p i c ' s


Älskling är hemma tills imorgon, så jag tänker spendera natten tillsammans med honom.
Min alldeles egna alexander ♥

Hade tråkigt. Så tog lite bilder.
Såhär ser jag ut ikväll iallafall. Tjing!


Världens bästa , hihi



Det är galet vad en liten hårig flilur kan älskas så mycket!
Molly ♥


Clothes -


Mjau.

h&m + skopunkten.


Dagens -



Idag fyller min bästa hela 20 år, grattis Johanna! ♥ Vi fick smörgåstårta till frukost idag hon och jag som hennes mamma hade gjort till oss. Oså fick johanna min present imorse också :) Hon blev så glaaad! ♥

Nu ska jag bege mig hem till Stoffe för att passa Molly ettag, sedan ska jag och julia köra till Kristianstad. Där jag även var igår, och fick fyra saker med mig hem! 2 armband och två koftor! Visar bilder på det senare idag. Om jag hinner! Ska till kalmar ikväll och spendera första natten i lägenheten tillsammans med älskling! ♥


Look of today!



Then, now and forever.



Grattis på födelsedagen, älskade du ♥


Roadtrip - Kalmar



Imorse ringde klockan på 03.45 och klockan 04.00 satt jag och åt frukost! :)
Det blev en liten roadtrip tillsammans med älskling och johanna saukko, till Kalmar!
Alexander ska gå i skola där, så vi körde dit honom, kollade läget på skolan och lite så.

Men innan vi lämnade honom på skolan så gick vi en sväng och kollade på Kalmar Slott. Så stort! Och mysigt.
Fick precis goda nyheter ifrån min älskling, han har fått en lägenhet nu som han flyttar in i när som helst.
Dock bara en tillfällig. :)

Detta kommer bli bra älskling, ♥









Home sweet home


Jaha, då var man hemma igen. Brr, jag fryser heela tiden. Igår låg jag och svettades i en solstol och plastakade ute i havet, idag sitter jag innomhus och hackar tänder. Så illa är det. Haha :'D

Det första jag gjorde idag var att äta en rejäl frukost, gott! Och sedan körde jag hem till min älskling, som jag saknat honom! Mys ♥ Därefter kom johanna och hämtade mig så körde vi hem till henne, råkade dock somna bådatvå. Mysmys :) Sedan åkte vi hem till mig och åt mat som mamma hade gjort till oss. Fläskfilé och hasselbakspotatis, MUMS!

Nu ska jag ta mig pick och pack för att köra hem till älskling. Och imorgonbitti ska jag skjutsa honom till skolan, i kalmar! Önska mig lycka till att hitta både dit och hem ;) Haha.



Byebye!






Natti!


Ikväll är det sista kvällen här i Turkiet, Side. ♥ Just nu sitter vi i receptionen, har skrivit med våra nära och kära ettag. Vi avslutade denna kväll med att äta på vår favorit restaurang. Ottoman! Sjukaste, godaste plankstek jag någonsin ätit. ( och jag kan erkänna att jag har ätit plankstek varje kväll här.... ) Mumsi! Utanför receptionen hör vi glada människor, dunkande musik och vågorna från havet som kommer upp på stranden.. Hur mysigt som helst. Detta ögonblicket ska jag verkligen tavara på. För hemma kommer jag antagligen få höra massa blåst (vind) .. Haha!

Jag och amanda har haft en helt frukstansvärt rolig och solig vecka, bara hon och jag tillsammans. Mys snäckis :) Och ikväll lägger vi oss i hotellsängen tillsammans för sista gången, och även den sista nattbilden snäckis! haha :'D
Rooligaste semestern på länge ♥

Jag längtar tills imorgon natt när jag kommer hem, sätter nycklen i dörren till mitt egna hus där hemma i Mjällby, hos min familj ♥ Och då kommer även Mollybusan vara där och välkomna mig hem! Jag har saknat henne! Och hon har saknat mig med! Hihi.

På söndag ska jag ääntligen få pussa på mig älskade pojkvän, Alexander igen ♥ Helt galet vad konstigt det känns att varit utan honom i en hel vecka. Aldrig igen! Och när jag kommer hem har vi en heldel att ordna och prata igenom, bara han och jag! Mer om det kommer jag avslöja senare .. :)

Och nu var det dags för mig och Amanda att gå och lägga oss, vi är trätta och imorgon är sista dagen vi kan sola här i Turkiet. Kommer sakna att ligga och steka i solen och plaska i vattnet. Men det ska bli så sköönt att få komma hem! Godnatt!


27 augusti - sista kvällen!



