you're someone to the world and you're the world for someone.


Girl I got you so high and I know you like. So come on push it on me.


Klickklick.


måndag 28 november


Måndag igen.. Helgen går ju över på bara en blinkning känns det som :( Igår var det kalas här hemma för mig, pengar, pengar, pengar :) Och massa smått och gott. Det verkar som om min släkt vill att jag ska flytta hemifrån nu? Får väl snabba på lite då ;) Stugan är ju faktiskt snart klar.. Kvällen skulle spenderats hemma i stugan i soffan framför tv'n med massa tända ljus och mys. Men icke, strömlöst i hela Hosaby.. Så jag, sanna och philip körde hem till mig igen och la oss på min lillebrors rum med han och jeppe. Beck it was ! Brabra. 

Vaknade för en halvtimme sedan. Ojoj, inte alls meningen att sova så här länge. Men ställer man ingen klocka så kan vad som helst hända :D Ska börja göra mig iordning nu för alldeles strax kommer sanna, sen ska vi in till sölvesborg och kolla efter en jacka + lite annat till mig.. Och efter det blir det tacomys hemma hos snääckelisnäckan :D MUMS!



this is how happy you make me

 


Nyår 2011-2012


Letar, letar, letar, letar oooch letar!

Hittar ingen nyårs outfit nåågonstans. Jag vill ha en svart klänning, tight tror jag. Eller jag vet inte. Åh, det är så svårt! Klänningen jag hade på mig förra året tyckte jag väldigt mycket om och den har endast använts på nyårsafton.. Vet inte varför jag inte använt den mer egentligen, har bara inte blivit så. Kan man ha samma klänning iår igen tro? ... Hmmmmmmm ,






Skor vet jag iallafall att det hade varir g r y m t fräckt med dessa ! 
+++ ni vet väl att som student får ni 10% på hela sortimentet på Nelly.com om ni uppger rabattkoden student? ;)

stugan!

hyllor och tavlor är uppsatta, julpyntet är på plats, ljusen är tända och nu myser vi ner oss i soffan och kollar på film jag och philip :) det liknar mer och mer ett riktigt hem här ute i stugan. Sängen sattes på plats förra helgen, ett nattduksbord till har kommit hit, nyss satte vi upp hyllan samt lite saker på den. Men det är ju inte klart här än.
Men vi trivs här mer och mer och vi trivs riktigt bra tillsammans ♥ jag är så kär i honom.


Här kan ni få se ett litet smakprov på "sovrumshörnan" ;)
visst är det mysigt här? :)




me


Fredagsmys

Igår blev det fredagsmys till tusen! Idol, och så kollade jag och philip på både twilight och new moon. Ikväll blir det eclipse.. ;) grrt, helt förälskad i filmerna. Sååå bra!

Annars dååå.. Magen är bättre men definitivt inte helt bra. Jag kan iallafall äta och det är ju huvudsaken, men ont det har jag fortfarande. Ska strax till Kristianstad med bästis! Shopping och mys! :)<3


Sickness

Uhwäää! Ligger hemma i soffan för tredje dagen i rad nu. Har nog aldrig mått så dåligt förrut, denna fruktansvärda smärta i magen, den har varit sjuk ! En smärta jag aldrig känt innan, det känns konstigt. Fy. På tre dagar har jag ätit två mackor, 1 liter nyponsoppa och lite morötter.

Nu har jag ätit ytterligare en macka och det känns bättre hela tiden. Vilket är bra. Kollar på top model på tv'n och väntar på att min mamma ska komma hem, så får vi se om jag har någon matlust. Vågar ju inte riktigt äta, är rädd att magen ska krampa igen :/ om någon timme kommer min pojkvän hem också, som jag längtar efter honom! <3


111122 - igår var det min dag

Igår var det min 21årsdag. Ganska så onödig ålder ändå :) Nu finns det nog ingenting att se fram emot längre, mer än att man bara blir äldre :P haha. Firades utav familjen, pojkvän farmor och bosse igår. Plus att jag fick present av min unge, Rebecca :D En fin ljuslykta ochmaaaaassor utan godis! Av älskling fick jag min efterlängtade parfym, blommor se här under! :') , mjukisbyxor och massa godis där med :D wihu! Oså pengar av mamms och farmor! Lyckad dag får jag säga ♥ På söndag blir det kalas här hemma för mig så då blir det mer paketer :D skojigt!


