The perfect summerdress


Ååh, hur söt var inte denna klänningen då? Jag vill ha den! :( Och hennes hårfärg också!
Jag önskar jag hade mer pengar än vad jag har.....


Make a list


Jaaaag är uttråkad, hittade en lista på Kenzas blogg , så jag snodde den lite :)



Senaste

Låt du hörde: Sean banan - skaka rumpaaa

Film du såg: Eclipse!!! ♥

Mat du åt: Pasta och köörv

Kram: Johannaaaa :)

Puss: Johanna det med xD

Känslan: Glad och kär :)

Resa: Räknas göteborg? Annars turkiet 2008 :P

Glädje: Ska få somna i älsklings famn toniiight

Dröm: Minns inte

Person du träffade: Kusin adam ♥

Personen du pratade i telefon med: Stoffis :)

Personen du fick sms av: Millan :P

Gången du åt 7-eleven korv:
haha, aldrig ätit där

Gången du var utomhus: Alldeles nyss

Gången hela din familj åt middag tillsammans: Längesen =/

Saken du köpte: Minns ej :D

Allmänt

Ska bli skoj: ATT ÅKA TILL LISEBERG PÅ LÖRDAAAAG!

Ska inte bli skoj att: gå upp tidigt imorn :P

Sparar till: Utomlandsresa med mina bruuuds ;)

Pålägg som gäller: skinkaa

Önskar att jag var bättre på:
att kontrollera mitt humör... ;)

Dagens dryck:
Coca cola

Vad saknar du: en vän , vid namn DIANA!

Tre band/artister: usch. dont make me chooose

Vad har du gjort idag: umgåtts med älskling, jobbat, varit på bio, umgåtts med min familj :)

Brukar du svära mycket: yees i do.

Hur tidigt stiger du upp
: helst så sent som möjligt :P

På helgerna: olika,

Vad ska du göra ikväll: Sitta vid min älskling hela kvällen (datorn) sen hem till min kärlek! (alexander;))

Hur många timmar sover du per natt:
olika, 10-11?

Vem är snyggast i världen: finns ju massor , men just nu tänker jag på.. edward, hehee

Vad är det för veckodag: Onsdag

Bästa saken som hände mig förra sommaren: Lärde känna en ny vän, saraaa ♥

Favoritplagg i garderoben just nu: Mina jeansshorts!

Längd: 168

Vikt: 52 för att vara exakt :D (jaaa jag gick och vägde mig nyss) hihi

Byter gärna garderob med: kenza :)

Byxa eller kjol: beror på tillfälle!

Senast utlästa bok: läser inte böcker :P

Mitt rum kan beskrivas som: mysigt! Brunt, vitt och lite svart :)

Mig själv med tre ord (just nu): Glaaad, hungrig och.. hm. kär :)

Jag tränar: aldrig :P

Jag ville bli när jag var liten:
frisör


I'm in love


Eclipse var helt sjuk, magisk, underbar, rysbar.. Jag finner inga ord! AAAHH, jag älskar Bella, jag är kär i Edward (GRRR) och jag dreglar gaaanska så mycker över Jacob.. Eehee (a)

Jag - Ååh, jag vill ha Edward..
Johanna - eh, jaa..
Jag - Nej jag vill fan ha Bella också! ;o
Johanna - Ja! Jag vill ha båda.. SAMTIDIGT!


Mhm! Jag är besatt, jag ääälskar twilight historien. Allt som har med dom skådespelarna att göra. Mygaad! ♥

Jobb / bio


GAAAH! Jag har sovit bort hela dagen! :( Jag var vaken klockan tio , väckte älskling för vi skulle upp och käka frukost så jag kunde köra till jobbet sen , men det var så mysigt under ett varmt och gosigt täcke så jag somnade om jag vaknade för en halvtimme sedan typ? HUR DUMT?? Nåja.. :/ Finns ju ingenting att göra åt det nu ändå ju.. Så nu ska jag köra bort till mamma och hämta money , sen ska jag tanka bilen för en hundring, kommer nog inte ens till preem ;S Ajaj! Sen blir det strandvallen och jobbelijobb! Har massor där idag! :( Men det hindrar väl inte mig från att gå på bio 18.00 ikväll? ;) ECLIPSE IT IS! ♥


For those who don't know me, I can get a bit crazy.


