Bad dream


Då var det dags att sova då. Och drömma samma jävla mardröm som alla andra nätter, fan detta är sjukt.. 

Hair color


Sitter hemma, mamma har färgat håret på mig :) Bara kom på något sådär huxflux.. Så får se hur det slutar, ska strax tvätta ur färgen ( spännandeeee... ) haha! Tror dock jag kommer att färga över det imon ;) haha! Just nu så kollar och på i en annan del av köping :)

I really don't give a damn right now



My piercing's








Det är alla jag har just nu, har ju i bröstvårtan också. Men det får ni ingen bild på..
Det kommer att tryckas igenom flera percingar i mig, men inte ännu på ettag. Men snart så =)



Jaa, jag längtar!

 

 

Januari Februari Mars April Maj Juni


Me ♥ sleep


Blir inget altona ikväll, är alldeles för trött.. Ska bara tvätta av mig sminket osv, sen blir det sängen och dags att sova.. Imon ska jag sova lääääänge. Me ♥ sleep

Lördag :)


Vaknade upp hos amanda runt 13.00 ieftermiddags, mamma kom och hämtade mig direkt så körde vi in till stan. Fick en tröja av mami, hur mysig tröja som helst verkligen :) Tack mami!

Har bara slappat hela dagen idag, kollat på filmen sherlock holmes, inte riktigt min filmsmak men den var faktiskt ganska så bra =) Nu sitter jag hemma hos mig med amanda, ska strax göra mig iordning inför kvällens shakeshake :) Haha, vi ska nämligen bege oss till altona runt tolv för att shaka lite ass, dock nyktra ikväll. Blev sådär lagom igår =D Och ikväll är det dessutom rock tema på altona :)

Dagens mys outfit


Tröjan fick jag av mami idag, mys! :)








Let's get started! ;)







Look of tonight?


Sitter och väntar på att mami ska komma hem, vi ska in en runda till sölvesborg. Jag måste hitta något att ha på mig ikväll! Annars får jag ta samma som jag hade sist jag festade, och som jag dessutom störttrivs i! :) Jag både hoppas och tror att kvällen kommer bli galet bra, för ingenting har varit bra på två månader! It sucks!

 


Eftermiddag's fika




Brrrr





Snöis



Eheeehee


Ikväll är det fest och jag är galet pepp! ;)


Markerade axlar





Kommer inte på någon rubrik


Mm, det var skönt att sola. Funderar på att göra det imon med så man är något brunare inför kvällens festligheter ;) Känner på mig att det kommer bli bra imon, mycket bra! :) Nu ska jag tvätta av sminket sen sova! Godnatt!

Just nu



En trappa ner


Lillebror och stoffe skulle iväg och käka innan :) Så jag följde med! Och som jag skrivit så körde ju stoffe av vägen för ettag sedan så hans bil är lite mosad. Men så skulle dom köra in hans bil på glas och bilrikt i sölvesborg. Så då fick jag köra stoffes låne bil, awesome ;) Satt dock i bilen i över fem minuter och fattade inte ett smack! "hur fan lägger man i backen?:S" satt jag och tänkte för mig själv där i bilen.. Sen ringde lillebror, och han förklarade. Pinsamt så dum man kan vara ibland ;) Men det är ju jag, så jag antar att ni inte är förvånade.. =D

Hm, var var jag nu..... Jo just de, vi skulle käka :) Vi åt på ett ställe som heter "en trappa ner" Där man betalar för maten efter så mycket det väger :) Såå, min mat gick på 35 kronor! Visst, jag är ingen matmänniska, men mätt blav jag =) Nu sitter jag hemma i köket och strax serveras det spaghetti och köttfärssås, sjukt gott. Så det går ju ner lite iallafall!

Nu: lite bloggkoll innan maten, för det har jag inte hunnit med idag! =)

Make over on blogg.se


Helt okej, i like it so far. :)


Snöö


Uhuuu, någon mer än jag som blir riktigt deprimerad av detta vädret? :S Det är helt sjukt hur kallt, blött, blåsigt och bara allmänt IRRITERANDE fitt-snön är!! :( Blir arg nu! Om jag hade sluppit att behöva gå ut, så hade det gärna fått snöa hela dagarna. Men inte när jag behöver ta mig till jobbet, och bara ute på barnens raster! Fucknoo, I hate it!

( bilderna är klickbara! )




Hur mysigt ser inte detta ut då?
Molly bara sover, och varm är det också i täcket vill jag lova! =)


Mad at myself !


Nu är jag arg på mig själv för att jag inte gått och lagt mig ännu! Klockan 21.00 hade jag bestämt att jag skulle sova ikväll. Men icke, facebook höll mig uppe, ;) Men nu ska jag ta en snabbdusch sen väntar min säng, och den ser GRYMT lockande ut. Gnight friends!

The side of me you never saw


Jag saknar dig, hela tiden!


