommer älskling hem :) Och i eftermiddag kommer Molly! Ska vara hundvakt hela helgen :))


Ommöblering

Befinner mig hemma hos Amanda just nu, vi har möblerat om i hennes lägenhet. Blir kanonas! :)

Ni får ursäkta att det inte blir så mycket text på mina inlägg eller många bilder heller för den delen. Men bloggar bara från mobilen så jag orkar inte skriva så mycket, och det tar aaaalldeles för lång tid att ladda upp fler bilder än en åt gången!


Revlon nutri colour creme

Jag har ju börjat ljusa upp mitt hår som ni sett i tidigare inlägg. Men jag känner mig väldigt gul/orange. Iallafall på mitt egna hår, hårförlängningen är det beige blonda slingor i och det är jättefint!

Men nu så har jag köpt denna idag, det är en inpackning med färgpigment. Har inte provat den ännu, men jag håller mina tummar! :)

 


Klippklipp..

Jag är inte bara bra med saxar och hår, linnen fungerar också bra :) Tyckte att det behövde en makeover ala Ida, galet nöjd! :)


 


L O V E



A million feelings, a thousand of thoughts, hundreds of memories, all that for one person ♥

Onsdag

Min eftermiddag har spenderats i kstad med Johannab, lite shopping och sådant mys. Dock ösregn och inte alls speciellt varmt! Hade kollat ut lite plagg på BikBok som jag skulle köpa men när vi kom in så möttes vi av en heeel drös av mönniskor, hela butiken bestod utav en enda lång kö! Halva priset i hela butiken idag tydligen. Så vi gick tre steg in och fick verkligen backa ut igen! haha. Vad som följde med hem kan ni kika in lite senare för att se :)
Nu befinner jag mig hemma hos Sanna just nu, hon utför den andra omgången med slingor på mig! Hoppas på ett ganska så ljust resultat nu :)

tisdaaag


Har en helt underbar helg att se fram emot, philip kommer hem, fest med tjejerna både lördag (utgång i karlshamn) och måndag (valborg) som vi dessutom spenderar i Lund men åker hem igen mot eftermiddagen och fortsätter festa här hemma med ett gäng andra härliga människor! Och mellan dessa festligheterna och mys med min pojkvän så ska det även hinnas med jobb och ridning :)

Nu sitter jag hemma hos amanda och kollar på Big Brother tillsammans med henne och sanna, och här efter är det 90210, vår älskade serie Harper's Island har ju slutat gå nu, grymt bra serie. Galet spännande också. Men tyvärr är den ju slut.. Imorgon kommer Frida hem till mig, ska öva på en baluppsättning på henne, kulkuuul :)

memyselfandi


Nuvarande hårfärg! :)


Lördag

Förmiddagen idag spenderades på hästryggen i Hosby, amanda och philip var där med mig och hjälpte mig lite grann :) Gick bra idag också! Nu längtar jag bara tills nästa gång, som blir nästa vecka! :)) 

Nu sitter jag hemma, ska strax klippa min lillebrors kompis här hemma, sen bär det av till stall nr två! Amandas tur att rida nu :) Och ikväll blir det lördagsmys med Philip :)

Från mörkt till...



Ja, det återstår och se hur färgen blir. Här är iallafall en före och efterbild från omgång 1.. Fortsättning följer ;)

120417

Igår körde jag till Hosaby för att provrida en häst som jag ska rida 2-3 gånger i veckan, och med mig hade jag amanda som stöd ;) En stor kille men supersnäll! Jag var så gryyymt nervös, men det gick bra. Och bättre kommer det bli också. 


Puss!


Tonights

 

 


Snäckismys

Nu far jag och amanda iväg till jockarp för en tur på hästryggen ;D
woopwoop

På hästryggen

Min eftermiddag spenderades på hästryggen tillsammans med Amanda, såå grymt kul! När vi red i skogen så var det några stora pinnar på tre ställen rakt över stigen där vi galopperade så de småhästarna hoppade över dom minsann :D Och efter en tur i skogen galopperade vi en stund på ängen också, mys! Bjuder på två överredigerade bilder då bilderna var helt dåsiga och dåligt med färg, så ändrade kontrasterna rejält vilket syns också ;P 

Nu ska jag bege mig hem till amanda för kvällsmys, som varje kväll :)