Har suttit hemma hela kvällen, blev klar med tvätten på en timme :) Dock var det flera väskor med kläder som skulle tvättas när jag kom dit , men det tar jag imorn! Känns väldigt skönt att jag kan dela upp mina jobbtider lite som jag själv vill :)

Nu ikväll har jag bara suttit hemma med mamma :) Vi har ätit glass med fruktcoctail, mums! Busat med Molly ute på gräsmattan, lilla busan hon är helt underbar. Lilla voffsingen! ♥ Och sen blev jag och pappa sugna på toasts, så jag gjorde såna till han och mig! Det uppskattades mycket, och gott var det! :) Nu sitter jag hemma hos väntar på att älskling ska höra av sig , så att jag kan köra hem till honom för att mysa och sova :) Dock ska jag upp tidigt imorgon för att köra ner till strandvallen för att tvätta. Suck..

Jobbeli-jobb


Nej hörrni, om man skulle ta och köra ner till strandvallen och tvätta det sista för ikväll.. Bah, drygt... ;(

You're awesome


Sitter här hemma i min säng nu, alldeles ensam. Med giddig musik i högtalarna, kan inte riktigt sitta still så bra musik är de :) Jag kom på mig själv att sitta och le, riktigt mycket, när jag satt och kollade igenom alla sweden rock bilder + midsommarbilderna. Och jag kom helt enkelt fram till att det är ni som får mig att le , mina underbara vänner! Jag har ett helt perfekt liv, alla mina vänner, min familj, min underbara pojkvän ♥ Det enda som fattas nu är en frisörutbildning + riktig lön. Det är svårt att klara sig på 3-4000 i månaden.. Men man får helt enkelt göra det bästa utav det! Jag är frisk, jag mår bra, jag är lycklig! :)


Sunshine


Har legat ute och solat nu i en timme eller något , men kände mig ganska ensam så nu beger jag mig hem till min älskling, vi ska köra ut med båten och ha det mys och sola :) byeee

Skaka rumpaaa




RUMPA
Måste shake, upp och ner sen vägg till vägg
RUMPA
Kött fyfan, shaka den för Sean Banan!


Jag haaaaatade denna låten innan , men efter midsommar så har den råkat bli en favorit.
Haha!

Jag saknar dig





With my man


Idag har jag haft en heldag med min pojkvän igen, inte ofta det händer faktiskt. Vi brukar oftast ses på kvällen eftersom jag antingen jobbar, eller umgås med mina vänner på dagarna :) Och det funkar bra såå tycker jag. Nu ikväll så ska jag ner till strandvallen och tvätta träningskläder. Blir väl någon timme eller så. Sen ska jag hem och bara ta det lugnt här hemma, äta glass och jordgubbar, Muums :) Imorgon är jag ledig på förmiddagen, så jag ska ligga här hemma och suula på baksidan :) Ska se ifall jag kan få något sällskap också ( någon som vill sola här med mig imon? ;P )

Och jag är taggad som fan inför helgen som kommer! Vi är ett gäng hääärliga bruds som drar till GÖTEBORG och spenderar heela dagen på LISEBERG! :D Awesome. Jag ÄLSKAR karuseller :D

I've got nothing to say



Puuh, äntligen klar! ( fast.. egentligen är jag inte klar, har lite kvar som jag får ta imorgon istället. ) Nu sitter jag och belönar mig själv, med en STOR tallrik jordgubbar med mjölk och lite socker på =)

Imorgon är jag ledig hela dagen, känns hur skönt som helst. Ska dit imorgon kväll bara och tvätta träningskläder och vika ihop match-shorts osv. Tar någon timme bara :) Så imorgon ska jag och älskling ställa klockan på 10.00 för att köra ut med båten till något mysigt ställe där vi kan sola och bada hela dagen :) Jag känner att jag måste komma ikapp Emelie med brännan lite ;) Fast det kommer jag iofs aldrig göra, jag blir bara röd... Och sen kommer det en lätt brun färg, men jag gillare =)




Woork ,


Beger mig ner till strandvallen nu för lite jobb, massor med tvätt som ska vara klart till imornbitti!