I just have to talk with someone..


oohnoooo, jag hatar vintern! Jag hatar kyla, jag hatar mitt liv. Yey !

Allt är verkligen fucked up & nu börjar jobbet bli riktigt irriterande också. Jag orkar inte mera.. Nu finns det inget som kan få mig att tänka på annat, hjälper inte ens när jag är med mina nära och kära eller när jag jobbar.. Jag vill inte vara ledsen mera nu! Är det såhär det ska kännas nu??? Förtjänar jag att vara såhär jävla ensam? Förtjänar jag att må såhär jävla dåligt varje dag??!?! Jag försöker att göra saker, jag gör allt för att inte tänka på dig, men det går inte. För allt, exakt allt påminner om dig!
Fan, vad du är underbar din idiot! :(




JAG HATAR SNÖ!
men det kan vara vackert också.


Paradise !


Med mandy !


I taste just like glitter










♥ jeanstights, svart basic linne, vit långarmad, paljetttröja!

Hard work work


Jobbet nu då, hinner inte ta en dagens Ida idag. Får bli när jag kommer hem! :) Men idag är jag glittrig!

Har man gett sig in i leken får man tåla,


har varit med Jenny ikväll, ätit glass med fruktcoctail, mums! Kollat på paradise och min älskling fick åka hem, stefan! FAN! :( Nåja, det är ju som sagt ett spel ;) buhu, stackars jävlar säger jag bara! Men har man gett sig in i leken får man tåla, som jag säger till ungarna på jobbet när de lipar pga de fått en snöboll på sig inne på basketplanen där man FÅR ha snöbollskrig! ;) haha nu ska jag inte vara elak, för det gör faktiskt ont med isbollar :(

Håller på att fixa en ny design, har inte kommit så långt, men snart så ;) Sen får vi se om fredrik är snäll och hjälper mig att sätta in headern åt mig :)) Kommer en liten sneak peek här nedan strax ;) En väldigt liten sådan! haha
Nej nu är det dags att nana kudden, är massa trött. Godnatt läsare! :)


En gammal favorit i repris


HAHAHAHAHAHA!


Mhm, sjukt sugen!




mamma, du vet att jag älskar diig.. (a)

My favorites - Daughtry


Open you eyes,




You don't belong,



Life after you,

 

Ghost of me,

 


Used to,


Just nu -

Så gör jag inte alls för mycket, molly ligger här i knäet på mig och bara myser! :) Var hemma från jobbet klockan 13.30. Asnice :) Ska strax fixa fil och flingor till mig själv, är lite sugen på lite mellanmål eller vad man ska säg.. Ikväll kommer jenny hit här, då blir det förhoppningsvis solning. & ikväl är det paradise! :)

 


Inspiration!


Någon mer än jag som läser dollyblond's blogg? :) Har gjort det bra tag nu, och jag blir mer och mer inspirerad av hennes show room ;) Det är helt galet vilken snygg stil bruden har!

Meee laaajk it alooot!



Dagens






Nu; jobb 08.00 - 13.30

25 januari 2010


mhm, jag är vaaaken. Har fortfarande ont i halsen men inteont i huvudetk, brabra :) Nu ska jag hitta kläder som jag kan ha på mig på jobbet idag, lutar åt jeanstights, vit långarmad och en tjocketröja! Men får se, får seee. Ska iallafall duscha av mig, tvätta ansiktet, borsta tänderna och lite såna morgonrutniner först. För frukost har jag minsann redan ätit! :)

Godnatt,


Får väl försöka sova nu då. Är trött, men tänker på allt för mycket.. :(

Feelings,


Damn, i miss you so bad! :'(




Sleeping beauty


Hej! Har sovit hela dagen idag, närmare bestämt till 17.00. Det var riktigt skönt, och den bästa sömnen jag varit med om på evigheter! :) Åt mat oså när jag vaknat, men var fortfarande trött, och är fortfarande riktigt trött!! Ligger i sängen nu med laptopen, så ska väl strax sova igen antar jag! Mår inte bra heller, ont i huvudet och i halsen fortfarande, plus att min näsa är helt igentäppt! :(

en bild på julia, lillebror och stoffe, för dom är så bra :)


Lördagsmys


Sitter hemma hos amanda nu, hon äter potatisgratäng och jag sitter här :) Blir massa chill ikväll, film och bad. Kommer bli asnice :)


Shopping


Amanda äter på trendie :)




Ost/skink-sallad






Jag köpte en vårjacka på h&m, 299:-





& en snygg svart tröja på bikbok, 149:-




En sjal på h&m, 129:-




& en brun/beige klocka på ur&penn, 400 :-




I'm in love ♥


Fuckno!


Atschoooo! & lite snurvel och harkel.. Åh, jag vill inte vara förkyld och må dåligt :( Vaknade nyss av att jag inte kunde andas, och huvudet dunkade. Men värst är nog halsen :( Helt uppsvullen och svårt att svälja. Vill inte ha halsfluss eller körtelfeber, fuckno! Så är det inte bättre på måndag så bli det läkarstationen :/ Men dom är ju med sjukt sega, gah! Irriterad nu! Haha =)

en gammal blondie bild, sommaren -09




........