Nattbus till max! :D ↓




och där vet vara Vi vad som hände.. ;) ↓





Likeit. alot! ↓







Heelluuuu ;D ↓






Steeek idag på stranden! ↓






Massa steeeek :) ↓






Jag råkade slinga håret .. Rätt nöjd med det! :) ↓






Och jag råkade göra naglar också .. Ouupsie. ↓






vi bara ÄLSKAR brödet här man får innan maten, LOVE! ↓






Vi skulle jämföra om det var någon skillnad på min röda kropp och en servett .. Men nja? ↓



BIG PLANS.


Mhm, stora planer pågång.
I'm happy! ♥

26 augusti -


Jag orkar inte skriva någonting just nu, så jag låter bilderna tala helt enkelt :)








25 augusti - I need to sleep


Idag har hela dagen varit seg, och jag också för den delen. Jag har varit trött och hängig hela dagen, ont i huvudet också. Blää! Imorgon ska jag sova en timme längre än vanligt, och hoppas på att jag blir utvilad.. Och vatten ska jag dricka, mer än vad jag gjort här de senaste dagarna.. Nånå. Dags att gå och sova. Är trött som sagt!


Jag saknar dig mamma ♥







Molly <3


Ååh, vad jag saknar Mollybusan! ♥


25 augusti - flumm!


Igårkväll vet jag inte vad det var med oss två .. Vi skrattade åt exakt allt ! Flummade och hade oss, övertrötta antagligen? Haha, ja herregug! :'D Jag satt i sängen och åt Nutella, och så skulle amanda sätta in den i kylskåpet igen, och jag sa till henne "tappa den inte nu, det är kakel på golvet och då går den sönder.." - "Neeejdå" , svarade amanda glatt, och fortsatte skratta åt allt!... Och sedan hör jag en stor smäll, amanda kollar på mig med hundvalpsögon - "ooj..." Vad tror ni hände?? Jo hon tappade den såklart! Så hon fick minsann torka upp alla glasskärvor osv från golvet och imorse fick hon köpa en ny nutella burk till mig! :D Mumsii ..

Nu ska vi ut och käka kanske och festa lite med vår kompis vi träffat här. Devin :)




24 augusti - new pictureees


Ikväll har vi varit och ätit på "Ottoman" .. tror det hette något sådant :) Sjuuuuuukt god mat! Kommer lätt gå dit fler gånger innan vi åker hem! Nu sitter vi i receptionen och chattar med vänner och familj, saknar min familj och alexander såklart.. min äälskling! ♥ Pusspusspuss!





Idag har vi legat i skuggan heela dagen. Rättså brända.. Men imorgon ska vi sola hela dagen igen!
Ska försöka få en jämn och fin bränna tills jag kommer hem.. Just nu har jag bara färg på överkroppen
och fram och baksida. Ingenting på sidorna. Förstår ingenting? haha :'D

Här kommer lite bilder från idag + ikväll.













HAHA -


HAHA! Amandas flipflop gick just sönder ... :D


24 augusti - dag tre!


Bilder från dagen. Blev inte så många idag, dagen har gått fruktansvärt fort! :)
Kommer gler bilder ikväll! ..

Nu ska vi ut och käkaa!


23 augusti - kväll två!


Ikväll har vi utfortskat piren och "udden" igen, fast när det fortfarande var ljust ute! Oså åt vi god mat på en restaurang som vi åt på med våra familjer när vi var här för två år sedan! :) Där dom även denna gång kom fram med deras husdjur! Eddie Murphy! ;) ( Finns bild på honom här nedanför! )

Oså gick vi runt i alla affärer och marknader, lyckades pruta ner en assnygg klocka, men sedan visade det sig att jag inte ens hade mer pengar med mig ut ! suck....

Vi gick förbi en frisörsalong, där dom typ drog in oss i salongen! Och satte mig och amanda i en varsin stol och skulle visa oss en sak! :o Liite skrajj blev jag allt kan jag ju erkänna! Då kletade dom in min panna och mina ögonbryn med någon konstig grej sedan noppade dom våra ögonbryn med sån där tråd :) Ascoolt. Blev bra också dessutom! :) Gjorde liite ont, men det var inte så farligt .. :D

Nu ska vi bara slänga upp lite bilder här, så våra föräldrar och nära och kära kan se och läsa om hur vi har det här nere! Sedan ska vi gå och lägga oss! :))

Imorgon blir det att ligga i skuggan hela dagen, har bränt oss ordentligt idag! ..




23 augusti - dag två!


Idag har vi spenderat ytterligare en dag i havet på luftmadrasser! Såå härligt! Och så sjukt varmt! :o Oså har bränt hela ryggen idag, har vääldigt ont just nu! Men det går väl över.. ;) Snart ska vi bege oss ut och äta mat , är vrålhungrig! Sitter och käkar Salta pastiller med snäckan nu .. mumsiii.


22 augusti - kväll ett!