Midsommarbilder!















Morning !


Vilken morgon. Fick frukost på sängen utav världens bästa älskling, jordgubbar och mjölk! YUM! :} Nu ska jag bara klä på mig så vi köra hem till mig för att hämta bikini osv, och sedan ska jag och älskling ut med båten en runda :) Kommer bli så mysigt! Vem vet, jag kanske får mitt första dopp iår också ;) ( jag badar iiinte i sverige, det är alldeles för kallt för mig! ) Nu ska vi pysa, tjaråå!

Myspys.




Nu beger jag mig till min pojkvän, MYS ♥

Midsommarafton 2010.


Var den bästa sommardagen/ natten jag någonsin varit med om! Alla var så fina, alla hade verkligen lagt ner tid på denna dagen! Jag var så glad! :)

- På förmiddagen samlades vi allihopa nere på stranden i Djupekås och åt Champagnefrukost, frallor, alkohol, glada tjejer + killar, stekande sol. Det var verkligen perfekt.

- Senare så cyklade vi hem till Jenny-Ann där vi satt och drack och pratade om allt möjligt! Efter ungefär en timme, så cyklade vi ner till tältet som är i djupekås varje midsommar och kollade när alla stockholmarna spelade fotboll mot listerlänningarna ;) Dock jag jag ingen koll på vilka som vann :) När det var slut så cyklade vi hem till Jenny-Ann igen, och fortsatte drickandet :)

- Vi började med maten, alla gjorde sina egna laxfileér och kokade potatis, vi grillade och samtidigt gjorde vi världens godaste jordgubbstårta! Mums :) Humöret var fortfarande på topp, kanske liite för mycket för vissa ;) Men KUL hade vi! :)

- Vi satt hemma hos Jenny-Ann, vi åt och pratade och hade uppträdanden osv :P Tills klockan blev 21.30, så cyklade vi hem till mig och hälsade på alla familjerna som var hemma hos oss festade ;) De var fulla och glada, och det var rikgtigt kul att träffa alla fulla mammor och pappor! :) Sedan cyklade vi vidare till camillas stuga i hällevik för att dricka det sista, och ta lite gruppbilder! :) Och sedan begav jag, amanda och emelie oss till Adam (min kusin) de var fulla och glada de också, trevliga folk! :) Och där efter gick vi till terassen, GALET mycket folk, jag hade RIKTIGT roligt!  :D Vi dansade, tjoade och hade oss :D Wiii, sitter och ler nu när jag skriver detta :) Sedan cyklade jag och amanda hem till hennes mormors somarstuga och dääär somnade jag gott ska ni veta ;)

Jag vill tacka alla underbara tjejer som gjorde min kväll igår, det var jättetrevligt, riktigt mysigt och fullkomligt underbart! :) Bästa midsommarn någonsin! ♥


Nattinatti.


Precis hemkommen från en trevlig kväll i djupekås med en jävla gäng härliga stockholmare ;) Duumilde vilka dudes :D Ser verkligen fram emot morgondagen (midsommar) med allihopa där nere, kommer bli awesomenice..
Men nu ska jag och min snäckis gå och lägga oss, en lååång dag imorgon! Godnatt :)

Tjejkväll


Ikväll blir det en liten uppladdning till imorgon (midsommar) . Vi var 18 personer från börjar, men nu är vi bara 6-7 stycken. Haha, illa! :P Men vi ska ha skoj och mys ändåså! :) Millan kommer och hämtar upp mig och några bruds till, sedan beger vi oss till altona där det blir god mat + dryck osv. Me like! Resten av girlsen ska nog ta en och annan cider också, men det skippar jag ikväll och kör all in imorgon istället ;) Nu ska jag fixa det sista, oså känner jag på mig att millan strax tutar här utanför ;) Ha en bra kväll alla! :)