Mår inte bra ikväll, Godnatt.

Molly ♥





Look of today







Jag saknar dig!


Det är helt sjukt hur mycket jag saknar dig! :'(
Allting känns så jävla meningslöst nu, ingenting kommer bli sig likt igen.
& inte jag själv heller.
Kill me!



JAG ÄLSKAR DIG! :'(


Hothothot,


Kikade in på emelie's blogg.
Och fy satan vad snygg Cameron Diaz är som brunett, tummen upp!






Hemklickat

Min bästis skulle beställa lite kläder, så hon frågade om jag också skulle ha ngt.
Och självklart skulle jag det! Jag kan ju inte motstå detta supersöta linnet, och solglasögon
är ju ett stoort måste till sommaren! Kunde dock inte bestämma mig om jag skulle ha
guldiga eller silvriga, så för att inte ångra mitt köp tog jag båda! Smart va? :)


Today it's moooo


Nu sitter jag hemma i min säng efter en lång och jobbig dag. Har fortfarande ont i huvudet, men jag fungerar iallafall :) Körde inom sölvesborg när jag körde hem, gick inom banken och beställde ett nytt bankkort och sån där internet-bank. Har bättre koll nu osv, och det är bra. ( behövs dock egentligen inte med min lilla inkomst.. host! ) Men det känns bättre, de gör de! :)


Sitter och dricker en kopp med varm o'boy :)


Dagens Ida









Godnatt!


Känns som om jag lever på alvedoner, febern har iallafall gått ner. Men jag har fortfarande
ont i huvudet och jag är riktigt trött! Har legat i sängen och sovit till och från hela
dagen/ kvällen. Ändå är jag lika trött nu. :(

Ska slänga i mig två alvedoner till innan jag somnar för sista gången ikväll.
Imorgon blir det förhoppningsvis jobb på förmiddagen, och chill hela eftermiddagen.
Godnatt, puss!

jag är riktigt trött på att vara ensam! :'(


Sängliggande


Buhuuu, jag ligger hemma i sängen och gråter så dåligt jag mår :( Har ont exakt överallt, och är svinhungrig men jag kan inte äta pågrund av illamående + halsont. :( Har druckit två munnar nyponsoppa sedan jag vaknade idag, och mamma försöker få i mig en macka. Men det går inte :( Ska testa igen om någon timme eller två. Fan, jag hatar att vara sjuk! :'(

väldigt mycket gnäll här, men det är faktiskt synd om mig . .



Update:
Världens bästa mamma gjorde varm o'boy till mig. Det uppskattades av både mig och min hals!


Dog-shit


Molly bajsade på filip's rum.
& mamma skällde på henne.
Nu fjäskar molly.



Middagsbjudning


Hellu, allt bra? Med mig är det inte det.. :( Känner mig sjuk, ont i huvudet, axlarna, ryggen och mina ögon är varma :( Not funny at all. Ska strax sminka till mig lite och byta om. Ska hem till stoffe lite senare ikväll runt 21.00. Är bjuden på middag där, för hans mamma är på besök :) Och hon bor i grekland ivanligafall. Så det ska bli kul att få träffa henne. :)


He's like a brother to me


Jag är så glad att du är oskadd, Christopher!


:D

 

Underbaring! :D


Bäbisar








Higher


Min säng är ju inte riktigt som den ska, har ju skrivit och visat ett antal ggr att sängen typ ramlat ihop. Alltså, ramlat av från de som madrassen står på. Men stoffe hade ett par extra sängben så jag fick dom :) Hur bra som helst. Dock kom sängen upp en regäl bit, och då ser sängen mindre ut :( Men det är väldigt mys i min säng, det lovar jaaag =)




Damnit.


Samma jävla känsla igen! :( Hoppas det känns bättre i eftermiddag. Nu ska jag pysa, ciao!

Just nu,







Min vän julia och jag


Vi hade det trevlans igår. Fast att min säng gick i kras, igen !





Fucking snoow


Hemma nu, sitter i min lilla datorhörna och musiken du-duuuuunkar ut i mina hörtalare. Blir ju riktigt pepp på fest nu ;) Körde aldrig inom arbetsförmedlingen idag heller. Hade helt andra känslor när jag slutade nämligen :) Och det är ju positivt MEN jag vet att samma känslor jag hade innan kommer komma ikväll och imorgonbitti också! Så jag vet inte riktigt hur jag ska göra.. Det får jag ta en funderare på!

Detta vaknade jag upp till imorse, snow suuucks!




Ångest


Detta är inget för mig, blir af när jag kör hem från jobbet idag! Hörs!