Onsdag

Fortfarande grått och trist väder ute, riktigt tråkigt faktiskt. Det enda som piggar upp mig idag är att Molly har spenderat natten här, mysimys :) Så nu har jag och Molly precis ätit frukost, äggröra blev det för min del. Mums. Nu ska jag göra mig iordning för att sedan bege mig ut på en powewalk tillsammans med bästa vän, Sanna! :) Och med oss har vi en varsin hund, Fia och Molly.

watch me


Lchf

 

varför inte ge detta ett försök? Gå ner i vikt kommer jag kanske att göra, och 5-6 kilo neråt gör mig absolut ingenting =)
Ät detta om du vill äta LCHF-kost
• Kött av alla sorter, gärna ekologiskt.
• Fisk och skaldjur av alla de slag, gärna fetare varianter såsom lax, sill och makrill.
• Ägg i alla former.
• Feta såser, men undvik halvfabrikat.
• Grönsaker som växer ovan jord såsom blomkål, broccoli, kål, sparris, squash, aubergine, oliver, spenat, svamp, gurka, grönsallad och avokado.
• Feta mejeriprodukter såsom smör, Bregott, grädde, crème fraiche, ost.
• Nötter, gärna valnötter och hasselnötter.
• Bär, hallon innehåller mindre kolhydrater.
Ät inte detta om du vill äta LCHF-kost
• Socker, söta drycker, kakor, godis, juice och allt annat som är sött.
• Cerealier och spannmålsprodukter såsom bröd, frukostflingor, ris och pasta
• Potatis och andra rotfrukter
• Öl
Varken bröd eller knäckebröd får man äta. Men till frukost kommer jag äta ett knäckebröd iallafall!
Har ni några tips om vad man kan äta osv så lämna gärna en kommentar! :)

Ni kan läsa om det HÄR ifall ni vill. Det är inte så att jag ska banta eller så. Utan detta är mest för att jag ska må bra.. Min lärare berättade om detta för ettag sedan och jag tyckte det lät hur bra som helst. Min kropp är lite ur balans eller vad jag ska kalla det. Jag är galet sockerberoende. Och det är ingenting jag vill vara precis. Jag har ont i min mage varje dag, jag mår illa i princip varje dag. Nej jag är inte gravid.. Min mamma har också känslig mage, så det är väl någonting som håller i sig..

 

Men i vilket fall som helst så berättade min lärare att hennes dotter hade också magproblem, ofta ont i magen osv. Och sedan hon började med lchf dieten så mådde hon mycket bättre, hon var inte lika trött jämt, hon hade inte ont i magen längre, hon orkade mer helt enkelt. Så varför inte ge detta ett försök? Gå ner i vikt kommer jag kanske att göra, och 5-6 kilo neråt gör mig absolut ingenting =)

 

 

Ät detta om du vill äta LCHF-kost

 

• Kött av alla sorter, gärna ekologiskt.

• Fisk och skaldjur av alla de slag, gärna fetare varianter såsom lax, sill och makrill.

• Ägg i alla former.

• Feta såser, men undvik halvfabrikat.

• Grönsaker som växer ovan jord såsom blomkål, broccoli, kål, sparris, squash, aubergine, oliver, spenat, svamp, gurka, grönsallad och avokado.

• Feta mejeriprodukter såsom smör, Bregott, grädde, crème fraiche, ost.

• Nötter, gärna valnötter och hasselnötter.

• Bär, hallon innehåller mindre kolhydrater.

 

 

 

Ät inte detta om du vill äta LCHF-kost

 

• Socker, söta drycker, kakor, godis, juice och allt annat som är sött.

• Cerealier och spannmålsprodukter såsom bröd, frukostflingor, ris och pasta

• Potatis och andra rotfrukter

• Öl


Varken bröd eller knäckebröd får man äta. Men till frukost kommer jag äta  knäckebröd iallafall! Så klart att man gör som man vill. Följa "reglerna" in och utantill kommer jag inte att göra.

Har ni några tips om vad man kan äta osv så lämna gärna en kommentar! :)

 

 

 


Love

Långhelg. Och jag har umgåtts med Philip hela helgen lång :) Lycklig tjej? - Svar ja! Det finns inte ord till att förklara hur lycklig jag är, hur mycket jag tycker om honom. Hans röst, hans blick, han sätt att gå, prata, skratta, skämta, älska. Hans sätt att älska mig. Han är fullkomligt underbar, jag är vekligen en lyckligt lottad tjej som har honom. Han är bara min och jag är bara hans, finns ingenting som kan komma oss imellan. Och jag är inte ett dugg orolig över det heller :) Jag älskar honom, han älskar mig ♥



cum tanto myrte ♥


Duktig flickvän

Snäll flickvän som jag är har jag gjort massa mackor, stekt ägg ock bacon till Philip :)


I've got a hangover, whoooa!