Mobilblogg ; hard work work

Tuudeluuu , befinner mig just nu på jobbet! Har hur mycket tvätt som helst här, a-laget spelade ju match igår så alla matchkläder ska tvättas och hängas upp. Och sånt som är torrt ska vikas ihop och läggas i nummerordning! Lite tråkigt och jobbigt att stå här helt ensam, men när jag är klar ska jag ha en helt underbar kväll tillsammans med mina brudar och massa stockholmare ;) Det blir käk på altona och de ska festa, men jag sparar mig tills imorgon jag :P Nåja, jag får väl fortsätta med tvätten nu ;) PUSS <3

Awesome!


Jag kan fortfarande inte smälta RAMMSTEINS konsert! Det var helt galet vad bra det var! Jag har verkligen sett dom LIVE, jag är så stolt över det! Faan vad mäktigt det var! GAAH! :o




Metaltown / Pier Pressure 2010


BILDBOMB METALTOWN OCH PIER PRESSURE 2010





















































Work work


Sådär ja. Nu beger jag mig ner till strandvallen för att tvätta lite, och runt tio ska vi börja med maten till fotbollsskolan! :) Och därefter blir det tvätt igen. Heeela eftermiddagen! :/

HTC Legend ,


IS MINE! :D
jag införskaffade mig en ny mobiltelefon i helgen, aaaaand i love it! ♥


Mobilblogg ; at work

Hej! Vilken dag jag haft idag! Helt crazy.. jag jobbat på både strandvallen och fotbollsskolan denna veckan så jag har fullt upp kan man säg! först tvätt sen matlagning till sisådär 150 barn!! ;) makaroner och köttbullar fick dom idag, men de blev så överkokta att barnen trodde de var potatismos ;) Lyckat?! ..... Hm, de åt iallafall :) nu ska jag fortsätta med att tvätta, innan jag somnar! Puss!

Pier Pressure


Stod i kö i en timme för att få gratis band till pier pressure. och det fick vi också :) Alla bilder kommer att laddas upp imorgon! Har massor med bilder på kameran! ;) RAMMSTEIN var helt galet bra ska ni veta! :D Och Inflames igår var det ett bra tryck på. Kanonas! Idag ska vi kolla på Dead by april, Paramore, 30 seconds o mars och HIM. Hemfärd blir det inatt efter 00.00 någongång och imorgon ska jag jobba klockan 08.00. Känns bra . . .

Nu ska vi ställa oss ute i regnet och kolla på Dead by april, byeeeee

Mobilblogg ; hotellfrukost

Todeluu! Ligger i hotell sängen med syskonen Berg och inväntar frukosten! Det är så sjukt gott med hotellfrukost! ;) stor buffe medfrallor, frukter, yoggi, cornflakes, juice.. Ja allt har dom här! MUMS! :)

Mobilblogg ; shopping

Vi har det bra! Rammstein igår var helt galet bra! Vilken föreställning! :D nu är vi och shoppar på nordstan, både mobil och kläder har jag med mig i mina påsar! :) ikväll väntar bullet for my valentine och inflames ! :) mer uppdatering får ni imorgon :) puss!

BYE!


Nu beger jag mig till Göteborg med sköna bruds! Det blir metaltown och pier pressure! ;) Kommer bli sjukt jävla awesome! Hoppas ni andra kommer ha det skoj här hemma. & älskling, jag kommer sakna dig! Älskar dig det vet duu! ♥


Heheee


Woopsie, snart dags för avfärd och jag har inte packat än! :o
NU ; PACKA!

Summerdays


Vi hade det jättemysigt igår, och vi planerade hela midsommar från morgon till kväll. Till och med klockslag. Och jag längtar så mycket! :) Kommer bli det bästa midsommar ever. Hoppas bara vädret blir bra!

Kan ju tillägga att jag har fruktansvärt ont på rumpan! Det där med att cykla kanske inte är min grej trots allt...

here comes the picboomb
















Morning!