I en annan del av köping


Sitter hemma hos mig med julia nu, vi har ätit glass med fruktcoctail & chokladsås.. ( haha, jag skrev brunsås först! ) Vi ligger i min säng och kollar på i en annan del av köping :D I löööve tobbe boy, hiihihi :)



17 Januari 2010


Sitter hemma i min säng, nerbäddad i mitt täcke och lyssnar på depp musik just nu. Vilket jag har gjort enda sedan jag vaknade idag. Har precis ätit mat, fick ner en potatisbit och en tugga kött. Jag tycker inte om mat, jag är inte hungrig längre. :/ Julia kommer hit ikväll, blir till att ta det lugnt bara.

förövrigt så är jag arg för att det är måndag imorgon och det innebär en hel vecka med jobb :(

Chill


Blev chillkväll hemma hos amanda med julia och johanna ikväll, asnice :) Krängde tacos och mumsade morötter, gurka och dipp ! Scary movie 2 gick på tv, en gammal goding. Fan vilken dålig humor man har egentligen, haha ;) Sedan gick ghost ship på tv, lite för lääskig för mig :( Men et funkade faktiskt, sjukt bra med pauser så man kan slappna av lite :)

Men nu är jag hemma iallafall, ska borsta tänderna och tvätta av sminket sen ska jag sooova gott i min egna säng :)
Godnatt!

Great news


I'm alive,
och jag är inte bakis! :D

 


Shake your ass


Shake that ass on me, C'mon shake that ass on me girl,
Shake that ass for me, C'mon shake that ass for me girl,


P a r t i e t o n i i g h t i e :D

Jag och amanda :D




Kvällens / nattens outfit ;)



Eftermiddag's mys


amanda's hand, jag och molly! ♥


Uuuuh


Morningmorning, dags att köra till bromölla. Slutar som sagt tidigt idag, så skönt :) Hörs i eftermiddag ! Förresten.. Jag var inte alls så pigg idag som jag trodde.. :(

Goodnight kisses


Nu är det dags för mig att hoppa i säng, är dödstrött. Undra hur jag ska kunna orka med morgondagen, skolan till 12.45 sen hem och fixa allt, kanske ett litet sov också? Lär behövas ! Och på kvällen ryktas det fest, me like!


Gomenasai


Gomenasai for everything
Gomenasai, I know I let you down
Gomenasai till the end
I never needed a friend
Like I do now

Jag matchar rätt snyggt




Pink


mm, i like it :)


Hair


Efter jobbet följde jag med jenny till frisören, asnice blev det. Ljust och fint :) Såå nu är jag också sugen på att göra något med mitt haaur. Så det kommer väl också snart, när jag har tid och pengar vill säga..




Wohoo !


Jag är piggare :D Satsat dock på att gå och lägga mig 21.00 ikväll ;) Nu: frukost !

Good girl


Mitt mål idag var att gå och lägga mig tidigt. Min klocka är 21.25 så nu ska jag skriva ett godnatt inlägg sen ska jag lägga mig i sängen och sova! Måste vara piggare imorgon alltså. Jissus. Så ja, mina vänner. Det här var allt för mig ikväll, nu väntar sängen och min skönhetssömn! =) Godnatt!


Awesoome!


Bara för att jag har världens grymmaste naglar, hothothot!



dom är rosare i verkligheten!

Bruten nagel


Nu ska jag och johanna köra till bromölla för jag ska fixa mina naglar, eller nagel?
Berättade ju att jag bröt en för en vecka sedan ungefär, buhu..
Får ser vad hon säger! :)
Kanske ska ha lite färg :) får seeee :*


That's what friends are for


Nu ska jag köra och hämta johanna iallafall, bästa!! <3


Falling asleep on the table


Det är precis vad jag håller på att göra just nu,

Jag är trött, riktigt trött! Måste nog gå och lägga mig runt 21-22 på kvällarna nu när jag jobbar. För det funkar ju tydligen inte med att hoppa i säng runt 23-00 iallafall :( är hur seg som helst på mornarna. Klockan ringde 06.15 imorse, och jag gick upp 07.10, klockan 07.31 satt jag i bilen och backade ut från vår uppfart! Och där imellan klädde jag både på mig och åt frukost! Jissus, hållt på att somna flera gånger om idag på skolan med. Förutom när jag fick gå imellan massa barn (8 killar! ) när de slogs med pinnar ^^ Och med en planka, med spikar på ! Ungar alltså, gud vad jag varit arg på dom idag!


This is me, tonight | Vet ni vad??


Blir chillidill med johanna ikväll, godiis och mys &så paaradise på tv'n såklart :') & vet ni vad?? Jag är så glad att jag har henne. För det finns ingen bättre vän, ingen bättre lyssnare än henne. Och jag älskar henne något fruktansvärt mycket! Och ni där ute som känner mig och johanna kanske inte tar min och johannas bästa vänskap på allvar så mycket som vi bråkar med varandra. Men det är sjukt hur mycket vi älskar varandra, ( ja jag vet att hon älskar mig. Och ja, jag vet att det lät väldigt självsäkert. ) Men det gör hon faktiskt! Unbreakable, forever and ever!