Här kommer en liten bildbomb på när vi var ute och åt idag .. Sedan gick vi en runda ut till piren, och hamnen här i Side. Hittade massa kul att fotografera, men det var så mörkt så vi ska ta en tur ut dit imon igen eller någonannan dag. :} Var på Turkiska Ullared med ;) Köpte mig ett par converse, en adidas tröja och en adidas väska för endast 400 svenska kronor! Och ja, jag vet att det inte är ökta grejer. Men det bryr jag mig inte så mycket om faktiskt.. :)

Det dunkas musik överallt här nere vid stranden, det är fest överallt! Men ikväll orkar vi inte ;) Men vi tar det i veckan, med amanda och de andra! :D Kommer bli gaaalet kul!

Nu ska jag och amanda gå och lägga oss, upp tidigt imorgon för en goooood frukostbuffe! Smaskens!
Men jag uppdaterar imorgon med mera rolig info osv! Och imorgon ska vi inte ligga och sola hela dagen som idag! ;)



↓ Kvällens outfit ;)
( jaa.. kameran ville inte riktigt som vi ville, och vi orkade inte ta om!.. )



















SNÄCKAN OCH SNÄCKAN! ♥



22 augusti - dag ett!


Nu ska vi gå ut och äta! :) Blir troligen på en kinarestaurang,
eller någonannan stans där det finns riktigt gott kött och smarriga drinkar! ;)
Ni får ha det så bra! För det ska vi ha ;)
Tjiing!



Update from Turkeey! ;D - day one!


Igårkväll när vi steg ut från planet så möttes vi av en värme jag inte trodde fanns! Gud vad varmt det var! Puh. Inatt när vi kom fram till hotellet så var det Stek. Hett. i både rummet och utomhus. Jag visste inte var jags kulle ta vägen :P haha. Men tillslut så fick vi igång airconditionen.. SKÖNT! Men inatt.. runt tre så vaknade jag och höll på att frysa ihjäl! :o Så jag stängde av den igen, och gick och hämtade ett riktigt täcke. (sånt tjockt vanligt..) haha! ;)

Imorse gick vi upp klockan 08.30 ( 07.30 svensk tid. ) då gick jag och åt frukostbuffe. Mumsi :) Och sedan 09.00 imorse har vi legat på stranden.. eller ja, i vattnet! Det är så varmt i luften så det går ju knappt ligga i solstolen ;) Nu sitter vi i receptionen och checkar läget på facebook osv! Livsviktigt! ;) Och två timmar eller något så ska vi ut och äta och sedan gå en sväng för att kolla läget runt om här :)









Bye Sweden - Hello Tuurkeey ;D


Guuuud. Vad. Tiden. Går. Sakta .. Sitter hemma, allt är packat och klart! Bara datorn som ska ner också! .. Om en kvart ska jag, mami och papi köra till affären. Måste. Ha. Godis. Med. Mig. Och köpa en ny solskyddsfaktor. Den förra var konstig och sved när jag tog den på kroppen .. :S Efter det beger vi oss till Mörbybacke för att hämta AMANDA , och seeen äntligen beger vi oss till flygplatsen, och 16.40 lyfter flyget! :)))

Så nu säger jag hejdå, uppdaterar väl imorn kväll eller ngt .. Har fritt internet på rummet så ;))
Slutdestination - Turkiet!

?!


Resefeber? Jag har varit vaken sedan 06.00 , och kan inte somna om! Jag är rädd att jag ska glömma ta med mig något som är viktigt ... Amanda vaknar ej, jag är hungrig och älskling har inte kommit hem än så jag kan säga hejdå... ;o

12.00 - kör vi hemifrån mitt!
15.00 - checkar vi in!
16.40 - lyfter flygplandet och går mot TURKIET!

...


Älskling sover. Jag sitter och räknar timmar, är jag nervös tro? Hm. Kan inte sova iallfall.

Waah!


Nu har jag packat färdigt! Väskan väger precis 15 kg. Och handbagadet ungeför 6 kg. Men det blir bra, allt kommer bli bra :) För jag kommer ha en helt fantastisk vecka tillsammans med min Amanda! Sol, bad, drinkar och baaara massa roligheter!

Nu ska jag bege mig hem till min pojkvän och umgås med honom de sista timmarna + sista natten! Vi kommer ha det supermys ♥ Får nog ihop en uppdatering imorn innan vi åker hemifrån ;)

This is fun!


.. Schampo, balsam, tandkräm, sminkborttaning, solskyddsfaktor, hårfön, plattång, smink, hårborste, trosor, skor, kläder, handdukar, bikinisar, pengar, dator, p-piller, solglasögon, handväska, hudlotion, deodorant, hår produkter ..

Och jag är långt ifrån klar. Varför tar man a l l t i d med sig för mycket? Tur att jag och amanda delat upp det! Tihi, det är kul att packa! :D

Mit horoskop idag ..


"Kontrollera allting mycket noga i samband med en resa. Det är lätt att blanda ihop saker och ting .."

