Friday!

Godmorgon efterlängtade fredag! Sitter i sängen, helt yrvaken.. Ska strax äta frukost, sen traska vidare in i duschen, fixa mig osv sen beger jag mig mot Sölvesborg för att hömta upp Andre i skolan och sen hem och klippa honom! Och därefter kommer min underbara älskling hem till mig ♥ Kommer bli massamys hela dagen/ kvällen :) Längtat efter honom! 

Igååååår så spenderade jag kvällen hemma hos amanda, våfflor och bifbrother tittande, och även några serier efter det. Trevligt! Var hemma strax efter ett någongång. Så idag fick jag ställa klockan på halv tio minsann :) ganska så trött nu.. Jag är verkligen ingen morgonmänniska! Usch.. ;P

Nånå, frukosten och duschen kallar. Blog you later ;*

Torsdag

Sitter hemma vid köksbordet och har precis ätit frukost. Ska strax bege mig ut på en liten powerwalk med molly, bort till mamma och sen en liten runda till. Förövrigt så är jag så fruktansvärt trött! Känner mig utmattad! Jag har inte sovit på hela veckan, jag vaknar runt tre och ligger vaken och vänder och vrider mig tills klockan är över fyra, närmare fem sen vaknar jag igen vid sex när mamma och pappa går upp. Och sen vaknade jag klockan halv nio. Kan inte somna om? Vet inte vad det är med mig. Imorgon ska jag iallafall sova i stugan och hoppas på att jag sover bättre där, större säng och min älskling bredvid ♥

Pay and jump



Kom hem för en stund sedan, varit och tittat på pay and jumpen på Bokeslätt. Skojskoj, skulle också vilja vara med och hoppa. Jag vill, vill, vill rida! På riktigt! Följer ju bara med när mina vänner rider och då får öven jag göra det. Men det blir ju tyvärr inte så ofta som jag vill :( Nåja, här ovan ser ni en söt bild på mig och Tina. En häst amanda red innan :)

Nu ska jag strax sola solarium och efter det beger jag mig hem till amanda för en liten promenix och sedan big brother tittande! Ha en fin kväll, puss ♥

dagens!


bästis!

Idag blir det att umgås med bästis, alldeles för längesedan. Och vi beger oss ut på en liten roadtrip. Kristianstad till frisörtjänst! Woopwoop. Hörs senare :)

New in!

 

 


Shopping!

Påväg hem från Kristianstad! Grymt härlig dag med lyckad shopping!



today



Vaknade upp imorse med världens huvudvärk, ville bara försvinna. Lyckades somna om och vaknade sedan några timmar senare. Kändes i kroppen att jag hade kul igår :) Ömma fötter, ett dunkade huvud med ett stort leende på läpparna för jag vaknade ju upp av att älskling pussade mig i nacken och ner över ryggen, min fina ♥


Spenderat hela dagen tillsammans med honom, massamys. I eftermiddags när solen solen stog som högst så passade vi även på att grilla, sjukt gott! Dagen har gått riktigt snabbt iochmed vi ställt om klockan till sommartid nu. Och nu har jag, mamma och pappa varit hos Stoffe och hälsat på :) Nu sitter jag och väntar på att Philip ska komma och hämta upp mig, så kör vi vidare till Amanda där vi ska kolla på Big Brother! Superbra söndag, hoppas er söndag varit lika bra! Puss på er ♥

Yesterday's pardey pics !


memyselfandi


Puss!


fuckface




Har haft två dagar tillsammans med JohannaB nu, hon bor ju i Kalmar med sin sambo men är rätt ofta här hemma i Sölvesborg och hälsar på alla vänner och hennes mamma! Så nu har jag spenderat två nätter ihop med henne, heltsupermys! ♥ igår körde vi in till kstad tillsammans med amanda, lite shopping oså. Asgött väder också! Varmt och härligt :)


Nu sitter jag och väntar på att min pojkvän ska komma hit! Skulle väl tro att han dyker upp där runt 13.00 ! Sen blir det bara massa mys heeeela dagen / kvällen ! ♥

120321

Life is short, live it. Love is rare, grab it. Anger is bad, dump it. Fear is awful, face it. Memories are sweet, cherish it!