& här kommer dagens. ( kvällens.. )










Trots alla jävla tårar idag försöker jag hålla humöret uppe. ♥

........


AHHHHHHH!

skrev nyss en låååång text, och så cpar det och ALLT raderas! :@

Jaja, dagens inköp kommer här iallafall.. :(








Awaaaake !


Sov alldeles för länge idag. Så har bråttombråttom nu! Dagens Ida idag är ungefär allt varm och mjukt jag kunde komma åt! :( Brrr, hörs ieftermiddag!

t r ö t t , !


Wish you where here!!!!!


Sitting here alone with my memories
Staring at a picture of you and me
They say I look fine but if walls could talk
They'd tell you all about how much I break apart!!!!!
:'(

Paradise hotel


Jaa, jag är medveten om att molly inte är min hund. Men jag älskar henne precis lika mycket som om hon skulle vara min! ♥


Sitter hemma i köket nu, lyssnar på musik och äter godis :) Jenny kommer hit ikväll igen, men ikväll blir det ingen film utan paradise hotel istället. Och poppisar till de :) Egentligen gillar jag inte paradise hotel, gillar mest de busiga scenerna ;) haha!

Kärlek från din hund




♥ Jag lever i ungefär 15 år.

♥ Varje gång du lämnar mig, betyder sorg för mig.

♥ Ge mig tid att förstå vad du begär av mig. Gör mig lycklig, du är hela mitt liv.

♥ Var inte arg på mig länge åt gången och lås inte in mig som straff.

♥ Du har ditt arbete, dina vänner, dina nöjen. Jag har bara dig.

♥ Tala med mig fastän jag inte förstår orden; jag blir glad bara över att höra din röst.

♥ Kom ihåg att jag aldrig kan glömma hur du är mot mig.

♥ Innan du slår mig, kom ihåg att mina tänder kan krossa din hand, men jag använder inte min styrka mot dig.

♥ När du blir irriterad på mig för att du har mycket att göra, så tänk på att jag kanske är sjuk, har ont i magen, är trött eller deppig.

♥ Ta hand om mig när jag blir gammal; kom ihåg, du blir också gammal.

♥ Var hos mig när jag har det svårt, allt blir lättare bara jag har dig.

Jag älskar dig.
D i n  h u n d.

Impulsköp


Ett spets linne från schack matt's barnavdelning ;) 199 :-

 

 

Läder/lackshorts från maricé :) 225 :- (rea)


Hittade även ettpar skitsnygga jeans på mq, även de på rean.
La undan dom tills imorgon, så ska köpa dom imon! :)


Tystnadsplikt


Hemma nu, varit en dag med massa olika känslor. Barn och lärare ihop, förstår mig inte riktigt på en där.. Men han ju tystnadsplikt så får inte skriva om vad det handlar om.. Men för övrigt är det faktiskt roligt där, tråkigt att vara ute så mycket bara. Kallt ju! Nu ska jag sminka till mig lite, sen ska jag in till sölvesborg och äta med lillebror och amanda! Ciaaooo

Brrrrm, it's cold outsiiide


from this,





to this !




när mar jobbar på en skola med små barn som har utedagar
måååste man klä sig varmt! =)

& det har jag gjort nu.
hejdå!



Monday


Morning, var segt att stiga upp idag. Men nu är jag uppe så nu är jag ganska så pigg ändå :) Hoppas på att man inte ska jobba så länge idag, skulle väl gissa på att barnen går i skolan till 13.00 ungefär. Så förhoppningsvis får man köra hem samtidigt ! Nu ska jag bre några mackor som jag kan äta på lunchen, sedan slänger jag upp en dagens ida : )

I wish I could close my eyes forever!


Nej mina vänner, nu ska jag hoppa i säng med molly ( jaa det där lät fel... ) men vi måste få sova ettag. Sju timmar blir det ungefär, ska upp klockan sju imorgon. Får köra hemifrån 07.30 eftersom jag börjar 08.00. Och nu har jag en hel vecka att gå upp tidigt om mornarna, it suucks :( Och ska jobba där i tre månader.. Ännu mera buhuu, jag vill ju sova länge! :(( Godnatt med er! ♥


She's so cute when she sleeps



Blick3n_


Jenny var ju här ikväll som jag skrev innan i ett inlägg. Vi kollade på twilight, och hon tyckte den var  bra. Men dock inte som hon hade trott. Nåja. Det var iallafall trevlig att ha jenny här, längesedan nu. Vi umgicks jättemycket nör vi gick i högstadiet, och kul hade vi minsann :) Haha.

Detta är jenny på hennes student, full och glad ;)


Must haves ' från h&m !



Varm o'boy!