Godmorgon!

Can I die with you so we can never grow old?


Nehe. Om man skulle gå och lägga sig kanske? Har ju faktiskt inte sovit i min egna säng på lääänge :) Ska bli skönt. Men tomt utan älskling som håller om mig när jag somnar, som alltid ♥

Imorgon måste jag gå upp tidigt, senast 11.00 för 11.30 ska jag in till grannen och sola solaruim! :} Måste ju förbereda kroppen lite, sedan blir det bara slapp fram tills 15.30, för då ska jag sola igen :'D Så en timmes solning blir det imon totalt! Härligt. Där efter ska jag duscha, packa ner allt i resväskan, väga den osv. Sedan beger jag mig hem till älskling så snabbt jag kan för att spendera mina sista timmar och sista natten med honon på en hel vecka! Kommer sakna ihjäl mig, min kääärlek! ♥

Godnatt :)

Om du bara visste ..


Inget är sig likt längre, farfar .. ♥
saknar dig!

Talking to myself
Too many sleepless nights,
Trying to find a meaning to this stupid life




♥ 26.08.1939 - 17.02.2006 ♥

Te amo, she says to me


Tagit fram det mesta nu, ska bara tänka ut vad jag ska åka i för kläder.  Jeansshorts och converse iallafall .. Linne? Någon sjal kanske? Behövs det tas med en kofta? :S Gud. Jag vill inte glömma något! Min väska kommer ju väga mer än 15 kg. Och mitt handbagege kommer definitivt gå över 5 kg. Blää. Schampo och balsam måsta jag köpa imon. Och väktabletter måste tas med, lite tvättmedel, ngt att äta.. Aousch. Vad mycket det blev nu.

Ska fortsätta springa runt här hemma nu och hitta saker jag ska ta med mig ..
Känner på mig att det kommer mest bli massa onödiga saker .. ;)


I want you so badly



Alot's of kisses!


Nu ska jag in i duschen och sedan köra direkt hem till min älskling! :) Vill umgås med honom så mycket som möjligt innan jag åker ju :)) Vilket är om TVÅ DAGAR , woop woop! :'D

Puss älskling.


Shop, shop, shop!


Hemma från kristianstad. Med mig hem fick jag ..

• Ldb's rosa deodorant
• Ldb's rosa hudlotion
• Proffs hårspray
• Ett diadem
• Toffsar
• Solskyddsfaktor 10
• 200 Turkiska lira
• Kortare hår

Jag är nöjd. Kom på att jag verkligen behövdes klippas så jag gick in på drop in på Catwalk. Och 30 minuter senare och 250 kronor fattigare blev jag korthårig igen :) Det är faktiskt gaanska så stor skillnad från innan.


Save your heart


Buhu.
jag lipade som ett litet barn igår till 'The last song' , jag sätter alltid in mig själv i deras situationer.. Fy vad jag grät. Rekomenderar den verkligen för er som inte har sett den! ♥

Nu sitter jag hemma och ska precis börja göra mig iordning för en tripp till Kristianstad med Johanna. Får se om jag hittar ngt idag........

The last song


Puh, jag har jobbat ikväll. Och jag slår vad om att jag ska behöva jobba imorgon också. Blir knäpp. Jag vill umgås med familjen och min älskling så mycket som möjligt innan jag åker till Turkiet på lördag ju :(( Nånå. Jag ska egentligen inte klaga, jag tjänar ju faktiskt massvis med pengar när jag jobbar där ;}

Har kramatochpussat Johanna hejdå ikväll också! Inatt åker hon, Emelie och Mill till Kreta! Fubbisar. Jag åker inte förens om tre dagar, snart två ;) Sooooom jag längtar till lördag! Helt galet :)

Nu ska jag och älskling sätta igång en film, sen ska vi nana. 'The last song' heter den. Har hört massa bra om den, så jag hoppas att den är bra nu :} Någon utav er som har sett den?



Då, nu och föralltid.


Inatt åker Johanna till Kreta, kommer sakna henne. Very much!


There are times when I'm burning


Har varit en vända i Karlshamn med Johanna idag.. Köpte en svart tröja med silvriga ringar på axlarna för 99 :- inne på MQ och en löslugg för 75 :- inne på Glitter .. Jag tycker om rea! haha :'D Luggen visade sig inte vara i samma färg som mitt eget hår, plus att det inte alls såg så äkta ut som jag faktiskt trodde .. Nånå.

Nu ska jag bege mig ner till strandvallen för jobb.. Much to do. Vill. Inte.

Min baby ska bäras i denna snyggingen! ;)



Impuls grej.?