Sitter hemma hos mig vid kökdbordet och äter frukost, cornflakes blev det idag! Yum. Ska strax fixa mig för att köra till praktiken, lååång dag idag! Sen bär det av hem och packa allt inför imon! Åker runt 10.00 på förmiddagen, kommer bli awesome! :) Så nu tänkte jag mest skriva en liten påminnelse till mig själv här och lnska er en trevlig morgon :)

- Jeans + Leggins
- T-shirts + Linnen
- Underkläder
- Duschgrejer + Smink + Tandborste osv.
- Solglasögon
- Lite varmare kläder
- Sängkläder..?
- BILJETTEN!!!!!

Hm.. Lite av det iallafall!

Countdown


Nu. Är. Det. Bara. Två. Dagar. Kvar.
IIIIIIIH :D


Midsommar planer


Sitter hemma och inväntar Johanna för kvällens härligheter, vi ska bege oss på en varsin cykel mot hällevik med några cider i högsta hugg för att umgås med resten av bruudsen! ;) 17.30 ska vi vara på plats i fyrstugan där Millan, Emelie och Jenny inväntar mig och Johanna, och då är även grillen igång så det är bara att slänga på kött/ korv osv. Och resten av kvällen ska hela midsommar planeras! :) Midsommar kommer bli ett roligt och lulligt äventyr på cykel, med lekar och med stora alkoholintag! AWESOMENICE! :D


Aaaaand i'm off to bed!


Nää hörrni. Det händer inte så mycket på datorn mer ikväll och nu har jag suttit och gäspat säkert 20 gånger.. Tror att det är dags att inta sängen tillsammans med älskling ♥ Imon ska jag till praktiken för första gången på en hel vecka! Ingen heldag som tur är, är fortfarande dödstrött efter rock veckan, helt galet! Men imorgon kväll ska vi träffas alla tjejer och planera inför midsommar i fyrstugan i hällevik, blir grillning på det också! Can't wait! :)

Nu ; en snabbdusch och sedan sängen direkt!

KABOOOM


Kör en liten bildbomd från sweden rock festival 2010 , AWESOMENICE! :D

Här finns blandade bilder från arbetspass, nyktert som onyktert och lååångtifrån alla bilder.



































Gääääsp!


Hej ni underbara! Idag är jag helt off. Jag är så trött så jag vet inte vad jag ska ta vägen. Men efter denna veckan så man kan ju faktiskt inte bli något annat. Än trött alltså. Jag har haft en AWESOMENICE vecka tillsammans med UNDERBARA vänner och nu är det ett helt år kvar tills nästa gång. ETT HELT ÅR!? Jisses. Men nu ihelgen är det på att igen så att säga, jag och fyra vänner beger oss upp till göteborg på fredag morgon för att spendera helgen under en festival vid namn METALTOWN. Äntligen ska jag få se Rammstein och Inflames. Kommer bli sjukt!!! Missade ju Inflames på sweden rock förra året. ;( Men nu så :D

Imorse klockan 05.45 körde jag och stoffe ut till norje och jobbade som gatevakter på rock området. Ganska så dött, men kul hade vi :D Samma visa imorn, fast tillsammans med Jullan istället! ♥
Nu sitter jag nere på strandvallen, tvätten är igång så jag väntar bara på att det ska bli klart så jag kan hänga upp matchkläderna och torktummla lite träningskläder + handdukar sedan ska jag hem och göra något som jag längtat efter i en hel vecka! Kan ni gisssa vad det är? ;) - - - - > S O V A ! :D

How fresh?!


Ååh, det är helt galet vad underbart det är att duscha! Man känner sig som en helt ny människa efter sisådär en timmes duschande! Nu är jag redo för en helkväll med supermys tillsammans med världens bästa pojkvän! Jag har saknat honom sååå mycket! En hel vecka utan honom det är.. OBESKRIVLGT! Och det får INTE hända igen! My love ♥ Nu är jag hans och hanär min i en hel vecka. Dock ska jag jobba hela veckan också, men jag kommer ju träffa honom ändå! Hm. detta inlägget skulle handla om hur fruktansvärt skönt det var i en dusch, men duschen gick över till kärkek :) Åh.