Baa


Snyggt på stranden


För några dagar sedan så klickade jag hem denna snygga bikinin :)
Jag tycker den är riktigt het faktiskt, haha!
Gillar verkligen den guldfärgade metallringen mellan kuporna.


Look of today


Vit t-shirt, långt svart linne, tights och mjuka vaarma strumpor! :)




10 Januari 2010


Uuh, vaknade för en halvtimme sedan. Sjukt skönt att sova ut idag! Ska ju jobba i en hel vecka nu, och tidiga mornar är verkligen inte min starka sida.. Usch, mår dåligt av bara tanken att jag ska upp imorgonbitti! :( Idag vet jag inte vad som händer, men ikväll kommer iallafall jenny hit en runda. Vi ska kolla på twilight för hon hade inte sett den.. :o Konstigt nog. Haha. Nu ska jag iallafall göra mig iordning :)


And you can see my heart beating
You can see it through my chest
And I’m terrified but I’m not leaving
Know that I must must pass this test
So just pull the trigger

Behåller den sålänge.


Orkar inte greja mer med designen ikväll. Har inga bra brushes till photoshop, och orkar inte hämta hem några heller. Får fortsätta någonannan dag/ kväll istället. Antar att jag ska kolla på tv resten av kvällen, som jag gjort sedan jag gick upp idag. Eller vänta.. Jag har inte ens gått upp idag :S Har legat i sängen sedan jag vaknade, ätit frukost, sedan middag. Sen lagt mig här igen. Haha, vilken slöis! Om jag inte orkar ligga i sängen efter duschen så kör jag npg hem till stoffe, och ta det lugnt där med resten av folket. Dvs, filip, julia och mattias. Kanske ska hämta amanda i kistianstad inatt med. Får se vad hon säger. Men först, duschen!

Fan!


jag orkar snart inte mer.. :'(

Ombyggnad pågår!


Kommer vara lite rörigt här en stund nu..

I feel you



God, I just love my bed !


Mhm, jag har sovit som en prinsessa inatt! :) Så sköönt att sova ut. Vaknade av att molly hoppade upp i sängen och började busa med mig, mysigt! Idag ska jag inte göra mycket mer än att ta hand om mig själv, ska blandannat sola, ta en långlånglåååång dusch, göra mig iordning sen ikväll blir det bästis mys med bästa johanna! I've missed her !

Johanna har förresten gått och blirvit brunett, assnyggt!


It was fun !


Ikväll var det kul på altona! Riktigt kul på något sätt. Kändes dock konstigt att vara nykter, en gud vad skönt det var att bara traska ut ur dörren och hoppa in i en varm bil och köra hem :) Nu sitter jag i sängen och ska sova så fort jag skrivit klart detta inlägget. Har längtat såååå efter min säng! Godnatt sötnosar, hörs imorgon! PUSS


Nykter utgång


Hemma hos mig med amanda nu, ska alldeles strax pysa hem till henne för att fixa till oss lite. Sen blir det nyktert på altona ikväll.. Alltid kul och lite sådär pinsamt att kolla på alla andra onykra folk =) Hörs när jag kommer hem, eller imorgon när jag har vaknat =) PUSS!

My first day


Första arbetsdagen idag, det var helt okej. Alltid lika kul när barnen tycker om en. :) Nu sitter jag hemma och ska strax köra till banken för att se om jag fått några pengar. Sedan till hällevik för att hämta stoffe och sen johanna med. Jag, johanna och amanda ska till kristianstad :) Amanda ska köpa sin mobil, och jag byta mitt minneskort till kameran, för det jag köpte passade inte :( Men hoppas det fixar sig idag.. Om jag fått pengar så blir det en tripp in till centrum ocksåååå. Måste kila nu. PUSS!

Mollybusaaan!



Jag har en rosa pärla


Förresten, för en vecka sedan när jag och johanna var i karlshamn så tog jag hål i örat! :) Det där uppe då alltså med rosa pärla, tragus har jag haft sedan 2,5 år tillbaka! :) Har även två hål ovanför de andra två vanliga hålen. Men det tredje får jag inte igenom, bara det fjärde. Haha ser ganska dumt ut om jag inte har ngt där imellan! ;)



Luncha på stan.


Var på möte på jobbet imorse. Allt verkar bra så jag ska nog trivas där :) Börjar imorgon med lite mjukstart, sen börjas det på riktigt på måndag. För er som inte vet så ska jag jobba ( praktisera.. ) som elevassistent på alviken's skola i bromölla. Efter mötet idag så körde jag stoffe och filip in till coffee house och åt lunch :) Kycklingsallad blev det för mig idag, men nästa gång ska jag nog ta pasta bolognese, såg så gott ut! :)

Utanför coffee house, och jag i bilen. Brr!


Early morning


Uhuuu, såhär tidigt har jag inte varit uppe sen när jag gick i skolan :( 07.30 ringde klockan och nu sitter jag i sängen och ska alldeles strax köra till bromölla för ett möte, imorgon börjar jag jobba på riktigt.. uuh :( Nåja. Måste köra nuu, PUSS.