Last candle burns

Shululu :) Onsdag idag, och jag tog en rejäl sovmorgon, vaknade strax efter tolv. Hur skönt som helst! Och nu sitter jag här, nydushad, och snart fördigsminkad, bara mascaran som fattas :) vet inte om det syns på bilden, men sitter också med tandskenan med tandblekning i just nu. Har använt den 3-4 ggr och kanske 3 timmar sammanlagt, och jag ser redan lite resultat så detta var ju ingen bluff! Som vissa tandkrämer som ska göra tänderna vitare.. 

Om ettag när jag är färdig så ska jag spendera resten utav dagen tillsammans med Johanna som jag skrev för någon dag sedan. Ska bli så myyys ♥ Och ikväll blir det bigbrother tittande hemma hos amanda!

jag älskar dig


I love you to the stars and back


Imorgon kommer jag spendera min dag tillsammans med Johanna, min stjärna. Min barndomsvän, min första kompis och allt sånt där gulligull ni vet ♥ det är alldeles för längesedan vi sågs, eller ens pratade med varande utanför facebook eller mobilerna. Förrut umgicks vi ungefär vartenda dag, hon bor lite längre upp för gatan där jag bor.

Så imorgon kommer jag blandannat klippa och färga hennes hår, det kommer pratas en oändligt massa tjejsnack och jag kommer även ha en axel eller två för henne att gråta på om så hon behöver det. Trots det att vi inte träffats på länge och knappt pratar med varandra så är det alltid samma sak när vi ses, det känns som om vi träffades igår fast det att det finns hur mycket som helst att berätta för varandra. Jag kommer aldrig sluta älska denna fina människa, denna fantastiska tjej. Jag älskar henne, till stjärnorna och tillbaka Minst sagt ♥

Always remember that ...


... no matter how useless you feel , you're someone's reason to smile :)

Dagens Ida ,

Här har ni dagens Ida + dagens stökiga(ste) rum ! ;s


En dag i mars


Vår nya familjemedlem!


New in

Sprang en liten runda i Sölvesborg med min bästa vän idag, hittade en supersnygg grön vårjacka som jag bara älskade! Och vips, den följde såklart med hem! :) galet nöjd är jag änsålänge, trots att jag bara testat jackan i provrummet. Den kommer användas flitigt må jag säga. Så fin, visst är den? :) 



Godmorgon torsdag

Tjingeling! Ligger nyvaken i Anandas säng, spenderade natten här :) Nu ska vi strax bege oss ner på nedervåningen och äta frukost. Sedan bär det av till Kallinge för ännu mera billetande:)


Somebody that I used to know


Wednesday

( gammal bild )
Imorse pussade jag min finaste Philip hejdå, han har börjat på ett nytt jobb nu. I växjö istället för Karlskrona. Så nu kommer han inte komma hem mitt i veckan längre, så det blir bara fredag lördag och söndag vi kommer ses. Skönt att han slutar tidigare på fredagarna iallafall, min älskling ♥

Idag, onsdag så gjorde vi det igen, jag och amanda såklart! Vi är bäst på roadtrips! Idag besökte vi Sölvesborg, Kristianstad och Tomelilla! Imorgon beger vi oss mot Kallinge ;) Att prova bilar har blivit en vardag för oss nu, och än har hon inte hittat sin drömbil så vi letar vidare helt enkelt! 


Just nu ligger vi utslagna i soffan hemma hos henne båda två, med våra bettskenor i munnen med tandblekning i. Så tjusigt! ;D Jag har vita tänder i vanligafall, men ska se om de lyckas bli något vitare med tandblekningen jag köpt! Amanda har haft sitt ettag och det fungerar på henne, så hoppas det fungerar för mig också då! 



Wonderful weather

Igår tog jag mammas cykel och cyklade och mötte upp henne på jobbet. 
Converse och skinnjacka, hej vår! Du är vaarmt välkommen ♥

DIPLOMERAD FRISÖR - EXAMEN 2 FEBRUARI 2o12


Me today

Usatröja - Ginatricot // Slitna jeans - Ginatricot

New in

Happyface!
Fick ett par nya fina viiiita Converse med mig hem idag, så gryymt snygga! :D
Tack fina mamma ♥