<3

Jag älskar min philip !! <3


Onsdag 16 november 2011

Jag är lycklig :) ja det är jag verkligen. Jag har min underbara familj som hjälper mig och stöttar mig genom min skolgång, som snart är över men det är verkligen tufft nu mot slutet! Men jag gör så gott jag kan fast att självdiciplinen inte alltid är den bästa! Min fina pojkvän, som gör mig så otroligt glad varje dag! Vi pratar med varandra varje dag i telefon då han jobbar i karlskrona som sagt. Smsar under dagtid och på kvällen ringer vi och säger godnatt osv, myys :) På helgerna så kommer han hem och då blir jag som ett barn på julafton.. ;) Pussar hit och kramar dit, så mysigt! ♥ Mina fantastiska vänner, som finns där för mig och fortfarande hör av sig till mig trots att jag själv inte är den bästa på det! Det är långa dagar i skolan, jag är hemma runt 20.30 på kvällen så något vardagsmys med tjejerna det orkar jag inte, då vill jag bara hem, äta, duscha och sova! Och på helgerna kommer ju min finaste hem så det är ju klart att jag vill vara med honom då! Och det förstår mina vänner också såklart. 
- Men jag vill att ni ska veta, alla mina vänner, jag är så glad att jag har er :) Utan er hade jag inte varit jag! Jag lovar att jag ska bli bättre på att höra av mig och hitta på saker med er =) 

Egentligen så ville jag tillägna detta inlägget för att berätta en rolig sak.. :) För mig är det roligt iallafall! Och för vissa andra också :P  Det är ju som så att Philip renoverat en stuga som han har på tomten hemma hos sin mamma. Det är som en egen lägenhet, hall, toalett, kök och ett stort rumt som rymmer både "sovrum" och vardagsrum :) Det är strax färdigt där och vi har hjälpt åt att få det klart där ute. Jag har bland annat målat hallen, toaletten och vardagsrummet och det kommer bli hur mysigt som helt där! Nu väntar vi bara på att soffan och sängen ska anlända, en mörkgrå divan soffa och en dubbelsäng såklart, för det är ju planerat som så att vi båda ska bo där ute. Philip och jag! :)♥ Kommer lägga upp bilder när det är mer färdigt där ute så att ni kan få se hur fint vi bor! :)


ooooopepp!


Så opeppad.. 
Men nu gör vi det sista med projektarbetet! Go, Go, Go!

Huset fullt igår!


Tack snäckis för en hejdundrande fest :D 
Fullt hus minst sagt ;)



Vad som fanns i påsen!


från Gina. tröjan kostade 199 :- ovh jeansen 499:- 
sååå fint !

 


Klickklick.

Söta eller vad :) Påväg hem till mig nu!


Torsdag


Torsdag, sista dagen i skolan denna veckan. Imorgon är det ju dags för praktik igen :) Sitter hemma hos mig just nu, jag på golvet med mina vita älsklingar ( daaaaatorn + iphonen ) amanda hon sitter i min säng och gottar sig bland mina duntäcken med sin dator! Vi ska försöka göra klart mitt projektarbete ikväll, amanda är så söt som hjälper mig, så tacksam är jag! Snäckiiiis ♥



Hittade en sötis i tidningen igår ;)

grattis i förskott älskling, puss! ♥



Shopping!

Jag kunde inte låta bli!! :) kika in lite senare och se vad som följde med hem från Gina Tricot idag! ;)


Extension klippning!

Idag i skolan så hade vi egenvård. Massa färgande och massa klippningar, så kul!! :) 
Rebecca färgade mig, nåååååågot lite mörkare, men det syns knappt :P
Och sedan klippte min lärare kim mig och Emma ! Han visade resten utavklassen hur man på bästa och snyggaste sätt klipper in en hårförlägning.  Och så bra det blev, kolla bara på bilderna här nedan!!!



←före - efter →
(vet inte riktigt vad som har hänt med färgen på bilderna, mitt hår är vrkligen inte sådär oranget!)




Ricky Lee Och Jenny, två av våra lärare!

Jag blir klippt..



Ursäkta röran

.. Men bloggen är under uppbyggnad!


November

Inget blir som man hoppats på ..