Jag och amanda begav oss til kristianstad imorse efter mitt tandläkar besök. Men vi hittade ingenting där , så vi beslöt oss för att vi skulle köra till Karlskrona eller Nova Lund. Och det blev Lund eftersom det var närmast ;) Var ett jäkla piss väder när vi körde dit, helt dimmigt och det regnade som tusan! Men vi kom fram, hela och fina ;} Det sjuka var ju att jag inte hittade någonting. Eller jo, en assnygg dataväska! ♥




Vill. Inte


Wäääh, nu ska jag köra till tandläkaren :(( Men amanda snäckan ska följa med och hålla mig i handen! Vill inte....

hade velat skjuta upp denna tiden, men har gjort det i ett år nu .. så :/ ah ;(

What to do?


Om man skulle ta och köra en sväng. Till hörvik, till min älskling. Det blir bra det, jättebra faktiskt .. Mys! ♥

G n ä l l ..


Okej?! ........ Jag har suttit och gnällt över att jag varit hungrig huuur länge som helst nu, nu har jag ätit .. Och vad är det nu som jag är irriterad över? Jo, jag mår dåligt... Jag mår illa! Riktigt illa! :(((((

JAG VILL HEM OCH SOVA.

Jag kokar!


Aaaaah, min dator är sönder! :(( Såhär sönder var den inte innan, den blir bara värre och värre .. Laddaren ansluts inte, så får sitta och trycka in den hela tiden . Och eftersom batteriet dött så får jag ju sitta och hålla ettag :( Och detta tog hut lång tid som helst att skriva för jag kan bara skriva med en hand .. Jag vill ha en ny dator ♥

Hard work work


Hej!

Sitter på jobbet .. Har tvättat 8 maskiner tvätt, och är långt ifrån klar.. Jag vill hem och krypa ner under täcket hos älskling. Jag är så trött! Mår lite smått illa också eftersom jag var uppe så tidigt idag .. 07.00 ringde klockan , och det var bara till att masa sig upp då! Så sedan 08.00 har jag varit på strandvallen .. Mm, en säng hade varit mys. :/

Kollade hur mycket pengar jag hade på kontot nyss också .. Helt tomt? Jag skulle ju få mina pengar idag? :((

:}




Puss



My pink little travel friend


Varubeställning - Check!
Resväska - Check!

Sådärja! Nu har jag och amanda fyllt i vad vi ska ha med oss till turkiet och vad vi ska ha med oss hem :) Blev massa godis och myycket god dricka med, mumsiii ;) Oså fick jag med mig hennes lillasysters resväska hem! Jag har ingen, så jag lånar hennes istället, rooosa och snygg! Tack Evelina!

Nu
ska jag bege mig hem till mitt hjärta och äta mat, duscha och kolla på en film :) Sen ska jag minsann sova, är rätt trött faktiskt. Imorgon väntas det jobb hela dagen, och senare på eftermiddagen blir det kanske en tripp till Kristianstad med Johanna. Och på kvällen ska jag sitta och lipa av nervositet, för på tisdag morgon ska jag till tandläkarn.. :( Funderar starkt på att avboka tiden!





Eh?


Jag är uttråkad.

nu jag kör er till srandvallen och tvättar lite. Kuuuul! :}
Och mellan maskinerna kör jag hem till Johanna! ♥





Ikväll ska jag hem till amanda för att göra klart våra beställningar till ut och hem-resan från Turkiet.
Därefter ska jag hem till älskling och bara ta det lugnt, älska! ♥

I want ..



Take me higher


Lillkusinen's lag vann idag! 6-3 blev resultatet. Bra jobbat, Didrik och resten av laget! :) .. jag är hungriiii

Jag har ont överallt.
Och det är efter alla försök på vattenskidorna igår, och att jag var så envis med att sitta kvar i ringen när jag åkte efter båten. Och jag ramlade inte i, trots de körde så fort med mig! ;} Jag sa till dom att jag inte ville bli blöt, men ojoj. Jag såg ut som en dränkt katt eller något! Sjukt sleten igår, jada!

Nu sitter jag hemma och gnäller över att jag har ont överallt. Hela ryggen, armarna och brösten.. Haha! ;D Men ja, det går väl över. Vad händer idag? Jag har tråkigt.. Skulle fikat med johanna, men det stängde ju klockan 15.00 så vi hann inte. Och ikväll ville jag va med johannahb, men hon skulle på personalfest. Så icke det heller nej. Jag antar att min pojkvän ska fiska så det blir väl ingenting med honom heller. Oså blir det läggdags tidigt för mig ikväll, ska jobba klockan åtta imornbitti. Mycket att göra..! Och just nu tycker jag att jag gnäller för mycket .. 

kanske ska in och sola? Hade varit bra att förbereda kroppen litegrann.. 6 dagar kvar! ;))



Woork


Nu ska jag bege mig ner till strandvallen. Ska jobba någon timme eller två, och där imellan ska jag kolla på min lillkusin Didrik när han spelar fotboll! :) Men först. Frukoooost!