Dagens !


If you want me you can watch me on your video phone.

 


Tired of everything


Hellu.
Gårdagen var väl hyffsad, var sjukt pepp på fest när jag var hemma och gjorde mig iordning. Men när det väl kom till kritan så tappade jag lusten totalt.. Var inte på bra humör, och det är jag inte nu heller. Och kommer inte att vara det på ett bra tag.. Nu sitter jag iallafall hemma och har riktigt tråkigt ! Det finns ingenting att göra. Allt är tråkigt, och jag vill bara göra en enda sak ! Men det varken kan jag eller får.. Får snart panik på detta! :(


Yesterday in pictures



















Gårdagens Ida!





Tröja från schackmatt, strumpbyxor från lindex, smycken från lite överallt! ;)

Mmm


Mmh, kan knappt hålla mig tills resten av familjen kommer hem. :'))




Mollybusan, fullt med snöö runt nosen :')


Coffee house


Fikade inne i sölvesborg med bästis idaag..
Blev en kycklingsallad till mig och en varm macka till johanna! :')




It's time for bed


:)



About me


Namn: Ida Carolina Hult
Kallas för
: Fisen haha
Stjärntecken:
Skorpion och skytten
Höger eller vänsterhänt
: Högerhänt
Piercingar:
Vanliga i ögonen, Tragus, tungan & bröstvårtan
Tatueringar
: En text under mitt vänstra bröst
Längd
: 1.67
Skostorlek
: 38-39
Hårfärg:
Mörkbrun
Fräknar:
mm :)
Motto
: har inget
Kär
? Ja
Önskar du att du bodde någon annanstans?
Jaaa
Tycker du att du är attraktiv?
Ja
Dricker du?
Ja
Röker du?
nej! :)
Vilket schampo använder du?
Jaadu..
Vilken parfym använder du?
Naomi campbell's
Vad är du rädd för?
mörker, och att bli ensam
Gillar du att tvätta
? Kan väl inte påstå att det tillhör min vardag
Gillar du berg- och dalbanor
? jajajaa
Senaste…
Filmen du hyrde?
hyr inte film
Filmen du köpte?
köper inte fim heller
Låten du hörde
: Madonna - revolver
Låten du laddade ner?
laddar inte ner musik
Personen du ringde?
amanda
Personen som ringde dig
? amanda
TV-program du såg?
paradise hotel
Person du tänkte på?
Alexander.. ♥
Favorit…
Låt:
måånga
Sak att göra:
datorn (a)
Sport:
Dans
Dryck
: juice
Kläder
: Tights, lång tröja
Film:
Twilight och new moon
Bil:
min , haha
Seri
e: vene
Har du någonsin…
Gråtit över en pojke?
yes
Gråtit över en flicka?
Ja
Ljugit för någon?
mjo
Varit i slagsmål?
Mjo ..
Blivit arresterad?
Nepp
Träffat någon från internet IRL?
Ja
Antal…
Gånger du varit kär?
en gång !
Gånger ditt hjärta brustit?
En gång tror ja
Hjärtan brustet på grund av dig?
noll
Tjejer du kysst?
haha
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med?
några =)
Gånger ditt namn varit med i tidningen
? 19 gånger
Senaste…
Boken du läste?
läser inte
Personen du fick e-mail av?
blogg.se
Personen du fick brev av?
försäkringskassan, haha
Personen du fick sms av?
Johanna
Gången hela din familj åt middag tillsammans?
igår
Saken du köpte?
gräddfil och drickyoggi
Vad har du gjort idag?
umgåtts med amanda, köpt kamera
Brukar du svära mycket?
yes
När stiger du upp på morgonen?
så sent som möjligt
Vad har du på dig?
mysbyxor & tuptop
Vad ska du göra ikväll
? Film sen sova
Vad är du allergisk mot?
inget
Var har du ont?
på min läpp :(
Använder du hårspray?
Japp
Kan du stå på händer?
Ja
Håkan Hellström eller The Ark?
inget av de !
Salt eller socker?
Socker
Gillar du ketchup?
Ibland
Är du glad nu
? duger
Var du glad igår?
nepp
Vad dansar du till?
Det mesta
Stockholm är… ?
sveriges huvudstad
Göteborg är… ?
kul
Kan du sjunga?
goosh nej
Spaghetti eller makaroner?
Spaghetti
Land du vill besöka
? thailand !


Tjejmys!


Var ju i kristianstad innan idag med pappa, amanda och hennes pappa :) Jag hämtade min efterlängtade kamera som jag skrivit om här i inlägget under.. & amanda beställde en ny mobil, väldigt fin va den! :) Men min kamera är dock mycket snyggare, mahaa ;D Så nu fick amanda, datorerna, bordet och xeba agera modeller ;) Och imorgon blir johanna modell och allt annat som kommer ivägen för kameran ;)


Amanda, helt inne i datorn ;)




Våra datorer =D Yes, vi är sypernördar!