Fredag!

Fredag idag och vi taggar inför fest! Påskhelg, långledigt, alkohol, vänner, älskling är hemma och man kan ju inte annat än älska denna helgen? ;) Ikväll styr vi mot bromölla för förfest och sedan vidare mot Karlshamn och Sliver! Eller mingel. Men tror nog närmare bestämt det blir Sliver ändå, kommer nog bli flest folk där så ;)

Outfiten för ikväll ser ut att bli ett blått linne nerstoppat i min höga skinnkjol. Bild på det kommer att dyka upp här o bloggen senare under kvällen. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan invänta min älskling! ♥

Torsdag

Systemet - check! Det viktigaste att komma ihåg idag är nu fixat! Massa smirnoff ice och barcardi breezer är inhandlade! Yum ;P Helgen kommer bli bra. Det känner jag på mig!

Sitter vid köksbordet och har precis ätit frukost, senare än vanligt idag :) Om ca en timme kommer älskling hem. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, skulle egentligen på bio men det vill jag inte längre :) Så det kan vi ta nästa vecka istället!


Memyselfandi

emy

Onsdagsmys

Ligger hemma hos snäckan för tillfället, kollat på tv i några timmar nu. Kliat varandra på ryggen, gett massage, ätit chokladpudding ooooch salta apor :)

Tidigare ikväll så var jag och sex andra tjejer på tjejkväll i Pukavik hos Jane! Massamys, pratades massor om sommarens bravader! ;) små planer smids titt som tätt nu :D

Nu ska jag alldeles strax köra hem och krypa ner i min säng! Och imorgon kommer min älskade älskling hem! Min Philip <3


Röd goes blond

FÖRE - AVFÄRGNING - EFTER

Klippklipp

 

Idag blev lillebror och pappa fina i håret, gjorde även slingor på sanna. Men det har jag ingen bild på :) Och inte på lillebror heller. Men på pappa tog jag då det sågs mest skillnad! Han var nöjd och även jag. Paaappsen ♥

 


Ett steg närmare blondt!

Igår satte vi igång och avfärga Sannas röd/rosa hår! Här ser ni serultatet efter avfärgning 1 och 2. Och därefter la vi i en mörkare färg (som jag ej fick med på bild) och i den färgen ska vi lägga massa slingor i sen. Och det ska vi göra redan ikväll tillochmed. Bild på det kommer såsmåningom :)

Andy's lekland!

Imorse ringde klockan 08.00 och jag var snabbt uppe, åt frukost, duschade och fixade mig. Sedan kom amanda hit och hämtade mig kvart i nio och halv tio begav vi oss mot Kristianstad för att leka av oss tillsammans med barnen! :D Massakuuul! Bollhav, laborinter, ritchkanor och sånt. Hur kul som helst och även de äldsta hade kanonkul! 

Väl hemma igen, strax innan två somnade jag gott hemma i soffan! Vaknade för en liten stund sedan och sitter nu och väntar på att mamma och pappa ska komma hem! Vrålhungrig är jag..

Puss

Såja, nu har jag pussat min Philip hejdå än en gång. Varje måndagmorgon är det samma sak :( Fast detta blir en kort vecka för han kommer hem redan på torsdag! Galet att jag redan längtar och saknar honom trots jag pussade honom för tio minuter sedan! Så skön känsla att jag fortfarande är så kär!! :)<3


Måste. Ha!

Jävlar. Saaatan. Helvete! Detta är nog fan der snyggaste skinnjackan jag någonsin sett ! Kenzas nya, och jag bara måste ha den ! Hur galet snygg är den inte då! Och den är såååå mycket snyggare på! Gaaaah, någon som vet vart denna finns att köpa? I närheten, jag bor ju i Sölvesborg och vill gärna prova jackan först!

Sunday

Sitter hemma hos mormor, utslagen i en fåtölj, galet mätt efter smörgåstårtan! Släkten sitter och kollar på tv här, AIK - Mjällby aif.. Jag är väl inte så värst intresserad men jag kollar ändå :) ikväll blir det massa mys med älsklingen, vi ska ut och äta och sen blir det chill i soffan och Big Brother såklart ;)