Kräftskiva # 2



Här ser ni mig åka ring för första gången .. Och vattenskidor första gången!
Dock kom jag typ aldrig upp på skidorna. Var uppe i fyra/ fem sekunder med det räknas inte ;P
Men det var kul! Spenderade hela kvällen här med famljerna. Mys!



Look of today


Nu beger jag mig ut till norreskog för kräftskiva med min familj + tre andra familjer.
Vi är där varje år. Först åker de som vill vattenskidor/ ring efter båten, sedan blir det lite gottgott
så att man typ bara minglar runt :) Och senare blir det andra lekar + kräftor, räkor mm. :) Det är jättekul och trevligt att vara där. I år är vi dock inte allihopa som ska dit .. De enda "barnen" är jag, basse och gabriel i år. För amanda och evelina är i tingsryd och gottar sig med hästtävlingar .... Haha!


Nånå. Jag ska följa med iallafall! :)
och såhär ser jag ut för dagen!


Pic's from yesterday , -













Gårdagens bästa ..


Jag och johanna planerade en supermysig picknick vi skulle ha nere på stranden igårkväll. Det var så varmt och skönt ute. Dock ingen sol efter som klockan redan var 20.45 . Så jag körde och hämtade henne för att sedan bege oss till spar för att handla allt gotte vi skulle ha.. Det blev massa kex, ostar och vindruvor m.m.. Mumsi! :} Och när vi står framme i kassan så hör vi ett konstigt ljud. Som verkligen lät som ösregn på deras plåttak .. Vad tror ni det visade sig när vi kom ut? Jo det PISSREGNADE! Så.. vi hade picknick i johannas kök med en varsin dator!

Och det var faktiskt hut mysigt som helst! ♥

It's friiiidaaaaayyyy!


En dusch nu hade inte suttit fel, känns som om jag har massor att göra idag. Men egentligen har jag nog inte det :)) Ska iallafall duscha osv, möta upp jenny-ann och johanna för att handla grejer tills ikväll då det blir kräftskiva/ avskedsfest för Frida, den lyckosten flyttar till Los Angeles på måndag och ska plugga där! Mer info om det hittar ni här! :} Jag måste fixa någon som kan jobba ikväll istället för mig också, hitta kläder tills ikväll, fixa pengar .. Hm.

Daft Bodies 2 ..


Ååh, jag har verkligen fastnat för dom här daft bodies filmerna på youtube.
Hittade nyss denna, fyfan vad coolt! :D


GRATTIS TILL KÖRKORTET


JULLAN! :)))


I can only tell you what it feels like


Morrn! Precis uppstigen typ, för andra gången idag tillochmed .. Vaknade runt nio imorse och mådde så fruktansvärt illa! Så jag beslutade för att somna om, och det lyckades jag med! Nu sitter jag hemma hos mig, ska alldeles strax ta något att äta, och sen göra mig iordning.. För i eftermiddag ska jag och mami köra en runda till karlshamn, mys! :}


Mollybus ♥


!


Män som hatar kvinnor. Det är vidrit. Tänk att det verkligen finns killar/ män som behandlar tjejer/ kvinnor på det jävla sättet. Det var inte första gången jag såg den filmen, men ikväll blev jag lika arg som första gången. Fy fan. Jag mår illa.



Möjjs


Beger mig ut till Djupekås istället. Filmmys med jenny och johanna s. Awesome :)

Sexy sexy


Nu är jag på betydligt bättre humör! Johanna kom och hämtade mig så körde vi till ekohallen.. Varför? Jo för att vi hade tråkigt :} Hon köpte också en kalender, och jag fick ett nougat choklad! Yum! Vad som händer ikväll vet jag ej, johanna kommer kanske inom senare..

Sitter och kollar på massa klipp på youtube när folk dansar, fy sjutton vad jag saknar att dansa. Jag tycker det är så kul .. :)

Dåligt. Humör!


Fuck. Har sovit bort ytterligare en hel dag.. Men idag gör det ingenting för det finns inte ett skit att göra ändå, fy fan vad jag hatar att vara hemma när man inte har någonting att göra! Arghhhhh!!!!!


Söta Mongo ;)


Erikas söta kisemise :}


Dont forget ..


Jag hittade mig en kalender iallafall, och tur var väl det. Jag trodde att den jag hade varade Augusti ut, men det visade sig att den tog slut om två dagar redan, märkte det när jag kom hem för att skriva över grejer till den nya :} På denna nya kan jag även göra en egen framsida. Bara att skriva ut från datorn så sätter jag in den i plastramen eller vad jag ska kalla det.. :}

Nu ska jag sätta mig ute på altanen med mams, paps och stoffis för att äta ostbricka, och efter det blir det glass med sånadär persikor ni vet. Muuuums! ;}

 

Den bästa veckan i min kalender på hela året.. Änsålänge! ↓

 


Beslut.