Bordet, och våra morötter & gurkor med dipp. OCH mitt drömgodis ;)





&så Xeba! :)


Click, click, click, flash!


ÄNTLIGEN! ='D
Nu ska den dock laddas ettag, sedan ska jag minsann fota!
( beställde en silvrig, men ångrade mig i sista sekund, så det blev en röd som följde med hem! )

Nu blir det duschen iallafall, sedan ska jag hem till amanda! :')

Madonna - Revolver


My love's a revolver
My love's a revolver


Oops I guess I shot ya
My finger's on the trigger
I had a bullet with your name on it
Click click
I'm a sex pistol
My love should be illegal
Real deal baby
I'm no counterfeit
Click click

Line 'em up
Knock 'em down
My looks can kill
E-O-E-O
My body's fully loaded
And I got more ammo
Line 'em up
Knock 'em down
My looks can kill
E-O-E-O
You're an accessory to a murder cause

My love's a revolver
My sex is a killer

Do you wanna die happy?
Do you wanna die happy?
My love's a revolver
My sex is a killer

Do you wanna die happy?
Do you wanna die happy?

I let it bang bang


Ny design


Gjorde precis en ny design och en ny signatur, tryck på F5 om ni inte ser! :')

Idioter!


Nyårsafton, så var vi hemma hos min mormor och morfar. För morfar fyllde år då :) Och mitt under kalaset så kommer deras granne in och infomerar oss om att hon tyvärr backat på vår bil! ( volvon ) suck.. Inte så kul precis.. Hela dörren till baksätet är intryckt in bit. Men ja.. Brydde mig inte så mycket eftersom de ändå inte var min bil, men stackars mami och paapi :(

På kvällen samma dag, ( alltså nyår.. ) så hade jag ingen skjuts till min nyårs fest. Så jag fick ta bilen fast att jag inte ville ställa bilen där festen ägde rum! Men fick göra det ändå, och sen skulle jag och pappa hämta den dagen efter.. När jag och pappa kommer fram till lörby så är det någon som kört på min bil!!!! :@ Och ingen har sagt till dom där bilden stod, ingen lapp på bilen, och ingen har hört av sig. Och det tycker jag är förjävligt! Hade jag av misstag råkat backa på någon's bil eller kört på så hade jag iallafall skrivit en lapp, eller kollat upp ägaren till bilen eller iallafall sagt till någon som bodde i närheten eller något. Så jävla respektlöst. Stackars min bil :(

Är det någon som vet något eller anar vilken det kan vara, säg jättegärna till isf!

Som jag letat!



Lila påslakanset!


Var på jysk idag med mami och papi. De skulle kolla på en tv-bänk!
Men blev ingen, ska kolla på lite andra ställen först!
Jag fick ett helt nytt lila påslakanset med mig hem + 2 lila prydnadskuddar, tack mami!! =')

 


My best friend ever!!!

 

she's all I've got now.. :'(


2009


Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Jag tog mitt efterlängtade körkort! Och tog studenten! :)



Höll du några av dina nyårslöften?

Jag hade ett nyårslöfte, och det var att spendera året 2009 med min pojkvän, alexander ♥




Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Ja, jennie fick en liten Cajsa. Och Julia fick en liten Douglas :)

Dog någon som stod dig nära?

Inte NÄRA, men gammelmormor och gammelfarmor gick bort. rip


Vilka länder besökte du?
Har vara varit i sverige iår :)


Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010?

Money, haha


Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?

Hela jävla året, det har varit underbart! Har världens bästa vänner och hade världens bästa pojkvän!


Vad var din största framgång 2009?
Att jag vågade mer



Största misstaget?
Att jag inte försökte mer än vad jag gjorde!


Har du varit sjuk eller skadat dig?
Förkyld & lite feber då&då.


Bästa köpet?
Alla kläder jag köpt! =)




Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder, fest och godis ;)


Gjorde någonting dig riktigt glad?
Min pojkvän! ♥




Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
Alldeles för många för att skriva upp här.


Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Gladare, 2010 kommer bli hemskt! :(


Vad önskar du att du gjort mer?
Kommer inte på något just nu..



Vad önskar du att du gjort mindre?
Bråkat med johanna, ;)





Hur tillbringar du julen?
Först hemma hos farmor med släkten, sedan hos mormor&morfar. Sedan hemma hos älskling :)


Blev du kär i år?
Var redan sedan några år tillbaka ♥

Favoritprogram på TV?
Idol


Bästa boken du läste i år?

Har inte läst något.


Största musikaliska upptäckten?
Erik grönwall


Något du önskade dig och fick när du fyllde år?

Pengar


Något du önskade dig men inte fick?

En kamera



Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Firade med familjen sedan hemma hos alexander ♥


Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?

Tror inte det =)


Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
Väldigt blandad. Bekvämt iallafall! ;)

Nyårs-outfiten.