Ha! Jag bjuder på den! ;)


BILDBOMB - SWEDEN ROCK FESTIVAL DAY 3







Grattis till alla studenter!


För ett år sedan va det jag som stod på flaket och skrek "vem vill gå i ettan nu? Ingen, ingen. Vem vill gå i tvåan nu? Ingen, ingen. Vem vill gå i trean nu? Alla, alla.. FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, JAG HAR TAGIT STUDENTEN,  JAG HAR TAGIT STUDENTEEEEEN, FYFAAN VAD JAG ÄR BRA!!!" tillsammans med mina vänner i klass Bf3b

Nu efteråt så ångrar man att man inte hållt ihop mer under dessa tre åren. Det var liksom på studentveckan som alla "hittade" varandra. Och efter den veckan när man hade det som bäst skulle alla skiljas åt. Över halva klassen har jag inte ens träffat efter studenten. Den enda jag håller ihop med, om man ens kan kalla det "håller ihop" är Julia Sörensen :)

Så alla ni som går i tvåan nu, som börjar trean efter sommarlovet. TA VARA PÅ DET SISTA ÅRET FÖR DET GÅR SJUKT SNABBT!

Och alla som tog studenten idag, GRATTIS SOM FAN!


BILDBOMB - SWEDEN ROCK FESTIVAL DAY 2


Har inga bilder från dag 1, så vi börjar med dag 2 ;)
Kolla och njuuut :D











Update


Nää jag klarar inte av att inte uppdatera. När jag ändå är hemma om dagarna så kan jag ju lika gärna slänga upp lite bilder från det som varit ;) Ska bara lägga in alla bilderna på datorn och äta frukost, fast det gör jag ju iofs samtidigt som jag lägger upp bilderna. Sååå, kika in här strax!

Sweden Rock Festival


Hallå!


Som ni ser blie det ganska segt med uppdatering här. Så tänkte jag kunde berätta att det inte kommer uppdateras med förens nästa vecka, för denna veckan ska tänker jag inte lägga tid/ tänka på något annat mer än SWEDEN ROCK FESTIVAL!!! :D Så nu ska jag göra mig iordning och sedan beger jag mig ut för att stanna tills söndag ;) Hoppas ni andra har en awesome vecka på sweden rock, studenten och allt annat ni gör! :)

WOHOOO :D


Nu äär jag vaakeeen!


Sådär ja. Nu har man sovit några timmar men inte är jag pigg för de! Nu är jag ju bara trött istället.. Men jag hoppas att jag blir pigg snart iallafall. Nu ska jag göra mig iordning. Ska ju som sagt ut till rocken med lillkusinen! :)

Tireeeed


BRR! Då var första nattpasset på sweden rock avklarat! Fy fan vad kallt det har varit inatt! Har legat och hackat tänder och skakat hela natten :( Men mysigt hade vi iallafall! Vi la en stor filt på marken och sedan hade vi våra väskor som kuddar och sen en filt till över oss. Så mysigt så! ;) Vi fick även anropa security vakterna i våra walkie talkies för att det var några som tog sin in på området, fulla och glada var dom iallafall ;P Nånå.. Nu är det dags för mig att ta en lååång och VARM dusch och sedan ska jag försöka sova tills klockan 18.00 ikväll, klockan 19.00 ska jag till sweden rock med min kusin Didrik, 8år som aldrig varit där! :) Och klockan 22.00 börjar ett nattpass till! Fullrulle. Imorgon börjar det roliga ;) Då blir det fest och treeeevligt folk! Duschen kallar! TJING!