Har precis umgåtts lite med älskling, det var mys att ligga i hans famn och bara kramas och pussas.. Det behövde jag! You are the best, no matter what ♥

Nu har jag precis ätit mat, potatismos och körrrrv blev det idag, haha. Det blev ingenting med ekohallen och mitt kalenderköpande innan idag, johanna var yr efter massagen och orkade inte riktigt ta sig någonstans.. Så nu ska jag bara byta om, sedan kör jag och hämtar Amanda så kör vi till ekohallen istället .. Ska ta och göra våra beställningar i taxfree katalogen ikväll med så vi får det gjort någongång.. :}

Nästa vecka börjar alla skolan igen, helt galet vad denna sommaren / dessa åren har gått fort. Sista augusti börjar min pojkvän på högskola.. Vart tar jag vägen då? Beslutet mellan att stanna här hemma eller flytta ihop med min älskling i en lägenhet där han ska gå i skola är svårt.. Jag vet ju vad jag vill, men jag vet inte riktigt när, var eller hur?


Forever isn't long enough


Jag. Är. Trött.


Men jag har helt mig själv att skylla. :) Nu ska jag alldeles strax göra lite frukost, mår lite illa så är inte så värst sugen just nu .. Snart ska jag och johanna bege oss till ekohallen, jag ska köpa mig en ny kalender så jag kan skriva in alla viktiga grejer jag ska komma ihåg och lite andra saker med , - jobb, födelsedagar, fester, utlandsresan osv .. Inte för att jag kommer glömma bort att jag ska till Turkiet den 21 augusti ( 11 dagar kvaaar!! ;D ) och fester kommer jag ju knappars glömma bort. Nånå :) Förlåt erika, men jag klarar inte av att vänta tills torsdaaag ♥

Mysmys!





Nu ska jag bege mig hem till erikababy, och hennes blogg hittar ni → här! Hon och johan ska bjuda mig på hamburgare! Sen blir det att kolla på en film och lite kanelbullar till det minsann ;) Mums. Senare ikväll vet jag inte vad som händer, blir antagligen hem till älskling eller till johannaaa, puss på det ♥


I love the way you lie



Fuckit.


Det är inte okej att vakna såhär dags, inte okej!


Daft bodies - Harder Better Faster Stronger


Hittade denna på dessies blogg nyss ,
Asgrymma tjejer!!! :)


I throw my hands up in the air sometimes


Saying AYO!
Gotta let go!
..

Det blev impuls-festande igårkväll! Jag har nog a l d r i g gjort mig iordnig så snabbt någonsin! Satt hemma hos mig med amanda och drack. Vi hade så trevligt så! Nere på terassen var det ett jävla drag och fullt med folk. Jag hade riiktigt roligt! =) Natten spenderades hemma hos Johanna, mysmysmys! ;)

Här bjuder jag på några bilder, blev inte så värst många eftersom kvällen inte varade speciellt länge :)
Nu ska jag bege mig mot jobbet..


Fucking love it

 


..


Ska alldeles strax göra mig lite mat, sedan blir det ner till strandvallen för jobb :/ Och om det inte blir allt för sent så blir det fest senare ikväll! :) PEPP!

Look of yesterday



14 ..


2 veckor kvaaar! :D


Friday night








På fyra ben går den som jag gillar allra mest


Gääääsp! Precis uppstigen, älskling ligger fortfarande och sover bredvid mig. Han är så söööt när han sover, helt galet ♥ Jag ska alldeles strax masa mig upp ur sängen för att köra hem. Klockan 14.00 slutar caroline jobba, och då ska vi åka hem till henne för att ta oss en liten ridtur. Det var längesedan jag red med henne, två, tre år sedan. Sjukt ;o Så idag blir det äntligen av igen, en liten runda dock.. Eftersom de inte ridits på hela sommaren ;)


Caroline och jag för några år sedan..


When you kiss me it feels like there is butterflies inside me


Du är så bra! ♥ När jag kom hem till älskling ikväll så hade han precis börjat med maten, och tänt massor med ljus vid köksbordet. Det var hur mysigt som helst att sitta där, bara han och jag och äta middag. Blev endel kramar och en och annan puss också :}
~ Nu ska jag pysa tillbaka till jobbet en runda!

Jag älskar dig!


Nothing can stop me


Hard work work. :}

Sitter på jobbet, har gjort det i en timme nu. Och om ytterligare en timme så befinner jag mig hemma hos älskling och äter mat! Han ska bjuda mig på spaghetti och köttfärssås! Ingenting slår hans mat, vad han än gör, makaroner, plankstek, eller potatismos så blir hans mat extraextra god! :) Ingenting jag klagar på precis! ♥

Nu ska jag kolla om jag hittar någonting fint att klicka hem! Något till resan kanske? Eller bara någon snyggt och festligt ;) Får see, får seee.