Black tips




Nightwork


Kläder ;


→ Strumpor x 2
→ Uggs
→ Tights
→ Jeans
→ Mjukisbralls
→ Linne
→ T-shirt
→ Långarmad
→ Mjukiströja
→ Vinterjacka
→ Vantar
→ Mössa
→ Halsduk


Mat ;


→ Varm o'boy
→ Mackor
→ Kakor
→ Godiiiis

Övrigt ;

→ Filt x 2
→ Kortlek
→ Nagellack
→ Mobiltelefon
→ Kamera
→ Solstol
→ Solglasögon

Awesome. Jag antar att jag är redo inför första nattpasset nu! ;) Har gjort min lista och nu ska allt packas ner/ kläs på! Amanda är påväg hit och om en timme ska jag ringa Jenny och Jane! :D Jag tror att vi kommer ha askul inatt ;)




woooork


Nu har jag jobbat färdigt för dagen. Nu ska jag bara ta fram massa kläder som jag ska ha på mig ikväll / inatt när jag, amanda, jane och jenny ska jobba ute på sweden rock! :) Kommer nog bli ganska så kallt men det gör ingenting =)

I just wanna hold you close


Hemma nu, precis varit nere på strandvallen och lagt i fyra maskiner tvätt! Jävla glidar jobb ;) Nu ska jag göra mig iordning för att möta upp Stoffe på Coffee House och sitta där tills klockan 13.00 och dela ut sweden rock banden till de som ska jobba, de ska fylla i kontrakt osv! :) Och när vi är klara ska jag ner till strandvallen och tvätta ännu mera, och sen ska jag hem och sova! Yep, it's truue. Ska till sweden rock och jobba natt ikväll , 23.00 - 09.00 i guess? Inte riiktigt koll på tiderna, men något sånt är det nog ;) Men har världens bästa brudar med mig så det kommer bli awesome ;) ASNICE väder idag med, iallafall jämfört med igår ;) haha!

NU ; frukooost ;D

Tältuppsättning ;)







Lunch





Something awesome ,


Nuuu ska jag och mina tjejer göra ngt riktigt jävla AWESOOOOME! :D
skriver vad senare ;)

Pic's


Hade skoj igår! Mingel var heelt okej! :)
Här är lite bilder, resten hittar ni på facebook!









Impulsiv kväll


Nu kom jag precis hem ifrån emilys och roberts place. Blev bjuden på middag sådär gaanska så impulsivt.. Varmröktlax ;) MUMS! Så har pratat lite skit med emelie, alltid lika kul att träffa henne. ♥

Och nu ska jag iväg på fest helt plötsligt! Jenny's bror jens har 25 årsfest. så varför inte liksom ;) Yeeey :D
nu ska jag fixa mig! Schhhhkååål ;)

Nedräkning.


IIIHHHH!

3 dagar tills jag och heela gänget ska sätta upp alla tält osv!
3 dagar tills jag börjar mitt första nattpass på sweden rock festival!
4 dagar till andra nattpasset på festivalen!
4 dagar tills festivalen drar igång!
13 dagar tills jag drar upp till göteborg med tjejerna, och gör metaltown osäkert! ;)

DAMN! I love this month! :D

Everything is just PERFECT!



New in!


Ett linne/klänning med band i ryggen, ASSNYGG! ;) 159 :- på schackmatt!




"converse" 199 :- på team sportia!




&så tänkte jag att jag skulle visa hur sweden rock tröjorna ser ut. ME LIKE!


Yesterday








Awesome kväll. Fyfan vilka härliga människor!

I wanna say things to you that you really don't wanna hear!


Igår började vi klippa lite på lilla mollybus! :) Än är vi inte klara, hon ska bli ganska så snaggad nu till sommaren ;) Är ju så fruktansvärt kallt för henne nu med hennes tjocks päls! ↓




Idag tog jag och amanda en fika på coffee house, först en kycklingsallad och sen en kakaa ;) ↓



Awesomeness


Helt galet vilket underbart väder det ääär ute! :) Nu ska jag och mamma köra in till sölvesborg och gå en runa i affärerna ;) Och därefter ska jag fika med amanda, och sen beger jag och amanda oss till saaandvik! :D Schteeek ;)

Slottsudden it was


And it was awsome. Så härliga människor och så härligt väder samtidigt som jag frös som in i på slutet, så amanda kom med en filt till mig, så snällt så! ;) Och det var massa folk där ute, och i alla åldrar verkligen. Jissus :P Nu befinner jag mig hemma hos min älskling iallafall, och ska allldeles strax inta sängen för att sova. Jag fryser fortfarande och jag är riktigt trött nu :) Avslutar detta inlägget med en bild jag snodde av johanna ;)


Changed plans


Det blir inget tingsryd ikväll som det var planerat från början! Istället drar jag ner till slottet tillsammans med världsbästa Johanna och bara myset med ett stort jävla gäng verkade det som. Heeelt okej kväll kommer detta bli! Nu ska jag göra mig iordning sedan beger jag mig på mina ben bort till Johannaaaa ♥

Ååh, jag har ajaj :(


Det var skönt på stranden idag! :) Men sedan efter middag precis så började det att blåsa väldigt mycket! Så jag och amanda körde hem igen :( Men vi hoppas på sol och vindstilla imorn :D Dock har jag redan bränt mig.. buhuuuu..





Beach 2010


Vet ni vad?
Nu ska Jag och Amanda alldeles strax bege oss till sandvik :D Jag ska steka hela dagen lång ;) Meeeen denna gången ska jag typ ha solskyddsfaktor 30 på mig så jag inte ser ut som sist, HAHA! ↓




Sweet dreams


Mm, jordgubbsyoggi. Fy tusan vad det är gott såhär på kvällen :) Haha! Nu ska jag och älsklingen kolla på en film, jag kommer nog somna under filmen så detta blir väl ett sk. "Godnatt inlägg" haha fan vad jag är sweet ;) GODNATT SÖTNOSAR :D

Suuuulat


Kom precis in från solariet här inne hos min granne, hur skönt som helst var det. Jag schteekte må ni tro. Nu är jag röd ;) måste ju förberede my body för sol, för imorgon ska jag sola utomhus! Om det är väder till det vill säga :) Och nu ser jag att det inte bara är jag sm fruskar med brännan, uwäk! Är glad jag solade innan! =)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan skjutsar stoffis mig hem till älskling, och sedan stannar jag där tills imorn! Då blir det troligtvis möte med sweden rock! Awesome. Jag har myror i hela kroppen så pirrigt och förväntansfull jag är över denna galna veckan! :D Nånå.

Camping it is! - update


4-dagars sweden rock band - check!
Metaltown biljett - check!
NU ; kristianstad och köpa tält med min snäckis! :)



Update: luftmadrass och tält - CHECK!
Damn , detta kommer bli hur underbart som helst :D




Juni is awesome


Sista dagen på praktiken denna veckan, vilken är skönt för jag ska sooova fram tills nästa vecka för nästa vecka kommer bli grym! Först jobb på strandvallen hela tisdagen, sen ett 10-timmars pass på sweden rock området som nattvakt tillsammans med Amanda, Johanna och Jane, likaså onsdagen, sedan är det fan FESTIVAAAAL! :D Jag ska njuta så mycket jag bara kan av den kommande veckan, fy fan vad den veckan är bra! ;)

Och veckan efter det är det jobb på strandvallen måndag, tisdag sen praktik resten av veckan, och antingen torsdag eller fredag kör vi upp och besöker GÖTEBORG för ännu en festival, nämligen METALTOWN! Awesome, awesome, awesome! :D Och veckan därefter är det midsommar , som troligen kommer att firas i "sybekaus" ;) Och sen en cyckeltur med massa lekar påvägen ner till hällevik! Goosh! Juni kommer bli en dyr och fruktansvärt.. död månad för mig! iiih :D

Only me




It's summer baby


Idag kom sommaren till Sölvesborg, och nu hoppas jag att den är här för att stanna! :) Juni, första sommarmånaden. Jag är som förälskad i sommaren. Riktigt schteeek varmt var det ute idag minsann! Runt 12.00 idag satt jag, julla, filip och stoffe på rock restaurangen och åt lunch! Sjukt gott ska ni veta!

Nuu ska jag alldeles strax packa ihop mina grejer för att bege mig hem till älskling, film och lite så. Imorgon är det praktikdags igen! :)

Watching your life