Ingen som du




Mollybus ♥


Raspberries


Har precis avnjutit en god frukost ute på altanen med mami, papi och stoffi. Stoffe hade köpt massa jordgubbar och hallon, så blev en macka, en tallrik med jordgubbs och hallonen tog jag i handen och åt! YUM! :} Nej jag åt inte frukost för att jag precis har vaknat, jag har bara inte ätit någonting äään.. :)

Lite ledsen i ögat är jag allt, för idag skulle jag egentligen åkt med mina bruds upp till Stockholm! Men jag måste verkligen spara vartenda krona till turkiet om två veckor! Så jag fick snällt stanna hemma och de andra kör nog strax. Om de inte redan har gjort det tillochmed! Hoppas ni får det skoj flickooor ♥

Men ikväll väntas det jobb för mig istället, det behövs! Har 20 kronor på mitt konto, jag som skulle spara... :/


Wild horses


Hade en mysig ridtur med amanda i solnedgången, det var hur mysigt som helst att sitta på hästryggen idag :) Eller ja.. det hade ju varit mysigare om tittzy inte dragit så mycket! Men det gör hon ju alltid så jag var ju förberedd på att jag skulle få ont i händerna! Men det var möjjsiiigt :}


"Sjung om studentens lyckliga dar.."



You make it real



Precis hemkommen ifrån en lååång promenad med molly ♥ det var skönt att gå helt ensam ettag och rensa huvudet/ tankarna lite.. Känns att det är vääldigt tjockt där inne för tillfället. Olika lösningar om saker och ting. Bla, pengar, utbildning, jobb, familj, pojkvän och vänner. Allting är kaos just nu, jag vet inte vad jag vill längre.. Men efter en uppfriskande promenad så känner det lite lättare i huvudet, nu ska jag packa ner mina saker ovh köra hem till min pojkvän ♥ ska sova där inatt, äntligen! Har inte fått spendera någon natt med honom på 3-4 dagar. I miss :{



Tog med mig kameran när jag var ute innan.
De bilderna till vänster ← är oredigerade bilder. Och de bilderna till höger → är redigerade.
Med bara ett enda knapptryck kan det bli en sånhär skillnad :}






True friendship is like a rose. We can't realize it's beauty until it fades..



Honey!


Sådärja! Då var sölvesborgsärenderna fixade, har varit inne på arbetsförmedlingen idag med stoffe, sedan körde vi runt och slängde sopor lite här och var! Nu sitter jag hemma i min säng, mätt och belåten! Mammas spaghetti är underbart god! ;) Nu ska jag klä på mig myskläderna för att sedan bege mig hem till min andra häft, min kärlek, min uuunderbara pojkvän! ♥ Blir lite mys oså, ska dock hem om några timmar igen, för han ska iväg och fiska. Såå det blir ytterligare en ensam natt, buuhuuuu :(

Lilla hjärtat




Du är världens sötaste, mollybuus ♥


Morning!


Godmorgon! 13 timmars sömn var skönt och välbehövligt kan jag lova :) Stoffe kom hit med frallor till oss, så en god frukost fick jag idag iallafall. Brukar äta ungefär en halv macka till frukost och ett glas o'boy. Men idag blev det en hel fralla och två glas o'boy, det ni! ;)

Strax så ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning för att köra in till stan, måste till arbetsförmedlingn så de kan skriva under min lapp. Så jag kan få mina pengar någongång. 2 veckor försenad är lappen med, tusan! Men jag får iallafall pengarna innan jag åker till turkiet och det är bra! Ska se om jag får med mig mami in till stan, tråkigt att gå runt och kika i affärerna helt ensam.. :)

suck .


Beger mig mot strandvallen för att tjäna pengar , katshiiiing!

Haha!

 

Stackars flickaaan :( .. haha!

 


I'm not your babe


WAAH! .. Ställde aldrig någon klocka, och det märks ju för jag vaknade precis... Och nu orkar jag inte ut och gå! ;P Nu sitter jag och väntar på att vi ska äta här hemma , kommer dröja ettag till dock. Jag är huuuungrig, och SJUKT sugen på tacos! Jag har inte ätit det på eeevigheternas evigheter! ;D It's truue. Men idag blir det rester från igår, grillat! Som mami och resten åt här hemma igår. Och jag klagar iiinte på grillat precis, det är gooott :)

Ikväll ska jag förhoppningsvis umgås med älskling, gjorde jag igårkväll också. Men jag längtar iallafall så in i bomben efter honom ♥ Min alldeles egna Alexander!

Smile like you mean it



Powernap!


Uhh, det märks att jag inte är van vid att stiga upp 05.00 på morgonen. :/ Jag är verkligen helt slut, ska sova en stund nu.. Ställer klockan på 13.30, sedan när jag vaknat så ska jag minsann ut och gå en runda! Godnatt sålänge! ;)